Digidexo.com

beroligende angst naturmedisin

Urter for Beroligende Angst

Angst og stress er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker i dag. Angst kan føre til søvnløshet, påvirke appetitten og gi hodepine og magebesvær. Det finnes en rekke urter, som brukes av naturterapeuter, for å behandle symptomer på angst. Mange er rapportert å være mild, med liten eller ingen bivirkninger og er tilgjengelig fra helsekostbutikker. Snakk med legen din før du går videre med en urte behandling, og snakke med en naturlig terapeut for å få de riktige urter for deg.

Kamille

Kamille er en urt som er kjent for sin beroligende, muskelavslappende og krampeløsende egenskaper. Det har vært brukt til å behandle angst og søvnløshet i mange år. Det er rapportert å inneholde anti-inflammatorisk, antibakteriell og antiallergenic egenskaper, og brukes også til å berolige en urolig mage, for å hjelpe på fordøyelsen og lette feber og forkjølelsessymptomer.

Skullcap

Skullcap regnes som en nerve tonic og brukes til å behandle en rekke forhold som påvirker nervesystemet, inkludert ADD, epilepsi, hysteri og søvnløshet. Skullcap brukes til å gjenopprette og revitalisere nervesystemet; det sies å ikke bare roe angst, men faktisk regenerere nervesystemet. Det antas å helbrede nervøs utmattelse.

Oat Straw

Havre halm er kjent for å mate, etterfylle og tone nervesystemet. Den brukes av naturlige terapeuter til å behandle depresjon og angst. Havre halm sies å være svært høy i kalsium og magnesium, og for å inneholde høye nivåer av vitamin A, er B Complex, C og E. Disse vitaminer og mineraler rapportert å støtte friske bein, øke immunitet og bistå i å bringe helse til nervesystemet .

Kava Kava

Kava kava er en urt som brukes av naturlige terapeuter til å behandle søvnløshet, depresjon, stress og angst. Den nøyaktige måten kava kava fungerer er ikke kjent, men det er spekulert i at det påvirker nevrotransmittere som serotonin og dopamin, indusere en følelse av lykke. Kava kava er sagt å produsere følelser av klarhet, avslapping og en type mild eufori. Det anbefales ikke i høye doser.

Passion Flower

Pasjonsblomst er brukt som et beroligende middel av naturlige terapeuter. Det sies å inneholde smertestillende og anti-krampaktig egenskaper. Den brukes til å behandle søvnløshet, angst og depresjon samt forbedre sirkulasjonen, lettelser magen ubehag og redusere høyt blodtrykk. Det er også brukt som et mildt smertestillende middel. Pasjonsblomst er også anbefalt for behandling av angst og symptomer på nikotin, narkotika og alkohol tilbaketrekning.

Angst Relief for overgangsalder

Menopause er en naturlig prosess der kvinner opplever en nedgang i hormonet østrogen og slutte å ha en månedlig menstruasjon. Menopause oppstår vanligvis mellom 40 og 50, og kommer med en rekke symptomer som nattesvette, depresjon og vaginal tørrhet. Mange kvinner i overgangsalderen klager over overveldende angst i tillegg. Metoder er tilgjengelige for å redusere angst i løpet av overgangsalderen.

Stress Management

Påkjenninger i hverdagen kan gjøre menopausal angst mye verre. En måte å håndtere din angst er å finne en måte å håndtere det daglige stresset. Prøv å kutte tilbake på jobb eller be om mer hjelp hjemme fra din familie. Stille meditasjon er også en god måte å få deg tilbake i balanse. Ta noen minutter hver dag, uansett hvordan du føler deg, og stille hjernen din. Du trenger et sted som er rolig og hvor du ikke vil bli forstyrret. Lukk øynene og forvise alle tanker fra sinnet ditt. Fokusere bare på pusten din. Når du føler deg avslappet igjen, gå videre med dagen.

Når det kommer til stress management, er meditasjon ikke den eneste veien å gå. Visualisering og guidede bilder oppgaver kan være veldig avslappende. Du kan gjøre dem på egen hånd eller med hjelp av en terapeut eller lydbånd. Tai chi, kan yoga og aromaterapi også være nyttig for å redusere stress og beroligende angst.

Kosthold og trening

Aktivitetsnivået ditt og hva du spiser kan ha en innvirkning på din angst nivå fra dag til dag. Alkohol, kan nikotin og koffein gjør at du føler deg nervøs, deprimert, og ja, engstelig. Unngå disse stoffene for enhver pris, og du vil føle deg bedre og bli sunnere. For mye sukker og fet mat kan føre til en rask økning i blodsukkeret, noe som bidrar til angst. Prøv å spise en godt balansert kosthold med svært begrenset sukker og mettet fett. Spis rikelig med vitamin-rik frukt og grønnsaker, helkorn og magre proteiner. En annen måte å dempe angst, er å sørge for at du får nok mosjon. Fysisk trening har fordelen av å gi deg et utløp for nervøs energi.

Herbal behandlinger

Herbal behandlinger er en annen rute for å vurdere når vi leter etter angst lettelse. Urte utøvere anbefaler urter som klaseormedrue, maca rot, dong quai og rødkløver for behandling av vanlig overgangsalder og perimenopause symptomer. Klaseormedrue inneholder fytoøstrogener, som kan hjelpe returnere kroppen tilbake til det normale i løpet av overgangsalderen. Denne urten er tenkt å bidra til å redusere depresjon, angst og nattesvette forbundet med overgangsalderen. Dong quai inneholder også fytoøstrogener samt vitaminer B12, A og E. Den har også en mildt beroligende effekt som kan bidra til å bekjempe stress og søvnløshet. Maca rot er nyttig for kvinner i overgangsalderen fordi det bidrar til balanse nivåer av hormoner østrogen og progesteron i kroppen. Enda en urte rette for menopause symptomer er rødkløver. Denne urten er sterkt anbefalt for sin evne til å bekjempe humørsvingninger, hetetokter og selv osteoporose.

