Digidexo.com

Hvor mange gram fett bør barn Konsumere per dag?

Det avhenger av barnets alder og kjønn

Eksperter vanligvis beregne sine anbefalte inntak av næringsstoffer basert på hvor mange daglige kalorier en person er forbruker. Fettinntaket bestemmes ved å ta en prosentandel av anbefalte daglige kalorier. For eksempel, i henhold til de Mayo Clinic, bør alle barn 2-3 år ta i ca 1000 kalorier daglig, med 30 til 40 prosent av det fra fett. Som kommer ut til ca 33-44 g fett per dag. Siste alder 3 og opp gjennom 18 år, de fleste eksperter er enige om at barn bør spise 25-35 prosent av sine daglige kalorier fra fett. Etter 3 år, vil daglig kaloriinntak varierer basert på en rekke faktorer, hvorav den ene er kjønn. The Mayo Clinic sier at kvinner i 9 til 13 aldersgruppe bør spise ca 1600 daglige kalorier, og menn ca 1800.

Overcalculating kan ha sine ulemper

Mens det er absolutt viktig å være bevisst på fettinntaket, bør foreldrene være skeptisk til hvor mye de vektlegger dette til sine barn. Måten foreldrene få opp dette temaet, spesielt hvis deres barn er forbruker mer enn det som er anbefalt, er svært viktig. Nettstedet Keep Kids Sunn sier at å være for strenge om fett og kalori inntak kan føre til usunne matvaner når barn er ikke lenger sammen med sine foreldre, og i alvorlige tilfeller, bidra til dårlig selvbilde og selv spiseforstyrrelser.

Bottom Line

Det er klart at å lære barn gode matvaner kan hjelpe dem å lage sunn, informerte valg hele livet. Ved hjelp av elektroniske kalori kalkulatorer eller personlige leger og ernæringsfysiologer er en god måte å se om barnet ditt bruker for mye eller for lite. Dette er viktige temaer å snakke om med barna, men det er også viktig å gjøre det på en måte som viser at du har med det opp i en støttende, omsorgsfull måte.