Digidexo.com

hvordan bli kvitt rygg fett

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme


Tilbake fett er skjemmende, men kan reduseres ved hjelp av regelmessig trening og et riktig kosthold. Reduksjon av fett i ryggen alene, også kjent som spot reduksjon, er ikke mulig. Kroppen reduserer fett i lag, så for å miste fett fra baksiden, må du senke hele kroppen fett. Sult dietter for å miste fett bare slå tilbake som resulterer i mer vektøkning.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

•  Gå ned i vekt gradvis i stedet for raskt å redusere sjansen for å få vekten tilbake. Senk kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier for å begynne å miste opp til to kilo. per uke. Ifølge Natural Library of Medicine, å miste mer enn dette per uke er usunn.

Unngå usunn, bearbeidet mat som vil gjøre deg få eller holde på vekt i stedet for å bli kvitt det. Hold deg unna sukker, stekt mat, mettet fett og enkle karbohydrater. Velg komplekse karbohydrater, som hel-hvete pasta og hel-korn brød som tar lang tid å fordøye og gjør at du føler deg full for en lengre periode. Spis magre proteiner, som kylling og fisk og forbruker umettet fett som olivenolje og avocado.

Bygg opp ditt kardiovaskulær trening rutine til 45 minutter per dag, tre dager i uken. Kjør eller gå på plass, sitte på en stasjonær sykkel eller bruk elliptisk maskin eller Steppmaskin hvis du har en hjemme. Bruk trening DVDer eller bare gå opp og ned trappene. Utfør øvelsen som vil bringe pulsen opp. Cardio øker stoffskiftet og forbrenner kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert ryggen.

Utfør sammensatte øvelser som push-ups, utfall, knebøy, døde-heiser og benk dips å støtte hjerte-innsats i å brenne fett. Sammensatte øvelser trener flere muskler samtidig. For muskler til å opprettholde, trenger den mye energi, noe som resulterer i en rask metabolisme hele dagen lang. Trene alle musklene i kroppen, tre dager i uken.

Tone og stramme ryggen med ryggøvelser. Rygg øvelser ikke brenne fett, men vil hjelpe tonet muskler å vise gjennom når du kroppsfett er redusert. Utfør dumbbell rader, liggende dumbbell rader og push ups. Inkluder øvelser, for eksempel planken og crunches, å tone magemusklene. For å ha sterke ryggmuskler, trenger du sterke magemuskler.

Slite body shaping undertøy og klær til å umiddelbart bli kvitt rygg fett og å forme overkroppen. Kroppen shapers er tilgjengelig for både menn og kvinner.

Hvordan bli kvitt rygg fett for kvinner

Hvordan bli kvitt rygg fett for kvinner


Overflødig fett i ryggen området kan føre til en svært skjemmende problem: en BH bule som kan ses selv gjennom en skjorte. En del av fettet suges inn av BH og resten blir hengende over sidene. Dette er ubehagelig og skjemmende. Selv om det ikke er mulig å fastslå vekttap på ett gitt område, er det mulig å gjøre øvelser som vil direkte påvirke et bestemt område, og å gjøre ukentlige høy effekt øvelser som kan resultere i total vekttap.

Hvordan bli kvitt rygg fett for kvinner

•  Reduser kaloriinntaket og sukkerinntak. Dette er nødvendig uansett hvor du prøver å gå ned i vekt. For å gå ned i vekt, må du bokstavelig talt brenne mer kalorier enn du forbruker, og redusere sukkerinntak kan gjøre underverker for midjen. Mange matvarer har høyt sukkerinnhold, inkludert pasta og brød, så bytt til brun pasta og fullkornsbrød, og bevege seg bort fra hvitt brød og pasta. I tillegg til dette, kuttet ut alle brus og andre sukkerholdige drikker, fra kostholdet ditt.

Utfør høy effekt øvelser, for eksempel aerobic, løping, eller andre high-cardio øvelser. Prøv å få minst 45 minutter aktivitet 3-4 ganger i uken. Dette er svært viktig, fordi det bidrar til å forbrenne fett. Hvis du trener er ikke noe du liker spesielt godt, kan bli med et treningsstudio med en rekke klasser gjøre opplevelsen mer underholdende. Zumba, pilates, og barre-stil øvelser kan alle være morsomt og bidra til å brenne kalorier.

Bruk en overkroppen ergometer maskin på treningsstudio. Plasser hendene på håndtakene på sidene av maskinen og vind håndtakene (ligner på en sykkel, men med armene i stedet for bena). Å utfordre deg selv, endre motstand ved å vri på bryteren foran på maskinen og prøve å stå opp mens svingete håndtakene. Ifølge Fitness Magazine, de fleste treningssentre har ergometer maskiner. De er gunstig for ryggen fordi de fungerer overkroppen, og de har også evnen til å forbrenne 300 kalorier per time. I tillegg til å bruke denne maskinen, ligge på magen. Med hendene foldet bak hodet, gjør en omvendt sit-up. Sakte løfter begge bena opp fra gulvet mens heve hodet og nakken på samme tid. Mange ballerinaer gjøre denne øvelsen for å opprettholde sine elegante ryggen.

Hint

 • For å gå ned i vekt effektivt, må du holde deg til en rutine diett. Rutine er nøkkelen i noen vekt-tap plan. Drikk rikelig med vann for å skylle ut giftstoffer fra kroppen.
 • Rådfør deg med din lege før du starter et vekttap eller treningsprogram.

Hvordan bli kvitt magen fett

Alle vil ha den klassiske flat mage og seks pack abs. Det er mange kjepphest dietter, piller og maskiner som alle hevder å arbeide. Men ofte disse utgjør noe mer enn en sløsing med penger. Denne guiden vil forklare hvordan å bli kvitt magen fett-for godt.

