Digidexo.com

sorg söke lege

Stadier av sorg etter et år

Stadier av sorg etter et år

Hva er sorg?

Sorg er en naturlig konsekvens av tap. Hvorvidt en person opplever tapet av en kjær, en nær venn, et kjæledyr, et hjem eller en jobb, hver erfaringer sorg. Virkningen er forskjellige, og hver person reagerer på sin egen måte, avhengig av graden av tap og forholdet involvert.

Elisabeth Kübler-Ross, forfatter av "On Death and Dying", beskrev en type emosjonell reise for folk som står overfor døden. De syv stadier av sorg er nå vanligvis brukes til å beskrive prosessen med ulike typer tap.

Stadier

De vanligvis akseptert syv stadier av sorg er beskrevet som: sjokk eller vantro; fornektelse, sinne, forhandling, skyldfølelse, depresjon og aksept og håp.

I sin bok, "Healing Sorg," James Van Praagh påpeker at dette ikke er en modell satt i stein. Alle er forskjellige og avtaler med tap og sorg på en personlig måte, så "etapper" ikke nødvendigvis skje på samme måte.

En beskrivelse av de trinn:
Shock - Den første reaksjonen til et tap er en total vantro.
Denial - Nærstående til sjokk, er fornektelse en annen forsvarsmekanisme.
Lønnsforhandlinger - Folk gjør løfter: "Jeg skal slutte å røyke" eller "jeg vil gå i kirken hver søndag," prøver å prute med Gud hvis en kjær kan bli spart eller en situasjon kan endre seg.
Anger - Etter sjokket har lagt seg, føles en person vanligvis en følelse av å være maktesløs og ikke i kontroll. Sinne kan være rettet mot Gud, til leger, eller ved en sjef eller noen andre ansvaret.
Skyld - Å skylde oss selv for en død eller et tap i våre liv er vanlig.
Tristhet og depresjon - Sadness er den mest synlige følelser etter et tap, og ofte til stede gjennom hele sorgprosessen.
Aksept og håp - Folk trenger å godta tap for å helbrede følelsesmessig. Dette betyr ikke at sorgprosessen er over.

Reisen til healing

Hver fase av sorgprosessen er vanlig, men det er en personlig reise. Noen kan gå gjennom syv stadier raskt, mens en annen person kan ha en lenger emosjonell reise til aksept og håp.

En februar 2007 studie i Journal of American Medical Association (JAMA) fant at hos mennesker som er i sorg, negative symptomer vanligvis topp etter rundt seks måneder etter tapet, deretter gradvis avta.

Men andre faktorer som for eksempel en plutselig død eller tap, eller sykdom som avhengighet eller depresjon, kan forlenge sorg. Finne en støttegruppe, snakker om tapet og finne måter å uttrykke sorg hjelpe en person helbrede, sa Van Praag.

Hvordan håndtere sorg Når Your Mother Dies

Hvordan håndtere sorg Når Your Mother Dies

Uansett alder, varig død din mor bringer alle slags følelser, sorg vanligvis i forkant. Mødre vanligvis beskytte og gi næring til deres avkom, og nå, når barnet mest trenger at sikkerhet, er mor ikke lenger er der. Men du kan takle sorgen av dette tapet, overveldende som det kan i utgangspunktet virke, ved å følge flere trinn.

Hvordan håndtere sorg Når Your Mother Dies

•  Innrøm dine følelser, uansett hvor vanskelig de kan være til ansikt. Du kan ha anger over ting som du har eller ikke si eller gjøre som de forholder seg til moren din. Du kan føle konflikt over din mors oppførsel, hvis familien var spesielt dysfunksjonell. Prosessen gjennom disse følelsene. Hold en spesiell journal bare for å håndtere dine følelser om din mor og hennes død i minst ett til to år. Selv om du aldri har journalført før, er dette en perfekt tid å begynne! Bruk journal for å arbeide gjennom dine følelser. Snakk med din ektefelle eller en betrodd venn, så vel. Noen ganger din venn trenger bare å lytte mens du gråter og huske de gode og dårlig om din mor.

Embrace din åndelighet eller tro. Åndelighet gir håp for fremtiden, selv når du behandler gjennom avhør Gud. Gjenspeile din avhør og kjemper i journalføring.

•  Innse at sorgprosessen tar fra ett til to år. En sveitsisk lege, Dr. Elisabeth Kubler-Ross, gjorde omfattende arbeid på stadier av sorg, og funnet at fem etapper kjennetegne denne overgangen. Disse inkluderer fornektelse, sinne, forhandling, håpløshet og aksept. Selv om du ikke opplever hver og en av disse fasene, erkjenner at prosessen tar tid. Du kan også overgangen gjennom stadier i en annen rekkefølge. Ta den tiden du trenger til å sørge, inkludert å ta fri fra jobb når du kan, selv så lenge som seks måneder til et år etter din mors bortgang.

Bli en sorg støttegruppe når du er klar til å gjøre det. Støtte fra andre i lignende situasjoner gjør det mulig å se utenfor deg selv og oppmuntre andre. Som du hjelpe dem på deres reise, kan du gjenkjenne de forhold som særlig bry deg.

Søk profesjonell rådgivning hvis din sorgarbeidet ser ut til å vare svært lenge, fører til ødeleggende depresjon eller lammer din daglige fungering.

Hvordan overleve Sorg

Hvordan overleve Sorg

Noen vesentlig tap kan føre til sorg og tristhet. Vi vanligvis tenker på sørgende som noe vi gjør når vi mister et familiemedlem eller en spesiell venn, men tapet av et ekteskap, helse eller jobb kan også føre til sorg. Denne personlige erfaringen tar tid å behandle, og hver person går gjennom trinnene i sorg annerledes. Dr. Elisabeth Kubler-Ross identifisert flere trinn til sørgende - fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept. Avhengig av typen av tap og den individuelle, forskjellig tidsperioden for sorg for hver person.

Hvordan overleve Sorg

Uttrykke dine følelser etter behov. Gråte når du trenger det. Ikke hold i dine tanker eller følelser. Journal hva du føler om du ikke føler deg komfortabel med å snakke med noen. Ikke ta sorgen på din familie og venner ved roping. Lean på familie, venner, religiøse støttesystemer, sorg støttegrupper eller en rådgiver eller terapeut.

