Digidexo.com

Hva er fordelene med å spise fett fri mat?

Når det gjelder å spise sunt, alle vet at å begrense fettinntaket på våre dietter er nødvendig for å opprettholde våre fitness og vekt mål. Spise sunt, fett-fri mat er gunstig på mange måter.

Kalorier

Velge fett-fri mat kan være gunstig i å senke kaloriinntaket. Et gram fett inneholder 9 kalorier, men et gram protein eller karbohydrat inneholder kun 4. Dette betyr at utmelding for fettfri matvare vil føre til færre kalorier.

Daglig Verdi

The Food and Drug Administration anbefaler vi forbruker mindre enn 65 gram fett per dag, som er basert på en 2000 calorie diett. Velge fett-fri mat kan hjelpe deg å opprettholde denne anbefalte daglige verdi inntak.

Nutrient Verdi

De fleste matvarer som er fett-fri eller lav i fett er ikke bare gunstig for å redusere kalorier, de er også billig og ganske sunt. Ferske frukter og grønnsaker er et perfekt eksempel, ikke bare er de fett gratis eller svært lite fett, men også billig.

Lav Kolesterol

En annen fordel med å gjøre smartere valg av mat og unngå fet mat er at det kan føre til lavere kolesterol. Når du shopper for fett-fri mat, gå for hele matvarer rike på fiber som er det beste for å senke kolesterolet. Unngå fett-fri mat elementer som mangler næringsverdi som fettfri snacks og brus.

Advarsel

Husk at tommelfingerregelen forblir den samme, hvis du forbruke mer kalorier enn du forbrenner, vil du gå opp i vekt. Fett-fri mat betyr ikke kalorifritt. Selv om fett-fri mat har færre kalorier, har det fortsatt kalorier.