Digidexo.com

Hva er fordelene med HCG injeksjoner?

Human chorionic gandotrophin, eller HCG er et hormon som finnes i urinen til gravide kvinner. Det er mange spekulert fordeler forbundet med bruken av HCG. Noen hevder at det er et svært effektivt verktøy i kampen mot vekttap. Dette er ikke bare en uprøvd krav, men den offisielle amerikanske Food and Drug Administration posisjon er at det er usanne. Men den medisinske samfunnet enig i at det er noen fordeler med å HCG i behandling av visse betingelser, inkludert infertilitet og ulike hormonrelaterte problemer.

Identifikasjon

HCG er et vannløselig hormon som produseres i placenta. Det er funnet i urinen til gravide kvinner, først og fremst i første trimester av svangerskapet. Det er en del av en klasse av glykoproteinhormoner, som inkluderer FSH (follikkelstimulerende hormoner), TSH (thyroid hormoner) og LH (luteiniserende hormoner). Den inneholder både alfa-og beta-aminosyrer.

Fordeler

HCG kan bidra til å øke en ufruktbar kvinne sjanser til å bli gravid, og det kan hjelpe kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser. Det hjelper også i produksjonen av testosteron og sperm. Endelig er guttebarn som er født med kryptorkisme (unormale i testiklene til stede ved fødselen) hjulpet av HCG.

HCG og fedme krav

Mellom 1950, da først introdusert av Dr. Simeons, og 1976, da FDA og Federal Trade Commission tok skritt mot HCG injeksjoner, HCG injeksjoner var den mest populære metoden for fedme kontroll i Amerika. Dr. Simeons hevdet at narkotika tillatt folk å leve på så få som 500 kalorier om dagen, og at narkotika fordelt lagret fett og hjalp kroppen å forbrenne fett.

Noen spekulerer deres popularitet ble hjulpet av leger som ønsket å ha løftet av pasienter tilbake for en ukentlig injeksjon. Grunnet mangel på dokumenterte resultater og statlige tiltak, HCG injeksjoner tapt popularitet til de ble gjenopplivet i 2007 av en infomercial og bok av Kevin Trudeau hevde at HCG injeksjoner var en kur til fedme og at American Medical Association, FDA og andre medisinske grupper var en del av en konspirasjon for å undertrykke sannheten.

FDA Position på HCG og fedme

Mange leger vil ikke lenger utføre HCG injeksjoner på grunn av mangel på dokumenterte resultater og de potensielle bivirkninger og risiko forbundet med narkotika. Videre, siden 1975 har FDA kreves en advarsel til å bli festet til HCG produkter som sier at de ikke har vist seg å være en effektiv terapi i kampen mot fedme, at ingen bevis viser at de oppfyller noen av de lovede krav.

Bivirkninger

Hos menn bivirkninger av HCG inkluderer brystforstørrelse, høyde øker, og / eller den plutselige utviklingen av ansikts-eller kjønnshår når det gis til ungdom. Når den brukes som behandling for fruktbarhet, kan HCG forårsake fordøyelsesbesvær, oppkast eller kvalme, ukontrollerbar bestått av små mengder urin, pustevansker, oppblåsthet eller rask vektøkning.

Hvis det brukes som en fedme hjelpemiddel i forbindelse med en svært lav kalori diett, risikoen for drastiske calorie reduksjon eksisterer, som leger advarer om at å spise en 500 calorie diett kan ikke være nok til å opprettholde vitale organer i kroppen.