Vent å gjøre noen store forandringer i livet eller beslutninger. Flytting, ekteskap, håndtering økonomi og selv karriere endringer bør bli satt på vent. Ytterligere endringer nå kan skape ekstra stress. Ta deg god tid og søke råd fra en pålitelig person som kan hjelpe deg å vurdere dine muligheter på en objektiv måte.

Ta vare på deg selv. Kroppen din trenger ekstra søvn i løpet av sorgprosessen å håndtere stress. Søvn kan hjelpe deg å behandle gjennom alle endringene du arbeider med og gjøre følelse av hva som skjer. Du kan bli syk eller utmattet uten nok hvile. Spis på en sunn måte. Spis mindre måltider om nødvendig, er forsiktig med å balansere kostholdet. Vitaminer kan supplere mulige mangler. Trening for å håndtere angst eller stress; ett utmerket alternativ er å vandre. Nyt favorittaktiviteter, som for eksempel å se en film, lese en bok eller mottar en pedikyr eller massasje. Være med i tidligere aktiviteter som frivillig, kirke og arbeid.

Tilbring tid med familie og kjære. Selv om du føler deg ensom, kan snakke om følelsene dine hjelpe deg gjennom sorgprosessen, samt hjelpe deg kontakt med andre. Når andre tilbyr å hjelpe, la dem. Om de ønsker å ta deg til en film, ta et måltid eller bidra til å rense huset ditt, vil de vise deg de bryr seg, og du kan bruke hjelp.

Ta deg tid sørgende. Prosessen ikke kontinuerlig forbedre, men kan bla gjennom oppturer og nedturer, som er veldig typisk. Intensiteten av sorg kan minske gradvis over tid, i ca seks måneder til ett år, ifølge WebMD.

Limit alkohol, unngå over-the-counter sove medisiner og pass deg for raske løsninger. Noen av disse kan legge til følelsesmessig stress og holde deg fra å behandle sorg normalt. Rådfør deg med en lege eller terapeut for eventuelle nødvendige behandlingstilbud.

Stadier av sorg for Amputasjon

Stadier av sorg for Amputasjon


Dr. Elisabeth Kubler-Ross, en sveitsisk psykiater, pioner studier på døden. I 1969 skrev hun den mektige boken "On Death and Dying" som mange sorg rådgivere fortsatt bruke og som ga solid grunnlag for å forstå stadier av sorg. Selv om hennes bok refererer spesifikt til stadier av sorg som de forholder seg til døden, kan disse fasene brukes på alle typer tap, inkludert amputasjon. Imidlertid kan alle amputerte ikke gå gjennom hver etappe, og de kan gå gjennom stadier i en annen rekkefølge.

Vantro og Denial

I utgangspunktet amputerte vanligvis svare med tilbaketrekning, isolasjon, fornektelse og vantro. Men en amputert som har hatt litt tid til å forberede seg på en kirurgisk amputasjon kan ikke oppleve fornektelse. Dette stadiet gir amputert tid til å utvikle bedre mestringsevner.

Raseri og sinne

Den nye amputert kan lufte raseri eller sinne på noen nær ham. Han kan skylde medisinske fagfolk eller Gud for hans tap. Imidlertid kan amputerte konstruktivt kanalisere denne økte energien til produktive prosjekter.

Lønnsforhandlinger

Lønnsforhandlinger oppstår når pasienten prøver å gjøre avtaler med Gud eller hennes lege. Vanligvis hun uttrykker det gjennom slike uttalelser som: "Hvis du helbrede armen min, vil jeg mate de fattige barna i Afrika for alltid." Mange pasienter prute privat. Dette er delvis et forsøk på å utsette virkeligheten i amputasjon.

Motløshet og depresjon

Den resulterende tristhet over tapet av en lem og bekymringer i løpet av fremtidige tap kan bringe på depresjon. Amputasjons kan sove for lite eller for mye, fiksere på fremtiden, føler håpløs eller snakke om døden eller selvmord. Denne fasen av depresjon er vanligvis ikke permanent, men amputert kan trenge rådgivning eller medisinsk intervensjon for å behandle det.

Mestring

Selv om Amputert er aldri fornøyd om tap av en lem, har hun nå kommet til enighet med hennes tap. En peer rådgiver kan hjelpe amputasjons arbeid gjennom denne prosessen.

Flat Feet & Leg Pain

Flat Feet & Leg Pain


Noen mennesker har flate føtter (ingen buer) og det ikke føre dem noen problemer. Men oftere enn ikke, hvis du har flate føtter du er veldig klar over det, fordi det skaper smerter i føtter, ben og rygg. Den medisinske termen for flate føtter er pes planus.

Definisjon

Hvis du har flate føtter, betyr det at din vristen og lengdebuen har kollapset eller aldri utviklet. Du kan bli født på denne måten, eller du kan utvikle denne tilstanden når du blir eldre. Alle babyer er faktisk født med flate føtter fordi deres erke har ennå ikke utviklet. Noen ganger er det utvikler seg aldri. Når flate føtter forårsake smerte, kan det være grunn til pronasjon, som er den lener innover av ankelen bein, ifølge Mamashealth.com. For å avgjøre om du opplever pronasjon, ta av deg skoene og se på dem. Legg dem ved siden av hverandre. De vil helle mot hverandre hvis de har blitt slitt lenge nok til at foten posisjonering for å fornye sålen av skoen.

Symptomer

Hvis føttene er flatt, kan du oppleve hevelse og smerter på innsiden av ankelen, foten smerte, leggen smerter og ryggsmerter. En annen indikator på at du har flate føtter vil være ujevn slitasje på skoene dine, pluss at du vil være i stand til å se regelrett utseendet på en flat fot, som ser vesentlig forskjellig fra en fot med en bue.

