Digidexo.com

tca syre

Hvordan å gjøre en TCA Peel for Tattoo Removal

Hvordan å gjøre en TCA Peel for Tattoo Removal


Hvis du vil ha en tatovering fjernet uten å gjøre kostbare og smertefulle laserkirurgi, kan du vurdere å bruke en TCA peeling. TCA er en syre som er relativt lett å påføre på huden. Det fører til at huden peeling og sloughing. Hvis du bruker denne metoden regelmessig, etter noen måneder, vil tatoveringen begynner å falme og til slutt forsvinne.

Bruksanvisning

•  Kjøp en TCA peeling. Du finner disse i ulike tatovering butikker og online arenaer som eBay eller Amazon. Sjekk ingrediensene til å bestemme hvilken prosentandel av produktet er selve TCA syre. Hvis andelen er 10 prosent eller høyere, kan skallet være for sterk til å bruke uten å gjøre skade på huden din. Vær oppmerksom på at en 10 prosent peeling kan gjøre huden din grov og rå for noen dager.

Vask tatoverte området. Bruk en myk vaskeklut og hypoallergenisk såpe. Vask med rent, varmt vann og tørk huden med en myk klut.

Pensle TCA peeling på tatoverte området av huden din med en liten pensel. Tynt strøk området med løsningen og la det tørke i minst 10 minutter før du berører den igjen. Etter 10 minutter, kan du vaske av skallet med lunkent vann. Området kan klø mens løsningen er å sette i. Dette er normalt.

Re-gjelde TCA peeling for å tatoverte området hver fire til seks uker. Vent til huden har stoppet peeling fra tidligere søknad før ny påføring. Denne prosessen tar tid, siden du er teknisk Shedding lag av huden din. Fortsett re-søknad skallet til du er fornøyd med resultatene.

Tips og advarsler

  • TCA peelinger kan bare lysere tatovering. Tatovering som er dypere inn i huden kan krever kirurgi som skal fjernes.
  • TCA lysere hud --- selv huden rundt tatoveringen. Hvis du har mørk hud, være klar over at du kan lysne huden rundt tatoveringen området.

TCA Tattoo fjerning tips

TCA Tattoo fjerning tips


Trikloreddiksyre, eller TCA, er et vanlig middel som anvendes for å fjerne tatovering hjemme. TCA fungerer på en lignende måte som den kjemiske ansikts skreller. En fortynnet syre tilføres til området av huden som har tatoveringen, og det øverste laget av hud er i det vesentlige brent bort, sammen med blekket at den holder. Fordi du søker syre direkte på huden, er det en god idé å holde noen tips i bakhodet når du bruker TCA på tatoveringer.

Bruk som en Pre-Treatment

TCA kan fjerne en tatovering i noen situasjoner, men i de fleste tilfeller den er ment å brukes som en forbehandling for tradisjonell laser tatovering fjerning. Ved hjelp av TCA på forhånd vil visne selv de dypeste tatoveringer, som betyr at du vil kreve færre laser behandlinger for fullstendig fjerning. Dette sparer tid, penger og smerten ved å bli brent med en laser, siden du ikke trenger å gjøre behandlingen så mange ganger.

Test for Reaction

Før du søker TCA direkte til tatovering, bruke en bomullspinne for å bruke en liten mengde til en obskur sted på kroppen din. Swabbing et område omtrent på størrelse med en krone er mer enn tilstrekkelig. Du kan oppleve at huden begynner å "frost opp" i området der TCA har blitt påført. Dette er normalt. Dersom hevelsen oppstår eller intens smerte er til stede, kan det oppstå en negativ reaksjon. Vaske området grundig, og avslutte bruken av produktet.

Bad Tatoveringer

TCA fungerer bedre på dårlige tatoveringer enn på gode. En profesjonell tatovør, ved hjelp av profesjonelt utstyr, vil typisk gjelde blekket til en dyp lag av dermis. Jo dypere, mørkere blekk av en profesjonell tatovering er som regel vanskeligere å fjerne enn amatør tatoveringer. Dette gjør hjemmelagde tatoveringer en ideell kandidat for fjerning med TCA. Det bør også legges merke til at lyse farger blir lettere fjernet ved TCA. Fargerik blekk blekner vanligvis helt bort med produktet, men mørkere blekk farger, som svart, er vanskeligere, og vil kreve flere programmer.

Hypopigmentering

Personer med lys hud toner vil gi de beste resultatene når du bruker TCA. Selv om produktet fungerer like effektivt på alle typer hud, vil de med mørkere hud oppleve hypopigmentering der produktet brukes. Hva dette betyr er at den hud som har blitt behandlet med TCA vil ha en merkbart forskjellig pigment enn resten av huden. En mørkhudet person som bruker TCA å fjerne en tatovering vil ha en lapp av lys hud hvor produktet ble brukt. Noen anser dette mindre ønskelig enn å ha tatoveringen.

Definisjoner av syrer og baser

Syrer og baser kan finnes overalt rundt oss; i maten vi spiser, i rengjøring forsyninger og i kjemiske forbindelser som brukes i vitenskap og industri. Syrer og baser også spille en viktig rolle i den normale metabolske funksjon av menneskekroppen.

Acid

En syre gir hydrogenioner når det er oppløst i vann. Når en syre og en base kombinere de kan reagere med hverandre i en prosess som kalles nøytralisering. Salt og vann er vanligvis dannet i en nøytraliserende reaksjon. Syrer har en sur smak. For mye syre i det menneskelige legeme kalles acidose.

Base

En base er en forbindelse som gir hydroksylioner når det er oppløst i vann. Baser produsere en bitter smak og føler glatt å ta på. En økning i nivåene av baser i menneskekroppen kalles alkadosis.

pH

PH er en skala som brukes til å måle det relative antall av hydrogenioner som er i en syre eller base. En syre har en pH mindre enn 7, og en base har en pH større enn 7. Vann, som sies å være nøytral, har en pH på 7.

Lakmuspapir

Den enkleste og billigste måten å avgjøre om en kjemisk er en syre eller en base er å bruke et spesielt papir som heter lakmuspapir. Papiret er spesielt formulert for å slå et bestemt farge når det kommer i kontakt med en syre eller base.

Forsiktig

Kjemikalier med en svært høy pH (12 til 14) eller en svært lav pH (1 til 2) kan forårsake alvorlige brannskader på hud og klær.

