Digidexo.com

hvordan miste fett på 14 dager

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Kardiovaskulær trening er en sunn aktivitet og hjelper miste uønsket fett og vekt. Det brenner mye kalorier, og det er en fin måte å jobbe opp en svette og føler til energi. Noen mennesker finner kardiovaskulær trening litt for kjedelig til tider, og selv skjerpende til knær og andre ledd. Det er mulig å oppnå og opprettholde en mager, tonet kropp uten å gjøre noen kardiovaskulær trening.

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Hvordan å miste fett uten Cardio

•  Styrke tog. Styrketrening gir en myriade av helsemessige fordeler: sterkere bein, økt fleksibilitet, økt muskelmasse og redusert kroppsfett nivåer. Du trenger ikke å være en bodybuilder for å høste fordelene av styrketrening. Utnytte en styrke trening rutine som fungerer alle de store muskelgruppene i kroppen din. Det vil gå en lang vei mot å gjøre deg en sterk, slank og frisk person. En konsekvent styrketrening rutine vil drastisk forbedre din kroppssammensetning og generell følelse av velvære, og det vil øke stoffskiftet. Jo sterkere og mer effektivt kroppen din blir, jo lettere vil det være å kaste overflødig fett og holde den av.

innlemme calisthenic rutiner inn i normal trening diett. Calisthenics, inkludert pushups, dips, chin-ups og knebøy er en flott supplement til en normal styrke trening diett. Disse typer øvelser bruke din egen kroppsvekt som motstand, og er perfekt for å utvikle en balansert og symmetrisk kropp mens du arbeider musklene på måter som er litt annerledes enn tradisjonelle vekter og maskiner. Calisthenic øvelser er også en fin måte å gi din kropp og din metabolisme et kort støt, som disse øvelsene drastisk øke hjertefrekvensen for korte perioder av gangen. Hvis du kombinerer en rekke av disse øvelsene rygg mot rygg, med bare små pauser i mellom, vil kaloriforbrenningen drastisk økt.

overhaling kostholdet ditt. Styrketrening og styrketrening er bare halve kampen når det kommer til å ha det tonet og lean body. Hvis din diett er dårlig og er fylt med mye søppel, vil du aldri være i stand til å ha den kroppen du ønsker. Fokuser din diett rundt rene matvarer som magert kjøtt, magre meieriprodukter, rikelige porsjoner med frukt og grønnsaker, og uraffinert hele hvete brød og pasta. Matvarer som kaker, paier, pizza og hamburgere er stor for smaksløkene, men de gjør ingenting for å hjelpe deg å oppnå det flat mage og lean body. Lagre junk food for spesielle anledninger. Fokuser kostholdet ditt på matvarer som er ernæringsmessig tett og fylling; disgard matvarer som er blottet for ekte ernæring, men er pakket med fett, sukker og overflødige kalorier.

Hvordan å miste vekt fort i dag

Det er mange grunner til at folk kan trenge å gå ned i vekt raskt på en dag. Det kan være en high school fotballspiller som trenger å miste noen få pounds å gjøre vektgrensen for hans avdeling, eller en brud kan være nødvendig å miste akkurat nok vekt til å presse inn i hennes brudekjole. Uavhengig av årsak, er det måter du kan miste vekt raskt i dag.

Hvordan å miste vekt fort i dag

Hvordan å miste vekt fort i dag

•  Unngå å spise noe salt i dag. Salt mat har en tendens til å holde på vann i kroppen din, og overflødig vann vekt vil ikke hjelpe din sak. Faktisk, må du gjøre ditt beste for ikke å legge noen vekt, noe som betyr at du er nødt til å spise med måte og lett i dag.

Unngå å drikke vann. Hvis du prøvde å gå ned i vekt over en lang periode, så drikkevann ville hjelpe. Men hvis du prøver å gå ned i vekt fort i dag, vil du trenger for å unngå vann fordi det vil bare legge vekt.

Drikk koffeinholdige drikker. Den koffein vil bidra på to måter. Det vil øke hjertefrekvensen, som i sin tur vil hjelpe deg til å svette. Dette vil hjelpe deg til å miste noe av at vann vekt også. Ved å opptre som et vanndrivende, vil koffein hjelpe deg å urinere mer, som også vil bidra til å kvitte seg med litt vann vekt.

Øvelse lett. Går for en lett sykkeltur, jogge eller en løp vil hjelpe deg til å begynner å svette. Dette svette vil hjelpe deg å miste litt overflødig vann vekt også. Du kan fremme mer svette av seg tykke klær, for eksempel en svette dress eller joggedress. Dette er en teknikk som mange brytere bruke til å miste vann vekt for å kunne konkurrere på deres vektklasse.

Suck på harde drops. Når du suge på harde drops, vil spytt bygge opp i munnen. Du vil da begynne å spytte spytt ut. Dette vil også hjelpe deg å bli kvitt vann vekt. Selv om dette kanskje ikke høres ut som det vil gjøre mye av en forskjell, vil du finne at, kombinert med andre tiltak, vil det hjelpe deg til å kaste noen uønskede pounds raskt i dag.

Ta et avføringsmiddel. Hvis du er ute etter å gå ned mer i vekt, kan du ta et avføringsmiddel i tillegg. Gjør du det vil hjelpe deg å tømme magen av noe mat, og vil hjelpe deg til å miste enda mer vekt. Mens denne spissen er gitt for å miste vekt raskt i dag, er det ikke en som er anbefalt over en lang tidsperiode.

Hint

 • Disse tipsene er for noen som ønsker å gå ned raskt i en dag, og det anbefales ikke å bli gjort i løpet av flere dager. Langsiktige skader som kunne gjøres med kroppen din hvis disse tipsene er fulgt i mer enn én dag. Før du starter et vekttap plan bør du kontakte en ernæringsfysiolog eller din lege for mer informasjon.

Hvordan å miste vekt i fem dager

Hvordan å miste vekt i fem dager


Trenger du å gå ned i vekt raskt? Lær hvordan du miste vekt i fem dager! Lær hvordan NÅ!

Hvordan å miste vekt i fem dager

Det første trinnet for å miste vekt raskt er å spise en stor frokost. Hadde jeg bare si en stor frokost? Ja! En frokost vil bidra til å starte stoffskiftet å brenne kalorier i løpet av dagen. Hvis du tror du kommer til å gå ned i vekt min hoppe over frokosten, du tar feil! Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Prøv å spise egg i frokosten din hvis du kan.

Prøv å spise en frukt / grønnsak før måltidene. Jeg liker å spise en banan eller et eple før alle måltider. Dette vil bidra til å fylle opp magen med en sunn mat før du spiser et måltid. Dette vil tillate deg å spise bare små måltider etter at den store frokost.

