Digidexo.com

Matvarer med naturlig energi boosters

Matvarer med naturlig energi boosters


Mange travle mennesker slå til en svært koffeinholdige rutine av kaffe og energidrikker, og nå for sukkerholdig snacks som lover spruter av energi. Problemet med disse løsningene er at de er forbigående, og føre til enda mindre energi etter deres første pigg. Heldigvis finnes det mange matvarer der ute som gir naturlig energi som er varig, sunn og effektiv, spesielt hvis du gjør dem en konsekvent del av kostholdet ditt.

Hele korn og havre

Å spise hele korn og havre, for eksempel korn og havregryn, gir du med komplekse karbohydrater som frigjøres sakte i kroppen gjennom fordøyelsen. Disse matvarer er også høy i B-vitaminer, som hjelper kroppen med å bruke karbohydrater som energi. The fiber i hele korn og havre forlenger også sine energigivende evner.

Fresh Fruits

Fersk frukt er et godt valg for en midt morgen eller ettermiddag snack, som deres fruktose og vitamin nivåer gir naturlig energi. Sitrusfrukter som appelsiner er høy i vitamin C, noe som bidrar til å hindre utmattelse. Bananer inneholder høye nivåer av kalium, en elektrolytt som kroppen kan bruke som energi. Andre frukter som leverer fruktose, vitaminer, elektrolytter og derfor energi inkluderer druer, fersken, epler og ananas.

Grønne grønnsaker

Grønnsaker generelt gir viktige vitaminer og mineraler, men grønne grønnsaker spesielt vil forsyne kroppen med energi på grunn av sin høye nivåer av B-vitaminer, jern og magnesium, alle super naturlig energi boosters. Noen som du bør arbeide i kostholdet ditt på en daglig basis for mer energi er brokkoli, asparges, spinat, salat og kål.

Nøtter og frø

En annen utmerket snack valg, nøtter, frø leverer energi gjennom sin høye nivåer av protein, fettsyrer, magnesium og jern. Fettsyrene i nøtter og frø bidra til å holde hjernen din våken og fokusert. Konsumere rå mandler, valnøtter, pistasjenøtter, peanøtter og solsikkefrø, eller ristede gresskar og squash frø for en naturlig langvarig tilstand av energi.

Vann

Det er lett å glemme at vann er kroppens mest nødvendige næringsstoffer. Gjør at du holder deg hydrert sikrer riktig fordøyelse, absorpsjon og transport av vitaminer, mineraler, proteiner og fett som leverer energi. Mange feil dehydrering, og dermed tretthet, for sult eller mangel på energi. Hvis du føler at du trenger en pick-me-up, drikke et glass vann før noe annet, og drikke åtte til 10 glass hele dagen.