Funksjonen til TCA Cycle

Kroppens celler må produsere en konstant tilførsel av energi for vår overlevelse. En viktig metode for energiproduksjon, er tri-karboksylsyre syklus. TCA syklus, også kjent som Krebs 'syklus på grunn av Hans A. Krebs som oppdaget det i 1937, er en kompleks kjemisk prosess som spiller en viktig rolle i den samlede helse av menneskekroppen.

Hva er TCA syklus?

TCA syklus er en metabolske veien som oppstår i cellene for å bryte ned karbohydrater, fett og protein til brukbar energi, ifølge Ward Dean og Jim engelsk "Nutrition Review." Den TCA-syklusen finner sted i mitokondriene, den energiproduserende område i cellen. I mitokondriene trenger oksygen for å utføre den TCA-syklus.

Funksjon

Den primære funksjon av TCA syklusen er å produsere den store mengde energi som kreves for å holde kroppen i live og fungerer som den skal. Sluttresultatet av hver syklus er produksjonen av 38 adenosin trifosfat molekyler, noe som gir energi for utførelse av cellulære funksjoner. Dean og engelsk understreke at menneskekroppen ikke kan overleve uten en tilførsel av ATP.

Betydning

Mangel eller forstyrrelse av TCA-syklus hemmer normal energiproduksjon, og kan føre til en rekke symptomer og metabolske lidelser, inkludert tretthet, muskelsmerter, dysfunksjoner i immunsystemet, og med depresjon og demens, ifølge Dean og engelsk. Riktig kosthold og tar kosttilskudd som støtter TCA syklus kan bidra til å lindre uregelmessigheter. Legen kan diagnostisere feil funksjon i TCA syklus og anbefaler riktig kosttilskudd.

Tegn og symptomer på mage syre

Gastroøsofageal reflukssykdom, GERD, overskytende magesyre, sure oppstøt, halsbrann, det navnet du bruker, kan være svært ubehagelig, og over tid kan også føre til mer alvorlige problemer i spiserøret. Ulike tegn peker på halsbrann, og ofte kan det være styrt av livsstilsendringer, over-the-counter produkter, eller reseptbelagt medisin fra en lege.

Hva er overskytende magesyre eller halsbrann?

Esophageal lukkemuskelen ligger der spiserøret blir med magen. Denne muskel slapper etter svelging for å tillate passasje av mat gjennom til magen, hvoretter denne muskelen straks lukkes. Halsbrann oppstår når magesyre (saltsyre) tilbake-vasker opp til spiserøret skyldes lukkemuskelen enten være svak eller slapper av når det ikke er tilsiktet. Symptom på halsbrann er en brennende, prikkende eller smertefull følelse i nedre del av brystet, rett under brystbenet, som også kan strekke seg oppover.

Mat Triggers

Opplever en brennende følelse i spiserøret er et symptom på halsbrann hvis du nettopp har spist en av disse mat utløser: sjokolade, brus, peppermynte, kaffe, fet eller stekt mat, alkohol, svart pepper, ketchup, sennep, appelsinjuice, tomatsaus eller eddik. Disse matvarer og drikke kan utløse halsbrann i noen mennesker, som de kan føre til ekstra surhet som irriterer fordøyelsessystemet. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, og se om symptomene på halsbrann forsvinne.

Fysiske Exersion Triggers

Ett tegn på halsbrann kan være brennende følelse som oppstår etter bøyd over eller gjør anstrengende løft. Graviditet kan også føre til halsbrann, på grunn av plasseringen av barnet settes under trykk.

Løgn Triggers

Hvis brenning i brystet oppstår når du ligger nede, spesielt når det ligger på høyre side, er dette et tegn på halsbrann. Etter å ha spist, ikke legge seg ned i flere timer, og også spise mindre måltider.

Medisinering Triggers

Aspirin, ibuprofen og andre medisiner kan være triggere og noen mennesker vil oppleve halsbrann etter å ha tatt dem.

Lindrende Halsbrann Symptomer

Som nevnt, hvis du opplever halsbrann av og til, kan du prøve å eliminere de matvarer kjent for å utløse symptomer. Overvektige personer vil noen ganger se symptomene forsvinne helt hvis de taper 10 til 15 pounds. Røykeslutt og eliminere alkoholforbruk kan også forebygge symptomer.
Selv stress kan forårsake halsbrann. Sporadisk halsbrann kan bli løst med over-the-counter antacids som binder overflødig syre og frakk spiserøret. Man må være forsiktig med å ta syrenøytraliserende for ofte om, som de forstyrrer normal fordøyelse og kan risikere næringsmangel. For hyppige halsbrann, bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisin som hindrer syredannelse.

Tegn på en mer alvorlig tilstand

Symptomene på halsbrann bør forsvinne raskt etter å ha tatt en over-the-counter syrenøytraliserende. Men hvis smertene vedvarer og stråler til armer, er ledsaget av en kald svette eller trykk for brystet og svimmelhet eller kortpustethet, denne mai av tegn på et hjerteinfarkt. Få til et sykehus umiddelbart.

Hva utgjør mage syre?

Magesaft inneholder saltsyre, en meget sterk syre som muliggjør å bryte ned av mat. Kroppen er tilpasset for å beskytte ømfintlige organer fra denne syre, men når disse forsvars bryte ned, kan det føre til smertefulle lidelser, inkludert sure oppstøt og magesår. Medikamenter som nøytralisere surheten i magesekken eller redusere produksjonen av syre kan anvendes til effektivt å behandle disse tilstander.

Komponenter

Magens mage juice, brukes til å bryte ned maten, faktisk inneholder flere forskjellige forbindelser. Den primære komponent er saltsyre (HCl), en ekstremt sterk syre som er utskilt av de parietale celler i mageslimhinnen. PH i mage-syre er vanligvis mellom en og to, slik at magen surere enn sitronsaft eller eddik, og bare litt mindre surt enn batterisyre. I tillegg til syren, mage juice inneholder pepsin, et enzym som er ansvarlig for nedbrytning av proteinene, så vel som gastrin og somatostatin, peptider som regulerer sekresjonen av magesyre.

Anatomiske Tilpasninger

Kroppen skiller ut flere forbindelser for å skjerme sarte organer fra den lave pH i magen juice. Den viktigste forsvar er et lag av slim, som dekker innsiden av magesekken. Slimete består av omtrent 95 prosent vann og fem prosent glykoprotein. Slimete fungerer som et smøremiddel for matrester. Den slimsjikt har også i et lag av bikarbonat, med en sterk base, som tjener til å nøytralisere den sterke magesyrer.