Prøv en metode kalt "dyp pusting" i minst 5-10 minutter hver dag. Oksygen er fett er verre fiende. Gjøre det "Deep Breathing" for å øke oksygennivået i blodet og brenne fett!

Prøv å redusere antall kalorier som du spiser på en dag. Dette vil være et stort skritt i å miste vekt. Hvis du sitter foran en datamaskin, kan du fortsatt brenne kalorier sitter der. Stram og slipp magemusklene hele dagen, og du vil merke en forskjell, tro meg!

Hint

 • Ikke hopp over frokosten
 • Ikke sulte deg selv.

Hvordan å miste fett for godt

Hvordan å miste fett for godt


Å miste fett og holde den av krever en forpliktelse uavhengig av hvor mye vekt du trenger å kaste. Hvis du har vært yo-yo slanking prøver å bli kvitt overflødig fett, er det på tide å stoppe den onde sirkelen. I stedet for å ta på den siste kjepphest kosthold, justere din livsstil. Ta på mosjon og realistiske matvaner som vil hjelpe deg å miste fett og holde den av uten å føle fratatt.

Hvordan å miste fett for godt

•  Finn ut hvilken type kardiovaskulær trening du liker å gjøre og gjøre det en del av din livsstil. Få minst 30 minutter med trening fem dager i uken. Unngå å gjøre bare én type trening fordi dette kan bli kjedelig og kan gjøre deg slutte å trene. Vurdere gruppe sport eller trening med en venn. Ta et skritt klasse i tillegg til annen trening som gåing, svømming, jogging eller sykling.

Gjør styrketrening en del av ditt treningsprogram fordi det brenner kalorier mens du gjør det, og stimulerer din hviler stoffskiftet lenge etter at du er ferdig med å gjøre det. Spør en trener på treningsstudio for å få hjelp hvis du finner vektløfting maskiner og frie vekter skremmende. Lære riktig form og inkludere styrketrening i treningen rutine to dager i uken.

Unngå å gå på en diett fordi dietter gi deg midlertidige resultater. Så snart du begynner å spise normalt igjen, kommer vekten tilbake. Integrer sunne matvaner i din livsstil som du realistisk kan vedlikeholde. Spis sunn snacks som frukt og rå nøtter i stedet for kjeks og chips. Få fiber fra komplekse stivelse slik som hel-hvete pasta, havre og grovt brød. Bytt til nonfat eller lav-fett meieri og forbruker et bredt utvalg av grønnsaker. Unngå helt frata deg av usunn mat og spise dem i moderasjon; spise en cookie i stedet for 10.

Lær å spise sunt og tilberedningsmetoder. Når du spise ute, bestille en salat med dressing på siden. Spør hvordan bestillingen din er forberedt og be de la ut noen smør, saus eller sjysaus. Spis halvparten av din restaurant måltid og be om å doggy-bag resten når restaurant deler er ekstra stor. Når du tilbereder, bake, grille, koke, damp eller broil mat i stedet for steking det.

Drikk minst 64 gram vann daglig for å holde kroppen hydrert. Hvis du er dehydrert du mangler energi og blir lei fort. Vann hjelper også opprettholde din fordøyelseskanal helse.

Få åtte timers søvn hver dag for å unngå søvnmangel. Ifølge WebMD, mangel på søvn påvirker hormonene; leptin, hormonet som utløser din appetitt, går opp, og ghrelin, hormonet som signaliserer hjernen din at du er full, går ned.

Hold styr på din nye livsstil i en daglig journal. Record hvilke matvarer og drikke, og hvor mye av dem du forbruker. Logg øvelsen du får på en daglig basis. En journal gjør deg oppmerksom på dine vaner slik at du kan holde deg ansvarlig for din oppførsel.

Hint

 • Konsultere legen din før du integrerer dine nye matvaner og treningsprogram.
 • Vurdere å bli en støttegruppe hvis du trenger å miste en stor mengde fett. En støttegruppe kan motivere deg til å holde det gående, og kan gi deg råd om sunne matvaner.

Hvordan å miste fett og Se Fit

Hvordan å miste fett og Se Fit


Ser fit betyr å leve en sunn livsstil og komme i form. Hvis du er overvektig, er din helse i fare. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, overvekt setter deg på en økt risiko for hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, slitasjegikt, type 2 diabetes og visse kreftformer. Å miste fett, og holde den av, er best når det gjøres gradvis ved å justere livsstilen din til en som du kan opprettholde for varigheten.

Hvordan å miste fett og Se Fit

Senk stressnivået ditt. Når du er stresset, utgivelser kroppen din mer kortisol, som er knyttet til uimotståelige cravings og overflødig fett gevinst. Ta en yogatime eller praksis meditasjon. Ta pauser i løpet av dagen for å ta magen pust - pust dypt inn gjennom nesen og puster gjennom munnen mens magen naturlig blåses opp og tømmes.

sove åtte timer hver natt fordi en mangel på søvn kan føre til vektøkning på grunn av hormonelle ubalanser. Når du har søvnmangel, Leptin, hormonet som signaliserer at du er full, reduserer, og ghrelin, hormon som forteller deg å konsumere mat, øker.

Start en moderat til høy intensitet kardiovaskulær trening rutine. Moderat intensitet kan du fortsatt holde en samtale mens du trener, mens høy intensitet gjør betyr det vanskelig å snakke fordi du puster tungt. Bygge opp din intensitet som du blir sterkere. Ta en aerobic klasse, jogge utendørs eller på en tredemølle, sykle eller svømme. Slå den type trening du gjør med jevne mellomrom for å holde kroppen utfordret og for å unngå kjedsomhet. Utøve fire dager i uken i 30 til 45 minutter.

Innlemme styrketrening for å akselerere fettforbrenning. Utnytte vekten av kroppen din, til frie vekter eller maskiner vedlikeholde og bygge muskelmasse. Jo mer muskler du har, har vanskeligere kroppen til å arbeide for å opprettholde muskelvevet. Din hviler stoffskiftet øker slik at du forbrenner fett hele dagen.

Bruk klær som forbedrer dine eiendeler. Hvis du har fast skuldre og velskapt armene, bruke korte ermer topper å trekke oppmerksomhet dem. Går i skjørt eller shorts hvis du liker dine kalver. Unngå overdimensjonert klær fordi disse gjør at du ser større, ikke montør.

Kjøp form slitasje for å forbedre kroppsdeler mens du arbeider på å komme i form. Hvis du fortsatt har fett å felle av magen din, slitasje kontroll undertøy for å gjøre magen ser slankere. Du vil se passform selv om du fortsatt har pounds å kaste.

