Digidexo.com

Hva er Clobex Lotion brukes til?

Clobex Lotion brukes til å behandle kløe og betennelse på grunn av psoriasis, eksem, eksem og andre typer hudsykdommer som forårsaker alvorlig irritasjon av huden. Den er tilgjengelig på resept for pasienter som er 18 år eller eldre. Clobex er også tilgjengelig som en sjampo eller spray.

Identifikasjon

Clobex Lotion er en adrenocortical steroid som reduserer kløe, hevelse og irritasjon av huden. Det påføres direkte på huden som anvist av lege. Den lotion gir nesten umiddelbar lindring av kløe, og i de fleste tilfeller, vil eliminere hevelse og irritasjon, hvis brukt regelmessig.

Betraktninger

Før du tar Clobex Lotion, informere legen din dersom du er gravid eller ammer, har noen allergier eller har nylig blitt vaksinert. Du bør også fortelle legen din hva typer medisiner, både reseptbelagte og reseptfrie, du tar fordi Clobex Lotion kan forstyrre andre medisiner.

Effekter

Før du påfører Clobex Lotion, sørg for å vaske og tørke ut huden din. Unngå iført tettsittende klær over området av huden du behandler med Clobex Lotion. Pass på å bruke Clobex Lotion på samme tid hver dag eller som anvist av legen din.

Advarsel

Vanlige bivirkninger av Clobex Lotion kan omfatte stikkende, brennende og kløe. Alvorlige allergiske reaksjoner kan også forekomme. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du har problemer med å puste eller erfaring tetthet i brystet, en alvorlig utslett og hevelser i tunge, munn eller ansikt. Unngå å bruke mer enn anbefalt dose av Clobex, som medisinen kunne passere gjennom huden og forårsake skade på binyrene.

Funksjoner

Clobex Lotion skal ikke brukes i mer enn 4 uker, og ikke mer enn 50 gram av medisinen bør brukes hver uke. Følg alltid din hudlege instruksjoner for bruk.