Disorders

Når disse beskyttelsene mislykkes, kan surhet av gastric juice føre til flere smertefulle lidelser. Den første er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), mer vanlig kjent som "syre tilbakeløp" eller "halsbrann." Dette oppstår når en liten mengde av magesyren (noen ganger blandet med galle fra den nedre tarmen) reiser opp fra magen i spiserøret, og mavesyre fører til en brennende følelse i hele brystet og halsen områder.

En annen vanlig lidelse som følge av magesyre er mavesår, eller rett og slett, "en sår." Sår resultere fra hullene i slimhinnen i magesekken eller tolvfingertarmen, noe som tillater magesyre for å nå den skjøre mageslimhinnen. Gastrinomer, tumorer som oppstår i bukspyttkjertelen eller tolvfingertarmen, kan føre til økninger i magesyre produksjon, også fører til dannelsen av magesår.

Behandlinger

Fordi mange mageforstyrrelser oppstå fra de sure egenskaper av mavesyre, er det ofte nyttig å innta basiske stoffer som kan øke pH-verdien i magen. Dette er grunnen til at mange over-the-counter "antacids" brukes til å behandle magesmerter og ubehag inneholder natrium bikarbonat (natron), en svak base som kan nøytralisere overflødig magesyre. For GERD og sår, kan leger foreskrive medisiner som kalles "protonpumpehemmere" (som inkluderer merkenavn som prilosec, Prevacid og Nexium), som undertrykker utskillelsen av syre i magen.

advarsel

Mens forhold som sporadisk halsbrann eller magesår er vanlig og ofte leges på egen hånd, bør individer være klar over at de kan føre til alvorlige helseproblemer. Ukontrollert, alvorlig reflux syre kan føre til blødning og betennelse i spiserøret, og til og med infeksjon i lungene. Sår, hvis venstre ubehandlet, kan føre til hull i veggene i magen og indre blødninger. Sterke magesmerter og blod i avføring eller oppkast kan indikere en mer alvorlig problem, som krever legehjelp.

Hva syre i magen?

Alle som har alle hatt en periode med dårlig eller har kastet opp ubehagelig lett kan identifisere det svært sure forholdene i magen. Magesyre er referert til medisinsk som mavesyre, som består av saltsyre og forskjellige salter.

Magesyre

Saltsyre er en sterk syre. Det er dannet ved produksjon av klor (Cl) og hydrogen (H +)-ioner i vann (H20). Dette gir en løsning av hydronium kationer (H3O +) og klor (Cl)-ioner. Den hydronium-ion har et overskudd av protoner (H +), som gjør det svært reaktive i løsning. Denne aktiviteten gjør at magesyre å denaturere (Unfold) proteiner og å ødelegge en rekke svakere kjemiske bindinger.

Produksjon

Cellene i magen som produserer magesyre er kjent som oxyntic eller parietalceller. Disse cellene utskiller magesyre inn i det indre rom (lumen) av magesekken. Produksjonen av magesyre skjer ved ion-pumper. Disse pumpene oppnå lokalisert økning av hydrogen (H +) og klor (Cl)-ioner i lumen av magen, noe som i løsningsformer saltsyre.

Funksjon

Den saltsyre i magesekken kan bryte ned svake kjemiske bindinger som stabiliserer proteiner og andre biomolekyler. Denne bryte av obligasjoner fører til denaturering (utfoldelsen) av komplekse molekyler, som ofte inaktiverer dem og forlater dem åpne for ytterligere kjemiske og enzymatiske reaksjoner. Åpningen og bryte ned komplekse molekyler åpner for absorpsjon av næringsstoffer i magen og tarmene.

Forordning

Magesyre er godt regulert i produksjon av acetycholine, gastrin og histamin. Disse simulatorer tillate kontroll på nevrale, lokal (parakrine) og pakkboksen (endokrine) nivåer henholdsvis, men svikt i regulering kan føre til en rekke medisinske tilstander.

Problemer

Problemer med overproduksjon av magesyre inkluderer hjerte brenne og sure oppstøt. Antacida (basisalter) blir ofte tatt for å nøytralisere overflødig syre. Dessuten kan hydrogen ion pumpehemmere hemme produksjonen av mavesyre. I den aldrende befolkning samt for langtids brukere av antacida og protonpumpe-inhibitorer, kan mangel på magesyre være et problem. Underproduksjon av mavesyre kan føre til infeksjoner og er forbundet med lungebetennelse. Det kan også føre til feilet absorpsjon av næringsstoffer i kosten, som til slutt resulterer i vitamin, mineral-eller protein mangler.

Sekundære Problemer med syre dårlig

Syre dårlig, eller halsbrann, er relativt vanlig. Det forekommer i om lag 19,8% av befolkningen på en ukentlig basis, ifølge Om Gerd. Halsbrann seg selv forårsaker vanligvis få problemer - en person opplever mildt ubehag og kan trenge å ta en syre-blokkerende medisin. Men vedvarende halsbrann som oppstår med jevne mellomrom i løpet av fem år eller mer, eller alvorlig halsbrann som er smertefullt nok til å vekke deg opp eller forårsake spiseproblemer, er mer alvorlig. Alvorlig, vedvarende og smertefull syre dårlig er et tegn på en tilstand som kalles acid reflux eller Gerd, som rammer mellom 5 og 7 prosent av befolkningen. De som har acid reflux erfaring syre dårlig på regelmessig basis, og kan ha alvorlige sekundære problemer som følge av den vedvarende syre dårlig.

Øsofagitt

Øsofagitt er en potensiell komplikasjon av syre dårlig, spesielt hvis syre dårlig oppstår ofte. Når magen fordøyer mat, er syre som produseres. Hvis fordøyelsesprosessen ikke fungerer skikkelig, reiser for mye syre fra magesekken til spiserøret. Dette problemet, som kalles fordøyelsesbesvær, kan føre til skade på slimhinnen i spiserøret, som ikke er i stand til å håndtere gjentatt eksponering for store mengder av magesyre. Når slimhinnen i spiserøret er gjentatte ganger utsatt for syre fra fordøyelsesbesvær, oppstår skader i form av erosjon av slimhinnen eller magesår. Dette er en tilstand som kalles sekundær esophagitis, noe som kan føre til blødning og smerte.

Barretts øsofagus

Pasienter med kronisk syre dårlig eller sure oppstøt kan også bli diagnostisert med Barretts øsofagus. Barretts øsofagus refererer til unormale forandringer i slimhinnen i cellene i spiserøret, som følge av gjentatt eksponering for magesyre. Disse spiserør cellene begynner å forandre å ligne celler lining tynntarmen. Barretts øsofagus oppstår som et sekundært problem av syrefordøyelsesbesvær hos menn oftere enn hos kvinner. I omtrent én av 200 tilfeller kan dette føre til tilstanden spiserørskreft.

