Digidexo.com

Gode ​​kilder til sink i mat

Gode ​​kilder til sink i mat


Sink er et viktig spormineral som er nødvendig i dietten på en daglig basis, men bare i små mengder. Sink finnes i en rekke matvarer, kokt og rå. Sink finnes i menneskekroppen, for det meste i de sterke muskler, de røde og hvite blodlegemer, øye netthinnen, hud, nyrer, bein og bukspyttkjertel. Hvis du har en sinkmangel, som er sjeldne, er det mange kosttilskudd på markedet.

Funksjon av sink

Sink utfører mange nødvendige funksjoner i menneskekroppen, herunder holde immunforsvaret sunn, hjelpe fordøyelsen, kontrollere diabetes, og healing sår. Det er veldig gunstig for øye helse, appetitt, nattblindhet, sunn graviditet, hår og hud. Sink spray er ofte brukt for sår, brannskader eller andre skader å fremme helbredelse. Sink er blitt et populært middel for å redusere lengden av forkjølelse; ifølge American Cancer Society, er det blandede anmeldelser på dette.

Symptomer på sinkmangel

Du vil ha svært klare symptomer bør du være mangler tilstrekkelig sink i ditt daglige kosthold. Noen av disse forholdene er lavt blodtrykk, tap av matlyst, tretthet, depresjon og tap av sansene av lukt og smak. Du kan også være gjenstand for hyppige forkjølelser og infeksjoner. Det kan være vekstforstyrrelser hos barn fra sinkmangel.

Raw Foods

Det er et bredt utvalg av rå matvarer som inneholder tilstrekkelige mengder av sink. Gresskarfrø: 1/4 kopp inneholder 2.18mg; sesamfrø: 1/4 kopp inneholder 2.80mg; lønnesirup: .55mg i 2 ts .; og fettfattig yoghurt: 2.18mg i en kopp. Crimini sopp har 1.56mg i en fem-oz. servering.

Tilberedt mat

Det Aris et bredt utvalg av kokt mat som inneholder sink, med animalsk protein den rikeste kilden. Det høyeste innholdet av sink går til kalv leveren med en heidundrende 10.80mg per 4-oz. servering, biff indrefilet med 6.33mg for en 4-oz servering, og grønnsaker som asparges, sommer squash, grønne grønnsaker og grønne erter med mellom 1 og 3 mg per en kopp servering. Seafood har høyt sinkinnhold, spesielt østers.

Daglig dose

Den nødvendige daglige dose av sink er ganske små og lett å nå. Menn som er 14 år og eldre krever approximatley 11mg, og kvinner i alderen 14 og 18 år må ha 9 mg. Kvinner som er 19 år og over krever 8 mg per dag. Gravide kvinner krever litt høyere dose, 10 eller 11 mg.

Too Much Zinc

Det er mulig å konsumere for mye sink i ditt daglige kosthold. The National Academy of Sciences satt en tålelig øvre grense på 40 mg sink for personer over 19. Du vil ha åpenbare symptomer som en metallisk bitter smak sammen med mulig kvalme, oppkast, kramper og magesmerter. Dr. John Swartzberg av UC Berkeley anbefaler at du får den nødvendige dosen av sink fra mat kilder og ikke kosttilskudd.