Digidexo.com

Hvordan kan jeg få My Eyes å slutte å være Puffy?

Bli kvitt puffy øyne er en enkel prosess i de fleste tilfeller. Årsaken er vanligvis væskeretensjon, allergier, eller dårlige livsstilsvalg. Selv om ikke alle rette vil jobbe for hvert tilfelle, vil arbeide gjennom en kort liste over alternativer sannsynlig forlate poser som et problem av fortiden.

Søvn, hydrering og Stress

Noen ganger sporadisk øye poser er forårsaket av en mangel på hvile eller økt stress, ifølge EyeCareBasics.com.
Få minst åtte timer med god søvn hver natt for å bidra til å redusere puffy øyne forårsaket av utmattelse og bruk meditasjon eller dype pusteøvelser for å redusere unødvendig stress i livet ditt. Overdreven stress kan føre til søvnløse netter, som i sin tur vil resultere i oppblåst øyne som et symptom på et større problem.
Drikk rikelig med vann hver dag for å hjelpe flush toksiner ut av systemet og hindre væskeretensjon. Opphoping av væske i kroppen er ofte den primære årsaken til puffy øyne.

Alkohol og natrium

Det er vanlig å våkne med puffy øyne i morgen når lider av en bakrus. Forbruker for mye alkohol i løpet av kort tid vil føre til svelling rundt øynene ifølge EyeCareBasics.com. Spise store mengder av mat som er høy i natrium vil også føre til at kroppen for å beholde fluider, fører til vann vektøkning og hevelse rundt øynene og andre områder.
Spis et kosthold som inneholder mindre enn 2000 milligram natrium per dag og ikke drikke store mengder alkohol. Hvis disse er felles praksis i livet ditt, og deretter velge å kontrollere denne atferden vil trolig lindre øyet bekymringer.

Allergiske Reaksjoner

Hvis du mistenker at dine puffy øyne er forårsaket av en allergisk reaksjon, må du minimere kontakt med kilden til dine allergies.This kan være kjæledyr, støv eller andre fremmedlegemer. Hvis katter eller hunder forårsaker din allergi så kan det hende du må være ekstra forsiktig når du håndterer dem, og vask hendene ofte. Vær bevisst på å berøre øynene med hendene, være rundt dyrene i lengre perioder, og kanskje også få hunden eller katten ut av huset helt. Ellers kontakt lege og kanskje begynne å ta en reseptbelagte medisiner for å kontrollere symptomene.
Vask ansiktet og øynene med kaldt vann når du merker en allergisk symptom for umiddelbar lindring, ifølge EyeCareSource.com. Hvis hevelse i øynene blir alvorlig, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Hjem Rettsmidler

Bruk en av mange utprøvde og hjem rettsmidler for å bli kvitt de hovne puffy øyne du våkne opp med i morgen.
Tanniner i te vil redusere hevelse rundt øynene hvis den anvendes direkte på huden. Plasser kalde, våte teposer over øynene dine i flere minutter for å bli kvitt puffy øyne, ifølge hjem-rettsmidler-For-You.com.
Lett på puffy huden rundt øynene dine til å øke sirkulasjonen og plassere tynt skåret skiver av rå agurk eller potet på øynene i 15 minutter.

Når kontakte lege

De fleste puffy øyesykdommer er bare sporadisk og kan behandles hjemme uten mye bekymring. Imidlertid er det et tidspunkt da problemet kan være mer alvorlig.
Kontakt legen din umiddelbart hvis øyelokkene hovne opp til dobbel størrelse eller større. Dette kan tyde på en alvorlig allergisk reaksjon eller et bitt fra en giftig insekt, ifølge EyeCareBasics.com.
Hvis hevelsen er ille nok å gjøre det umulig å lukke øynene, kan det være et problem med skjoldbruskkjertelen. Denne situasjonen krever også legehjelp.