Strikturer

Syre dårlig kan også føre til en innsnevring av spiserøret. Dette sekundære problem, kalt strukturer, oppstår når slimhinnen i spiserøret er gjentatte ganger skadet av syre og bli arrete. Arrdannelse til slutt fører til at spiserøret for å begrense og det kan bli vanskelig å svelge mat eller væske. Dette sekundære problemet er vanligvis behandlet av en lege, som bruker et instrument for å strekke (strekk) i spiserøret.

Esophageal Cancer

Selv om det er sjelden, er kreftfaren en potensiell sekundær problem relatert til vedvarende og kronisk syre dårlig. Acid reflux-relatert kreft er generelt adrenocarcimonas, som utvikles i den nedre delen av spiserøret som utsettes for de mest syre under fordøyelse. Tilstanden utvikler fordi syren forårsaker unormal celleutvikling, som til slutt blir cancerous. Vanligvis er det ingen symptomer forbundet med spiserørskreft, slik at tilstanden blir ofte ikke er diagnostisert til kreft er avansert.

Behandlinger

Sekundære problemer kan unngås ved å ta skritt for å styre og administrere din syre dårlig, spesielt hvis du har vedvarende eller kronisk halsbrann. Livsstil modifisering kan innebære å unngå fet mat, krydret mat, sitrusfrukter, tomater og annen mat som forverrer syre fordøyelsesbesvær. Du kan også velge å ta syreblokkerende medisiner før et måltid, og avstå fra liggende nede etter et måltid, for å minimere fordøyelse.

Legemidler som er bra for syre dårlig

Acid reflux sykdom, eller syrefordøyelsesbesvær, er forårsaket ved de sure innholdet i magen fluks inn i spiserøret. Dette kan føre til halsbrann og en følelse av trykk eller svie i halsen. I forbindelse med en endring i kostvaner, kan flere medisiner å behandle acid reflux.

Antacida

Antacida er en billig og allment tilgjengelig behandling for syre dårlig. Disse stoffene inneholder forbindelser som nøytraliserer syre i magen. Når mageinnholdet har en mer nøytral pH-verdi, ikke tilbakeløps ikke irriterer spiserøret like mye. Antacida er trygge nok til å bli tatt av og til, men ingrediensene i disse stoffene (for eksempel aluminium, magnesium) gjør det viktig å finne en annen langsiktig løsning for kronisk syre dårlig.

Histamin-2-stopper

Histamin-2-stopper også er tilgjengelig uten resept og er effektiv ved behandling av acid reflux. Disse stoffene virker ved å redusere mengden syre magen produserer. Mindre syre i magen betyr mindre syre er tilgjengelig til tilbakeløp og færre symptomer på syrefordøyelsesbesvær. Av og til, toleranser til histamin-2-blokkere kan bygge og gjengi disse medikamentene mindre effektive over tid.

Protonpumpehemmere

Protonpumpehemmere er tilgjengelig på resept, slik at de krever et besøk til legen din. Disse legemidler virker omtrent som histamin-2-blokkere ved at de reduserer mengden av syre som utskilles av magesekken, men de er sterkere og har mindre muligheter for å bygge opp en toleranse. Protonpumpehemmere er effektive for å redusere magesyre, men noen ganger ta opptil fem dager for å begynne å jobbe.

Coating Medisiner

Coating narkotika kan brukes av noen som har en alvorlig anfall av syre dårlig og er tilgjengelig på resept. Disse stoffene lage et belegg på magesekken og spiserøret, noe som reduserer muligheten for at syren er nødt til å irritere disse vev. Belegg legemidler må tas ofte og på tom mage, så de bør ikke bli sett på som en langsiktig løsning for å behandle syre dårlig.

Promotility medisiner

Promotility eller prokinetiske stoffer er reseptbelagte medisiner som fremskynde prosessen med magetømmingen. Mange ganger er syrefordøyelsesbesvær forårsaket av innholdet i magesekken presser oppover mot og blir tvunget ut av ringmuskelen mellom spiserør og mage. Hvis magen tømmes raskere, er sjansen for at denne prosessen forekommende redusert.

Mat som øker mage syre

Sure oppstøt og halsbrann er aldri morsomt å leve med. Annet enn å ta medisiner, er det flere tiltak folk kan ta for å unngå økt magesyre. En av de beste måter å holde magesyre ned, er å unngå matvarer som øker magesyre. Dette ett skritt kan bidra til å redusere og noen ganger også eliminere smerter forbundet med sure oppstøt og halsbrann.

Tomater og Tomato-baserte matvarer

Selvfølgelig, tomater er høy i syre, noe som betyr at de øker magesyre. Hva er ikke så opplagt er antall matvarer som er tomatbasert. For eksempel ta en titt på ingrediensene på en boks med okse lapskaus og mer enn sannsynlig det vil liste enten tomatsaus eller tomatpuré. Tomatsaus og tomatpuré er svært vanlig fordi disse legger rik smak til supper og stuinger. Også holde et øye med krydder, slik som grill og biff sauser.

Sitrusfrukter

Appelsiner, ananas og andre sitrusfrukter kan øke magesyre. Det samme gjelder for fruktjuice og brus som har sitrus frukt i dem. Den gode tingen er noen merker nå tilbyr lave sure varianter av appelsinjuice.

Mat og drikke som inneholder koffein

The Mayo Clinic anbefaler folk med syre reflux å kutte ned på koffein. Dette betyr ikke bare kaffe, te og brus, men det betyr også sjokolade og mat som inneholder sjokolade. Grunnen koffein forårsaker et slikt problem er at det svekker sphincter muskel, noe som gjør det lettere for syre til å gjøre seg opp i spiserøret. For noen drinker, kan du kjøpe koffeinfri versjoner, bare være klar over at dette ikke fungerer for alle drinker. Kaffe, for eksempel, er så høy i syre at det ikke spiller noen rolle om en koffeinfri versjon er fortært.

Fettrike matvarer

Ifølge nettstedet MedHelp, bør høy-fett matvarer unngås. Fettrik mat ta lengre tid for magen å bryte ned, noe som betyr at de oppholder seg i magen lenger. Etter hvert som mer maten er fortært, bygger det på toppen av ufordøyd fettrik mat og gjør det lettere for syre for å bygge opp.

