Digidexo.com

Retningslinjer for bruk av Pink Øyedråper

Rosa øye er et svært vanlig problem blant barn, babyer og voksne. Alle kan få det, og det er svært smittsomt. Personer som har rosa øye opplever kløe, svie, stikking, en modig følelse og noen mengde smerte. Dette kan være ganske irriterende, men rosa øye kan enkelt behandles med øyedråper. Noen individer får rosa øye som en allergisk reaksjon på noe i miljøet, og ikke fra noen andre som har det.

Behandlingstilbud

Det kommer an på hva slags rosa øye den enkelte har, men hvis noen har mistanke om at de har rosa øye, er sjansen stor for at de har gjort en legetime for behandling. Når diagnosen, legen vil foreskrive pasienten antibiotika øye salver eller øyedråper for å behandle rosa øye. I tilfeller av viral konjunktivitt, kan en lege ikke foreskrive noe fordi det vil mest sannsynlig klare seg på egen hånd. For allergisk konjunktivitt, kan legen forskrive kunstige tårer for å holde øye fuktet.

I tillegg til resept, og uansett hvilken type konjunktivitt pasienten opplever, vil han sannsynligvis bli bedt om å bruke varm komprimerer på utsiden av øyelokkene i forbindelse med smøring øyedråper for å lindre ubehag.

Hvordan bruke øyedråper

Vask hendene grundig og tørk dem med et rent håndkle eller tørkepapir før du påfører øyedråpene. Sørg for øyet dropper som brukes er ikke sprekker eller skrammer. Ikke berør dråpetellerpipetten med hendene eller fingrene direkte. Vippe forsiktig hodet bakover og forsiktig trekke ned den nedre delen av øyet lokket ved hjelp av en pekefingeren. Hold dråpespissen nedover ved hjelp av den andre hånden så nær øyet som mulig, men uten å berøre dropper tips direkte til øyet. Spenne de resterende fingrene mot ansiktet for å bidra til å holde alt på plass. Klem forsiktig på dropper riktig mengde ganger. Lukk øynene i to til tre minutter, tipper hodet nedover. Tørk bort overflødig øyedråpeoppløsning fra ansiktet, erstatte øyedråper lokket og legg den på et trygt sted.

Pink Eye Forebygging

Forebygging av rosa øye er det viktigste for å oppnå, spesielt for noen som allerede har kontrakt det. Begge typer conjunctivitis kan dannes på grunn av luftkilder. Unngå å få rosa øye ved å være smart om hva du berører med hendene og hvor ofte du vasker hendene. Unngå å berøre ansiktet og gni øynene dine mye, og vask hendene med antibakteriell såpe ofte hele dagen. Bære vannløse antibakterielle spray, gel og skum for når du er borte fra hjemmet, og gjelder hele dagen.