Digidexo.com

Hjertetreningstester

Hjertetreningstester


Hjertetreningstester er ofte utført for å finne ut hvor godt hjertet fungerer, eller hvis et hjerteinfarkt har funnet sted. To typer hjertetreningstester er stresstest og en ambulerende EKG-test. Disse testene også overvåke eventuelle endringer i rytmen av hjertet, og kan avgjøre om et hjerteinfarkt er overhengende.

Stress Test

En øvelse stress test er også kjent som en tredemølle test eller en øvelse hjertestresstest og utføres på poliklinisk basis. Skjermer med elektrodene plasseres på pasientens bryst og registrere funksjonen av hjertet under trening. Denne testen er utført mens pasienten går på en tredemølle. Funksjoner av hjertet som hjertefrekvens og blodtrykk samt pust og tretthet er alle overvåkes under testen. Ifølge American Heart Association, kan øvelsen stresstest diagnostisere tilstedeværelsen av koronarsykdom, forutsi hjerteinfarkt, bidra til å fastsette et sikkert nivå der pasienten kan trene og å diagnostisere årsaken til angina eller andre hjertesykdommer.

Ambulerende Elektrokardiografi

Ambulerende EKG testing er også kjent som den Holter Monitoring test eller ambulerende EKG-test. Denne testen er utført ved å registrere hjertets aktivitet i løpet av dagen, mens pasienten utfører sine daglige oppgaver. Elektriske aktiviteter blir registrert og senere undersøkt av en lege. Den ambulerende EKG test er utført for å hjelpe leger i å få en diagnose og å finne det beste løpet av behandling for en tilstand.

Hjerte-Exercise Test

Kardiopulmonære treningstester er utført på poliklinisk eller innleggelse basis og bestemme effektiviteten av hjertet. Denne testen måler mengden av oksygen som blir brukt av kroppen under trening. Under testen pasienter puster inn i en spesiell maskin, mens du trener eller går på en tredemølle. Denne testen kan indikere om hjertet jobber ineffektivt og ikke forsyne kroppen med nok oksygen.


relaterte artikler