Peppermynte og Peppermynte

Ifølge en historie omtalt på Fox News, har mint en myte av beroligende magesyre. Egentlig er det helt motsatt. Peppermynte og grønnmynte er faktisk skal unngås fordi de kan øke magesyre. I historien omtalt på Fox News, anbefaler ernæringsfysiolog Tanya Zuckerbrot ved hjelp av lakris i stedet for mint å hjelpe sooth mage problemer.

Kan du få en sår hals med syre reflux?

Acid reflux kan føre til en rekke smertefulle symptomer. Sår hals kan ofte tilskrives overskytende magesyre.

Acid Reflux

Acid reflux er et begrep som brukes for å beskrive lekkasje av magesyre i halsen. Dette kan være en smertefull tilstand.

Årsaker

Reflux kan være forårsaket av en svekkelse av ventilen som normalt holder magesyre ut av halsen. Det kan også være forårsaket av en overdreven mengde av syre i magen.

Sore Throat

Magesyre er ikke ment å komme i kontakt med halsen, og når den gjør det, kan det føre til at en stor del av smerte og irritasjon. Reflux laryngitt er betegnelsen på en irritasjon i strupehodet forårsaket av magesyre.

Andre symptomer

Ifølge Alaska Native Medical Center, andre symptomer på syre reflux er mye slim i halsen, en stygg smak, kronisk hoste og kortpustethet.

Behandling

En sår hals er behandlet med over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol og ibuprofen. Smerten kan også bli beroliget av å suge på is chips.
Acid reflux er behandlet med både over-the-counter og reseptbelagte medisiner som Zantac og Prilosec.

Stats av mennesker med syre reflux sykdom

Stats av mennesker med syre reflux sykdom


Acid reflux sykdom er et resultat av din magesyre "refluxing" tilbake i spiserøret. Normalt magesyre bo i magen der det er nødvendig for å hjelpe kroppen din fordøye konsumert mat. En av symptom på syre reflux sykdom er gjentatte ganger å ha halsbrann. Hvis sykdommen forblir ubehandlet, kan acid reflux sykdom forårsake permanent skade på spiserøret.

The Stats

Ifølge forskere ved University of North Carolina, 19 millioner mennesker lider av acid reflux sykdom hvert år. Behandlingskostnadene forbundet med denne sykdommen er over 9 milliarder dollar. Forskning utført av The National Institute of Health, avdekket at mer enn 60 millioner mennesker lider med halsbrann assosiert med syre reflux sykdom en gang i måneden; og 25 millioner mennesker er daglig lider av sykdommen. I tillegg påvirker syre reflux sykdom 50 prosent av gravide kvinner og 25 pecent av forventer kvinner er daglig lider.

Identifikasjon

Acid reflux sykdom er også referert til som: gastroøsofageal reflukssykdom, eller bare GERD. Acid reflux sykdom symptomer inkluderer hyppige halsbrann, mat oppstøt, problemer med å svelge, følelse av en klump i halsen, raping eller dårlig smak i munnen.

GERD hos barn

I de fleste tilfeller er gastroøsofageal reflukssykdom en voksen uorden. Men babyer og barn er ikke unntatt. Spytter opp er ikke uvanlig for babyer, men regurgitating bør stoppe før barnet er 12 til 18 måneder. Hvis ikke, og spytter opp er kombinert med pusteproblemer, ikke spise og lite vektøkning, vil barnet sannsynligvis bli behandlet for GERD.

Betydning

GERD er ganske vanlig hos voksne. Ifølge The Merck Manual, vil 30 prosent til 40 prosent av voksne lider av GERD i sin levetid. Visse livsstil endringer kan forbedre eller kurere sykdommen. For eksempel vil unngå sure matvarer og frukt redusere mengden av syre i magen. Eliminere kaffe, teaand brus fra kosten vil også forbedre acid reflux sykdom. Spise mindre måltider kan forbedre GERD fordi magen vil være mer vellykket på å fordøye mindre porsjoner.

Øsofagitt

Magen fôr er utstyrt for å håndtere magesyre; derimot, er spiserøret ikke. Spiserøret er en muskulær røret som forbinder munnen til magen; den er ansvarlig for å skyve maten ned i magen for å bli fordøyd. En sporadisk bout med syre reflux bør ikke forårsake noen skade på spiserøret. Imidlertid, hvis den magesyre gående unnslipper fra magen i spiserøret, syren vil til slutt skade den. Denne tilstanden refereres til som esophagitis.

Medisin som reduserer mage syre

Mennesker som opplever kronisk halsbrann, sure oppstøt eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan ha nytte av medisiner for å redusere magesyre. Halsbrann, mage og hals symptomer avtar vanligvis med bruk av over-the-counter eller reseptbelagte syrereduserende medisiner, noe som kan bidra til å forebygge kreft eller annen alvorlig skade på spiserør og fordøyelsessystemet.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter antacids kan nøytralisere syren i magen og gir rask lindring når halsbrann symptomer starte. De syrenøytraliserende arbeide ved å kombinere magnesium og aluminium for å redusere mengden av syre i magen. Prøv tums, rolaids, Pepto-Bismol, Alka Seltzer eller Mylanta, som er tilgjengelig på nesten hver supermarked, apotek og butikk.

Noen H2-blokkere er tilgjengelig over disk. H2-blokkere gir ikke rask lindring som antacids gjøre, men de arbeider for en lengre periode ved å redusere mengden syre magen produserer. Over-the-counter versjoner av Zantac, Tagamet, Axid og Pepcid er tilgjengelig på drugstores og superstores.

Protonpumpehemmere stopper kroppen fra å produsere magesyre. Du må ta dem for et par dager for å se resultater. Bruk en protonpumpehemmer bare hvis du opplever kronisk halsbrann, definert som to eller flere dager i uken. Prilosec OTC er et populært over-the-counter protonpumpehemmer du kan prøve hvis antacida og H2-blokkere ikke i tilstrekkelig grad lindre symptomene dine.

Snakk med legen din før du bruker noen over-the-counter medisiner, og la legen vite om du opplever noen moderate til alvorlige bivirkninger mens de tok over-the-counter medisiner for å redusere magesyre.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte H2-blokkere og protonpumpehemmere er tilgjengelige for mennesker med moderat til alvorlig acid reflux eller GERD symptomer. Reseptbelagte H2-blokkere inkluderer Pepcid, Tagamet og Zantac. I tillegg til beroligende symptomer ved å redusere mengden av syre i magen, er reseptbelagte H2-blokkere anvendes for å behandle mage og tarmsår, og hindre dem fra å komme tilbake. Reseptbelagte H2-blokkere kan også hindre skade på spiserøret forårsaket av en overdoser av magesyre.