Hint

 • Ta kontakt med en sertifisert trener på treningsstudio hvis du ikke er sikker på hvordan du skal bruke vektløfting maskiner, frie vekter eller din egen kroppsvekt. En trener kan vise deg hvordan du skal trene med riktig form og hvilke maskiner og øvelser målrette visse muskler.
 • Shape slitasje er tilgjengelig for både menn og kvinner, og kan kjøpes på store varehus og fra nettforhandlere.

Hvordan å miste fett raskt?

Hvordan å miste fett raskt?


Det jeg vil fortelle her kommer til å være sant basert på mine personlige erfaringer.

Hvordan å miste fett raskt?

1 1) Å miste fett produktivt må du øke protein og redusere karbohydrater.

2 2) Jog eller kjøre på slitebanen mile tidlig om morgenen med en konstant hastighet.

3 3) Ikke gå i dvale etter å ha spist. Vent 2-4 timer.

4 4) gå etter å ha spist, i minst 30 minutter for å varme opp kroppen din.

5 5) Prøv å drikke 1-2 glass lime eller sitron vann hver dag (Konsentrert eller naturlig).

6 6) Det viktigste av alt er motivasjon !!!.

7 7) Har lett vekttrening og omfattende yoga.

8 8) Få nok hvile før neste dag starter. (6-8 timer).

9 9) Resultater vil vises i løpet av de første to ukene hvis du gjør dette 4 ganger i uken.

10 10) Sett et mål. Hjelper alltid å flytte holde bevegelige forover og oppmuntre og har viljestyrke til å være dedikert.

Hint

 • Starte programmet avhengig av din form.
 • Ikke over arbeidet selv.

Hvordan å miste fett og få muskler gjennom kosten

Hvordan å miste fett og få muskler gjennom kosten


De fysiske transformasjon folk vanligvis mest lyst til å gjøre er samtidig bygge muskler og miste fett. Men dette er en veldig vanskelig ting å gjøre; uten hjelp av en utmerket genetiske kode eller prestasjonsfremmende midler, kan det virke nesten umulig å bygge muskler og miste fett samtidig. Det eneste som er sikkert er at du ikke kan oppnå den perfekte kroppen uten riktig kosthold. Før du finner deg selv sittende fast i en monoton trening syklus som gir liten eller ingen resultater, les denne artikkelen for å supplere dine planer.

Hvordan å miste fett og få muskler gjennom kosten

Diet, telle kalorier, trene, Rest

Følg en diett som er høy i protein og lite fett. Det er viktig å tappe naturlige kilder til energi. Matvarer som grønnsaker, bær, laks, te, magre proteiner og massevis av appelsiner og epler kan holde naturlig energi som strømmer gjennom kroppen. Lav-fett yoghurt med havregryn og honning og en side av bananer gjør for en stormakt frokost eller snack. Kyllingbryst og dampede grønnsaker, skiver tomater med tunfisk eller laks er alle sunne middag elementer. Designe et sunt kosthold og holde seg til det gjennom hele treningen plan.

Hold styr på kaloriinntaket ditt, enten målet ditt er rett og slett å miste fett og få muskelmasse, eller å lage massive muskel gevinster og øke kroppsstørrelse. OL-gullvinner Michael Phelps sies å spise mer enn 10.000 kalorier av junk food en dag. Den eksepsjonelle formen han opprettholder skyldes mengden kalorier brenner han. En diett som er høy i protein og basert på forbruk av økologiske matvarer høy i essensielle vitaminer, men lavt på karbohydrater kan supplere din trening diett med vital energi uten fett karbohydrater. Det er også svært viktig at du forbrenner kalorier hver dag, men så lenge du opprettholde en diett som er høy i protein og lite fett, er det ikke obligatorisk at du forbrenner mer kalorier enn du tar inn, siden du fortsatt prøver å få muskler. Faktisk, hvis du holder deg til en diett som bare inkluderer de matvarer som er oppført i trinn 1 (kombinert med en god treningsøkt diett), selv forbruker en overdreven mengde kalorier vil fortsatt være å gi deg helt viktige næringsstoffer.

Forstå at trener er like viktig som kostholdet ditt. Selv om du ikke klarer å holde styr på kaloriinntaket ditt og hvor mange kalorier du forbrenner, opprettholde en konsekvent treningsplan er avgjørende for støping kroppen din i ønsket fasong. Kardiovaskulær trening, samt lean-muskel øvelser som involverer 15 til 25 repetisjoner for alle deler av kroppen, vil sikre at alle de næringsstoffene du får i deg er satt til god bruk i muskelvekst.

Få en hvile. Når muskelen er kuttet, må det på tide å forynge. Hvile og protein er de eneste faktorene som kan bistå i dette. Husk at jo mer protein du spiser, jo mindre sår du vil være fra dine treningsøkter og jo raskere kroppen vil helbrede. Som regel kroppsbyggere har en tendens til å spise 2 g protein per dag for hvert pund de veier. Du trenger ikke å ta i så mye protein med mindre treningen plan er veldig intens. Den muskel gevinst og fett tap er helt opp til deg og hvor disiplinert du er villig til å være. Hold deg til planen trukket for deg, og du bør begynne å se gevinster innenfor de første 3 ukene.

Hvordan å miste vekt på fem dager

Vellykket og varig vekttap tar tid og innebærer en langsiktig livsstilsendring. Andre ganger du ikke har den luksus av tid, men trenger å passe inn i den kjolen eller de buksene i bare noen få dager. Det finnes måter å miste vekt i fem dager uten å ofre din helse på grunn av en kjepphest kosthold.

Hvordan å miste vekt på fem dager

•  Reduser inntaket av mat fra dag 1. Enten du teller kalorier, karbohydrater eller fett gram er ikke viktig. Vær oppmerksom på din sult. Spis bare når sulten, tygge maten godt, og spiser bare til poenget med å tilfredsstille din sult. Selv en liten reduksjon i mengden av mat du vanligvis spiser bør starte å miste vekt nesten umiddelbart.

Endre kostholdet ditt umiddelbart. Går dagligvare shopping og kjøpe nok sunn mat til å vare i hele 5 dager. Kjøp sunne måltider, sunn snacks og rikelig med matvarer du mest sånn er bra for deg. Eliminer alle hvitt sukker og raffinert korn, inkludert hvitt mel og hvit ris. Redusere inntaket av karbohydrater og samtidig øke inntaket av proteinkilder og grønne og røde grønnsaker. Eventuelle karbohydrater du spiser bør være hele korn. Les alle mat etiketter for å sjekke ingrediensene. Reduser inntaket av svært stivelsesholdige grønnsaker som hvite poteter og korn.

Tror ikke du må spise bare lav-fett matvarer eller kalorifattig mat. Gjør imidlertid redusere fettinntaket totalt og sørg for at du spiser høy kvalitet fett. Konsumere moderate mengder enumettet fett, som for eksempel ekstra virgin olivenolje og fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som laks.

