Digidexo.com

Tap av Bevaring av minne hos barn

Tap av Bevaring av minne hos barn


Minne oppbevaring er evnen til å ta vare på informasjon som har blitt lært. Et tap av hukommelse oppbevaring kan føre til dårlig oppførsel, akademikere og beslutninger, særlig når barn mister evnen til å beholde sin korttidshukommelsen. Selv om årsaken til minnet oppbevaring tap er forskjellig, er det en rekke ting barn kan gjøre for å forbedre hukommelsen.

Identifikasjon

Det er lett å identifisere noen av de underliggende årsakene til dårlig hukommelse oppbevaring. En av de viktigste er en mangel på søvn. Ifølge Scientific American, læring og evnen til å huske det som er lært øker med tilstrekkelig søvn. Når uthvilt barn er paret mot sine søvnige kolleger viser studier barna som vel var uthvilt utført og husket bedre enn de som ikke sove godt.

Betydning

Et barns hukommelse er viktig for daglig funksjon. Det er viktig for et barn å huske ting de har lært, enten de er hjemme eller på skolen. En god hukommelse kan barna å huske hva de har lært om lesing, matematikk og god oppførsel versus dårlig oppførsel. Ifølge Medical News Today, ble en link oppdaget at kobler spedbarn stress til en senere reduksjon i hjernecellekommunikasjon som kan føre til en ytterligere underskudd i minne oppbevaring.

Betraktninger

Den menneskelige hjernen er komplisert, spesielt et barns hjerne, som fortsatt er under utvikling. En utvikling av hjernen trenger riktig næring for å utføre riktig. Dette inkluderer riktig matvaner. En studie gjort av Rachel M. Schroll, en student fra Saint Martins University, viste minne oppbevaring og kognitive prosesser forbedret i studenter som spiste en sunn frokost.

Fact

Ifølge Medical News Today, er mer enn 50 prosent av verdens barn oppvokst i et stressende miljø. Selv om den genetiske sammensetningen av et barn spiller en viktig rolle i minne oppbevaring og kognitiv funksjon, redusere stress et barn møter i stor grad kan forbedre sin hukommelse oppbevaring. Det kan også forbedre sin atferd, noe som gjør dem ønsker å lære og huske det de har lært.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke øvelser barn kan gjøre for å forbedre hukommelsen. Det er best å tenke på hjernen som en gigantisk muskel som trenger arbeid for å forbedre og bli sterkere. Det er best å stimulere så mange av de fem sansene - lyd, syn, lukt, berøring og smak - som mulig. Det er også godt å organisere informasjon som har blitt lært, og å prøve å relatere denne informasjonen til noe kjent.