Reseptbelagte protonpumpehemmere inkluderer Nexium, Prevacid, prilosec og Protonix. Reseptbelagte protonpumpehemmere stoppe magen fra å produsere syre og brukes til å behandle magesekken og spiserøret problemer forårsaket av acid reflux og GERD.

Sørg for at legen er klar over nøyaktig hvilke symptomer du opplever, hvor ofte symptomene oppstår og når de oppstår, slik at han kan foreskrive medisiner som er best for dine personlige behov. Ta alltid reseptbelagte legemidlet nøyaktig som anvist, og varsle legen din om eventuelle bivirkninger du opplever. La legen få vite hva andre medisiner du tar, både reseptbelagte og over-the-counter, for å hindre eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Rolle av mage syre i fordøyelse

Rolle av mage syre i fordøyelse


Magesyre hjelpemidler i å bryte ned mat etter nøytralisere enzymer som finnes i pre-fordøyelsen. Magesyre inneholder saltsyre og den sure enzymet pepsin.

Fordøyelse Enzymer

Mat-baserte enzymer og fordøyelsesenzymer starte prosessen med fordøyelsen. Foods tygges ordentlig oppnå 75 prosent av fordøyelsen i den første timen av forbruket.

Magesyre

Magesyre nøytralisere fordøyelsesenzymer, fortsetter fordøyelsen. Saltsyre og pepsin blir introdusert til mat saken, bryte ned den resterende 25 prosent før du flytter den til tarmene.

Dreven mage syre

Magen vil reagere på en manglende enzymer i mat. Magen vil produsere store mengder av magesyre for å hjelpe til med fordøyelsen, som fører til halsbrann.

Utilstrekkelig mage syre

For lite magesyre kan føre til helseproblemer. Forhold som dårlig fordøyelse, manglende evne til å absorbere næringsstoffer og bakterier kolonisering kan skyldes en mangel på syre.

Betraktninger

Spis mat rik på enzymer og tygge maten ordentlig. Skulle syre dårlig presentere seg gjentatte ganger, bør lege konsulteres.

Hvorfor gjør Drikkevann skaper syre?

Hvorfor gjør Drikkevann skaper syre?


Selv om vann er bra for oss, og er avgjørende for å overleve og leve sunt, er sannheten i saken at å drikke vann kan forårsake surhet eller halsbrann, spesielt i de som er utsatt for lidelse. For eksempel har folk med hiatal brokk eller acid reflux problemer med å spise eller drikke noe uten symptomer på halsbrann. Noen ganger er disse symptomene kan være alvorlige, men det finnes måter å unngå disse angrepene når man drikker vann.

Hva som forårsaker halsbrann

Halsbrann er forårsaket når syre fra magesekken støtes og reiser opp i spiserøret. Dette skjer når den nedre esophageal sphincter (LES) ikke fungerer som det skal. Den LES fungerer som en barriere mellom magesekken og spiserøret. Det åpner for å tillate mat å passere inn i magen og deretter bør forbli lukket, holde syre der det hører hjemme. Når magen er oppblåst (full), produserer magen mer syre for fordøyelsen. Hvis magen er for full, kan de les bli tvunget åpen, slik at surt fluid å strømme inn i spiserøret forårsaker smerte av halsbrann.

Drikkevann og halsbrann

Det er et par grunner til at drikkevann kan forårsake halsbrann. Hvis magen din har fortsatt mat i den fra et tidligere måltid, vil drikkevann fylle magen enda mer, forårsaker den distend og produsere mer syre. Vannet blander seg med syre i magen, noe som skaper en syrlig væske som lett kan reise opp i spiserøret hvis les åpner øyeblikk på grunn av magen sin fylde. Den andre grunnen drikkevann forårsaker halsbrann skjer på tom mage. Drikker store mengder vann på tom mage fungerer på samme måte som å fylle det vil mat. Magen skiller ikke mellom mat og drikke. Når det begynner å bli full, gir den mer syre. Den samme situasjon som skjer med å spise store mengder mat. Presset på LES vil føre til at det å åpne gi den sure væsken en sjanse til å reise opp i spiserøret.

Anbefalinger for håndtering av vann-Induced Halsbrann

For å hindre halsbrann før du drikker vann, ta en syrenøytraliserende. Dette vil bidra til å holde syre nivåer i magen ned og hindre halsbrann før den starter. Ikke drikk store mengder vann på en gang. Nipp til det heller enn gulping det. Magen din vil håndtere mindre mengder uten å produsere mye syre. Ikke drikk vann rett før, under eller rett etter et måltid. Drikke det i mellom måltidene når magen er tom. Kaldt vann kan forårsake esophageal spasmer, som i sin tur fører til at LES å åpne. Drikk romtemperatur vann eller varmt vann for å unngå halsbrann. Løstsittende klær. Stramme klær rundt magen legger press på det, og vil føre til at LES å åpne når det ikke burde. Drikkevann bare forverrer situasjonen. Til slutt, å miste vekt er en fin måte å lindre symptomene på halsbrann, enten forårsaket av drikkevann eller på annen måte. Det er en sunn avgjørelse hele veien rundt.

Oppsøk lege

Hvis alt annet mislykkes, og du fortsatt lider effekten av halsbrann når man drikker vann, snakk med legen din. Det kan være noe større skjer inne som trenger så på. Langvarig eksponering for magesyre kan forårsake uopprettelig skade på spiserøret, halsen og stemmebåndene. Mesteparten av tiden, vil leger foreskrive medisiner for å lindre symptomene, men noen ganger kirurgi er anbefalt å reparere problemet.

Ingredienser av vitamin C tabletter og deres reaksjon på syrer

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en viktig, vannløselig vitamin som har en viktig funksjon i immun helse. Folk trenger ikke produsere sin egen askorbinsyre, så det er best absorbert i kroppen gjennom ulike frukt og vegetabilske kilder. Du kan også kjøpe C-vitamin i tablettform som enkelte kosttilskudd eller som del av en mulivitamin kompleks.

Ingredienser på vitamin C tabletter

De fleste supplement former av vitamin C inneholder L-formen av askorbinsyre, som er hevdet å være bedre utnyttet av kroppen. Tabletter kan også inneholde bindemidler, for eksempel maisstivelse, og cellulose.

Bruker for vitamin C

Den mest vanlige bruken av vitamin C er for behandling og forebygging av en vitamin-mangel kalt skjørbuk. Vitamin C kan også brukes til å øke immunitet og hjelpe til behandling av forkjølelse, selv om disse anvendelser ikke er underbygget av Food and Drug Administration.

