Digidexo.com

Hvordan bruke Pure Acai Berry Pro

Hvordan bruke Pure Acai Berry Pro


Acai Berry er innfødt til Sør-Amerika og brukes over hele kontinentet for sin helse og healing fordeler. Acai bær er rike på vitamin B-komplekset, fiber, protein, kalium, mangan, kobber og omega-3 fettsyrer, og derfor brukes i alternativ medisin for både intern og ekstern healing. Pure Acai Berry Pro er et kosttilskudd laget av Acai Berry uten kjemikalier eller kunstige stoffer som er tilsatt. Pure Acai Berry Pro påstander om at daglig inntak av caplets vil føre til vekttap, energi boost og avgiftning av kroppen og huden.

Bruksanvisning

•  Spis en sunn, velbalansert frokost. Prøv en frokost bestående av frukt og hele korn som er lav i mettet fett. Unngå kaffe eller andre koffeinholdige drikker fordi koffein vil gjøre deg beholde vann og hindre vekttap. Å hoppe over frokosten vil avta stoffskiftet.

Ta den anbefalte doseringen av Pure Acai Berry Pro halvveis mellom frokost og lunsj. Folk under 140 pounds bør ta en tablett, og folk over 140 bør ta to. Svelg caplets med et fullt glass vann. Vann hjelpemidler i metabolizing antioksidanter i acai berry og bidrar til å skylle giftstoffer fra kroppen. Drikke åtte glass vann om dagen mens du tar Pure Acai Berry Pro.

Ha en godt balansert lunsj. Grønnsaker vil legge fiber og antioksidanter i kostholdet ditt. Se etter matvarer som inneholder mye protein og lite fett. Unngå altfor saltet mat, da disse vil få deg til kroppen holde vann.

Ta en annen tablett eller to av Pure Acai Berry Pro halvveis mellom lunsj og middag. Svelg med et fullt glass vann.

Konsumere en sunn middag, høy i grønnsaker og lite mettet fett. Rå mat vil hjelpe i vekttap reise og bidra til å avgifte kroppen din. Hopp dessert å unngå høyt volum av kalorier og sukker.

Svelg en eller to caplets før sengetid. Dette er valgfritt, men er en mer aggressiv kurs på acai kosthold. Hvis du er utsatt for sen kveld snacking, vil en tablett før sengetid bidra til å dempe appetitten på grunn av det høye fiberinnholdet i acai berry.

Tips og advarsler

  • En jevn øvelse rutine vil legge til vekttap og avgiftning.
  • Bevis for de langsiktige helsemessige fordeler av acai kosttilskudd er fortsatt gjenstand for mye opphetet debatt.