Digidexo.com

Rimelig Dental Implant Prosedyrer

Rimelig Dental Implant Prosedyrer


Et tannimplantat er en protese en periodontist eller kjevekirurg steder i kjeven av et individ som en erstatning for en manglende tann. Tannimplantater er sikrere og mer permanent enn andre proteser som erstatter tennene, som proteser og broer, og sist for en lengre periode. Prosedyren involverer kjeve fremstillingen, å bore et lite hull i kjeven for å plassere implantatet, og implantering av anordningen. Kostnaden for en enkelt tannimplantat er vanligvis mellom $ 1000 og $ 5000, så å finne en metode for å minimalisere kostnadene er nyttig.

Mini-tannimplantater

For små tenner og fortenner, mini implantater er en mer rimelig tannimplantat prosedyren, vanligvis utgjør halve prisen av tradisjonelle implantater. Som mini implantater er omtrent halve størrelsen av tradisjonelle implantater, mindre bein er nødvendig for å installere implantatet, noe som reduserer behovet for bein podingen ofte nødvendig for tradisjonelle implantater. Jo mindre størrelsen av implantatet resulterer også i en mindre invasiv prosedyre, forårsaker en redusert mengde av traumer til ben og mykt vev i kjeven, og en hurtigere helbredelse tid. Materialet som komponerer mini implantater, titan, er ikke gjenstand for forhold som periodontal sykdom og forfall.

Dental Schools

Rimelige tannimplantat prosedyrer kan fås ved pasienter som er villige til å søke behandling på en tannlege skolen. Dental skoler forberede fremtidige tannleger for behandling av tilstander og sykdommer som påvirker munnen. For å kvalifisere til tannlege skolen, må elevene først få en bachelorgrad og bestå Dental Admissions Test. I løpet av de to siste årene av tannlege skolen, elevene utfører tannbehandling, under oppsyn av sine instruktører, på pasienter til en redusert pris.

CareCredit

Den CareCredit program, godkjent av American Dental Association, kan gjøre tannimplantat prosedyren mer overkommelig. Den tillater pasienter å betale for høye kostnader prosedyrer i løpet av en tidsperiode i form av en månedlig betaling. Når pasienten og tannlegen har bestemt hva dental prosedyre vil bli utført, fullfører pasienten en kredittsøknaden som er sendt til en finansiell partner via telefon eller online. Når søknaden er godkjent, kan behandlingen starte umiddelbart.