Begynn en aerobic treningsprogram på dag 1 også. Svømming er en av de beste øvelsene for å miste vekt generelt, og er svært nyttig hvis du ønsker å gå ned i vekt i 5 dager. Tren på en tredemølle, gå eller vandre utenfor, bruker en elliptisk maskin, går sykling eller bruke en ergometersykkel. Start med å få 10 til 15 minutter med aerobic trening en gang eller to ganger om dagen, og øker med noen få minutter hver dag. Hvis du allerede trener et par ganger i uken, trene oftere, helst daglig.

Hint

 • Drikk rikelig med vann. Med økt trening og redusert matinntak, er kroppen din sannsynligvis til å trenge ekstra væske. Varme opp og varme ned, ved hjelp av skikkelig strekk teknikker på hver treningsøkt. Kontroller at du har alle dine treningsutstyr, klær og gym medlemskap på plass når du starter 5-dagers vekttap.
 • Aldri gå på en diett, starter et treningsprogram eller redusere kalori drastisk uten råd fra en lege først. Vekt trening er ikke så effektiv som aerobic trening hvis målet ditt er å gå ned i vekt i 5 dager. Fast vekttap metoder er ikke ment å opprettholdes på lang sikt. Selv om ingen av de trinnene som er nevnt ovenfor er drastisk, kan de være for brå for deg å opprettholde dem som en livsstilsendring. Å spise bedre og trener oftere, endre vaner gradvis for effektive langsiktige resultater.

Hvordan å miste fett på magen med trening

Du kan miste fett på magen hvis du gjør de riktige øvelser. Regelmessig mosjon kan firmaet, forme og tone mageområdet. Men det er bare halvparten av løsningen for å bli kvitt kjærlighet håndtak. Det er også viktig å ha en ernæringsmessig kosthold. Exercise alene vil legge muskeltonus, men alt dette vil bli begravet under et lag av fett. Den eneste måten å bli kvitt fett er ved å spise mindre.

Hvordan å miste fett på magen med trening

•  Etablere en øvelse rutine. Prøv å gjøre ditt treningsprogram fem ganger i uken. Hvis ikke, gjør dem minst tre dager ut i uken. Start ut med øvelser som du er komfortabel med å gjøre. Dette vil øke sjansene dine for å stikke til programmet, som vil øke sjansene dine for å lykkes. Endre opp rutine endelig en gang i måneden.

Miste fett på magen og tone magemusklene ved å gi din rectus abdominus en treningsøkt. Rectus abdominus er den viktigste delen av mageområdet, som strekker seg fra de nederste ribbeina til bekkenet. Du kan utøve din rectus abdominus ved å gjøre fremover bevegelse bevegelser, eller side bend. En måte å gjøre dette på er ved å gjøre abdominal crunches mens du sitter på toppen av en øvelse ball. Plasser føttene på gulvet og sette seg ned på treningsball. Presset fra kroppen din vil føre til at ballen flytter seg litt tilbake. Deretter hvile ryggen på ballen inntil stammen og lår er plassert parallelt med gulvet. Stram magemusklene som du heve den øvre delen av kroppen til en 45 graders vinkel. Gjør ca 10 repetisjoner av denne øvelsen.

Styrk din rectus abdominus, og interne og eksterne obliques ved å gjøre crossover crunches. De eksterne obliques finnes bivirkninger muskler som strekker seg diagonalt ned fra nedre ribben delen til bekkenområdet. De danner bokstaven V. De interne obliques er rett under de eksterne obliques. Begge sett med muskler er i bruk når du roterer stammen av kroppen din. For å gjøre crossover crunches Plasser en matte på gulvet. Bøy knærne og plasser føttene flatt på gulvet. Sett tuppen av fingrene bak ørene, langs siden av hodet. Stram magemusklene, og gradvis vri overkroppen til venstre albue møter høyre kne. Pust ut mens du løfter kroppen din. Deretter gradvis senke kroppen, mens exhaling.

Spis en ernæringsmessig kosthold. Spise færre kalorier for å miste fett. Ditt kosthold bør inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Drikk mye vann. Snack på ernæringsmessige, lav kalori mat. Et godt kosthold er viktig for å miste fett på magen.

Hint

 • Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette vil bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet, og det vil holde deg mett, slik at du vil spise mindre.
 • Spise en salat eller et utvalg av frukt før hvert måltid. Dette vil føre til at du begynner å føle fullt før du spiser hovedretten, og du vil spise mindre.
 • Må vekt trening øvelser for å få fart på forbrenningen
 • Ikke sulte deg selv. Dette er usunn og vil føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Som et resultat, vil stoffskiftet tregere. Depravation bare gir kortsiktige resultater. Folk som berøver seg selv pleier å gå tilbake til sine gamle matvaner. Dette får dem til å få vekten tilbake sammen med et par ekstra pounds på grunn av deres langsommere metabolisme

Hvordan å miste vekt på to dager

Å miste vekt i 2 dager er ikke lett, men det er mulig. Selv om det ikke er uaktuelt å brenne litt fett i denne tidsperioden, er det mer sannsynlig at du vil miste vann vekt. Som blir sagt, din suksess hele koker ned til riktig taktikk, timing og livsstil justeringer

Hvordan å miste vekt på to dager

Gå høy intensitet eller gå hjem

Gjør mye cardio. Trening i seg selv fører til en høy caloric utgifter, men kardiovaskulær trening som løping og sykling er mer effektive for vekttap. I dette tilfellet må det være lang og det må være intens. Prøv å gjøre et minimum av 60 til 90 minutter av høyere intensitet kardio på begge dager. Dette vil maksimere caloric utgifter og også piffe opp hvilestoffskiftet. Et annet alternativ er å bruke en badstue svette dress mens du trener. Dette induserer virkelig svett, og kan gi en betydelig mengde vekttap i en hast.

Drikk mye vann. Drikker masse mengder vann vil ikke bare bidra til å skylle kroppen av urenheter, men vil også hjelpe i eliminering av underhudsfett væske som kroppen ofte holder på rundt hofter, lår, ankler og buk. Som en ekstra fordel, også hastigheter opp stoffskiftet.

Gjør en juice raskt. Juice-fasting har blitt gjort i mange år for å gå ned i vekt i en hast. Det er ikke uaktuelt å miste 3 til 4 kg. en dag. Gjør fersk juice i en blender og bruke dem som din viktigste kilde til kalorier i løpet av dagen.

Ikke overspise. Det er viktig å ta i næringsstoffer for å overleve, men det bør absolutt ikke være en overflod av kalorier. Bare spise nok mat til å ha energi til drivstoff treningsøktene dine og gjøre det gjennom dagen. Spis mat som er høy i fiber, nærings-tett, fylling og lett å fordøye. Frukt og grønnsaker gjøre gode kilder.

