Digidexo.com

Hvordan få øredråper hos små barn

Hvordan få øredråper hos små barn


Øredråper er en uheldig nødvendighet når det gjelder å behandle ørebetennelser. Drops kan bidra til å bekjempe dagens infeksjoner og hindre nye fra utviklingsland. Vellykket behandling av en øreinfeksjon krever at dråpene gis riktig; dette er en vanskelig prestasjon med uregelmessige barn som kanskje ikke forstår hensikten med medisin. Nærmer situasjonen fra riktig perspektiv og å ha en idé om hvordan du går frem kan hjelpe deg umåtelig i denne oppgaven.

Hvordan få øredråper hos små barn

•  Snakk med barnet om behandlingen. Hvis han er gammel nok til å forstå hensikten med medisin, kan du overbevise ham til å bli mer samarbeidsvillig med å forklare hvorfor dråper er nødvendig.

Legg et rent håndkle på fanget å fange noen sølt dråper.

Be barnet å legge hodet i fanget ditt, vender den ene siden. Hvis du har en veldig lite barn, kan du bare plassere ham i denne posisjonen og holde hodet stødig med den ledige hånden.

Varm opp dråper container ved å plassere den i armhulen din eller holde den i hånden i noen få minutter. Varme dråper er mer behagelig for barn.

Fyll dropper med riktig dosering, som nevnt av etiketten instruksjonene.

Trekk øret bakover så skånsomt som mulig. Dette åpner kanalen og gjør det lettere for dråpene å treffe sine mål.

Plasser dropper over øret og klemme for å slippe innholdet inn i ørekanalen. Påfør en dråpe om gangen for å tillate luft å flykte fra øret.

Flytt ytre øret forsiktig å oppmuntre dråpene til å synke inn. Be barnet ditt å ligge stille for lenge etiketten anbefaler.