Hvordan bli kvitt magen fett

Hvordan bli kvitt magen fett

•  Brenn fettet av. Din største aktivum i Ardenneroffensiven er mosjon. Fat, enten på magen eller andre steder, beløper seg til noe mer enn lagret energi. For å frigjøre denne lagrede energien du må delta i noen form for vedvarende fysisk aktivitet som jogging eller gange i minst 30-45 minutter hver dag fem dager per uke.

tone musklene dine. Hvis musklene er svake de ikke vil se eller føle seg fast og din holdning vil lide. Arbeide din abs med crunches, leg heiser og andre slike øvelser to eller tre ganger i uken. Sørg også for å bruke litt tid på å gjøre øvelser som fokuserer på obliques. Også stå oppreist!

•  Få inn riktig tenkemåte. Sett et mål og jobbe mot det. Ikke bare avhengig av skalaen. Se på kroppen din i speilet. Det er en god idé å holde et bilde journal som dette vil være en mye mer nøyaktig mål på din fremgang enn å stole på din totale kroppsvekt alene.

Spis riktig. Du kommer ikke til å miste magen fett, men å spise mat som er høy i kalorier, sukker og fett. Spis fullkorn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger for å holde deg hydrert å være på sitt beste.

Husk rollen dine gener. Genetikk spiller en stor rolle på den måten at kroppen din skal se ut. Uansett hvor mye du trener, kan du aldri ha en six pack for å vise for det. Men det betyr ikke at det er meningsløst å fokusere på å miste fett. Magen blir strammere, fastere, og hele kroppen blir slankere og mer sunt.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller vekttap rutine.
 • Hold styr på fremgangen din. Endringer skjer ikke over natten. Ta bilder og holde nøyaktig oversikt, slik at du kan måle fremgangen din.
 • Tenk sunt. Forestill deg selv slik du ønsker å være, og deretter bli fast bestemt på å nå det målet.
 • Vær på vakt mot slankepiller. Disse er iffy i beste fall, og mange av dem kan være farlig.
 • Det er ikke slike ting som spot trening. En maskin som fungerer abs vil ikke føre til en flat mage av seg selv.

Hvordan bli kvitt ekstra fett

Hvordan bli kvitt ekstra fett


Bli kvitt ekstra fett tar innsats og en god del av konsistens. Hver persons kroppsfunksjoner forskjellig, så hastigheten som du gå ned i vekt avhenger av stoffskiftet og individuelle kroppens kjemi. Mengden av fremgangen du se bestemmes også av hvor mye innsats du legger i din vekttap plan. Sett mål og holde seg til planen, og snart vil du ha en trimmer waistline. Kontakt legen din hvis du ikke har vært i stand til å kaste ekstra fett med diett og mosjon alene.

Hvordan bli kvitt ekstra fett

En øvelse i 30 minutter hver dag når du våkner opp i fire eller fem dager hver uke. Unngå å spise før du går til gym. MSNBC nettstedet sier at du kan brenne mer fett hvis du trener på tom mage. Men du trenger å drikke vann mens du trener. Pass på at du gradvis øke intensiteten på treningen, men tregere hvis du føler deg ekstremt trøtt.

Spis en sunn frokost når du kommer tilbake fra treningsstudioet. Velg mat som er lav i fett og høy i næringsstoffer som frukt eller en bran muffin. Spis sakte og tygge hver matbit. Eggerøre med fettfattig ost eller en smoothie er også gode valg for frokost.

Spis små snacks hver to til tre timer i løpet av dagen for å unngå å bli sultne. Spis gulrøtter, epler, mandler frø eller lav fett meieriprodukter. The Mayo Clinic sier å velge snacks som er høy i næringsstoffer og 100 kalorier eller mindre. Andre eksempler på sunn snacks inkluderer druer, hele korn pretzels, lys popcorn og honningmelon.

Drikk rent vann gjennom hele dagen. Mengden av vann som hver person trenger varierer sterkt. Clemson State University sier at folk vanligvis trenger 8 til 12 kopper vann per dag. Drikk mer vann mens du trener eller tilbringe tid utendørs. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg og drikke mer vann om nødvendig.

Spis en liten næringsrike lunsj og middag i tillegg til snacks. Unngå junk mat eller fet mat som svinekjøtt og pølser. I stedet lage magre måltider som laks med en salat eller kylling og spinat. Inkluder grønnsaker i hvert måltid og ta deg god tid når du spiser mat. Spis sakte.

Få åtte eller flere timer med kvalitet søvn hver natt. The University of Chicago sier at å få tilstrekkelig søvn kan bidra til å forbedre hvor mye fett du mister. Når folk kutte ned på søvn, produserer kroppen et høyere beløp av ghrelin hormon og dette hormonet kan øke sult.

Hint

 • Endre dine treningsøkter minst annenhver uke. En uke kan du ta dansetimer og deretter fokusere på å trene på tredemølle uken etter. Bruk forskjellige maskiner og kontinuerlig endre rutine.

Hvordan bli kvitt magen fett i en måned

Belly fett er pinlig, skjemmende, og kan gjøre noen føler selvbevisst. Når du først ta beslutningen om å gå ned i vekt og bli kvitt magen fett, er det naturlig å forvente raske resultater. Men å miste alle magen fett i en måned er urealistisk og ikke sannsynlig å skje. Når det kommer til vekttap og muskel toning, er det vanskelig å målrette bare ett område. Men med noen endringer i livsstil og en ny øvelse diett, vil du begynne å se en reduksjon i magefett, samt andre områder innen en måned.

Hvordan bli kvitt magen fett i en måned

•  Starte flyttingen. Kardiovaskulær aktivitet er nødvendig for å brenne fett. Avhengig av din nåværende fysiske tilstand, kan det hende du må starte med raske spaserturer. Hvis du er vant til å være fysisk aktiv, utfordre deg selv med løping eller intens sykling. Sett et mål på minst tre intense cardio trening per uke.

Start toning. Vekt trening er viktig for å gjøre magemusklene sterk. Bygge muskler vil hjelpe brenne fett. Hvis du ønsker å slanke seg, begynne med flere repetisjoner (8 til 10 reps) av en øvelse ved hjelp av lett vekt. Hvis målet ditt er å bygge muskler, må du bruke tunge vekter og gjøre færre repetisjoner (2-4 reps). Det finnes en rekke muskel-toning treningsøkter på markedet som kan være nyttig, så ta deg tid til å undersøke hvilke som kan være best egnet til dine behov og mål.