Funksjoner

De fleste matvarer inneholder L-formen av askorbinsyre. Når matvarer moses eller Juiced, konverterer L-formen til D-form av askorbinsyre. Askorbinsyre er en svak syre. Det vil si, det er ikke lett dissosieres i vann. Maisstivelse er en polymer som finnes i korn kjerner, og består av hundrevis av glukosesukkermolekyler. Cellulose er også et plantemateriale, men består av tusener av glukosemolekyler. Cellulose er funnet i naturlige kilder som alger, grønne planter og bakterier.

Effekter av Syrer

I en tidlig 1951 studie, F. Alm forskningsgruppe ved det svenske institutt for næringsmiddelforskning Preservation funnet at en 5 prosent oppløsning av eddiksyre kunne oksydere askorbinsyre til dehydroaskorbinsyre syre i forskjellige frukter og grønnsaker i løpet av en to timers tidsrom. Syrer svakere enn eddiksyre, slik som melkesyre, tok lengre tid for oksidasjonsprosessen kan utføres. Bruk av vann til frukt og grønnsaker ikke oksidere askorbinsyre. Denne undersøkelsen konkluderes at syrer med en lavere pH-verdi (en høyere surhetsgrad) enn askorbinsyre ikke kunne brukes til å konservere frukt og grønnsaker inneholdende vitamin C.

Vitamin C tabletter kan også inneholde fyllstoffer som maisstivelse og cellulose, som begge typer polymeriserte sukker. Både mais-stivelse og cellulose kan bli funnet i forskjellige planter og matvarer. I nærvær av syrer, slik som hydrocholoric syre, polymeriserte sukker brytes ned til mindre molekyler. Således saltsyre som finnes i magesekken bidrar degradere polymerer, letter fordøyelsen.

Fordeler

Den svakt sure kvalitet av askorbinsyre gjør det nyttig for å bevare matvarer, og som et reduksjonsmiddel i løsninger som brukes for å utvikle film.

Hvordan ta omega syrer for helse

Hvordan ta omega syrer for helse


Omega fettsyrer forekommer naturlig i grønne bladgrønnsaker, seafish, oceanfish og nøtter. Dessverre folk flest ikke har nok av disse sunne matvarer i sitt vanlige kosthold. Omega fettsyrer, spesielt omega 3, kan ha stor nytte generelle helse ved både behandling og forebygging av en rekke sykdommer.

Hvordan ta omega syrer for helse

•  Forbedre hjertet helse og redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega syrer påvirke bevegelsen av ioner i og ut av cellene, og sikrer normal hjertefrekvens og koronar blodstrøm. Studier har vist at inntak av vanlige omega acid kosttilskudd reduserer risikoen for ventrikkelflimmer, takykardi og arytmi.

Combat høyt blodtrykk, kolesterol og åreforkalkning ved å legge til omega syrer til ditt vanlige kosthold. Tar omega syrer daglig kan redusere triglycerider i blodet opp til 33 prosent, noe som reduserer oppbygningen av fett på arterieveggene, og hjelper til å eliminere kolesterol fra blodstrømmen og redusere blodtrykket over det hele tatt. Av disse grunner, kan ta omega syrer også i stor grad øke helsen diabetikere. For de som allerede lider av høyt kolesterol eller blodtrykk, diabetes eller åreforkalkning den daglige dosen bør være 4 til 6 g omega syrer.

•  Redusere hyppigheten av astma angrep ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega fettsyrer har vist seg å forbedre lungefunksjonen og redusere de inflammatoriske prosesser som utløser astmaanfall, hjelpe astmasyke til å administrere sine symptomer. I perioder når astma triggere er mer kraftfull, for eksempel allergener vanlige i vår og sommer, kan du ta så mye som 6 g å behandle symptomer.

Ta omega syrer for å bedre kognitiv funksjon, som forskning viser fettsyrer er et vesentlig element i hjernens funksjon og utvikling. Tar omega syrer kan bidra til å forsinke progresjon av multippel sklerose, bidra til å forhindre demens og kan også hjelpe til å redusere risikoen for at Alzheimers og Parkinsons sykdom. En vanlig dose på 3 g om dagen over mange år vil øke betraktelig deg helse og hjelpe deg å opprettholde sterk kognitiv funksjon; imidlertid leger ofte behandle eksisterende lidelser med opp til 10 g av omega syrer daglig.

miste mer vekt ved å støtte ditt treningsprogram med omega acid kosttilskudd. Omega syrer stimulere enzymer i kroppen som kan hjelpe deg å forbrenne fett, noe som vil øke den gjennomsnittlige antall kalorier du forbrenner hver dag. Studier viser at det å ta mellom 3 til 6 g omega fettsyrer daglig kombinert med milde aerob trening kan hjelpe deg å miste vekt, spesielt i mageregionen.

Hint

  • Snakk med legen din dersom du er usikker på om dosen din.
  • Omega syrer kan blokkere opptaket av andre medisiner og kosttilskudd. Snakk med din helsepersonell om mulige bivirkninger av å kombinere omega acid kosttilskudd med reseptbelagte medisiner.
  • Hvis du er gravid eller ammende, bør du oppsøke lege før du tar omega syrer.

Hvordan behandle en økt mengde syre i kroppen

En overdreven mengde syre i kroppen kan være forårsaket ved å forbruke svært sure matvarer som sitrusfrukter og juice, samt tomater og meieri. Dine urinsyre kan også stige etter å ha spist purin-rik mat som fisk, dyreorganer og grønnsaker som bønner, spinat og blomkål. Ved å justere kostholdet ditt og gjøre små livsstil justeringer kan du redusere mengden av syre som produseres i kroppen din, noe som senker risikoen for å utvikle acid reflux eller gikt. Urinsyregikt er forårsaket av en urat krystaller danner rundt leddene, ifølge Victor Konshin, forfatter av "Slo Gout:. En lidende Veiledning til Living Pain Free"

Hvordan behandle en økt mengde syre i kroppen

•  Drikk mer vann. Kroppen din trenger mye vann for å opprettholde riktig funksjon og forebygge dehydrering, men den bruker også vann for å skylle overflødig syre fra systemet. Drikk 2-4 liter vann daglig for å fortynne urinen, ifølge Mayo Clinic. Dette senker mengden av urinsyre i kroppen din og reduserer risikoen for gikt, en type leddgikt som forårsaker skarp, plutselig smerte, rødhet og ømhet rundt leddene.

