Digidexo.com

Hvordan å sove med leddgikt smerte i en Hip

Leddgikt hoftesmerter er forårsaket av slitasje av brusken rundt femur og bekken. Beskyttende brusk rundt disse knoklene kan bli slitt ned gjennom betennelse eller skade, som ofte fører til et begrenset utvalg av bevegelse, smerte og hevelse. Mange mennesker med hip leddgikt rapport problemer med å sove på grunn av konstant ubehag og smerte, men det er flere ting du kan gjøre for å sove med leddgikt hoftesmerter.

Bruksanvisning

sove i en recliner. Hip leddgikt gjør det vanskelig å ligge flatt i lange perioder, så prøv å sove i en recliner med bena litt forhøyet. Liggende i denne posisjonen hjelper med sirkulasjon, holder blodstrømmen beveger seg til hoftene og letter smerter. Bruke en leg-heve puten kan hjelpe hoftesmerter på samme måte, og kan brukes liggende flatt i sengen.

Snakk med legen din. Du må kanskje være på medisiner for å administrere din smerte, slik at du kan sove. Hvis smertene er kroniske, kan ta lavdose antidepressiva hjelpe forstyrre smerte og tillate deg å få litt hvile. Kortison skudd kan også gi lindring fra hip ubehag.

Bruk varmebehandling. Ta et varmt bad før sengetid for å løsne stramme ledd og bedrer blodsirkulasjonen. Bruk en varmepute på hoftene for en halv time før sengetid for å oppnå de samme effektene. Ikke bruk varme komprimering i mer enn 30 minutter, siden overopphetede delikat hip vev kan føre til mer smerte enn lindring.

Få en god madrass. Finn en madrass som ikke vil synke ujevnt. En fast madrass kan faktisk føre til trykkpunkter og bøy ryggraden, legger press på den berørte hoften. Et minne skum madrass er et bedre valg.

Sov med en pute mellom bena. Dette vil holde hoftene selv så det er ingen ujevnt trykk forårsaker smerte til hoftene.