•  Spis riktig. Porsjonskontroll er avgjørende for å bli kvitt magefett. For å gå ned i vekt, må du brenne mer kalorier enn du forbruker på en daglig basis. Selv om du spiser godt balanserte måltider, vil du ikke gå ned i vekt hvis du spiser for mye. Bruk en kalori-behov kalkulator for å hjelpe deg å møte din ideelle daglige inntak.

Reduser stress. Stress øker nivået av hormonet kortisol. Kortisol kan føre til en omfordeling av fett, tar fett fra ekstremitetene og fordele den i bagasjerommet på kroppen. Sett av tid hver dag til å slappe av og gjøre noe du liker, som lesing, maling, eller noen andre avstressende aktivitet. Unngå å bruke mat som en metode for stress lettelse, siden dette er mot sin hensikt å programmet.

Hint

 • Mangel på konsistens er nummer én grunn folk ikke lykkes i sine vekt-tap mål. Sett kortsiktige (daglig) mål for deg selv. Dette vil minne deg på at du er oppnå noe og vil motivere deg til å fortsette. Hold en journal av din diett (inkludert kaloriinntak) og fitness diett, slik at du kan se din fremgang og foreta periodiske justeringer underveis.
 • Det er alltid best å snakke med helsepersonell før du starter en ny diett og mosjon regime. Noen ganger kan din fysiske tilstand hindrer deg i å utføre visse trening, så alltid begynner langsomt og være klar over kroppens signaler. For å unngå bivirkninger, diskutere eventuelle endringer i livsstil med legen din først.

Hvordan bli kvitt brystet fett

Hvordan bli kvitt brystet fett


Overflødig kroppsfett kan ha en negativ innvirkning på nesten alle områder av livet ditt. Påvirker din helse og tappe selvfølelse, kan brystet fett holde deg fra å være intim, delta i sport og iført attraktive klær. Å bli kvitt brystet fett og forbedre utseendet på brystet innebærer å miste samlede kroppsfett og bygge de underliggende brystmusklene for å skape definisjon. Det kan være utfordrende og medføre store endringer i livsstil. Resultatene vil ikke være momentant og vil kreve tålmodighet og engasjement.

Bruksanvisning

•  Fjern junk mat fra kostholdet ditt. Eliminere skadelige trans-fett, og holde det samlede inntaket av annet fett til et moderat nivå. Også eliminere raffinert "hvit" karbohydrat matvarer, for eksempel kaker, poteter, snack crackers, cookies og de fleste brød. Begrense søtsaker også. Alltid lese mat etiketter, og spør om den transfettinnholdet i menyelementer når du spiser ute.

Legg matvarer som grønnsaker og magert kjøtt i kostholdet ditt. Spise en sunn, balansert kosthold - inkludert grønnsaker, frukt, meieriprodukter, sjømat, belgfrukter, nøtter og hele korn - vil hjelpe deg å holde sunn mens nå ønsket kroppsvekt.

Gjør minst 30 minutter med aerobic øvelser - som sykling, svømming eller løping - fem ganger per uke. Dette vil forbedre kardiovaskulær helse mens du brenner fett og øke stoffskiftet.

innlemme 20 minutter med høy intensitet intervall trening, eller HIIT, inn treningsøktene dine. HIIT er blitt vist å utløse frigjøring av humant veksthormon, eller HGH, et naturlig fettforbrenningen hormon. Regelmessige HIIT økter kan hjelpe deg å oppnå fitness raskere og sette fart på fettforbrenningen.

Bygg overkroppen muskler med styrketrening. Som HIIT, hjelper styrketrening utløse frigjøring av HGH. Bygge brystmuskelen, den største muskelen på brystet, vil gjøre brystet ser fastere og mer definert. Noen øvelser for dette området inkluderer bryst presser, push-ups og bryst fluer. Avhengig av nivå av form, kan det være lurt å starte med å gjøre ett sett med 10 reps for hver øvelser. Som du bygge din styrke, øke antall sett og antall reps.

Hvordan bli kvitt magen fett uten trening

Hvordan bli kvitt magen fett uten trening


Belly fett er noen av de mest gjenstridige fett på kroppen vår. Uansett hvor mange sit ups vi gjør eller hvordan vi sulte oss, flab på våre guts bare nekter å smelte. Men i det siste året, har det vært noen interessante studier som ser på hvordan dagligdagse matvarer kan bidra til forbrenning av magefett. Med noen få enkle endringer i kostholdet og så lenge du er konsekvent, kan du smelte magen fett som en isbit i august - ingen trening er nødvendig.

Hvordan bli kvitt magen fett uten trening

•  Drikk 5-8 kopper vanlig grønn te om dagen for å bli kvitt magefett. Pass på at det er varmt også, og ikke legg melk som som ødelegger grønn te fettforbrenningen. Forskerne gjennomførte en studie i 2009 sammenlignet vekttap i grupper som forbrukes grønn te og de som ikke gjorde det, og funnet at grønn te drikking gruppen mistet nesten 50% mer magefett. Merk at du må drikke grønn te daglig og konsekvent for å bli kvitt magefett.

Konsumere en 1/2 kopper blåbær daglig. Blåbær inneholder fytokjemikalier som aktiverer fettforbrenning gener i kroppen. Studier har vist at inntak av en 1/2 kopper blåbær en dag resulterer i å brenne 12% mer mage fett.

Spis mat med høyt kalsium som yoghurt og ost, eller ta et kalsiumtilskudd flere ganger om dagen for å brenne magen fett. Studier har funnet at folk som bruker høyere nivåer av kalsium veier mindre og ikke få så mye vekt over tid.

Hvordan bli kvitt magen fett under midjen

Det er ingen magisk formel, pille eller krasj diett som vil hjelpe deg å miste magen fett. Gjør en hundre crunches en dag vil ikke slippe ut luften som reservehjul, vil heller ikke kutte ut alle karbohydrater. Den måten å miste magen fett er den gammeldagse måten for å miste vekt: kutte kalorier, og spise en diett fylt med frukt, grønnsaker, hele korn, nøtter, frø, magert kjøtt, fisk, egg, fjærkre og magre meieriprodukter .

