Digidexo.com

Hvordan lage en urtemedisin for Tourettes syndrom

Hvordan lage en urtemedisin for Tourettes syndrom


Tourettes syndrom er en nevrologisk lidelse som innebærer ufrivillige muskel tics, muskelsammentrekninger, Odd lyder, obskønt språk eller til og med voldelig krampetrekninger av kroppen, i personen plaget med sykdommen. Mens lider av Tourettes blir ofte behandlet med farmasøytiske medisiner, er det en rekke naturmidler som kan bidra til å spre sine varierende symptomer. Les videre for å lære hvordan å lage en urte rette for Tourettes.

Bruksanvisning

Diffuse skjelvinger og tics med te laget av kamille, pasjons, skullcap, tiriltunge og tre betony. Disse urtemedisiner kan gi vitaminer og mineraler som virker avslappende på nerver og muskler. Å lage te, legg en ts. av hver urt til en kopp kokende vann. Sil og drikk tre ganger om dagen.

Ta tinkturer av johannesurt eller Valerian rot for å lindre muskelspenninger og slappe av nerver. Tilsett 20 dråper av den valgte ekstrakt til en kopp vann og drikke daglig.

Ta med hvetekim og avokado i ditt vanlige kosthold. Disse matvarene er rike på niacin, som er kjent for å stoppe tics når de ledsages av et sunt kosthold.

Lindre skjelvinger ved å ta nattlysolje, som kan bidra til å normalisere vitale funksjoner i nervesystemet. Ta to 500 mg kapsler, tre ganger om dagen.

Drikk urte sprudlende te, urtemedisiner som roer sansene. Te som japansk grønn te eller eukalyptus hjelp til å lindre stress og spenning, noe som kan utløse angrep.

Tips og advarsler

  • Ta 100 mg av vitamin B-komplekset to ganger om dagen eller 50 mg pyridoxal-5-fosfat en gang om dagen. I tillegg tar 100 mcg av vitamin B12 under tungen en gang daglig.
  • Ta 1000 mg kalsium daglig og omfatte kalsiumrike matvarer i kostholdet ditt.