Digidexo.com

Homøopatisk medisin for Chronic Fatigue

Kronisk tretthet er preget av ekstremt lavt energinivå som gjør det vanskelig å gjennomføre vanlige daglige oppgaver. Det er mange årsaker til kronisk tretthet, inkludert utvinne fra en sykdom eller vitaminmangel. Sammen med å konsultere lege og øke vitamin inntak, er det visse homøopatiske midler som kan være nyttig i abating kronisk tretthet. Homeopatiske kosttilskudd er små og pellet-aktig og er sammensatt av naturlige stoffer og sukker. De krever ikke en resept og kan bli funnet på alle helsekost butikk. De er naturlige og trygge og er oppløst under tungen.

Kali Phos

Kali Phos kan bidra til å lindre trøtthet ledsaget av risting og angst. Ta fire pellets for akutte symptomer og to pellets for milde symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter 15 minutter, ta en ny dose. Du kan ta opp til fem doser per dag, og fortsette i opptil tre uker.

Arsenicum album

Arsenicum album er nyttig i behandling av tretthet som er presentert med diaré og muskelsmerter. Ta fire pellets for akutte symptomer og to pellets for milde symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter 15 minutter, ta en ny dose. Du kan ta opp til fem doser per dag, og fortsette i opptil tre uker.

Nux vomica

Nux vomica kan hjelpe når trøtthet er kombinert med humørsvingninger og hodepine. Ta fire pellets for akutte symptomer og to pellets for milde symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter 15 minutter, ta en ny dose. Du kan ta opp til fem doser per dag, og fortsette i opptil tre uker.

Argentum NITRICUM

Argentum NITRICUM kan hjelpe lindre trøtthet ledsaget av svinger temperatur og manglende evne til å sove. Ta fire pellets for akutte symptomer og to pellets for milde symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter 15 minutter, ta en ny dose. Du kan ta opp til fem doser per dag, og fortsette i opptil tre uker.

Phosphoricum acidum

Phosphoricum acidum kan bidra til å lindre trøtthet etter sorg og sykdom. Ta fire pellets for akutte symptomer og to pellets for milde symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter 15 minutter, ta en ny dose. Du kan ta opp til fem doser per dag, og fortsette i opptil tre uker.