Hvordan bli kvitt magen fett under midjen

Fjern kjøkkenskap av all junk food. Begynne å spise hele naturlige matvarer. Junk food inneholder for mye natrium, fett, sukker og bearbeidede karbohydrater. Når du begynner å spise disse matvarene, vil du krever mer. Kast dem bort slik at du ikke blir fristet. Kroppen din trenger ren mat for å kjøre effektivt.

Start dagen med en time mosjon. Trening forbrenner kalorier og fett, samt øker stoffskiftet. Working ut i morgen er en god måte å sikre at du gjør øvelsen, og det hjelper også å brenne lagret fett i stedet for forbrukes kalorier.

•  Skjær ut de dårlige karbohydrater. Kroppene våre trenger gode karbohydrater, som søtpoteter, brun ris, grønnsaker, hele korn og frukt, å kjøre effektivt. Dårlige karbohydrater, som hvit, bleket mel produkter og matvarer med høyt sukker, er ikke næringsrik. Karbohydrater er en høy energi mat, og forbruker for mye uten å brenne en masse kalorier kan støte opp insulin nivåer og tregere stoffskiftet. Carb-loading vil føre til at kroppen til å lagre energi som fett.

Unngå alkohol. Inntak av alkohol kan føre til ekstra inches rundt midjen. Alkohol kalorier har null næringsverdi. Kalorier fra alkohol vil umiddelbart bli lagret som fett. Drikking kalorier er også en enkel måte å miste oversikten over kalorier. Hvis du drikker, må du huske å drikke i moderate mengder.

Ikke bli sulten. Kroppen din vil gå inn i "sult-modus". Dette fører til langsommere metabolisme, dårlig mat valg og overspising. Spis små sunne måltider og snacks hele dagen for å unngå å falle i denne fellen.

Gode ​​øvelser for å bli kvitt rygg fett

Tilbake fett, eller kjærlighet håndtak, er at løs muskel-lignende innskudd som stikker kontinuerlig rundt midjen din. Du vanligvis får det hvis du har en appetitt for karbohydratrike matvarer og drikke.

Fra et helsemessig synspunkt, rygg fett kan ikke være like skadelig som fettet i magen eller sider. Hvis du bryr deg at du kan erverve diabetes eller hjertesykdom på grunn av disse front og side buler, utstikket på baksiden gir den samme risikoen.

Øvre og nedre rygg øvelser

Hvis du er i gym, er det flere stykker av utstyr som kan hjelpe de nedre og øvre rygg. En maskin som gjør at du trekker noe øvelser øvre rygg muskler, som en benk der du har en spak til å trekke mot din abs eller brystet. For de nedre musklene, velg en som lar deg løfte overkroppen uten å bevege underkroppen. Dette er vanligvis en maskin som gjør det mulig å sikre føttene mens du ligger nede, slik at du kan holde underkroppen fast som du løfter overkroppen på sittestilling. Hold det på denne posisjonen og føle varmen og spenningen på ryggen din midje. Gjør dette for tre sett og 10 reps. Hvis du føler noen smerte, hvile; så gjør det sakte til ryggen din tilpasser seg bevegelsene.

Flere Øvelser

Stå ved siden av et bord. Hviler en hånd på kanten av bordet for støtte, bøye seg fremover fra hoftene, holde magen inne, inntil ryggen og hodet er nesten parallell med gulvet. Sørg for at du holder en vekt med den ledige hånden. Trekk din skulderblad, bøy albuen, og vekten opp fra albuen inntil vekten berører kroppen din. Senk vekten ned igjen. Strekk opp. Bytte side. Gjør dette for ti representanter.

Ligg flatt på magen med bena rett og armene utvidet over hodet. Sakte, samtidig heve høyre arm og venstre ben på en telling av fem eller inntil det blir vanskelig å holde bekkenet og bryst flatt på gulvet. Gjenta med motsatt arm og ben kombinasjon. Hold kroppen uanfektet mens du gjør dette. Hvile hvis du føler smerte og gjenoppta bare når du er klar.

Sitt rett på kanten av et solid stol. Med lette vekter i hver hånd bak hver etappe, magert fremover fra hoftene med ryggen rett. Løft armene til sidene, gradvis bøye albuene som de kommer opp. Trekke på skulderbladene sammen. Pause på denne posisjonen til du teller til fem deretter sakte senke armene. Gjenta ti ganger.

Regularitet

Du kan oppleve at til tross for din diett, fortsetter rygg fett å vise seg usentimentalt. Fortvil ikke, og stopper ikke. Det er ikke noe sted øvelse som kan fjerne fett på ett bestemt sted i kroppen. Hvis du gjør disse øvelsene regelmessig, front buler også dele i fordel. Fordelen, selvfølgelig, er både estetikk og helse.

Hvordan bli kvitt gjenstridig fett fra bena

Å miste fett fra bena kan være vanskelig og frustrerende, da dette er en sta område for vekttap i mange mennesker. Men det finnes teknikker du kan prøve, som kosthold og trening, for å bidra til å fjerne gjenstridig fett, som har en tendens til å dvele rundt hoftene, indre og ytre lår, og over knærne. Plastisk kirurgi som fettsuging bør bare bli utforsket som en siste sjanse teknikk for å fjerne uønsket fett.

Hvordan bli kvitt gjenstridig fett fra bena

Følg en sunn, lav-salt diett. Et sunt kosthold er grunnlaget for vekttap. Uansett hvor mye du trener, vil du ikke gå ned i vekt med mindre du er expending mer kalorier enn du tar inn. Foods å inkludere i et sunt kosthold er lav-fett protein, hele korn, magre meieriprodukter, grønnsaker, frukt, belgfrukter og hjerte-sunne oljer. Unngå bearbeidet mat, som inneholder konserveringsmidler og salt og kan føre til oppblåsthet i bena. Matvarer som hermetisert suppe, pickles, potetgull og de fleste sauser inneholder store mengder salt. Sjekk ryggen av mat etiketter for å finne ut hvor mye salt i maten. The American Heart Association anbefaler voksne bør spise mindre enn 2400 milligram per dag.

