Digidexo.com

Positivt og ulemper med Noni Juice Behandling

Vanlig dyrket i vulkansk jord på Hawaii, men opprinnelse i Fransk Polynesia har noni planten vokst i popularitet i USA på grunn av sin mulige helsemessige fordeler. Et medlem av kaffe familien, er noni planten en eviggrønn busk som kan vokse så høyt som seks meter. Frukten er på størrelse med en potet og når moden er gul og hvit; det skal plukkes når den er helt gul. Alle deler av noni planten er spiselige og har blitt brukt til medisinske formål gjennom tidene. Mange helsearbeidere debattere effektiviteten av noni planten, og det har vært kontroversielt i den medisinske verden.

Lukt og smak

Noni frukten har en skarp lukt og smak. Det bærer kallenavnet "ost frukt" på grunn av sin bitre smak og sterk lukt. Selv saften tar litt tid å venne seg til i sin rene form. Men mange helseforetak som selger noni juice blande den med andre "superfrukter", slik som Acai Berry og granateple, for å forbedre juice er smaken og gjøre det mer ønskelig for forbrukerne.

Antibakterielle egenskaper

Noni juice inneholder mange næringsstoffer, men det spesielt inneholder antibakterielle komponenter som anthraquinones, scopoletin og terpener. Teser agenter bidra til å forebygge og kurere tarminfeksjoner som E. coli.

Aktuell medisinering

På grunn av de antibakterielle og soppdrepende komponenter anthraquinones, scopoletin og terpener, har noni frukten blitt brukt i århundrer som en aktuell medisin for hudinfeksjoner. Det sies å helbrede kutt, ødelagt hud, betennelse og irritasjon. Det ble også ansett som en helbredende medisiner som ble antatt å reparere ødelagte bein.

Diabetikere

I likhet med enhver annen fruktjuice, det er ingen kjente bivirkninger av noni juice. Men diabetikere trenger å se sitt inntak fordi noen fruktjuice inneholder sukker og må inntas med forsiktighet. Imidlertid trenger ingen ekstra forsiktighet for å bli tatt med noni saft i motsetning til andre safter.

Forstoppelse

Forbruker for mye noni juice kan føre til forstoppelse. Dette er et enkelt problem å løse, men noni juice bør ikke brukes i mengder større enn den anbefalte mengden på flasken. Dette gjelder spesielt når kroppen din er først blir introdusert til noni juice.

Fiber

Noni juice inneholder fiber. Den uløselige fiber finnes i noni frukt kan hjelpe til med å fjerne giftstoffer fra systemet. Dette kan også hjelpe på vekttap som det er alltid anbefalt å øke fiberinntaket når du prøver å gå ned i vekt. Husk at fiber bør tas gradvis ved først å hindre urolig mage og smerter.