Diagnose

Det finnes to forskjellige typer flate føtter. Hvis du har en stiv flat fot, betyr det at foten er flatt uansett om du sitter og står. De med en fleksibel flat fot vil ha en bit av en bue når de sitter ned, men at buen forsvinner når personen står opp og legger vekt på føttene. Hvis man har den fleksible foten versjon, kan det forekomme i en eller begge føtter, men den grad av utflatning kan ikke være den samme i hver fot. For noen mennesker, dette fører til ankelen og foten smerte samt ben, hofte og kne smerter. I andre mennesker, fører det ingen problemer overhodet, ifølge Foot-pain-explained.com. Personer med stive flate føtter opplever flere problemer og symptomer.

Når det skjer med barn

Når barn opplever smerte fra flate føtter, kan dette være på grunn av tarsal koalisjon. Denne tilstanden oppstår når to eller flere av barnets foten bein har smeltet sammen, noe som er det som forårsaker de flate føtter i første omgang og resultater i begrenset bevegelse, og dermed forårsaker smerte.

Andre årsaker

Noen mennesker er ikke født med flate føtter, men skaffe dem fordi de har leddgikt, dårlig biomekanikk - noe som betyr at de ikke gå skikkelig - vektøkning, nevrologisk sykdom, yrkesmessige krav som er satt på føttene, skader og hormonelle endringer . Voksen-anskaffet flat fot kan forverres over tid. Medisinsk, er denne tilstanden kalles posterior tibial dysfunksjon. Den ekstra belastning på sener og muskler som holder føttene sammen føre til at føttene til å flate og stretch. Resultatet er at musklene i leggen og føtter begynner å fungere i en unormal måte, noe som fører til smerter i ben og føtter og andre problemer som hammertær og runner kneet.

Mulige utfall

Flate føtter kan føre til stress frakturer i leggene, bunions, calluses, shin splinter, senebetennelser og smerter og betennelser i fotsålene.

Behandling

Hvis føttene flatt er skaper sorg, få en evaluering av lege. Noen mennesker begynner å bruke ankel bukseseler eller skoen setter inn. Smertestillende medikamenter og anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet. Kirurgi kan også være et alternativ.

Stadier av sorg etter en Break-Up

Stadier av sorg etter en Break-Up


I 1969 sveitsiske psykiateren Elisabeth Kubler-Ross først diskutert hennes "fem stadier av sorg" i sin bok "On Death and Dying". Gjennom sine studier, Ross bestemt de fem stadier av sorg å være fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept. Ross 'stadier kan brukes på ulike traumatiske livshendelser. For eksempel kan break-up av et romantisk forhold føre noen til å gå gjennom Ross 'stadier av sorg. Ifølge Ross, "sorg er en naturlig del av den menneskelige erfaring", og arbeider gjennom de fem stadier kan hjelpe deg å helbrede og gå videre.

Denial

Denial er nektet å godta at break-up som faktisk har skjedd. Du kan fortelle deg selv at forholdet ikke er virkelig over, eller at den andre personen vil komme tilbake.

Anger

I denne fasen blir du sint at bruddet har skjedd. Ifølge "HELPGUIDE.org", kan det hende du lurer på hvorfor noe sånt som dette har skjedd med deg eller søke noen eller noe å skylde på.

Lønnsforhandlinger

På dette punktet, kan du prøve å reversere bruddet opp av forhandlinger med din ex. For eksempel kan du si: "Hvis vi komme tilbake sammen jeg vil endre [noe om deg selv som den andre personen mislikte]."

Depresjon

Dette er det punktet hvor tristhet over break-up bosetter seg i. Tristhet manifesterer seg forskjellig for alle. Det kan være lurt å gråte eller bare sitte eller ligge stille og reflektere over dine følelser. Du kan finne trøst i selskap med familie eller venner, eller foretrekker å tilbringe litt tid alene.

Aksept

Den siste fasen av sorg er aksept av break-up. Dette betyr ikke at du ikke lenger er trist om det. Det betyr bare at du har sluttet fred med det faktum at forholdet er over, og du kan begynne å bevege seg fremover.

Andre hensyn

Det er viktig å forstå at alle opplever sorgprosessen annerledes. Din erfaring vil ikke være nøyaktig den samme som andres. Du kan ikke gå gjennom alle stadier av sorg. Det er også naturlig å oppleve stadier i rekkefølge, gjenta trinnene, eller somle på visse stadier lengre enn andre. Elisabeth Kubler-Ross Foundation anbefaler aktiviteter som deltar støttegrupper, journalføring eller fysisk aktivitet for å hjelpe deg å sette din sorg i perspektiv. Men hvis din sorg ikke begynner å gro, eller du opplever tanker om å skade deg selv eller andre, må du søke profesjonell veiledning av en rådgiver, lege, eller religiøs rådgiver.

Homøopatisk behandling for Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome, hvor ubehagelige opplevelser i bena forstyrrer dagen og avbryter søvn, kan effektivt behandles av flere homeopatiske midler. Velg en løsning som passer best til de følelsesmessige og fysiske symptomer opplevd.

Causticum

Det rette er best egnet for de med en historie med muskelsmerter. De er ofte sensitive, lett stresset, og føler brenning og verkende smerter, med kramper i føttene og leggene.

Aconitum napellus

Når søvn er kompromittert av en manglende evne til å slappe av, og fylt med mareritt, er Aconitum indikert. Angst og prikking smerter i bena er typisk til stede.

Ignatia amara

Når symptomene sammenfaller med sorg, kan Ignatia være gunstig. Overfølsomhet, vist som uventede gråter eller ler anfall, blir opphisset av lett søvn og beinkramper. Hyppig gjesper eller sukker er vanlig.

Sulphur

Svovel kan være gunstig for brennende smerte som er ledsaget av varmen i bena og som fører til rastløshet. Andre indikasjoner for dette midlet er rykninger muskler, og snakker under intermitterende søvn. Glemsomhet, irritabilitet og generell svakhet at det er behov for dette midlet.

Zincum

Zincum er best brukt for ekstreme tilfeller med konstant behov for å bevege seg, snakke og tenke. Utmattelse kan føre til depresjon, og symptomene er forverret av alkohol.