Vekt-tog tre ganger i uken. Når du jevnlig utføre øvelser som knebøy, utfall, leg heiser og kalv reiser, vil fettet i bena begynner å forvandle seg til muskel. Bena vil vises slankere og mer tonet. Den beste måten å starte en vekt trening regime er ved å verve hjelp av en personlig trener, som kan lære deg riktig teknikk for optimale resultater, samt sikkerhet.

Delta i høy intensitet kardiovaskulær trening i minst 45 minutter, 4-5 ganger per uke. Oppgaver som fokuserer på bena inkluderer sprinting, løping eller jogging, intervalltrening (gjentatt, kontinuerlige vekslingen fra høy til lav intensitet trening), og sykling. Hvis du ikke kan fysisk utføre disse øvelsene, kan du dra nytte av aktiviteter som har en lavere innvirkning på leddene, for eksempel ved hjelp av en elliptisk trener eller hoppe på en mini trampoline.

innlemme mer vandre i din hverdag. Aktiviteter som går tur med hunden, gå til butikken i stedet for å kjøre og klippe plenen kan alle bidra til å øke hastigheten på vekttap prosessen i bena.

Hint

 • Drikk rikelig med vann. Halvparten av problemet kan være fra oppblåsthet.
 • Noen dype vev massasje teknikker med hjelp til å redusere sta cellulitter på bena.
 • Vær tålmodig. Beina er ofte den siste delen av kroppen å miste fett, så ikke forvent å se resultater på mindre enn en uke.
 • Alltid snakke med legen din før du starter en ny øvelse eller diett regime.
 • Ikke ta diuretika eller vekttap piller, som mange av dem ikke er godkjent av FDA, og kan være farlig for helsen din.

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell


Ingen liker å ha overvekt på sine underarmer; Det er flaut å bære kortermede skjorter og det ser ikke sunt. Selv om du ikke kan få øye redusere armhulene med cardio, kettlebells kombinere styrketrening med kondisjonstrening for å hjelpe deg å forbrenne fett og tone opp over hele kroppen. Den beste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker, noe som oppnås ved å øke treningstiden og kutte kalorier fra måltidet plan. Kettlebells er en ideell måte å hjelpe deg å få de armene du ønsker ved å brenne kalorier og styrke musklene dine med én treningsøkt.

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Gjør en 20-minutters kettlebell session noen ganger hver uke. Dette brenner nesten 300 kalorier per økt, for å hjelpe brenne fett, blant annet i armhulene.

Legg ved kettlebell svingninger i rutinen. Repetitive natur farten brenner kalorier mens også aktivere musklene i armhulene. For å gjøre en kettlebell swing, stå med føttene litt bredere enn hip-bredde hverandre og hold kettlebell håndtaket med begge hender, la armene henge rett ned foran kroppen din. Ta med kettlebell ned og tilbake mellom bena, bøye knærne som du gjør. Sving kettlebell tilbake opp og over hodet ditt når du står opp igjen. Fortsett å bringe den opp og ned i en sammenhengende bevegelse.

Legg til ett sett med 12 kettlebell rader med hver arm. Dette trekket aktiverer direkte musklene på din underarm. Hold en kettlebell i den ene hånden, arm hengende ved din side og kroppen litt bøyd over på hoftene. Ta med kettlebell opp og tilbake som om en robåt. Senke den tilbake til startposisjon for å fullføre en repetisjon.

Gjør ett sett med 12 kettlebell pushups. Plasser to kettlebells på gulvet og hold håndtakene mens balansere kroppen din på hendene og tærne, med albuene rett. Sakte senke kroppen mot bakken, hold posisjonen i et sekund eller to, og deretter presse kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Dette trekket er rettet mot triceps, som er de musklene som ligger i armhulene.

Kombiner dine kettlebell trening med andre former for cardio. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å få minst 150 minutter med kardio hver uke, jobbe seg opp til 300 minutter for vekttap. Du kan ikke målrette armhulene med cardio, men det vil hjelpe deg å slanke seg over alt.

Spis et sunt og kalorifattig diett. Dette bidrar til å skape kaloriunderskudd er nødvendig for å slippe vekt, i armhulene og over hele kroppen. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe, inkludert frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og lav-fett meieri. Ikke bare gjør dette bidra til å kontrollere kaloriinntaket, men det gir også kroppen din med drivstoffet den trenger å gjøre kettlebell arm øvelser.

Hvordan bli kvitt magen fett i Kids

Hvordan bli kvitt magen fett i Kids


Ifølge Centers for Disease Control, har forekomsten av barndommen fedme i Amerika "mer enn tredoblet de siste 30 årene." Mer enn noen gang før, finner vi våre barn i fare for diabetes, hjerte-og karsykdommer og høyt blodtrykk. Den gode nyheten er at barn er en spenstig gjeng og sprette tilbake fra vektøkning mye raskere enn voksne. Noen kosthold, vil trening og livsstilsendringer underverker for å forbedre både ditt barns helse og hans selvfølelse.

Hvordan bli kvitt magen fett i Kids

•  Øk fysisk aktivitet. Barn bør få minst 60 minutters trening per dag. Hvis du finner dette vanskelig å gjøre alt på en gang, kan du prøve å dele opp treningstider.

•  Tenk ut av boksen. Trening trenger ikke å være kjedelig eller et ork. Mange former for trening som inline skating eller svømming er fantastisk (og morsomme) måter å utøve --- selv om de ikke føler seg som en treningsøkt.

Drikk minst en av dine måltider om dagen. Å gjøre en deilig, sunn frukt og grønnsaker smoothie er den perfekte måten å introdusere daglige porsjoner med vitaminer og mineraler for å kresen eaters.

Cook minst én vegetarisk middag per uke. Få barn involvert i måltid planlegging ved å ta en tur til den lokale bondens marked og la dem plukke levende frukt og grønnsaker for å bringe hjem.

