Digidexo.com

Hvordan virker Bone Spurs Utvikle?

Initial Injury

Bone spurs vanligvis begynne etter en skade. Skaden kan ha vært et brudd eller andre store traumer til beinet, eller det kan være et resultat av slitasje. Aldring og osteoartritt kan bryte ned inne i et leddbrusk. Spurs oftest utvikle seg på eller i en felles grunn av konstant rubbing av overflatene der. Skade på benvev er det som først bevirker en spore til å utvikle seg.

Bony Vekst

Når benet begynner å helbrede skaden ekstra beinvekst kan forekomme. Bone spurs vises som små knotter beinvevet som kan være på størrelse med et sandkorn eller så stor som en drue frø. Den ekstra vekst i seg selv er ikke problematisk. Det skader ikke beinet den vokser på og heller ikke viser noen underliggende lidelse. Flertallet av folk med bein spurs er uvitende de har dem og har ingen tegn eller symptomer.

Soft Tissue Skader

Problemer sekundære til utvikling av et bein sporen er vanligvis hvordan de blir først oppdaget. Hard hud kan dannes over sporene, slik som i tilfellet med liktorn på føtter. Myke vev som nerver, sener og leddbånd kan gni over spurs, bli slitt ned og skadet i tid. Bone spurs som utvikler på ryggraden kan irritere eller påvirket nerver, forårsaker smerte eller nummenhet i andre områder av kroppen. De fleste problemer knyttet til bein spurs oppstå i skulder rotator cuff eller i føttene.