Digidexo.com

Hvordan holde seg tynn

Hvordan holde seg tynn


Du virkelig kan bo tynn, uansett hvor mye vekten din har svingt i det siste. Det er ikke en umulig oppgave. Det er ikke engang en spesielt vanskelig oppgave når du lære noen triks. Men å endre livsstil å bo tynn kan være utfordrende når du starter opp.

Hvordan holde seg tynn

•  Bestem du kan gjøre det. Du må bestemme at du er i kontroll av maten du spiser, vannet du drikker og hvor mye trening du får. Du er ansvarlig for den kunnskapen du erverver å lære alt du trenger å vite om din helse og kosthold.

Forskning, grave og lære om kosthold og ernæring. Les "Sugar Blues" av William Duffy, og finne ut hvordan sukker påvirker insulinnivået og kjører ned kroppen. Finn ut hvordan raffinert hvitt mel er det verste for plantevernmidler; hvordan mikrobølgeovnbolle mat har liten eller ingen næringsverdi; hvordan bearbeidet mat er altfor høy i salt; hvordan fjærfe og kjøtt er full av hormoner.

Slutt å spise disse spoler og bearbeidet mat, og alle matvarer som du lærer om det ikke er bra for deg.

Besøk din lokale helsekost butikk, Bondens marked eller til helsekost og økologiske råvarer deler av supermarked din. Plukke opp noen elementer som du kan sette måltider sammen med - grønnsaker, tørkede bønner, spiret brød, gode oljer som kokos og oliven, frittgående fjærfe og no-hormonet eller ingen-antibiotika kjøtt.

Tilbered dine egne sunne måltider hver dag. Det høres ut som en høy orden, men noen velvære konsulenter si at dette er den eneste måten du vil komme videre og til slutt bli tynn.

Forstå at den virkelige måten å holde seg tynn er å være sunn. Å være sunn må du spise riktig, drikke rikelig med god rent vann og mosjon. Dette er ikke en kjepphest diett, eller en yo-yo spill på vekten. Dette vil gi deg ekte og varig helse og tynnhet.

Hold deg aktiv og får mye mosjon. Sannsynligvis nesten like viktig som riktig kosthold er å få på en vanlig øvelse diett. Pilates og / eller yoga fungerer godt, samt strekninger på jobb, husarbeid og bare bor på farten. Du kan bo tynn.

Hint

  • Hvis du sliter med vekten din, må du først ta kontakt med legen din for å være sikker på at det ikke er en medisinsk tilstand som fører til vektproblemer som en inaktiv skjoldbruskkjertelen eller andre problemet.