Råd for sorg

Sorg er smertene som føles når en skade inntreffer. Dette tapet er ikke betrodd til døden av en kjær, selv om det ofte skjer da. Sorg kan skje når som helst at man opplever en dyp sjanse i hans / hennes omstendigheter, for eksempel på grunn av skilsmisse, jobb Permittering, eller det siste barnet forlater redet. Det kan også skje når en nære venner ikke lenger ønsker å se deg. Alle opplever sorg på enkelte punkt. Det er en naturlig del av å leve.

Tillat deg selv å Grieve

Gi deg selv tillatelse til å oppleve ditt tap; enten det er tapet av en jobb gjennom nedbemanning, et vennskap gjennom avvisning, en skilsmisse, eller en kjær 'død, benekter ikke følelsene dine. Ta deg god tid og la helbredelse forekommer naturlig, som det må. Hvis tårene kommer lett, midt på dagen, unnskylde deg selv og gå gråte.

Ikke rush prosessen

Husk at hver person sørger forskjellig og for ulike lengder tid, så vær forsiktig og ta det med ro: ikke rush gjennom sorgarbeid. Dette vil bare forsinke helbredelsesprosessen og gjøre sørg ufullstendig. Det vil dukke opp igjen når man minst ventet det, med mindre du tar det sakte.

Godta Comfort fra familie og venner

Ikke gjøre det alene. La din familie hjelpe deg å helbrede. Inviter dem over hvis du ikke føler for å gå ut ennå. Å ha kjære rundt løfter ånden selv når det ikke ser ut til. Det elske og støtte helbreder deg på måter som er i starten skjult.

Se lege dersom blir overveldende

Rådfør deg med en lege og / eller psykolog hvis du føler at din sorg er uutholdelig eller uutholdelig. Denne følelsen kan oppstå når som helst når du er i sorg. Søk hjelp når du føler behov. Ikke si det til noen hvis du tror at de kan innvende til å se en profesjonell til å hjelpe deg med å fullføre sorgarbeid. Du kan også finne en betrodd venn som støtter din beslutning om å se en lege og / eller terapeut.

Hva er Kübler-Ross stadier av sorg?

Hva er Kübler-Ross stadier av sorg?


Elisabeth Kübler-Ross, MD, er anerkjent som den fremste autoritet på området av død og døende. Hennes bok, "On Death and Dying" er en klassisk og obligatorisk lesning i mange medisinske og sykepleierskoler og forskerskoler i psykologi, psykiatri og teologi. I den beskriver hun fem stadier av sorg: fornektelse, sinne, lønnsforhandlinger, depresjon og aksept.

Denial

Denial er den første av Kübler-Ross 'fem stadier av sorg. Det er bevisst eller ubevisst nekter å akseptere virkeligheten for å dø eller døden. Denial er en naturlig forsvarsmekanisme for å takle sjokk av en traumatisk endring. I denne fasen er verdens overveldende og meningsløst. Noen mennesker kan bli sittende fast i dette trinn og ikke gå videre til andre trinn i lang tid. Denial hjelper folk tempoet sine følelser av sorg. Ifølge Kübler-Ross, er det naturens måte å slippe inn bare så mye som en person kan håndtere. Som fornektelse fades, de følelsene som ble nektet stige til overflaten.

Anger

Kübler-Ross hevder at sinne er et nødvendig neste skritt i helbredelsesprosessen. I denne andre fasen av sorg, har sinne ingen grenser. En person blir sint på seg selv, med den personen som dør, med leger, med familien, med livet, med naturen og med Gud. Under dette sinne er smerte, som er grunnen til sinne i sorg er fryktet og ofte ikke møtt eller uttrykt. Kübler-Ross sier at bare hvis det er uttrykt kan det bli et anker eller midlertidig struktur for å klamre seg til i intetheten av tapet. Dessuten gir sinne en person styrke til å fortsette med helbredelsesprosessen.

Lønnsforhandlinger

Lønnsforhandlinger er scenen når en sørgende person innbiller seg at en midlertidig våpenhvile kan oppnås der virkeligheten av døende eller død kan bli reversert. Stammer fra et intenst ønske om å returnere livet til slik det var før, blir den sørgende personen tapt i en serie av "Hva om er" og "hvis bare er." Sammen med dette er forhandlinger med tap ved å love å oppføre seg annerledes eller mer alvorlig. Den personen som sørger fortsatt fast i fortiden mens du prøver å forhandle frem en vei rundt eller ut av tapet.

Depresjon

I denne fasen er den fornærmede kastet inn i nåtiden. Den deprimerende sorg føles dypt og virker som om det vil vare evig. Personen som er sorg trekker seg fra livet og stuinger i en tåke av intens tristhet, lurer på om livet er verdt å gå videre alene uten den tapte kjære. Så vanskelig som dette stadiet er, er det nødvendig, i henhold til Kübler-Ross, i håndteringen av sorg.

Aksept

Aksept, den siste fasen av sorg, ikke føler det er OK å være uten den kjære. Det er, i stedet, endelig leve i dagens virkelighet, og akseptere det som permanent virkelighet. Detachment og emosjonelle objektivitet preger dette stadiet. Aksept er justeringen til radikal endring i livssituasjon. Når denne fasen er fullført, føles den fornærmede i live igjen, villig til å gå videre med livet og i stand til å føle glede igjen.

Hvordan takle en sammensatt Sorg

Hvordan takle en sammensatt Sorg


Sorg er en vanskelig og forferdelig følelse født fra en tragisk øyeblikk. Legg til en annen tragedie som kommer tilbake og minner noen av sorg de har ennå ikke grodd fra, og dette kalles forsterket sorg. Forsterket sorg er også kjent som komplisert sorg og kan forsinke syklusen av healing. Saker som ingen bekreftelse av død, til en manglende kropps begrave eller økonomiske problemer etter en plutselig død er kjent for å utvikle doble bølger av smerte og forsterket sorg som varer og vokser i alvorlighetsgrad. Med trinn på healing, kan sorg tas opp og jobbet gjennom litt om gangen.

