Digidexo.com

Hvordan sette opp en Portable Medical Suge Machine

Hvordan sette opp en Portable Medical Suge Machine


Bærbare suge maskiner er små, kompakte enheter som er gjennomført av ambulanser og kan bli holdt i medisinske fasiliteter for nøds brukes til å fjerne en patientâ € ™ s airway av oppkast og sekreter. Bærbare suge enheter består av en suge beholder, rør og mekanisk enhet, som kan kjøres fra batteri eller om bord kraft inne i en bærbar sak. Mens det er mange merker av bærbare sugemaskiner, satt opp er egentlig det samme for alle.

Bruksanvisning

Se i bruksanvisningen for din bærbare sugemaskin for spesielle instruksjoner om hvordan du setter opp utstyret, og for eventuelle advarsler knyttet til maskinen. Kontroller at du har alle komponenter for å sette opp maskinen, inkludert en suge canister, pasient sugeslangen, batteri, lader og noen ekstra komponenter som trengs for din maskin, fordi beholderen og slangen størrelse kan svinge.

Finn batterirommet, som vanligvis er på bunnen av maskinen. Sett den nødvendige batteriet på plass hvis man ISNA € ™ t allerede forhåndsinstallert. Plassere en ekstra batteri i etuiet for senere bruk.

Fest suge beholderen dekselet til beholderen. Kontakten plasseres røret fra den mekaniske enheten til den øverste port i sugebeholderen deksel, eller til porten indikert for tilkobling til maskinen, slik det fremgår av instruksjonsmanual.

Fest pasient sugeslangen til pasienten port på suge canister dekselet. Lukk alle andre havner på forsiden med port dekker, som vanligvis er festet til beholderen dekselet.

Sett et sugekateter på den frie ende av sugeslangen. Åpne sugekateteremballasje på en ende for å tillate kateteret å bli koplet til røret. Holde enden av sugekateter som brukes på pasienten dekket med emballasjen for å holde den ren inntil bruk.

Plasser montert sugebeholderen og den mekaniske enheten inne i bærevesken. Sikre bærehåndtakene er på plass og sikre for å bære enheten.

Tips og advarsler

  • Test bærbar sugeenhet, slik at batteriene blir riktig ladet.
  • Plugg inn den bærbare sugeenhet til on-board makten etter hver bruk for å holde batteriet ladet.
  • Holdes en ekstra sugekateter og sugebeholderen nær den flyttbare enhet for rask bruk etter behov.