Besøk en badstue. Å gå til en badstue eller deltar på en varm yoga klasse kan ikke bare detox system, noe som gjør den kjøre mer effektivt, men det kan også føre til hurtig vekttap. Hold deg svært hydrert før, under og etter å ha deltatt.

Bruk en badstue svette dress når du arbeider ut. Hvis du ikke kan gjøre det til badstuen eller yoga klasse, iført en svette dress bringer klassen eller badstue til deg. Ofte mixed martial-arts jagerfly, brytere og boksere bære disse draktene til å kutte vekt i en hast. De bidra til å øke vekttap fra anklene og helt opp til halsen ved å øke kroppsvarme.

Hint

 • Hvis du prøver å miste en betydelig mengde vekt i en hast, er det en god idé å rådføre seg med legen din først.
 • Hvis du kommer til å bære en badstue svette dress, sørg for å drikke mye vann. Bor hydrert er viktig; Ellers kan du ende opp som passerer ut og skader hjernen og andre organer fra mangel på oksygen.

Hvordan å miste vekt i 14 dager

Hver dag, folk sliter med å gå ned i vekt. Med fedme på vei oppover, er det blitt viktigere å miste uønskede pounds å redusere helserisiko. De fleste mennesker ønsker enkle og raske måter å gå ned i vekt, men de sikreste metoder anbefalt av eksperter tar tid og krefter. Likevel er det mulig å gå ned i vekt i 14 dager uten å føle fratatt eller sulter deg selv. Overraskende nok, er det mulig å gå ned i vekt ved å spise mer mat. Legge trening til din daglige rutine vil hjelpe deg til å miste enda flere pounds. Med besluttsomhet, kan du miste vekt i 2 uker.

Hvordan å miste vekt i 14 dager

•  Spis små måltider. Å spise frokost, lunsj og middag hver dag er ikke den beste måten å gå ned i vekt. Spise tre store måltider om dagen kan holde deg full, men det også bremser ned stoffskiftet. En lengre tid mellom måltidene resulterer i en langsommere metabolic rate for å beskytte kroppen fra oppfattet sult. Legemet ikke vet når vil spise neste, slik at det beholder så mye av fordøyd mat som mulig. Spise små måltider kan du gå ned i vekt raskere. Ved å spise fem til seks ganger om dagen (eller hver 3 til 4 timer), øker du stoffskiftet. Mindre måltider er fordøyd lettere. Dessuten er mindre fett lagret fordi fettet fra mat brukes raskere for energi.

spise færre karbohydrater og fett. Karbohydrater, fett og protein er alt som trengs for et sunt og balansert kosthold. Men for mange karbohydrater og fett i kosten påvirke din evne til å gå ned i vekt. Siden du prøver å miste fett, og legger mer fett på kroppen gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. For mange karbohydrater bety at kroppen ikke kan bruke dette drivstoffet for energi umiddelbart. I stedet blir det overskytende karbohydrater lagres som fett. Med færre karbohydrater tilgjengelig for energi, har kroppen til å bruke lagret fett til energi. Dette fører til vekttap.

•  Tren regelmessig. En annen fin måte å gå ned i vekt raskt er med kardiovaskulær trening. Øvelser som gåing, løping, dans, svømming, sykling og roing vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i fett. Hvis du kan, gjøre aerobic øvelser hver dag i løpet av to-ukers periode. Sikt i minst 20 minutter av bevegelsen hver dag. Hvis du ikke har trent på en stund, begynner du med å gå eller svømme eller andre lav-effekt trening. Ikke overdriv treningen. Gjør bare det du kan godt gjøre.

Drikk rikelig med væske. Hver dag, drikke 8 til 10 glass vann. Grønnsaksjuice, fruktjuice og urtete er sunne erstatninger for vann. Å drikke vann før hvert måltid vil hjelpe deg til å føle deg mett og du vil ikke spise så mye under måltidet. Vannet skyller også ut giftstoffer i kroppen. Dette er viktig fordi, som mister fett, toksiner som er lagret i de fettavleiringer sluppet inn i kroppen. Vann holder også du hydrert mens du trener.

Hvordan å miste vekt i 30 dager

Hvordan å miste vekt i 30 dager


Det er mulig å gå ned i vekt i løpet av 30 dager. Du må sette i arbeid og være villig til å ofre. Å miste vekt vil bedre din livsstil og din selvtillit.

Hvordan å miste vekt i 30 dager

Det første trinnet for å miste vekt i 30 dager, er å ikke fokusere på en kjepphest diett. Fad dietter kan gjøre deg ned i vekt raskt, men du vil bare sette den på igjen kort tid etter at du har avsluttet dietten. De fleste av disse diettene er utformet for å gå ned i vekt raskt, men ikke å holde vekten av.

For å gå ned i vekt i 30 dager du trenger å drikke vann. Teller ikke vannet som du drikker i kaffe og brus heller. Jeg snakker om ren H2O. Prøv å drikke minst åtte glass vann om dagen. Nøkkelen til å gjøre vann et nyttig verktøy er å drikke et glass før ethvert måltid. Glass vann i magen vil få deg til å spise mindre til hvert måltid.

•  Deretter må du spise et balansert måltid. Prøv å spise de store matvaregrupper i løpet av dagen. På et minimum, bør måltidet inneholder protein og karbohydrater. Carbohrydrates er kroppene våre viktigste kilden til energi og proteiner forbrenne fett. Dette er nøkkelen til å miste vekt i 30 dager.

Ikke hopp over noen måltider. Hoppe over et måltid er uten tvil den verste du kan gjøre for kroppen din. Vår metabolisme er som en klokke. Hvis du hopper fremover eller bakover en time eller to, så klokken er ubrukelig. Vår metabolisme må ha et jevnt tempo gjennom hele dagen. Hvis du hopper over et måltid så du kroppen vil tror det sulter. Når du endelig spise et måltid det vil lagre alle av fett i måltidet for å bli brukt som energi. Hvis du spiser på en tidsplan kroppen din ikke vil gjøre dette og vil ikke lagre fett.

Sist, men ikke minst, må du trene. Nei, du trenger ikke å tilbringe timer i treningsstudio, men du må minst mosjon 30 minutter om dagen. Trene vil hjelpe brenne av kalorier og fett. Turgåing, jogging, svømming, og hoppe tau er alle enkle øvelser som vi kan passe i vår tid. Du kan også trene sitter i datamaskinen stol. Stramme Bare abs, hold i 5 sekunder, og slipp. Du vil føle det neste dag hvis du gjør det i 30 minutter!