Få hele familien involvert. Det vil være mye lettere å miste disse uønskede pounds når komme i form blir en familie affære. Finne morsomme familieaktiviteter som alle liker vil bringe dere nærmere hverandre og gjøre deg sunnere.

Sett realistiske mål og være forberedt på tilbakeslag. Belønne barn for å nå og opprettholde målene, men ikke straffe for tilbakeslag. Husk å miste vekt og leve en sunn livsstil er en livslang forpliktelse, klapp deg selv på ryggen for å få barnet ditt til en god start.

Hint

 • Barn er mer åpne for å spise eller prøver nye matvarer hvis de bidra til å forberede dem.
 • Gi barnet ditt en ego boost ved komplimenter hennes utseende og lovet noen fremgang du legger merke til.
 • Ikke kutt ut godbiter helt, men gjør lære barnet den 'alt med måte' mantra.

Hvordan å begynne å bli kvitt magen fett

Hvordan å begynne å bli kvitt magen fett


Hver dag folk er ute etter raske og enkle måter å begynne å bli kvitt magefett. Men å bli kvitt magen fett er ikke en rask og enkel prosess. Hvis du virkelig ønsker å bli kvitt magen fett, følger du disse trinnene.

Hvordan å begynne å bli kvitt magen fett

•  Reduser mengden kalorier du forbruker daglig. Hvis du bare øke treningen rutine, men ikke kutte ut noen ekstra kalorier så du vil ikke gjøre noen fremgang. De ekstra kaloriene som du forbrenner ved å trene vil bare bli erstattet av den ekstra maten du spiser etter trening.

Sjekk ditt daglige inntak av sukker. Sukker er nummer én magefett gainer. Kutte ut hvor mye sukker du spiser hver dag er en fin måte å begynne å bli kvitt magefett.

Start en daglig mosjon eller walking rutine. I stedet for å kjøre til praktisk butikk ned blokken, bør du gå. Walking en ekstra mil om dagen vil drastisk øke din evne til å begynne å bli kvitt magefett.

Ikke fokuser på ab workouts. Folk kan ha ekstremt sterke magemuskler, men de kan være dekket av et lag av fett. Mageøvelser vil bare styrke musklene; ikke brenne fett bort.

Hvordan bli kvitt fett fra Gut

Den triste sannheten er at du ikke kan bli kvitt en fett gut - du kan bli kvitt fett fra hele kroppen, som vil omfatte gut. Du kan også gjøre øvelser som vil spesifikt påvirker musklene i magen, som vil gjøre gut ditt vises trimmer.

Ideen om at du kan miste fett fra en bestemt del av kroppen (en teknikk som kalles Spot Reduction) er en myte. Men ved å følge trinnene nedenfor kan du gå ned i vekt fra hele kroppen samtidig bygge strukturen i magen.

Hvordan bli kvitt fett fra Gut

Eat Right

Mål å maksimere effektiviteten av kaloriene mens slanking. Unngå søtsaker og sukker mens fokus på frukt, grønnsaker og tilstrekkelig protein.

Bruk en kalori kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du tar i hver dag.

Spor din diett, med formål å redusere kaloriinntaket med 200 til 300 kalorier per dag. Dette er et rimelig beløp for bærekraftig vekttap.

Tillat deg selv en dag per uke. På den dagen, ikke gå gale, men tillater deg selv en søt godbit og / eller større måltid enn vanlig.

Ta opp kalori totaler i dagboken din, drar ut din en dag av. Hva skjer på gratis-spising dagers opphold på fri-spising dag.

Øvelse rutine

Få en 20 til 30 minutters kardiovaskulær trening tre ikke-sammenhengende dager per uke.

Få en 10 til 20 minutters abdominal trening annenhver dag.

Ta en fridag per uke for å tillate kroppen å hvile. Mange mennesker liker å kombinere dette med sin fridag fra kosten.

Spor treningsøktene dine i dagboken din.

Spor og feire Fremskritts

Vei deg på badet skala og registrere resultatene en gang per uke.

Mål midjen din og registrere resultatene en gang per uke.

Sett mål for deg selv (for eksempel pounds eller inches tapt), og belønn deg selv når du oppnår dem.

Hint

 • Som med alle diett eller trening rutine, er det lurt å sjekke med legen din før du starter.

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy


Uansett hvor mange crunches eller sit-ups du gjør, vil du ikke bli kvitt øvre buk fett med mindre du spise riktig og trene regelmessig. Bli kvitt magen fett vil redusere risikoen for slag, diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy

•  Pass på hva du spiser og hvor mye du spiser. Aktivere stoffskiftet ved å spise et lite måltid hver tredje time. Unngå raffinert sukker og bearbeidet og stekt mat. Spis magre proteiner som fisk og kalkun, langsomme fordøye karbohydrater inkludert hele hvete pasta og brun ris og umettet fett som rå nøtter og avokado.

Drikk minst åtte glass vann og 04:57 kopper grønn te per dag. Vann fremmer fordøyelsen helse, spyler systemet og transportere næringsstoffer til kroppsdeler. Grønn te øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne opp til 70 ekstra kalorier per dag, ifølge Colon Health.

Start en kardiovaskulær trening rutine for å øke stoffskiftet og redusere fett fra kroppen - inkludert magen. Øk hjertefrekvensen med løping, sykling, turgåing, trene på en elliptisk maskin eller på Steppmaskin. Trening tre dager i uken for opp til 45 minutter per dag. Hvor mange kalorier du forbrenner avhenger av kroppsvekten din og intensiteten i treningen din. En kvinne som veier 130 kg. For eksempel kan løpe i 45 minutter og forbrenner fra 374 kalorier ved moderat intensitet til 772 kalorier ved høy intensitet.

Legg vektløfting til din trening diett for å tone og stramme muskler og for å akselerere stoffskiftet selv når du hviler. Målrette alle kroppsdeler og fordel dem over tre dager i uken. Tillate en hviledag i mellom treningsøktene slik at musklene kan lade.

