Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter og humper

Hvordan bli kvitt cellulitter og humper


Cellulitter og humper på huden kan være skjemmende, og er mye mer vanlig hos kvinner enn menn. Det er mange produkter og prosedyrer som hevder å bli kvitt cellulitter og humper, men deres effektivitet bør bli møtt med skepsis. Dessverre er det ingen medisinsk relevante snarveier til å bli kvitt cellulitter og humper. Alt håp er ikke tapt fordi det er metoder for å redusere og jevne ut forekomsten av cellulitter.

Hvordan bli kvitt cellulitter og humper

•  Forstå hva cellulitter er og hvor humper kommer fra. Cellulitter og humper på huden er laget av fett, akkurat som de andre fett lagres i kroppen din. Noen ganger, når fettlagre rundt og i vårt bindevev, er det et rislende virkning under huden. Det er mer vanlig å finne cellulitter i hofter, lår og rumpe regionen i kvinners kropper, og det er mer utbredt hos kvinner med tynnere hud. Dette betyr at cellulitter kan virke mer som vår kropper alder, fordi huden vår blir tynnere.

Lær om midlertidige løsninger. Kortsiktig er det mulig å redusere forekomsten av cellulitter og humper. Behandlinger som massasje, lymfe drenering eller cellulitt kremer arbeid av midlertidig gjør huden strammere, og dermed jevne ut de humpete fett innskudd for en kort tid. Den beste måten å bli kvitt cellulitter og ujevnheter på en langsiktig måte, skjønt, er å bli kvitt fettet.

Reduser fettinntaket. Start en lav-fett diett, og om nødvendig, snakke med legen din eller en ernæringsfysiolog om hva som er best for deg. En lav-fett diett generelt utelater fett og oljer, så redusere inntaket av meieriprodukter, stekt mat, desserter og oljer.

Exercise. The American Heart Association anbefaler å trene i minst 30 minutter hver dag. Dette vil hjelpe deg å miste vekt, miste fett og få muskler, og forekomsten av cellulitter og humper vil redusere. Hvis du er interessert i å bli med et treningsstudio, be om en personlig trener som hjelper cellulitt og bump "problemområder" med spesielle øvelser.