Bruksanvisning

Søk profesjonell hjelp. Nå ut til en terapeut eller rådgiver. Snakke med en profesjonell kan bidra til å identifisere kildene til sorg. Terapeuter vil være i stand til å fastslå årsakene til den nåværende sorg og den forrige sorg som blir brakt tilbake til overflaten. For eksempel kan besøke en syk venn i en klinikk utløse sorg fra å se en elsket en som døde på et sykehus. Vurdere hvilke alternativer som er tilgjengelig gjennom din forsikring og ansatt assistanse programmer. Profesjonelle psykiatere og psykologer bør være førstevalget; Men presteskapet og rådgivere også kan hjelpe ved å tilby veiledning.

2 Se den foreskrevne plan. En terapeut eller rådgiver kan foreskrive medisiner, gruppeterapi eller spesifikke handlingsplaner for å håndtere sorgen. Noen individer falle av planen, enten fra momentant følelser uten sorg eller bukke under for bølger av emosjonell smerte. Planene må følges, og fortsatte som anvist for å få maksimalt mål: å arbeide gjennom forsterket sorg.

Exercise. Fysisk anstrengelse kan hjelpe sinnet og kroppen i å håndtere negative følelser som går hånd i hånd med sorg, som depresjon og stress. Trening kan løfte ånder og fokusere ens sinn gjennom skydekket av forsterket sorg. Hvis det var en tidligere øvelse rutine, lette tilbake til det. Hvis det ikke er pre-etablert rutine, bør du oppsøke lege før du starter fysisk trening. Som du anstrenge kroppen din til fordel for trening, også huske å få nok hvile. Søvn og tid til å slappe av er nøkkelen til helbredelse fra forsterket sorg og bidra til å øke en positiv mental innstilling.

Gi kroppen med riktig næring i tillegg til å trene kroppen. Unngå mat som har liten eller ingen ernæring. I perioder med sørgende, kan man ønske store mengder koffein, fet mat og store mengder sukker.

Tilbring tid med sine kjære. Å være i nærvær av familie og venner er viktig fordi det minner den sørgende person av positive følelser, som kjærlighet, lykke og glede. Å være sammen med sine kjære kan også spre forsterket sorg blant en gruppe for å lindre selve vekten av det fra en persons skuldre. Å kunne snakke om og uttrykke sin smerte til omsorgsfulle ører er svært viktig å starte syklusen av healing.

Tips og advarsler

 • Håndtere sorg, spesielt forsterket sorg, tar tid. Vær tålmodig.
 • Vær bevisst på sorg forverring eller fører til depresjon.
 • Hvis du oppdage og noen følelser av selvmord eller uttalelser som refererer til det, ta kontakt med en rådgiver profesjonell umiddelbart.

De syv faser av sorg

De syv faser av sorg


Som du håndtere en traumatisk opplevelse, kan du passere gjennom karakteristiske emosjonelle stadier kjent som "The Sorg Cycle." Opprinnelig identifisert av sveitsisk lege Elisabeth Kübler-Ross, er de syv stadier av sorg anerkjent som en felles vei for folk som arbeider med tap. Forstå disse stadier og hva du kan forvente i løpet av hver kan hjelpe deg til å takle en slik opplevelse.

Sjokk

Når du først lære av en tragedie, kan du være i uttale vantro. Shock er en følelse av nummenhet eller suspendert virkelighet. Dette mestring mekanisme bidrar til å beskytte deg fra den følelsesmessige smerten av en tragedie.

Denial

Noen ganger traumatiske opplevelser er så vanskelig å takle at du nekter å akseptere fakta. Du kan nekte sannheten i et forsøk på å unngå det uunngåelige.

Sinne

Når du har kommet til enighet med tragedien, kan din første følelsesmessig reaksjon være sinne. Som flaske opp følelser begynner å overflaten, kan du piske ut og peke fingre. Du kan også styre sinne og frustrasjon på deg selv.

Lønnsforhandlinger

I et forgjeves forsøk på å løse dine følelser av tap, kan du prøve å prute med andre, deg selv eller en høyere makt. For eksempel kan du lover å aldri drikke igjen, eller for å være en bedre venn for å reversere tragedien.

Depresjon

Som virkeligheten begynner å sette inn, vil tristhet og ensomhet skylle over deg. Du kan bli reflekterende og isolert, som du vurdere alvoret i ditt tap. I denne perioden vil du bli følelsesmessig knyttet til din sorg, og du kan somle i mørket melankoli for tap for noen tid.

Testing

Når du begynner å dukke opp fra mørket av depresjon, kan du teste ut nye tilnærminger for å håndtere tragedien. Nå er det tid til å utforske behandlingsalternativer, støttegrupper eller healing tid med venner.

Aksept

Du vil begynne å føle seg mindre følelsesmessig knyttet til hendelsen som du lærer å akseptere det. Du vil få en følelse av fred og lære å takle realitetene i situasjonen. Med denne aksepten kommer en ny følelse av håp og lykke.

Hvordan du løser sorg og være kort!

Sorg kan være Brief!

Bruksanvisning

Å bli dypt avslappet er et spørsmål om svært langsom pust og langsom hjerterytme. Dette er mest vellykket med teknikker av Bio-feedback, men bedre administreres av en hypnoterapeut.

Når dypt avslappet, kan du identifisere en bestemt dårlig følelse. De er i hovedsak opplevelser eller minner som er "innpakket" med sinne og eller Fear.

Mens dypt avslappet, finne deg selv å snakke med en person, eller kanskje selv, eller Gud, se dem i den tomme stolen, og løse en samtale som du har blitt "Grinding på".

Før du starter en økt, løse og er enig med deg selv vil du oppnå SHIFT i 10 følelser under den økten. Vennligst ikke finne deg selv bare EN oppnå. 10 Følelser er et oppnåelig tall. Bare én følelsen vil ikke få ULTRA BRIEF resultatet du ønsker å ha.