5 Gjør mage øvelser som er rettet mot de øvre magemuskler som crunches og sit-ups. Disse mageøvelser ikke brenne fett, men vil bidra til å forme musklene slik at når magen fettet er redusert, vil magen vises stram og tonet.

Få nok søvn om natten fordi det er da kroppen gjenoppretter og fylles seg selv slik at du har energi til neste treningsøkt. Ifølge "Redbook" magazine nettside, vil mangel på søvn føre til kroppens manglende evne til å kunne fungere, inkludert utilstrekkelig kaloriforbrenningen.

Ikke la stresset komme til deg. Kortisol frigjøres når stressnivået øker. Dette stresshormonet er knyttet til fett rundt midjen. Hold deg rolig ved å puste dypt og praktisere meditasjon.

Hvordan bli kvitt fett fra Sides

Hvordan bli kvitt fett fra Sides


Hvert område av magen er utsatt for vekten akkumulering. Fett på sidene blir ofte referert til som "kjærlighet håndtak." Som betegnelsen antyder, kjærlighet håndtak er en håndfull av overvekt på hver side av kroppen. Bli kvitt side fett krever vedta en sunn, fettfattig kosthold, trene regelmessig for å kaste overskytende pounds og toning skrå musklene med målrettede bevegelser. Med tålmodighet og engasjement, vil du se resultater på kort tid.

Bruksanvisning

Innlemme kardiovaskulær trening i din daglige rutine minst tre ganger hver uke. Trening på moderat nivå i minst 30 minutter gjør hva aktivitet du liker. Gange på tredemølle, sykling, turgåing, spille squash eller gjør aerobic er alle gode måter å brenne kalorier.

Tone dine skrå musklene gjør styrke øvelser minst tre ganger hver uke. Obliques er sidemusklene i magen. Utføre side planker ved å legge på høyre side med kroppen din stablet opp vertikalt. Løft opp på din høyre underarm og holde føttene på gulvet. Tillate din venstre arm til å hvile på din side mens du balansere i stillingen. Kontraherer magemusklene og hold stillingen i opptil 60 sekunder. Gjenta på den andre siden.

Spis et sunt kosthold. Fjerne matvarer som er stekt, høye på sukker, altfor bearbeidet (f.eks ferdigpakkede middager, potetgull, fastfood) eller høy i fett. I stedet spiser mat med høyt protein (f.eks egg, bønner, nøtter, fisk), fiber (f.eks grønnsaker, hele korn) og sunt fett (f.eks avokado, naturlig yoghurt).

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Vann bidrar til å holde deg følelsen fyldigere lenger samtidig forbedre den generelle funksjon av kroppen din. Unngå brus, kaffe, juice og sportsdrikker. I stedet, nippe på vann hele dagen.

Hvordan bli kvitt av korsryggen og magen Fat

Hvordan bli kvitt av korsryggen og magen Fat


Når badedrakt sesongen ruller rundt, mange folk begynne å lete for å felle noen pounds av korsryggen og magen fett. Men å bli kvitt at fett og deretter holde den av tar en langsiktig satsing. Gjør at engasjement og lover deg selv at du vil lykkes.

Hvordan bli kvitt av korsryggen og magen Fat

Stopp forbruker mer kalorier enn du jobber på. Du vil aldri gå ned i vekt hvis du tar i mer kalorier enn kroppen din bruker hver dag. Du har to alternativer her: Du kan enten redusere kaloriinntaket eller øke caloric utgifter gjennom daglig aerobic trening.

Gjør de rette valgene. Forbruker mindre kalorier vil gjøre liten forskjell i kampen for å bli kvitt magen fett hvis de kaloriene du tar i er alt fra matvarer som inneholder mye fett og sukker. Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker; disse er høy i fiber, og vil hjelpe deg til å føle full. I stedet for brus og andre høyt sukkerholdig drikke, drikke vann og usøtet eller lett sukret te.

Oppgave riktig. Ikke kast bort tiden din gjør sit-ups og crunches. Å miste mage og rygg fett, er målet ditt å brenne kalorier. Den eneste måten å oppnå dette på er å være bevegelig i en lengre tidsperiode, gjerne 30 til 45 minutter hver dag. Gode ​​treningsformer omfatter løping, sykling, dans, hoppe tau og går.

Ikke tillat deg selv å bli altfor sulten. Trene mer vil rampen opp stoffskiftet, og du må spise til rett tid å ikke føle skrubbsulten. I stedet for å fokusere på frokost, lunsj og middag, setter deg som mål å spise flere små og sunne måltider i løpet av dagen. For eksempel kan frokost være havregryn, frukt og te, etterfulgt av et lett måltid to timer senere, en lunsj med en utstoppet pita og en liten salat, etterfulgt av en annen snack i 2 til 3 timer, en sunn middag, og en annen lett snack en time eller to før sengetid.

Innse at ting vil ta tid. Vekttap er ikke noe du kan oppnå over natten. En god tommelfingerregel er at med moderat trening og riktig kosthold, bør du realistisk miste 5 til 6 kg. hver måned.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller vekt-tap programmet.
 • Hold en vekt-tap journal. Skriv ned alt du spiser, samt mengde og type trening du gjør hver dag.
 • En lb av fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste £ 1 hver uke, må du opprette en ukentlig underskudd på 3500 kalorier gjennom kosthold og mosjon.
 • Crunches og sit-ups er bortkastet tid. Dette er muskel-toning øvelser. De er ikke laget for å kontrollere eller fjerne mage og rygg fett.
 • Du kan ikke "gjøre fett om til muskler."
 • Vær realistisk. Sette oppnåelige mål som er riktig for deg.
 • Hold deg unna kjepphest dietter. Disse fungerer sjelden, og mange mennesker få tilbake uansett vekt de mister ganske snart etter å stoppe "dietten".
 • Ikke overdriv. For å unngå skade, begynne langsomt med mosjon og gradvis øke mengden du gjør.

