Digidexo.com

Herbal Fistel Behandling

En anal fistel er en betent unormal tunnel mellom huden og i endetarmen. De vanligvis starter i en kjertel som er dypt innleiret i veggen av anus. Av og til er fistler forårsaket av en anorektal abscess som et resultat av drenering. Tilstanden regnes som akutt for opptil seks uker, og kronisk hvis symptomene vedvarer lengre enn seks uker.

En Fistel Diagnose

Anal fistler kan forekomme hos menn og kvinner, men forekommer oftere hos menn. Symptomene inkluderer: anbud, faste biter; anal blødning; ekstern smerter før avføring og etter; utflod; misfarging av huden; arrdannelse på fistulous åpning og tidvis feber. Legen kan visuelt se åpninger som kunne indikere en fistel eller kan føle den under overflaten av huden. Ved å bruke en anoscope, en sonde som er innsatt i anus, kan legen utforske området. Fistulas kan også undersøkt med en sigmoidoscope, en lengre omfang konstruert for å analysere hvorvidt eller ikke problemet kan være Crohns sykdom, kreft eller annen sykdom. Noen anal fistler krever kirurgi, men det er urte-behandlinger som kan være nyttige hjelpemidler, hvis det bestemmes at kirurgi ikke er nødvendig.

Legens Studies: Herbal effektivitet for Fistulas

Urter kan være effektive i behandling av symptomer på anal fistler. Kinesisk urte leger gjorde en studie av 250 pasienter som ble behandlet med urtemedisiner for fistler. Det ble oppdaget at alle pasientene ble sett på som healing, i fullstendig gjenoppretting eller asymptomatisk. Den kliniske effekten ble vurdert til å ha en 100 prosent suksessrate.

Herbal Fistel Behandlinger

Det er urte-behandlinger og kosttilskudd for å velge for anale fistler som kan hjelpe lindre smerten og gi avlaste danne betennelse. De omfatter:

Rhizoma Coptidis, som er en kinesisk urt, en anti-inflammatorisk som er gunstig for infeksjoner, abscesser, betennelser og blødning som ville være forbundet fistler.

Triphala guggul Tapblets: Ta 2 tabletter tre ganger per dag i en måned med et glass vann.

Curcumin Kapsler: Ta 2 kapsler to ganger om dagen for en måned med et glass vann.

Nirgundi Olje: Gni på det berørte området.

Jatyadi Olje: Gni på det berørte området.

Vara Churna: Tar en teskje to ganger om dagen med vann.