Digidexo.com

Low Calorie & Low sukker dietter for tenåringer

Tenåringer generelt trenger de samme næringsstoffene som voksne, bare i forskjellige proporsjoner. Når du setter din tenår på en diett, sikre at hans ernæringsmessige behov blir møtt. A "lav-kalori" diett for en tenåring kan fortsatt være langt høyere i kalorier enn et tilsvarende diett for en voksen. Nøkkelen er å bytte sunn mat valg for unhealthful alternativer.

1800-Calorie Diet Plan

En 1800-kalori-per-dag diett tilbys av vekttap-Center.net er utviklet for å hjelpe en tenåring miste vekt. Dietten kommer med to dager igjen av foreslåtte måltider. Etter å ha fått en følelse for hvilke typer mat tillatt på 1800-kalori plan, kan du utvide kosthold ved enten å mikse og matche mat valg er oppført i to-dagers plan på påfølgende dager, eller erstatte lignende matvarer med omtrent det samme nærings innhold. Dietten erstatter en tenåringens typiske måltid valg med flere naturlige alternativer for å stimulere vekttap ved å holde kalori-og sukkerinntak lavt.

Frokost på dag 1 består av hvete korn kjeks, fettfri melk, gresskarfrø, rosiner og en hakket eple. Lunsj er en hel-hvete pita, tunfisk med litt mayo, en gulrot og salat salat og grønnsaker. Middag er et kyllingbryst sandwich med salsa, tomat, salat og løk. Hvete kjeks og ost er en foreslått dessert. Snacks på planen inkluderer yoghurt, hvete kjeks og druer.

Everydiet er tips for barn

Everydiet.com har en plan med en lignende ta på en ungdoms matvaner. Etter minner deg på at en tenåring trenger sunn fett for å støtte hennes normale kroppsfunksjoner, tar Everydiet tilnærmingen at barn bør kostholdet ved å forbruke moderate mengder protein og en god del av sunn karbohydrater. Naturlige kilder til karbohydrater er bedre enn bearbeidede karbohydrater. Mate din ungdoms hele korn, frukt og grønnsaker når det er mulig

En prøve frokost under Everydiet retningslinjene inkluderer eggerøre på toast med yoghurt og bær. Lunsj forslag er kylling og linsesuppe eller gjeter-pai med grønne grønnsaker. Til middag, tilby grillet kylling i en pita med paprika og grønnsaker. Hvis du holde måltid valg naturlig, vil kalorier og sukker-innhold automatisk forbli lav, tilrettelegging vekttap.

Teen Diet Blueprint

En annen lav-kalori, lav-sukker tilnærming til ungdoms slanking kommer fra TeenBodyBuilding.com. Kroppsbyggere er kjent for sin strenge tilnærming til sunn spising for å opprettholde ekstremt lave nivåer av kroppsfett for konkurranse. Dermed er en strengere tilnærming for å hjelpe tenåringen din ned i vekt for å modellere sitt kosthold etter at en tenåring idrettsutøver eller kroppsbygger. Mye som de andre foreslåtte dietter, streber denne tilnærmingen til å erstatte bearbeidet mat med naturlige alternativer.

Frokost på en tenåring bodybuilding plan vil bestå av egg eller eggehviter med havregryn og et glass appelsinjuice. Lunsj er kylling, magert kjøtt eller fisk med brun ris eller hele korn toast. Middag er en annen porsjon magert kjøtt med grønnsaker og en porsjon peanøtter. For en matbit, kan barnet ditt ha peanøtter, valnøtter, mandler eller cashewnøtter. Til tross for hvor kjedelig denne dietten kan virke, er det ernæringsmessig stabil, som inneholder en sunn balanse av naturlige karbohydrater, magre proteiner og fett. Prøven dagens meny er bare en modell. Varier plan etter behov ved å rotere protein valg og erstatte slike andre karbohydrater som frukt, søtpoteter og hele korn matvarer.