Digidexo.com

Hvordan behandle tap av appetitt

Appetitt tap kan ha psykiske eller fysiske årsaker. Personer som arbeider med tap av appetitt trenger for å løse problemet så raskt som mulig. Mat og vann er nødvendig for liv, og redusert forbruk kan føre til en rekke problemer og komplikasjoner. Heldigvis finnes det mange måter å behandle tap av appetitt.

Hvordan behandle tap av appetitt

Behandling Tap av Appetite

•  Ta en multivitamin for å sikre at du får en tilstrekkelig mengde næringsstoffer. Å få kroppen sunn vil ofte bidra til å stimulere appetitten.

Endre din diett. Hvis du har en hard tid å spise fordi maten ikke er attraktivt for deg, oppsøke mat som er spiselig. Hvis du ikke spiser i det hele tatt, bør målet være å få kalorier i kroppen din. Ikke fokuser for mye på hva slags mat du får disse kaloriene fra.

Shrink din del størrelser dersom det har gått mer enn 24 timer siden du har spist. Noen ganger fordøyelsessystemet trenger å bli gjeninnført til mat langsomt, ellers kvalme, gass, smerte og brekninger noen ganger kan forekomme. Spise mindre måltider oftere er mindre sannsynlighet for å forårsake magesyke eller smerte.

Drikk mer vann. Tro det eller ei, kan dehydrering føre til tap av appetitt. Sørg for at du får minst seks til åtte 8-unse glass vann hver dag.

Evaluer din helse. Hvis du ikke føler deg opp til pari mentalt eller fysisk, kan et besøk til legen være i orden. Ofte er det en underliggende årsak til tap av appetitt som du kan være med utsikt.