Digidexo.com

Hva er bivirkningene ved å bruke Fentermina?

Hva er bivirkningene ved å bruke Fentermina?


Fentermina, også kjent som Phentermine, er en appetitt suppressant brukes til å hjelpe overvektige og overvektige personer ned i vekt. Når det kombineres med riktig kosthold og mosjon, resulterer Fentermina i rask, optimal vekttap. Men som med noe narkotika, er det visse forholdsregler og mulige bivirkninger å være klar over.

Funksjoner

Fentermina stimulerer neuroner i sentralnervesystemet for å frigjøre høye nivåer av neurotransmittere, slik som adrenalin, dopamin og epinefrin. Dette øker hjertefrekvensen og blodtrykket som undertrykker sult og ønske om å konsumere mye mat.

Reseptbelagte Strengths

Fentermina er foreskrevet i 15mg, 30 mg og 37,5 mg styrke tabletter eller kapsler.

Bivirkninger

Ifølge Acxionfentermina.com, folk flest har mindre eller ingen bivirkninger. Men noen av de vanligste bivirkningene er en dårlig smak i munnen, nedsatt sexlyst, forstoppelse, diaré, angst, søvnløshet, tørr munn, hodepine, nervøsitet og urolig mage.

Noen av de mer alvorlige bivirkninger inkluderer elveblest, puste problemer, tetthet i brystet, hevelse i ansikt, lepper, munn eller tunge, akselerert hjerterytme, og, hevelse i bena og føttene. Hvis noen av disse bivirkningene oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Betraktninger

Weight-loss.emedtv.com rapporterer at den kjemiske sammensetningen av Fentermina ligner på amfetamin som ofte misbrukt. På grunn av dette faktum, er antall påfyll tillatt innenfor en viss tidsramme begrenset.

Advarsler

Fentermina bør ikke tas for mer enn 12 uker av gangen. Langvarig bruk kan forårsake avhengighet, og legemet kan bygge opp toleranse for legemidlet og dermed eliminere dens effektivitet.

Jo mer Fentermina du tar, jo større er risikoen for uønskede bivirkninger.