Digidexo.com

Hva Foods produsere hyaluronsyre?

Hva Foods produsere hyaluronsyre?


Hyaluronsyre er et naturlig forekommende forbindelse som er forbundet med bindevev, vevet som forbinder huden til musklene i kroppen. Sammen med forbindelsen til vev, hyaluronsyre har også vært knyttet til fordeler forbundet med aldring. Studier har vist at leve personer med høye nivåer av hyaluronsyre lengre og ser yngre. Mens mange kosttilskudd har hyaluronsyre i dem, kan det også finnes i visse matvarer.

Stivelse

Det er mistanke om at stivelser slik som hvit og søtpoteter bidra til å stimulere den naturlige opprettelse av hyaluronsyre i kroppen. Så mens de matvarer selv ikke inneholder hyaluronsyre, forårsaker de i kroppen for å øke mengden i kroppen. Mat rik med stivelse kan føre til lang levetid som hyaluronsyre fungerer ved at celler til å holde på fuktighet, bidra til å holde leddene smøres og holde skins elastisk, i henhold til bindevevssykdom hjemmeside (se referanser).

Hyaluronsyre på høye nivåer er også blitt vist å være assosiert med proliferasjon av visse tumorer. Utrydding av hyaluronsyre rikt miljø har vist seg å redusere spredning av brystkreft og tykktarmskreftceller. Før du starter noen supplement eller radikal endring i kostholdet, ta kontakt med en lege for å finne ut om det er hensiktsmessig for situasjonen.

Animal Tissue

Siden hyaluronsyre finnes i bindevev av dyr, spise bindevev av dyr vil gi kroppen din med hyaluronsyre. Huden av en kylling, enten festet eller i en kjøttkraft, er en utmerket kilde til hyaluronsyre. Hvis du ikke er interessert i kylling, vil sener, bein eller hud på de fleste dyr gjør. Du kan lage en kjøttkraft fra de delene ved å koke dem og drikker hyaluronsyre den måten.

Bivirkninger

Hyaluronsyre er et relativt nytt supplement på markedet og dets bivirkninger er ikke fullstendig kjent, selv om noen pasienter har opplevd et hudutslett. Andre bivirkninger er smerter, hevelse og kløe på injeksjonsstedet. Disse bør rydde opp i et par dager. Hvis du opplever bivirkninger, slutte å bruke og kontakte lege umiddelbart.