Digidexo.com

Hvordan finne en spesialist som behandler Disc Disease

Leger som behandler plate sykdom - ortopediske kirurger - er nødvendig for å oppnå minst 14 års spesialisert opplæring forbi videregående skole. De fokuserer på sykdommer i muskel-skjelettsystemet, som inkluderer bein, ledd, muskler, nerver og sener. Finne en ortopedisk kirurg som vil behandle plate sykdom er en enkel prosess. Først må du søke etter kirurger i ditt område, så finner de som spesialiserer seg på bein eller ryggraden problemer. Bruker ressurser fra American Academy of Orthopaedic Surgeons og den nordamerikanske Spine Society, er lett prosessen.

Bruksanvisning

Finn en spesialist som behandler plate sykdom

Finn en ortopedisk kirurg gjennom ressurser utviklet av American Academy of Orthopaedic Surgeons, prime profesjonell forening som representerer ortopediske spesialister. Den AAOS tilbyr pasienter en praktisk søkeverktøy for å finne en nærliggende lege som behandler plate sykdom. Forbrukerne kan søke etter by, stat eller postnummer.

Bruk verktøy som er laget av den nordamerikanske Spine Society for å finne en spesialist som behandler plate sykdom. Den NASS har skapt et forbrukerinformasjonsside - Know Your Back - som har en søkefunksjon for å finne en ryggrad spesialist, i tillegg til pedagogisk informasjon om plate sykdom.

Snakk med fastlegen din om din plate sykdom, og be om en henvisning til en spesialist. Dette er praktisk for to grunner: Legen er kjent med ditt tilfelle og dine preferanser, slik at han eller hun kan matche deg med en ideell henvisning; og legen din er kjent med nettverket av leger i området, slik at han kan finne en spesialist for din plate sykdom raskere og mer effektivt enn hvis du søker på egen hånd.

Spør din helseforsikring leverandør for en liste over nærliggende spesialister som behandler plate sykdom. Ved å søke din leverandørs elektroniske kataloger av nettverket leger, eller ved å ringe kundeservice og be om hjelp, vil du være i stand til å finne en lokal lege som kan hjelpe behandle din plate sykdom og som aksepterer din forsikring. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på din helseforsikring leverandøren medlem kort eller på selskapets hjemmeside.