Tips og advarsler

 • De fleste kan ikke oppnå det nivå av velvære nødvendig av seg selv. Når ditt bevisste sinn er dypt avslappet, vil at avslapping ikke tillate retning nødvendig. Dette er grunnen til at dette er en 2 person prosess.
 • Kom til denne økten uten preconcieved utfall, som du kan oppnå mer hvis du er åpen for at det skal skje.
 • Hvis du er usikker på om den tomme stolen eller snakke med barnet i transe, gjennom nettsiden: www.BlessYourThoughts.com
 • Sorg kan bli forkortet med en betydelig periode med disse teknikkene.
 • Kanskje du kan ha behov for å se dette skje slik at du kan få vite mer fullstendig hvordan disse verktøyene brukes.
 • Denne prosessen er kjent for å løse sorg i løpet av kort tid. Denne tidsrammen kan variere fra ett individ til et annet. Med flid og en rekke økter, kanskje din oppløsning kan bli funnet i 30 dager eller mindre. Resultatene varierer. Men, jo større antall dårlige følelser du identifisere og løse på kort tid, jo raskere vil du føle deg bedre.
 • Det er ingen advarsler i denne prosessen, annet enn å be om at du ikke bør knytte dyp avslapning med Stage Hypnosis eller religiøse implikasjoner.
 • Å være dypt avslappet, slik at du kan fokusere på en tanke om gangen for å oppnå det positive resultatet er SAFE.
 • Hvis noe er igjen un-sa det kan være understrømmer av dårlige følelser etter økten. Disse er lett løses i neste økt. Forhåpentligvis du er i stand til å starte den økten umiddelbart.
 • Den tidligere begrepet "fortrengte minner" er ikke en nøyaktig beskrivelse av hvordan denne prosessen skjer. Jeg beklager folk pleide å bruke det ordet. I realiteten at "fortrengte minne" er faktisk så tett pakket med sinne eller frykt for at opprinnelsen til tanken ble skjult av disse følelsene.
 • Denne prosessen ikke oppfordre noen til å slutte å ta Anti-depressiva. Men, er det mulig for legen å revurdere behovet for antidepressiva etter 20 dårlige følelser er løst. Oppsøke lege før du endrer sprescription nivåer.

Stadier av sorg & Mourning

Dr. Elisabeth Kubler-Ross introduserte fem stadier av sorg i sin 1969 bok, "On Death and Dying." De fem stadier av sorg, ifølge Dr. Kubler-Ross er sinne, fornektelse, depresjon, forhandlinger og til slutt aksept. Noen mennesker opplever alle fem stadier, mens andre bare oppleve noen. Folk også oppleve de fem stadier av sorg i andre situasjoner, som for eksempel tap av arbeid eller et forhold.

Denial

En person opplever fornektelse ofte har problemer med å tro hva som skjer. Fornektelse, ifølge Dr.Kubler-Ross, fungerer som et skjold etter å ha fått smertefulle nyheter. Denne fasen av sorg, ofte ledsaget av sjokk eller vantro, gir den enkelte tid til å få tilgang til nyheter, og til slutt begynne å forholde seg til tapet.

Sinne

En person i sinne stadium av sorg prøver å få følelse av tap. Sinne ofte utbrot og spørsmål som "Hvorfor skjedde dette meg?" eller "Hvem har gjort dette?" spiller inn. En person kan klandre en annen for tap i et forsøk på å finne mening i det hele tatt. I noen tilfeller kan en kjær selv klandre sin døende venn eller et familiemedlem, tenker ting som: "Dette er alt fordi han valgte å være en røyker", eller: "Hvis bare hun hadde hørt på meg da jeg fortalte henne om å se en lege ... "Innrømme sinne mot en syk person kan være vanskelig; derfor en person kan oppleve dette stadiet i hemmelighet.

Lønnsforhandlinger

Lønnsforhandlinger er scenen der en person forsøker å forhandle for å tilbringe mer tid med den personen de taper. "Gi meg en sjanse, og jeg vil ..." er en felles lønnsforhandlinger uttalelse. En person kan bli enige om å arbeide flere timer for mindre lønn eller, i tap av et forhold, lover å stoppe eller starte en handling dersom den andre parten går med på å gi dem en sjanse. En dødssyk person i forhandlingsstadiet kan love Gud å gjøre noe i bytte for mer tid.

Depresjon

Depresjon betegner det punkt hvor vedkommende som faktisk omhandler tristhet forbundet med tap. Hver person reagerer forskjellig på dette stadium. Noen mennesker kan gråte og føle følelsesmessig ustabil, mens andre kan trekke seg tilbake og isolere seg fra andre. Andre vanlige reaksjoner inkluderer tap av appetitt, søvnmangel, overdreven fravær og lav arbeidsinnsats.

Aksept

Aksept betyr at personen har kommet til enighet med tap og kan gå videre med sitt liv.Det er ingen absolutt regel som tilsier når en person når dette stadiet. Noen kan akseptere tapet i løpet av få uker, mens det kan ta måneder eller år for noen andre.

9 stadier av sorg

9 stadier av sorg


Når du står overfor en tragedie, vil du passere gjennom flere emosjonelle stadier som du takle og til slutt akseptere situasjonen. I 1969, en sveitsisk lege ved navn Elizabeth Kübler-Ross utviklet en fem trinns sorg syklus som skissert den spesifikke måten folk håndtere traumer. Siden den gang har syklusen blitt utvidet på og finjustert til å omfatte flere etapper.

Sjokk

Når du først lære av en tragedie, kan din første reaksjon være en av vantro. Mange mennesker opplever en nummen eller surrealistisk følelse. Du kan føle deg som om du ikke er helt til stede eller følelsesmessig knyttet til hva som skjer.

Denial

Som sjokket avtar, kan du føle panisk med alvoret i hva som har skjedd. Du kan nekte å tro at noe har skjedd og fornekter sannheten. Denne fasen kan føles som aksept som du late som ingenting har endret seg.

Sinne

Når realiteten av tapet har satt inn, vil du begynne å bli følelsesmessig knyttet til opplevelsen. I mange tilfeller er sinne første følelser folk føler. Du kan klandre deg selv eller andre. Du kan bli frustrert med urettferdigheten i ditt tap og jernbane mot de makter det.

Fysisk Distress

Som følelser ta over, kan kroppen din begynner å vise tegn på stress og angst. Du kan føle svak, trøtt, tungpustet eller utvikler sår. Du kan også miste appetitten eller begynne å spise ukontrollert. Kroppen din er under mye stress og press som du behandler din sorg.

Skyld

Mange mennesker føler seg skyldig eller annen måte ansvarlig for de hendelsene som har transpired. Du kan klandre deg selv for det som har skjedd, og føler tung med byrden av ansvar.

