Digidexo.com

Om anonyme HIV-testing Centers

Om anonyme HIV-testing Centers


Anonym HIV testing sentre eksisterer for å hjelpe folk som ønsker å vite om deres status uten at deres navn knyttet til noen permanent posten. Selv om det er ulovlig å diskriminere i ansettelse eller bolig basert på hivstatus, mange foretrekker å holde sin medisinsk informasjon helt privat. Dette bidrar til å oppmuntre folk som ellers kan viker unna fra å bli testet for å gå videre med det.

Historie

Anonym HIV testing sentre berolige folk som nedlatende dem at deres helsepersonell ikke vil rapportere status til noen andre. I det siste, mange testing tjenester kreves at folk får testet avslører sin seksuelle og narkotikabruk historie sammen med deres kontaktinformasjon. Kravene var ment å redusere spredningen av HIV, for å sikre at folk som har hatt seksuell kontakt med hivpositive får testet samt å arrestere spredningen av viruset.

Betraktninger

En av de viktigste bivirkningene av denne praksisen var å hindre mange mennesker fra å bli testet. Som de var redde for hva som ville skje med deres sosiale nettverk hvis det viste seg at de testet positivt, de i stedet foretrakk å forbli uvitende. Som symptomer på AIDS kan ta år å utvikle, showet og bli lagt merke til av en lege utenfor en blodprøve, har rapporteringsfunksjon motsatt effekt av sin opprinnelige intensjon. Som sådan, har mange stater vedtatt lover mot praksisen.

Funksjon

Når noen går til en anonym HIV-testing service, hun gir hennes navn, som blir festet til hennes testresultater. Selv med anonyme testing tjenester, kan testen informasjonen fortsatt rapporteres i mange stater til helseforsikring selskaper, staten Department of Health og den enkelte lege. Mange standard testing tjenester tillate pasienten å signere et skjema ringer for anonym testing.

Typer

Hjem testing kits er også tilgjengelig for de som ønsker å få enda større anonymitet. Test Pakkene er sendt ut i posten. Pasienten kan sende inn sin prøve til en uavhengig testing selskapet for å få resultatene. Dette har den ekstra fordelen av å unngå et besøk til et sykehus.

Fordeler

Den primære fordelen med denne typen testing er at det reduserer angst som hos risikopasienter føler rundt å bli testet. Alt som senker som fordeler årsaken til folkehelse og bekjempe spredning av HIV. Selv om tjenesten er anonym, mange mennesker som oppdager at de er HIV-positive informere sine tidligere partnere i alle fall.