Hvordan bli kvitt magen bule

Den fryktede magen bule er svært vanlig hos menn og kvinner, og bortsett fra å være skjemmende og sjenerende for den enkelte som er involvert, det kan også føre til alvorlige sykdommer i noen ekstreme tilfeller, blant annet type 2 diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Nøkkelen til å eliminere det er et riktig kosthold og treningsprogram. Det kan høres ut som en drastisk livsstilsendring, men det er en som vil i stor grad redusere risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer forårsaket av fedme, og det vil også gi deg mer energi og øke din vitalitet.

Hvordan bli kvitt magen bule

Hvordan bli kvitt magen bule

Stopp kjøpe sukkerholdige og bearbeidet mat fra matbutikk. Hvis det ikke er i huset ditt, kan du ikke spise den. I stedet fokuserer på hele korn, frukt, grønnsaker, proteiner og lav-fett matvarer.

Spis 4-5 små, sunne måltider om dagen for å holde stoffskiftet høyt. Dette hjelper kroppen forbrenne fett for energi og holder energinivået høyere i løpet av dagen.

Prøv å være mer aktiv i løpet av dagen. Lufte hunden, rengjøre hjemmet ditt, klippe plenen eller ta en tur på lunsj pause.

Se mindre på TV. I stedet gjør noe aktivt som bidrar til å holde stoffskiftet høyt og brenner kalorier.

Utvikle en treningsøkt rutine som inkluderer løpe eller gå minst tre dager i uken enten utenfor eller på en tredemølle. Hver treningsøkt bør være mellom 20 til 30 minutter. Sørg for å ha høy kvalitet walking eller joggesko for å unngå skade.

Få riktig mengde søvn per natt for kroppen å komme seg fra dagens aktiviteter. De fleste eksperter mener seks til åtte timers søvn er ideelt.

Drikk mye vann hele dagen. Hvis du må få sukker fikse, prøve å drikke diett brus i stedet for vanlig.

Hint

 • Burning 3.500 kalorier tilsvarer ca £ 1 av vekttap. Hvis du trener på en tredemølle, prøve å øke stigningen for en mer intens trening.
 • Denne prosessen er en langsiktig satsing som innebærer en "drastisk" livsstilsendring for noen mennesker. Konsultere legen din før du starter noen form for trening rutine.

Hvordan bli kvitt Knee Fat

Mange menn og kvinner har overflødig fett på innsiden eller baksiden av knærne. Dette området kan være vanskelig å redusere så øvelser knyttet til kneet i forhold til toning er begrenset. Lær hvordan du kan bli kvitt kne fett ved hjelp av følgende tips.

Hvordan bli kvitt Knee Fat

En kan redusere kroppens fett

Mosjon og spise riktig for å bidra til å redusere de samlede kroppsvekt. Det er nesten umulig å få øye-redusere eventuelle bestemt område uten større operasjon - inkludert knærne - men hvis du fokuserer på å redusere det samlede kroppen fett vil du naturlig redusere dette området også.

Lessen saltinntak

Reduser mengden natrium forbrukes i kostholdet ditt. Natrium kan føre til væskeansamlinger, noe som vil resultere i en samlet oppblåst-up look. En bit av natrium er nødvendig i ethvert kosthold, så se etter mat som er lav-natrium og inneholder mye vann som vann bidrar til å skylle systemet. Fyll opp på hele korn, frukt og grønnsaker.

tog omkringliggende musklene

Bygge muskler i de store områdene rundt knærne. Hvis du fokuserer på å bygge opp muskelmasse i begge leggene og dine indre og ytre lår, vil dette bidra til å gjøre knærne ser slankere og låne utseendet mindre kne fett.

Hint

 • Tillat deg selv 4-6 uker ved hjelp av disse tipsene for å se en forbedring i kneet fett.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Vi er alle opptatt av å miste vekt og toning opp, hvis selv bare en liten bit. Fett er ganske vanskelig å bli kvitt, spesielt i noen spesielle problemområder. Det er særlig vanskelig å kvitte seg med fett rundt magen og ben. Her er noen enkle trinn som vil bidra til å bli kvitt beinet fett.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Hvordan bli kvitt Leg Fat

•  Walk. Det vil ikke skje fort, men Turgåing er en flott måte å bidra til å bli kvitt beinet fett. Det er også den minst kostbare måten, og hvis du ikke har fått en hel masse trening før dette, trenger du ikke ønsker å starte med å kjøre. Turgåing er et flott utgangspunkt for folk som rett og slett ikke har utholdenhet ennå å jogge eller løpe.

Jog. Jogging er mye som run-walking, og det vil definitivt hjelpe deg å bli kvitt beinet fett. Jogging er en forbedring på vandre. En treg kjøre, lar den deg til å miste fett fra bena og magen området raskt, og er ikke så vanskelig som kjører.

Kjør. Løping er trolig en av de beste måtene å bli kvitt beinet fett og også en av de raskeste. Men ikke alle kan kjøre rett utenfor balltre. Du må være i stand til å gradvis øke din evne til å kjøre. Når du begynner å kjøre, vil du bygge muskler i bena, og at muskelen vil kraftig forbedre din evne til å forbrenne fett. Enten å gå, jogge eller løpe, start med kortere avstander, og øker sakte, for å bygge opp din utholdenhet.

Endre måten du spiser. Turgåing, jogging og løping er flott, men hvis du ikke endrer måten du spiser, vil resultatene bli minimalisert. Finne riktig ernæring er viktig når du prøver å miste fett, uansett hvor fettet ligger på kroppen din.

Rest. Du vil kanskje ikke tro dette, men musklene trenger tid til å samle krefter like mye som du gjør. Mens du trener åtte timer om dagen, syv dager i uken høres ut som den beste måten å komme i form og trim, faktum er, du må være i stand til å gi musklene litt tid til å regenerere. Når du arbeider ut, rive deg musklene fra hverandre. Resting lar musklene gjenoppbygge, og mens musklene gjenoppbygge, de hjelper forbrenne fett.

Hint

 • Start sakte, og gradvis øke hastigheten.
 • Du trenger ikke et treningsstudio for å trene.
 • Ta hunden på turer.
 • Ikke overdriv. Hvis du presser deg selv for hardt, risikerer du skader, og enda verre, vil du da være mindre sannsynlig å fortsette å arbeide ute.