Lønnsforhandlinger

I et siste forsøk på å slette tragedien, kan du prøve å inngå kompromisser eller forhandle med andre. For åndelige mennesker, kan du prøve lønnsforhandlinger med en høyere makt, lovende god oppførsel, for eksempel, i bytte for retur av en kjær.

Depresjon

Når du endelig bli følelsesmessig engasjert i ditt tap, vil depresjon satt i. Kan du isolere deg selv og bli innadvendt. Som du reflektere over hva som har skjedd, kan du føle en dyp følelse av tristhet. Depresjonens mørke kan holde mennesker i lang tid som de sliter med å finne en vei ut.

Testing

Som du kommer ut av depresjon, vil du begynne å prøve ut metoder for å aktivere livet ditt igjen. Nå er et godt tidspunkt for å delta støtte grupper, søker behandling eller gjenerobring noen normalitet i livet ditt. Nå ut til venner og prøve å kommunisere dine følelser.

Aksept

Etter hvert vil du begynne å akseptere realiteten av tapet. Som du gjenopprette, vil ditt syn på livet bli mer positiv og forventningsfull. Du vil fortsatt føle tap, men vil være i stand til å oppleve det mer objektivt og mindre følelsesmessig.

Hvordan vite når du skal oppsøke lege for konsentrasjonsvansker

Hvordan vite når du skal oppsøke lege for konsentrasjonsvansker


Å vite når du skal se en lege for konsentrasjonsvansker, må du identifisere potensielle årsaker for dine problemer. Alle av oss har problemer med å fokusere på oppgaven når vi er slitne eller stresset ut, men når du ikke kan finne en godartet årsak til dine konsentrasjons opphører, kan det være på tide å se din lege for å få hjelp.

Bruksanvisning

Gjennomgå Potensielle Godartede Årsaker

•  Tenk hvor lenge det er siden du tok en pause. Studier har vist at det å jobbe for lenge uten pause kan føre til tap av konsentrasjon og en reduksjon i kvaliteten på tenkning.

Få mer søvn. Mangel på søvn er den vanligste årsaken til sviktende konsentrasjon, og vanligvis indikerer ikke behov for å oppsøke lege.

Unngå jet reise. Jetlag er en vanlig årsak til midlertidige vanskeligheter med konsentrasjon.

Kontroller for koffein tilbaketrekning. Drastisk kutte ned koffein inntak kan føre til konsentrasjonsvansker før kroppen blir vant til å fungere uten koffein.

Se etter tegn på en alvorlig underliggende sykdom

Watch for konsentrasjonsvansker kombinert med svakhet og svimmelhet. I kombinasjon, disse er symptomer på anemi (jernmangel), som du bør oppsøke lege. Det er spesielt viktig å ta et barn til legen når anemi er mistenkt, da det kan føre til vekst problemer.

Sjekk for usammenhengende tale, rask puls og generell hukommelsestap når du opplever konsentrasjonsvansker. Vet at når disse symptomene oppstår i kombinasjon, bør du oppsøke lege for å bli testet for fluor toksisitet.

Ring legen din når konsentrasjonsvansker følger etter et slag mot hodet. Dette kan indikere en hjernerystelse, som krever overvåking av en medisinsk faglig.

Watch for en rask hjerterytme, svetting og vekttap. Vet at dette er symptomer på hypotyreose (en overaktiv skjoldbruskkjertelen). Potensiell hypotyreose må evalueres av legen din.

Evaluer humøret. Fortsatt følelser av sorg og vanskeligheter fortsetter over en periode på minst to uker kan tyde på klinisk depresjon som krever et besøk til legen din.

Tips og advarsler

 • Hvis du er en kvinne hvis periode er noen få dager unna, din konsentrasjonsvansker kan være et normalt resultat av mensuration, så har du sannsynligvis ikke trenger å se en lege.
 • Konsentrasjonsvansker forårsaket av narkotika eller alkohol avhengighet bør alltid rapporteres til legen din.
 • Ring lege umiddelbart dersom din konsentrasjonsvansker oppstår med selvmordstanker. Depresjon er lett behandles av både terapi og medisinering.

Jerntilskudd for Restless Leg Syndrome

Restless Legs Syndrom er en nevrologisk lidelse som har vært forbundet med en rekke andre medisinske tilstander. En av disse, ifølge Mayo Clinic, er jernmangel, og jerntilskudd kan være nødvendig for enkelte mennesker med syndromet.

Funksjoner

Personer som har en historie med mage eller tarm blødning, har tunge perioder eller regelmessig donere blod kan ha risiko for jernmangel, noe som kan bidra til utvikling av rastløse ben syndrom, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Det er ikke kjent om jernmangel og andre forhold direkte årsak restless legs syndrom, selv om de ser ut til å utløse og forverre symptomene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Behandling

Ferrosulfat er gitt som et strykejern supplement til personer med restless legs syndrom som har et ferritin nivå lavere enn 50 nanogram per milliliter, ifølge American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

Korrigere jernmangel kan ta flere måneder, og noen mennesker kan reagere dårlig på behandling, ifølge American Academy of Family Physicians.

Potensiell

Mange mennesker med jernmangel og restless legs syndrom erfaring forbedring av bein symptomer etter behandling med jerntilskudd, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Ferrosulfat & Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom, eller RLS er en nevrologisk lidelse som fører til irriterende eller smertefulle opplevelser i bena, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Jern sulfat brukes til å behandle tilstanden i noen mennesker.

Årsaker

Restless legs syndrome er noen ganger utløst eller forverret av jernmangel, ifølge ninds og Mayo Clinic.

Identifikasjon

Jernet supplement jern sulfat er en passende behandling for mennesker som lider av RLS som også har jernmangel, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp).

Funksjoner

Jernsulfat administreres til personer som har et jernnivå lavere enn 50 ng per ml, i henhold til aafp.

Advarsel

Behandling med jernholdige sulfat kan ta flere måneder for å være effektive, og ifølge den aafp, noen mennesker kan ikke reagere positivt på behandlingen.

