Digidexo.com

Eye Helse Øvelser

Eye Helse Øvelser


Moderne samfunn, med sin vekt på datamaskiner på jobb og skole, oppfordrer belastningen på øynene. Tåkesyn, øyeplager og hodepine er alle tegn på at din øyehelse er lidelse. Andre symptomer på anstrengte øyne er trette øyne, følsomhet for sterkt lys og tunge øyelokk. Det er mulig å utføre øye helse øvelser for å gjenopprette øynene til deres beste tilstand. Eye øvelser forbedre fleksibiliteten og redusere belastningen på øynene.

Skanning

Øke fleksibiliteten i øynene dine ved skanning. Sitte i en stol på slutten av et rom. Skanne rundt kantene på objekter i rommet, som TV, lys og tabeller. Gjør dette i to minutter av gangen og ta dype åndedrag under øvelsen. Målet er å holde øynene beveger seg i en væske måte.

Nær-Far Focus

Forbedre øye fleksibilitet ved å gjøre nesten langt fokus øvelser. Start med å holde en av tomlene seks inches bort fra nesen. Fokusere øynene på tommelen. Ta et dypt åndedrag. Beveger øynene dine til å fokusere på et objekt som er ca 10 meter unna. Gjenta denne bevegelsen 15 ganger.

Prakke

Utfør prakke øvelser for å slappe av øynene dine. Gni hendene sammen slik at de er godt og varmt. Cup hendene og sette dem over lukkede øyne. Overlapping fingrene og hvile dem i midten av pannen. Sitt i ett til to minutter med hendene over øynene dine.

Focus Point

Sett deg ned på en sofa eller en stol. Velg et punkt i rommet som du kan se fra høyre hjørnet av øynene dine, og en annen fra det venstre hjørnet av øynene dine. Hold øynene halvt lukket. Hold ryggraden oppreist, hodet rett og hendene på knærne. Start med å se på det valgte punktet på høyre og deretter en til venstre. Gjør dette fire ganger. Blink syv til åtte ganger og lukk øynene. Utfør den samme øvelsen i revers.