Digidexo.com

Medisinsk Ulemper destillert drikkevann

Medisinsk Ulemper destillert drikkevann


Destillasjon metoder har blitt brukt gjennom historien for å rense vann, og er fortsatt ideelle metoder for rensing vann i områder som ikke mottar kommunalt behandlet vann. Fordi kokende dreper bakterier og virus, er distillaiton en foretrukket metode for vannbehandling i områder hvor vannet sykdommer er en trussel. Destillasjon er en prosess i hvilken vannet er kokt, fordampet og kondensert. Destillert vann igjen etter denne prosessen er mineral gratis. Vannet fritt for oppløste mineraler er i stand til raskt lekke giftstoffer fra kroppen, så drikker den i moderate eller for avrusning formål har noen helsemessige fordeler. Det er imidlertid noen medisinske ulemper for drikkevann destillert vann.

Vann som løsemiddel

Vann er den universelle løsemiddel at nesten alt kan oppløses i. Ved å fjerne alt oppløst i vann, gjør destillasjon vannet en mer aktiv absorber, og vannet vil begynne å absorbere og oppløse alt det kommer i kontakt med, til og med kjemikalier fra luften. Så det er veldig viktig å holde noe med destillert vann forseglet. Matlaging med destillert vann vil fjerne flere næringsstoffer og mineraler fra mat enn matlaging med vann fra springen.

Potensial for høy surhet

Som et ideelt oppløsningsmiddel, vil destillert vann raskt absorbere karbondioksid molekyler, noe som øker dens surhet. Destillasjon fjerner også naturlig sporstoffer fra vann, la det fullt av hydrogenioner og veldig surt når sammenlignet med vann fra springen. Når en person bruker væsker med høyt surhet, vil hans blod bli surere. Legemet kompenserer for dette ved å frigjøre mineraler slik som kalium, natrium, magnesium og kalsium i blodet for å øke blodets pH-nivå. Destillert vann blir deretter oppløse disse mineralene og eliminere dem fra kroppen, mens samtidig fungerer kroppen vanskeligere å balansere blodets pH.

Langtidseffekter

Hvis drukket regelmessig, vil destillert vann absorbere mineraler og elektrolytter fra kroppen. Over tid, hvis en person fortsetter å drikke bare destillert vann han vil begynne å utvikle mineralmangel som osteoporose.
Forbruket av myk (lavt mineralinnhold) vann korrelerer med hjerte-og karsykdommer. Destillert vann, har ingen mineralinnhold, er meget myk. Drinkers destillert vann som supplerer det med mineraler er fortsatt mer mineral mangelfull enn deres trykk vann-drikking kolleger selv etter flere år med å ta kosttilskudd.

Myke og Sportsdrikker

Brus og sportsdrikke er laget med destillert vann. Disse drikker er lastet med sukker, noe som gjør dem allerede svært sure. De ekstra porsjoner av sukker i disse drikkene oppløses meget lett på grunn av det destillerte vann som brukes for å lage dem. Destillert vann er allerede blitt vist å fjerne mineraler fra kroppen. En sterkt sur drikk laget med destillert vann tapper enda flere mineraler fra kroppen.
Selv om de er lastet med sukker, mange sportsdrikker inneholder elektrolytter som hjelper en å trene kroppen igjen. Hvis drukket mens du trener, vil en persons kropp forbrenne sukker mye raskere, og gir sårt tiltrengt energi. Effekten av sukker umiddelbare metabolization gjør sportsdrikk mildt sunnere enn brus, hvis beruset mens du trener.