Betraktninger

Jern sulfat er ikke en passende behandling for de uten jernmangel. Andre utløsere av rastløse ben syndrom inkluderer, ifølge Mayo Clinic: graviditet, perifer nevropati (en type nerveskader) og nyresvikt.

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Rastløse ben syndrom og Parkinsons sykdom er to helt forskjellige forhold. Men de er noen ganger sammenvevd. De ofte eksistere sammen og har liknende behandlinger.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en tilstand som innebærer trang til å bevege bena, involverer en kløe, dra, krampetrekninger følelse dypt inne i beinet.

Årsak til Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan utløses av en rekke forhold som spenner fra svangerskap til jernmangel. En annen tilstand som er kjent for å utløse rastløse ben syndrom er Parkinsons sykdom.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en sentralnervøs forstyrrelse som skader den del av hjernen som produserer dopamin, en nevrotransmitter som regulerer bevegelsen. Denne sykdommen resulterer i langsom bevegelse, skjelvinger, balanse problemer og tap av koordinasjon.

Årsak til Parkinsons sykdom

Forskere spekulerer i at årsaken til Parkinsons sykdom kan ha genetiske og miljømessige opprinnelse.

Behandling

Selv om de er forskjellige lidelser, kan både Parkinsons sykdom og restless legs syndrom behandles med dopaminergiske midler, en gruppe av medisiner laget av dopamin. Eksempler på slike medisiner er levodopa og karbidopa kombinasjon (Stalevo og Sinemet).

Hvorfor Leg Fall Asleep Når jeg går?

Hvorfor Leg Fall Asleep Når jeg går?


Legs ofte sovner når du sitter, står eller tilbakelent i en posisjon for en lang periode. Vanligvis er det ingen grunn til å være bekymret. For noen mennesker, som prikking og nummenhet skjer mens du går. En rekke forhold kan føre til et bein til å sovne mens du går. Disse forholdene oppstår vanligvis på grunn av sirkulasjon eller sensoriske problemer.

Diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati er en lidelse som rammer det perifere nerve. Dette kan skje hos personer som har dårlig kontroll over blodsukkeret eller de diagnostisert med diabetes. Tilstanden kan utvikle plutselig eller over tid. Diabetisk nevropati noen ganger fører til prikking, svakhet og nummenhet i ben og føtter, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Andre symptomer på diabetisk nevropati inkluderer fotsår, lår muskelsvinn og problemer med å gå.

Perifer karsykdom

Sirkulasjonsproblemer ofte føre til beinet for å sovne mens du går. Perifer karsykdom eller PAD oppstår når det er mangel på blodtilførsel til bena - vanligvis forårsaket av aterosklerose, en tilstand som regel forårsaket av innsnevring av arteriene av fettavleiringer. Mayoclinic.com bemerker at den avslørende tegn på PAD er smerter mens du går. Andre symptomer på PAD omfatte leg nummenhet, intens beinet kramper etter aktiviteter som turgåing, en endring i beinet farge og en svak puls i bena.

TIA

TIA eller TIA oppstår når hjernens blodsirkulasjon er midlertidig stanset. TIA kan forårsake plutselig svakhet og nummenhet i ben, vanligvis på den ene siden av kroppen, ifølge US National Library of Medicine. Blodpropp, blod fartøyet skader og blodkar innsnevring hindre blodtilførselen til hjernen til å produsere disse symptomene. Symptomer utvikles brått, varer opptil to timer. Etter angrepet, symptomene forsvinner. Åreforkalkning øker sannsynligheten for TIA.

Migrene

Migrenepasienter ofte utvikle alvorlig hode smerter under en episode. De opplever også andre tilsynelatende urelaterte symptomer som nummenhet. Ifølge Migraine.com, 13 prosent av migrenepasienter opplever en sovende sensasjon i enten armer eller ben. Mange mennesker med migrene opplever også ansikts nummenhet. Symptomer ofte vises på samme side av legemet som migrene hodepine. Migraine.com sier disse symptomene oppstår på grunn av sensorisk aura, endringer i sansene som oppstår før utbruddet av en migrene.

Varselskilt

US National Library of Medicine antyder en helsepersonell kontaktes hvis det er ingen åpenbar grunn til beinet nummenhet og hvis beinet kriblende forverres når han går. Hyppig vannlating, utslett, svimmelhet og smerter langs armen er også symptomer som trenger en lege oppmerksomhet. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis kribling oppstår etter en skade i hodet, nakke eller rygg. Lammelser, tap av muskel-og blærekontroll, sløret tale og alvorlig forvirring er også symptomer som en lege trenger å undersøke umiddelbart.

Hvordan avlaste en Leg Ache

Hvordan avlaste en Leg Ache


Mange har sporadisk ben smerter som ofte forårsaket av belastning eller overbruk. Men kroniske ben smerter kan også være et symptom på en mer alvorlig problem som vil kreve medisinsk behandling. For en og annen etappe verke er det noen ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe gjenoppleve smerte.

Hvordan avlaste en Leg Ache

•  Identifiser årsaken til smertene. Hvis du vet at du gjorde en ekstra time på treningsstudio i dag, eller du vridd beinet mens lossing dagligvarer da vet du smerten du føler er trolig muskuløs og midlertidige. På den annen side hvis du ikke kan finne årsaken, eller hvis smertene har vært kronisk så du trenger å se en lege.

Bruk is til området av benet som gjør vondt. Bruk en ispose eller sette isbiter i et rent håndkle og holde isen på benet i tjue minutter om gangen. Gjenta annenhver time til du får smertelindring.

Prøv varme, som en elektrisk oppvarming pad, som også kan være nyttig for å få lindring fra en etappe verke. Du kan også bruke en varmeflaske eller en over disk varme gni. Ikke bruk en varme gni på samme tid som en varmepute eller flasken. Dette kan føre til forbrenninger. Det kan være lurt å veksle varmen og is.

Masser verkende ben. Massasje kan ikke bare gi smertelindring, men det vil også hjelpe blodet til å flytte til området som vil fremskynde helbredelsesprosessen av den skadde muskelen.

Ta en over disk smertestillende medisiner. Ibuprofen og Naproxen er bra for lindring av ben smerter. Pass på å følge anvisningen på pakken og aldri ta mer enn anbefalt dose.