Digidexo.com

Hvordan få barna holde god holdning

Hvordan få barna holde god holdning


Ifølge National University of Health Sciences, mange barn lider av kroniske nakke, rygg og skuldersmerter på grunn av dårlig holdning. I tillegg til kroniske smerter, kan dårlig holdning også påvirke vekst og utvikling av muskel-skjelettsystemet forårsaker spinal kurvatur, subluxations, og selv nerve komprimering. Årsaker til dårlig holdning kan variere, men kan inkludere lav selvfølelse, bruk av tunge ryggsekker, eller rett og slett mangel på bevissthet. Tar skritt for å sikre at barnet ditt holder god holdning vil redusere risikoen for musculosketelal problemer i fremtiden.

Hvordan få barna holde god holdning

Stående og sittende

•  Forklar betydningen av å ha god holdning til barnet ditt. Har barnet ditt stå og sitte og justere sin holdning til det er riktig å vise dem den riktige måten å stå og sitte.

Sørg for at barnets hode er opp og haken er i, og at de ser rett frem. Sørg også for at når du står og sitter, barnets skuldre er tilbake, er brystet frem, og magen er gjemt i.

Når man står sørge for at barnets knær er rett, men ikke låst. Når du sitter, sikre at knærne er i 90 graders vinkel og føttene hviler flatt på bakken.

lede ved eksempel og opprettholde riktig holdning selv. Hvis barnet ditt har problemer, sette opp en tidsplan for å praktisere den riktige måten å stå og sitte daglig eller engasjere barnet i aktiviteter som vil bidra til å opprettholde bedre holdning som svømming, kampsport og dans.

Bære og Ryggsekk

begrense vekten på ditt barns ryggsekk. Sørg for at sekken ikke veie mer enn 10 prosent av sin kroppsvekt, som tyngre ryggsekker føre barna til å lene seg fremover for å kompensere.

Kjøp en riktig montering ryggsekk for barnet ditt. Sørg for at sekken ikke henge mer enn fire inches lavere enn barnets midje, da dette kan føre til at vekten bæres av barnets rygg i stedet for sine skuldre.

Lær barnet ditt å bære begge skulderstroppene på ryggsekken som iført bare en stropp årsak føre til at vekten bæres av den ene siden fører til muskelproblemer i nakke og rygg.

Hint

  • Periodiske pauser under lange perioder med stående eller sittende er gunstig for holdning som musklene kan få utmattet og barn kompensere ved å bruke dårlig kroppsholdning.