Redusere forbruket av sure matvarer. Tomater, egg, vin, meieriprodukter, korn, saus, innmat, sitrusfrukter og juice er alle svært sure, noe som øker nivået av magesyre produsert under fordøyelsen. Erstatte disse svært sure matvarer med alkaliske matvarer, som de balansere ut pH-nivået i kroppen din. Alkaliske matvarer inneholder mest grønnsaker unntatt mais og tomater, og alle frukter unntatt tyttebær, svisker og plommer, ifølge Konshin.

Unngå eller begrense purin-rik mat. Puriner er organiske forbindelser som finnes i visse matvarer, som brytes ned til urinsyre etter fordøyelsen. Selv puriner kan finnes i de fleste matvarer, enkelte matvarer, som for eksempel innmat og spesifikke grønnsaker, inneholder store mengder puriner som dramatisk øke urinsyre nivå. Ifølge Mayo Clinic, bør du begrense kjøttforbruket til 4 til 6 gram daglig, og få din daglige nødvendige protein fra lettmelk i stedet for animalsk kjøtt.

Unngå alkohol. Alkohol øker urinsyre, som kan øke gikt symptomer og reduserer din lavere esophageal sphincter, muskel ansvarlig for å holde magesyre strømmer tilbake til spiserøret og forårsake halsbrann og sure oppstøt også.

Matvarer som forverre syre dårlig

Syre dårlig kan være svært ubehagelig, forårsaker en person til å føle seg kvalm og syk; Visse matvarer, drikkevarer og aktiviteter kan unngås å minske dette vanlig problem.

Definisjon

Ifølge QuickCare, er syrefordøyelsesbesvær en brennende følelse på grunn av syre irriterer mageslimhinnen. I motsetning til halsbrann (som kryper opp i spiserøret), har en tendens syre dårlig til å holde på bunnen av magen.

Matvarer for å unngå

Hvis du er bekymret for skjerpende magesyre, unngå stekt mat, mat rik på fett (som pasta med fløtesaus, hamburgere og pizza), sjokolade, peppermynte eller peppermynte.

Drinker å unngå

QuickCare viser eventuelle koffeinholdige drikker som syre forårsaker drikkevarer, inkludert kaffe, te og brus. Alkohol vil også føre til at kroppen til å produsere ekstra syre, forårsaker syre dårlig.

Andre ting du bør unngå

Melk kan tvinge kroppen til å lage mer syre, så vel som mange typer av sitrusfrukter eller juice, som appelsiner eller grapefruktsaft. Røyking er dårlig også, så dette kan også øke syreprodukter i kroppen.

Long Term Issues

Ignorerer mild syre dårlig kan til slutt føre til en lege besøk. Mens over disk medisiner kan hjelpe, kan sterkere reseptbelagte medisiner være nødvendig for å stoppe syre dårlig helt.

Hvorfor å unngå matvarer høy i syre

Alt vi spiser blir brutt ned i to viktige kjemiske elementer i våre organer: syre og alkalisk. Det er viktig å fordøyelsesprosessen og optimal helse å finne en harmonisk balanse mellom sure og basiske matvarer i våre dietter. De fleste naturlige (frukt og grønnsaker) og rå matvarer (nøtter) er alkalisk basert. Syre matvarer er dyr biprodukter (meieri) og dyrekjøtt. En ubalansert kosthold som lener seg mer mot den sure siden tvinger kroppen inn i en forskrift modus som opprettholder pH nøytralitet. Dette gjør kroppen i stand til å trykke inn sine reserver av kalsium og kalium som er nødvendig for andre funksjoner som å holde våre bein sterk som vi blir eldre.

Vann er det mest tallrike forbindelse i den menneskelige kroppen. Det står for 70% av vår biologiske make-up. Derfor, spise mat som naturlig innehar vann er gunstig for enhver diett. Mat som inneholder syre er fratatt oksygen. Hvis blodet er ute av oksygen, så er de cellene, og kroppen lagrer overflødige reserver av syre som senere kan bli giftstoffer.

Acidose

I dette farts matkultur bortkommen vi fra for en mer naturlig, plantebasert kosthold. Når syre er utbredt element i kostholdet ditt du kan utvikle acidose. Dette hindrer kroppen fra absorberende mineraler, vitaminer og kosttilskudd. Toksiner bygge opp raskere og kroppen blir utsatt for sykdom og sykdom. Acidose kan oppleves som:

Tegn os Acidose

-Cardiovascular Skade

-Kidney Steiner

-Fatigue

-Aching Muskler

-Constipation

-Slow Fordøyelsen

-Pale Hudfarge

-Infections

-Inflammation Av øyelokk og hornhinner

Diet Modification

En diett som er 70 prosent alkalisk og 20 prosent til 30 prosent syre gjør det enkelt å opprettholde en riktig pH-verdi i kroppen. All syrlig innhold behøver ikke fjernes fra kostholdet. Det er en svært nødvendig sammensatte, men det er over-overbærenhet av disse matvarene må unngås. Acid danner natrium, kalium, magnesium og kalsium som blir brukt av kroppen i festnings og reparasjon. Med bare noen få enkle kosthold endringer, er en godt balansert 70:30 alkalisk til syre ratio mulig.

Cut back on acid culprits such as pastries, highly processed foods, red meat and sodas. A simple substitution of brown rice instead of white rice is also beneficial. Other substitutions are whole wheat bread and flour over bleached flour; brown sugar or honey instead of granulated white sugar; natural fruit juices instead of sodas. Consume raw nuts over roasted and salted and honey roasted. Also, choose natural, free range eggs.

Måter å unngå syreproduksjonen

Syre er produsert i kroppen ved matvarer vi svelges og også av stress og følelser som angst, smerte og angst. Regelmessig moderat trening, yoga og dyp pust eller betro noen er gode måter å håndtere disse følelsene. I tillegg til endring av kosthold, kan du ta kosttilskudd som vitamin A og D, kalsium og magnesium. Du kan også drikke alkaliske grønnsaksjuice som en selleri, gulrot og bete blanding.

Eksempel Retter

Vurder følgende måltid alternativer:

Spinat salat og Ahitunfisk

1 kopp brun ris, dampede grønnsaker, grillet kyllingbryst

1 kopp brun ris og svarte bønner med dampet brokkoli

2 egge gratis utvalg egg og en skive grov toast

Forholdet i disse eksemplene er 70:30 alkalisk til syren. Nøkkelen til å huske dette forholdet er å spise mer mat så nær sin naturlige anlegg basert opprinnelse som mulig.