Digidexo.com

Beste måte å rense et kolon

Beste måte å rense et kolon


Rensing din kolon kan forbedre din generelle helse, regulere fordøyelsessystemet og fjerne bygget opp urenheter fra kroppen din, noe som kan føre til at candida, treghet, vektøkning og forstoppelse. Det finnes flere forskjellige måter å rense kolon, herunder bruk av urtete, en diett høy i fiber, over-the-counter kosttilskudd og trening, men den mest effektive og raskeste måten å ha kolon renset grundig er å besøke en lisensiert kolon hydrotherapist.

Hydroterapi

Hydroterapi, eller colonic vanning, fjerner avfallsstoffer som har bygget seg opp inne i tykktarmen ved hjelp av renset vann slippes gjennom en tryllestav inn i endetarmen. Prosessen tar mindre enn en time, og i de fleste tilfeller er en effektiv måte for omplassering av partikler av avfall som er fanget på innsiden av veggene i tykktarmen. Ligner på en hjemme-klyster, er en profesjonell kolon vanning mer grundig og renser hele tykktarmen, snarere enn bare endetarms områder av kroppens eliminering system. Den er utført i et medisinsk miljø, og er sterkt kontrollert, slik at pasienten ikke kommer i kontakt med eventuelle avfallsprodukter og kan slappe under behandlingen påføres.

Hvem trenger det?

Alle kan dra nytte av et profesjonelt administrert kolon rensing. Tykktarmen feller giftstoffer, som til slutt bygge opp og danner en giftig plakett inne murene. Med mindre kolon er renset disse giftstoffene vil etter hvert siver gjennom kolon vegger og slå rot andre steder i kroppen, forårsaker en rekke giftige symptomer, inkludert irritabel tarm, flatulens, oppblåsthet, hodepine, migrene, utslett og candida, blant andre. Profesjonelle kolon renser er lett tilgjengelig og enkelt å administrere, noe som gjør sine fordeler umiddelbar, i motsetning til kolon-rensing dietter og andre hjem rettsmidler, som kan ta en uke eller mer å jobbe.

Hvordan det er utført

I en typisk profesjonell hydroterapi økten, vil du bli bedt om å legge seg ned på et sykehus-type seng, og din nedre halvdel vil bli dekket av et ark. Utøveren vil sette inn en plaststav inn i anus, og når du er komfortabel og klar, vil hun slå på en skånsom stråle sterilisert vann, som vil rense tykktarmen og nedre eliminering kanalen for urenheter. Prosessen er helt smertefri, selv om det kan være litt ubehagelig i begynnelsen, før musklene i anus slappe av rundt sonden. De frigitte avfall blir tømt fra tykktarmen inn i den spesialiserte stav, som suger den løsnede avføring og biter av avfallet i en maskin. Det kan være flere behandlinger som trengs, avhengig av hvor mye bygget opp avfall i kolon. Noen mennesker kan trenge å ha opp til fire behandlinger over en rekke uker for å fullt rense kolon av sine urenheter.

Farene

Alltid gå til en lisensiert utøveren å ha din kolon renset. Feil kolon vanning ved hjelp av ikke-renset vann eller feil sterilisert utstyr kan føre til en infeksjon av tarmer og tykktarm. Selv den beste kolon vanning kan vaske gode, så vel som dårlige, bakterier fra fordøyelsessystemet. Dette kan føre til magesmerter, oppkast og til og med permanent svekkelse av kolon. Absorberende for mye vann under prosedyren kan skade lungene, som kan føre til hjertesvikt. Ikke mer enn to glass vann bør brukes under en skikkelig kolon vanning. En utrent kolon vanning utøveren kan bruke for høyt trykk innstilling ved administrering av din vanning, noe som kan føre til små tårer i kolon vegger. Disse tårene kan tillate bakterier å lekke inn i andre deler av kroppen din, forårsaker en infeksjon.