Hvordan å miste to pounds hver dag ved å spise riktig og trene

Spise riktig og trene er avgjørende for en sunn livsstil og en trim kroppsbygning. Følg de enkle trinnene nedenfor for å gå ned i vekt ved å spise riktig og trene.

Hvordan å miste to pounds hver dag ved å spise riktig og trene

Spise riktig og excercising å miste vekt

•  Forbered din vekt-tap reisen. Ta før bilder og målinger av deg selv og plassere dem hvor du vil ofte se dem. Kvitt kjøleskapet av søtsaker og fet mat som kunne satt tilbake vekttap. Konsultere med en profesjonell for å skape et realistisk mål. Å miste £ 1 krever et kaloriunderskudd på 3500 kalorier, derfor miste 1-2 pounds hver dag er usunt og nesten fysisk umulig under en normal sunn mat og trening regime.

spise fem på seks små måltider om dagen for å holde stoffskiftet å brenne i en jevn hastighet. Sulter kan føre til at stoffskiftet å bremse ned, forårsaker kroppen til å beholde overflødige kalorier. Spis fiberrikt mat, rikelig med grønnsaker og frukt, og magre proteiner som kylling bryst og fisk. Unngå sukker og flytende kalorier som søte godbiter, brus og alkohol. Daglig kaloriforbruk avhenger av vekten din, men bør ikke være mindre enn 1000 kalorier eller mer enn 2500 kalorier. Opprettholde energi ved snacking på proteiner. Drikk vann for å fylle opp og unngå sultfølelse.

Lag en kardiovaskulær trening rutine som vil brenne en masse kalorier på kort tid. Utføre disse øvelsene minst fem dager per uke for ikke mindre enn 30 minutter, og helst en time. Under intervalltrening slik som sprinting, begynner på lav intensitet og jobbe opp til høy intensitet i løpet av kort tid, så ta den ned igjen.

Drikk rikelig med vann for å rense og skylle systemet på en daglig basis. Vann hjelper også redusere væskeretensjon og oppblåsthet, umiddelbart gjør at du ser fem til 10 pounds lighter.

Fullfør en økt med styrketrening minst seks dager i uken. Veksle mellom muskelgrupper, f.eks, armer, bryst og rygg på dag én, tre og fem; og ben, lår og gluteus musklene på dager to, fire og seks. Du kan trene magemusklene hver dag. Styrketrening vil erstatte uønsket kroppsfett med sunn, mager muskel, slik at du kan slanke seg, tone opp, og føler stor.

Hint

 • Fokus på din generelle helse og ditt endelige mål heller da å miste to pounds en dag. Hvis du er mer enn 100 pounds overvektig, ta kontakt med din lege på raskere vekttap alternativer. Ta det sakte men være vedvarende og du vil nå målet ditt på et blunk.
 • Fullfør din kardiovaskulær trening først i morgen. Etter sove fort, har glykogenlagrene er oppbrukt og du vil være i stand til direkte brenne fett.
 • Rådfør deg med din lege før du starter en diett og mosjon plan.

Hvordan å miste fett Fast & Easy

Hvordan å miste fett Fast & Easy


Folk får fett fordi de overspiser, mangel mosjon og ikke spise en balansert diett. Å miste en kilo i vekt må du forbrenne 3500 kalorier. Hvis du er forpliktet til å miste fett og villig til å justere livsstilen din, kan fett-tap prosessen være rask. Det er mange enkle endringer du kan gjøre til din nåværende livsstil som vil gagne fett-tap prosess.

Hvordan å miste fett Fast & Easy

•  Bli med et lokalt treningssenter. Å ha enkel tilgang til et treningsstudio vil holde deg fra å lage unnskyldninger for ikke å gå. Hvis du foretrekker å trene hjemme, kjøpe noe treningsutstyr.

Skriv ned din nåværende vekt og fettprosent for å holde oversikt over fremgangen din. En trener på treningsstudio eller legen din kan hjelpe deg med dette.

Spis små, næringsrike måltider opp til seks ganger per dag for å holde stoffskiftet i bevegelse. Måltidene bør ha magre proteiner, sunt fett og komplekse karbohydrater. Ved å spise små, hyppige måltider, vil du unngå cravings og redusere magen størrelse.

Kjøp bare sunn mat for å opprettholde din diett. Målet for ubehandlet, fullkorn og fiberrike produkter. Styr klar av sukker og mettet fett.

Tilbered måltider på forhånd slik at du enkelt kan vedlikeholde din diett i løpet av dagen. Hvis du lage din egen mat, er du i kontroll over hvilke ingredienser du bruker. Spis sakte slik at du raskt innse når du er full. Det er ikke nødvendig å telle kalorier når du bruker ubehandlet mat, som frukt og grønnsaker.

Gjør kardiovaskulær trening tre dager i uken for å brenne kalorier. Tenk løping, svømming, sykling eller arbeider ute på trapp-mester eller elliptisk maskin. Hvis du ikke ønsker å gå utendørs, er det mange DVD workouts tilgjengelig som du kan gjøre hjemme.

innlemme vekttrening tre dager i uken. Arbeide med vekter bygger muskelmasse og forbrenner kalorier selv etter at du er ferdig med å trene. Dette vil gi deg raskere resultater. Muskel tar opp mindre plass enn fett som resulterer i mindre klær størrelser.

Redusere stress ved å meditere, puste dypt og får nok søvn. Økt stress frigjør stresshormonet kortisol som har vært assosiert med økt fettlagring, spesielt rundt midjen.

Hvordan å miste fett Trygg & Fast

Hvordan å miste fett Trygg & Fast


Når du har gjort en forpliktelse til å gå ned i vekt, er det sannsynlig at du ønsker å gjøre det raskt. Men det er utfordrende å møte alle dine ernæringsmessige behov hvis du drastisk redusere kalorier. Også, crash dieting ofte resulterer i kortsiktige resultater. Å miste fett trygt og raskt, gjør det til en permanent endring av livsstil.

Hvordan å miste fett Trygg & Fast

•  Reduser daglige kalorier med 500 kalorier. Bruk et program som Fitday.com å beregne kalori behov. Bruk disse retningslinjene for å redusere kaloriinntaket. Dette vil tillate deg å miste fett trygt og raskt.

Cut inntak av sukker og stivelse. I stedet for hvitt brød og pasta, erstatte hele hvete mat. Eller erstatning brød ved å pakke opp fyllinger i romanosalat. Eliminer godteri og desserter.

•  Tren regelmessig. Hvis mulig, trene i morgen og kveld i 30 minutter om gangen. Gjøre kardiovaskulær trening som svømming eller hoppe tau 05:56 dager per uke. Kardiovaskulære øvelser forbrenner kalorier, noe som fører til fett tap. Utfør styrketrening to dager i uken - pushups, dumbbell presser og knebøy forbedre utseendet på kroppen din og den ekstra muskler hjelper deg å forbrenne kalorier i hvile.

Snack på protein-fylt matvarer i løpet av dagen. Noen optimale valgene inkluderer mandler, protein vibrering eller hardkokte egg. Dette vil holde blodsukkeret i løpet av dagen. Proteinet vil holde deg full og motvirke snacking på mindre sunne alternativer.

Hint

 • Drikk minst åtte glass vann per dag.

Hvordan å miste fett fra hoftene mine

Hvordan å miste fett fra hoftene mine


Hver av oss har en unik genetisk sminke; Vi er forskjellige, og, som et resultat, lagrer ikke alle fett på de samme stedene. For mange kvinner (og noen menn), hoftene er et stort problemområde - dumpingplass for den sta, uønsket, overflødig fett. Dessverre er det ikke mulig å "spot redusere" - et begrep som brukes for å beskrive prosessen med å fjerne fett fra ett problemområde. Å miste fett fra rundt hoftene, må du vedta en strategi for å redusere de samlede kroppen-fett prosentpoeng.

Hvordan å miste fett fra hoftene mine

Diet

•  Spis fem på syv små måltider per dag, og drikk rikelig med vann for å gi stoffskiftet en sunn boost og sikre at kroppen er tilstrekkelig drevet.

Unngå enkle sukker og bearbeidet mat. Matvarer som pakket ferdigretter, godterier, kjeks, kaker, syltetøy, sukker og sauser vil dramatisk øke blodsukkernivået - sparking en stor insulin utgivelse som vil i sin tur føre til topper og bunner i energinivået og svinger sult. I stedet får energi fra komplekse karbohydrater som hele korn, havre og brun ris.

Spis høy kvalitet proteiner. Eggehviter, fisk, kylling og magert rødt kjøtt er alle lite fett og kalorier samtidig som det gir en utmerket kilde til protein med full profil av aminosyrer (byggesteinene i alle proteiner). Av denne grunn, er de kjent som "komplette proteiner", og vil bygge og reparere muskel-og bindevev i tillegg til økt metabolisme.

Konsumere rikelig med frukt og grønnsaker. Disse gir et stort utvalg av ernæringsmessige godhet mens resterende lav i kalorier og fett. I tillegg, frukt og grønnsaker har en sunn dose av kostfiber - viktig for å regulere insulinrespons og fremme sunn fordøyelsesfunksjon.

Konsumere 02:58 porsjoner fet fisk per uke. Fet fisk som makrell, laks, sardiner og ørret er en stor kilde til essensielle fettsyrer; også kjent som "gode fettstoffer." Disse gode fettstoffer hjelpe behandle fett lagret i kroppen din til en form som er lettere å bryte ned og skylle ut. Nøtter og frø er også en god kilde til essensielle fettsyrer, men sørg for å begrense din del størrelser som de er også høy i kalorier og fett.

Kardiovaskulær trening

Utfør regelmessig kardiovaskulær trening som jogging, sykling eller svømming. The US Department of Health anbefaler foretaket minst 30 minutter av "langvarig fysisk aktivitet" (svette inducing) minst tre ganger per uke.

tog med et hoppetau i 10 til 15 minutter hver dag. Hoppetau er et eksempel på kardiovaskulær trening som fokuserer spesielt på musklene rundt hofter, lår og nederst.

Bli med et rekreasjons idrettslag. Lagidretter som basketball, volleyball og fotball gir en utmerket utløp for å brenne kalorier, og den sosiale og morsomt element av spillene vil bidra til å holde deg motivert.

Øvelser for lår, hofter og rumpe

9. Gjennomføre motstand øvelser som er rettet mot dine hofter, lår og rumpe. Dette vil stramme og forme ditt problemområde.

Utfør knebøy. Stå med føttene vendt forover, bredde skulder fra hverandre. Bøy i knær og lavere i sittende stilling, holde vekten over hælene. Når beina er i rett vinkel, skyv tilbake opp i startposisjon. Hvis du føler deg ubalansert, prøv å holde en manual med begge hendene foran deg som en motvekt, og legger til denne vekten som du avanserer.

Utfør bortfører presser. Ligg flatt på ryggen og legg en motstand band mellom anklene. Arbeid mot motstanden bandet, åpne bena så langt du klarer før sakte tilbake til startposisjonen.

Utfør adductor klemmer. Knel på gulvet med en øvelse ball mellom bena. Klem ballen tett mellom lårene i tre sekunder og slipp.

Hvordan å miste fett vekt Fast

Hvordan å miste fett vekt Fast


Å være overvektig er et vanlig problem for folk over hele verden. En studie viser at ca 1 milliard mennesker over hele verden er overvektige og 300 millioner er klinisk overvektige. I USA alene, er 37 prosent av den voksne befolkningen overvektige og 22 prosent regnes som overvektige. Hvis du telle selv i noen av disse kategoriene, og ønsker å gå ned i vekt raskt, så er det noen måter å gjøre det.

Hvordan å miste fett vekt Fast

•  Øk fiber inntaket. Ta 2,5 g kostfiber to ganger om dagen. En enkel måte å gjøre dette på er å innta psylliumskall fiber kapsler. Dette vil redusere fettopptaket fra maten du spiser, og samtidig hjelpe deg å rense dine store og små tarmen og opprettholde en sunnere kostkanalen. Dette vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men vil også gi deg en slankere utseende vanligvis innen få dager. Dette skyldes redusert oppblåsthet.

Begrens karbohydrat-rik mat inntak. Eksempler på dette næringsstoffet inkluderer, ris, brød, pasta og poteter. Unngå å spise bearbeidet høy-kalori mat som som pommes frites, burgere og potetgull. Erstatte disse matvarene med sunne matvarer, for eksempel proteiner, frukt og grønnsaker. Velg kylling eller fisk i stedet for biff eller svinekjøtt. Dette er magert kjøtt og veldig lite fett.

Sett sukkerholdige eller alkoholholdige drikker med rent vann. Seks til åtte glass vann om dagen er anbefalt. Dette vil eliminere tomme kalorier fra øl og brus.

Få minst seks til åtte timer søvn i døgnet. Mangel på søvn svekker kroppens evne til å miste fett vekt. Ta et bad eller en dusj før du går til sengs kan hjelpe deg med å få sove. Også drikke varm melk eller spise en banan før leggetid kan hjelpe deg å sovne da de begge inneholder L-tryptofan, som er et naturlig forekommende hormon som bidrar til å regulere søvnmønster.

Øvelse minst 30 minutter om dagen for å øke stoffskiftet og brenne kalorier. Du kan gjøre lav innvirkning aerobic aktiviteter, som for eksempel rask gange, sykling eller svømming. Styrketrening med vekter er den raskeste måten å gå ned i vekt, så det kan øke stoffskiftet og erstatte muskler med fett. Dans kan være en veldig god trening for å forbrenne kalorier.

Hold mat og kalori journal. En voksen trenger mellom 1500 til 2000 kalorier per dag. Hvis du bruker mer enn dette uten å brenne den av, vil du få vekt. Holde en journal over hva du spiser i løpet av dagen vil hjelpe deg å identifisere de skyldige i din kamp med vekttap.

Hvordan å miste fett Pad

Hvordan å miste fett Pad


Tar fatt på et vekttap program kan være motivert av et bredt spekter av personlige bekymringer. Bortsett fra det faktum at overflødig kroppsfett er innblandet i mange alvorlige helsemessige forhold, er det ubehagelig og ser ikke bra ut. De fleste vet at et vekttap programmet skal bestå av sunne matvaner og fysisk trening. Fett pads er ethvert område på kroppen der fettet samler seg, men er spesielt knyttet til bekken området like under magen. En av de største misnomers om vekttap er ideen om spot reduksjon; miste fett puten er et spørsmål om generelle kroppsfett reduksjon.

Hvordan å miste fett Pad

•  Sjekk med legen din før du tar noen store kosttilskudd og fysiske aktivitetsendringer.

•  Forstå at kroppen fett reduksjon er en enkel ligning for å bruke mer kalorier enn du tar inn. Det er 3500 kalorier per hver kilo kroppsfett. Å miste en kilo fett per uke, må du enten forbruke 3500 mindre kalorier enn det du gjør, forbrenne 3500 kalorier mer, eller en kombinasjon av begge. Enkelt sagt, tilsvarer dette en daglig 500 kaloriunderskudd.

Spor ditt daglige kaloriinntak og aktivitetsnivå. Det er mange gode online nettsteder der du kan holde en daglig logg som beregner nøyaktig hvor mange kalorier du forbruker og brenne. Har loggen måle inntaket av fett, karbohydrater og protein.

Vurdere inntaket av fett, karbohydrater og proteiner. Målet for 1g protein per kilo kroppsvekt, for eksempel; hvis du veier 150 pounds, trenger du 150g protein daglig, noe som er 600 kalorier. De gjenværende kalorier kan spres mellom fett og karbohydrater.

Vær konsekvent med det nye programmet. Fat tap skjer ikke over natten. Det er en langsiktig satsing. Vær oppmerksom på at du kanskje ikke ser umiddelbare resultater på skalaen, og hvis du gjør det, er det sannsynlig vanntap på grunn av redusert karbohydratinntak. Det beste mål på din fremgang er hvordan klærne passer og hvordan du føler deg.

Hint

 • Drikk mye vann. Det spyler ikke bare systemet ditt, hjelper det deg til å føle deg mindre sulten.
 • Innlemme vekttrening inn din oppgave diett. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du i ro.
 • Ikke utarme karbohydrater, spesielt mens du trener. Spis karbohydrater en time før du trener for å gi deg ekstra energi.

Hvordan å miste fett under Maple Syrup Diet

Hvordan å miste fett under Maple Syrup Diet


Lønnesirup diett er en fastende diett som renser og detoxifies kroppen din. Mange stjerner bruker det til å bli klar for en hendelse. Det er mer av en metode for å rense ut kroppen av tidligere matvarer for å bli klar for å spise sunt enn det er en typisk diett. Lønnesirup er bra for immunforsvaret og hjertet ditt.

Bruksanvisning

•  Bland 3 qts. kildevann, 1 c. frisk sitronsaft, 1 c. karakteren B lønnesirup (100% ekte sirup) og 1 ts. cayenne pepper i en ren en gallon størrelse jug. Rist godt.

Drikk åtte til 12 glass av lønnesirupblanding per dag i 10 dager. Ifølge dietsinreview.com., Noen talsmenn anbefaler en Senna avføringsmiddel te og saltholdig vann hver morgen, for ytterligere rensende egenskaper.

Gå ned i vekt og fett umiddelbart på lønnesirup diett. Kroppen din er å gi slipp på avfall saken det hadde blitt beholdt. Du vil begynne å se og føle tynnere etter bare et par dager.

konsumere så mye vann som mulig hver dag. Dette vil ytterligere hjelpe kroppen din detox og vil holde deg fra å bli dehydrert.

Vit at du bare tar i ca 500 kalorier per dag, så vil du oppleve raske vekttap.

Hint

 • Bruke ekte økologiske sitroner. Få drikke med kaldt eller varmt vann, avhengig av hvilke smaker bedre til deg.
 • Ikke forlate huset for noen dager fordi du vil bli rushing til badet ofte å ha hyppige avføringer. Forvente å føle tretthet, humørsvingninger og cravings mens du mister fett på diett. Dette er fordi du avgifte og ikke spise noen fast føde.

Hvordan å miste fett raskt med slankepiller

Hvordan å miste fett raskt med slankepiller


Hvis du har problemer med å miste vekt med diett og trening alene, kan slankepiller hjelpe deg med å maksimere fettforbrenning effektivitet og miste fett raskere. Slankepiller inneholder stoffskiftestimulerende midler som øker pulsen din mens du trener, fører til rask calorie brenne. Ved å kombinere kosthold, mosjon og slankepiller, kan du tape mer enn en kilo fett per uke.

Bruksanvisning

•  Ta slankepiller som instruert av produsentene. Normalt bør slankepiller tas om morgenen eller før trening. Slankepiller øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer fett under trening, og mens du utfører andre daglige aktiviteter.

Kutt ned på kalori- og fett inntak ved å spise matvarer som fullkorn, magert kjøtt, frukt og grønnsaker. Ved å finne alternativer til dine spisevaner, for eksempel drikking 2 prosent melk i stedet for helmelk eller spise frukt skiver i stedet for chips, kan du kutte det daglige kaloriforbruket. Fullkorn brød og kjeks, kylling, kalkun, epler, appelsiner og gulrøtter er bare noen få lav-kalori og fettfattig mat du kan implementere i kostholdet ditt.

Utfør 20 til 30 minutter med kardiovaskulær trening, 3-5 dager i uken, avhengig av intensiteten på treningen, i henhold til American College of Sports Medicine ved acsm.org. For å oppnå maksimal effekt av slankepiller, kan en høy intensitet kardiovaskulær trening for sprint eller langdistanse jogging hjelpe deg å miste vekt raskere enn å utføre daglige aktiviteter. Men for å brenne ekstra kalorier, som utfører husarbeid, som for eksempel å klippe plenen, jobbe i hagen, rydde huset og vaske bilen din, kan bidra til raskere vekttap.