Andre alternativer

Hvis angst er alvorlig, kan det beste alternativet være å snakke med legen din. Hun kan anbefale medisiner, rådgivning eller hormonbehandling for å behandle menopausal angst.

Midlife & Menopause

Tanken på midlife for menn ofte bringer tankene bilder av midlife kriser og røde cabrioleter; for kvinner, er det overgangsalder. Kvinner står overfor utfordringer i midlife, for eksempel skilsmisse eller stress fra samtidig ser over voksne barn og omsorg for aldrende foreldre, men det er ofte overgangsalder som får rykte som den mest utfordrende sak. Heldigvis finnes det praktiske løsninger for å håndtere med overgangsalderen.

Myter om overgangsalder

Ikke tro på dem. Som død og avgifter, overgangsalder, med sine fysiske og følelsesmessige endringer, er uunngåelig, men tanken på at det må omfatte betydelig smerte, humørsvingninger og depresjon er en myte. Faktisk kan følelser av depresjon være korrelert med overgangsalderen, men dette betyr ikke årsakssammenheng. Det er flere andre faktorer som uriktig søvnlengde og relasjonelle problemer som kan føre til humørsvingninger. Ikke gjør depresjon en selvoppfyllende profeti, fordi du tror du bør være deprimert i overgangsalderen.

Relasjonelle Endringer i overgangsalderen

Forvente og godta endringer i sexlivet. Selv om du anser deg selv over gjennomsnittet når det gjelder libido og er i en svært tilfredsstillende ekteskap, vil din appetitt for sex blekne. Ikke gjør antagelsen om at du er unormal eller at forholdet vil endre seg på det verste. Endringer i fysiologi og hormoner påvirker mange kvinner og presentere par med en utfordring. Benytt muligheten til å finne nye måter å bli vekket med partneren din til tross for din langsommere tempo. Menopause kan tvinge par å komme ut av sine komfort soner og finne nye og enda mer tilfredsstillende måter å være sammen.

Beroligende Angst

Ta ansvar for din helse. Overgangsalder gjør kvinner begynner å bekymre seg om deres helse på måter som de aldri kan ha før. Hjertesykdom og osteoporose, for ikke å nevne brystkreft, kan bli svært reelle bekymringer. Betale mer oppmerksomhet til kroppen din og de endringene du går gjennom. Snakk med en lege eller ernæringsfysiolog for å gjøre endringer i livsstil er nødvendig for å hjelpe deg å ta kontroll over din helse.

Alternative legemidler, urter og naturmedisin kan også være nyttig i overgangsalderen. Ofte kan de brukes conjointly med hormonbehandling. Det er viktig å rådføre seg med legen din og lisensierte fagfolk før de oppsøker slike behandlinger.

Fordeler med overgangsalder

Ekstremt negative erfaringer i overgangsalder påvirke bare en liten del av menopausale kvinner; fokus for denne gang i midlife kan være positive. Det er mye å være optimistisk, inkludert tap av en månedlig periode (og PMS) samt friheten til å ha sex uten å bruke prevensjon. I tillegg er det en gang i livet syklus der kvinner kan komme tilbake i kontakt med egenomsorg rutiner de kan ha tapt som mødre. Pleie kropp og sinn med sunn mat og mosjon er ideell på dette tidspunktet.

Emosjonell støtte under overgangsalder

Dra nytte av ressurser. I tillegg til alle de nyttige bøker og artikler om emnet, kan kvinner søke råd fra venner som kommer gjennom, eller har opplevd de samme midlife overganger. Koble og styrke obligasjoner med gamle venner eller lage nye i hjelp og terapigrupper for kvinner i overgangsalderen. Psykoterapi er også svært nyttig, enten det er i form av ekteskap og familie terapi eller kognitiv atferdsterapi, eller hvilken som helst annen skole for terapi.

Effekten av å bruke en Baby Pacifier

Effekten av å bruke en Baby Pacifier


En enkel plast og gummi objekt brukes til å berolige en gråtende spedbarn ser ut til å være grei, men effekten av baby smokker har vært i sentrum for foreldre debatter i flere tiår. Mens den langsiktige bruken av smokker har vært forbundet med forstyrrelser i utviklings vekst, studier publisert i «American Family Lege," en affiliate tidsskriftet til American Academy of Family Physicians, tyder på at det er store helsemessige fordeler av å gi babyer med ikke nærings suger enheter, inkludert en redusert risiko for krybbedød (SIDS).

Hindrer Thumbsucking

Alle spedbarn har en iboende trang til å suge. De instinktivt forsøke å tilfredsstille dette behovet ved å suge på fingrene. Erstatte en smokk for thumbsucking setter den overordnede kontrollen når det er på tide å avvenne barnet bort fra suger vaner, noe som reduserer sannsynligheten for at barnet vil danne en usunn avhengighet. Selv i tilfeller der smokk bruk blir vane forming, er vane lettere å bryte enn thumbsucking.

Beroligende

Utover tilfredstillelse av et spedbarn naturlige suge refleks, smokker gi en kilde til trøst, til beroligende angst og hjelpe babyer sovner. Fra et medisinsk perspektiv, smokker er en kilde til lettelse for spedbarn som gjennomgår mindre medisinske prosedyrer. Ifølge American Academy of Pediatrics (AAP), smokker er effektiv på lindrende smerte fra prosedyrer som omskjæring, kateterisering og venepunksjon.

Sudden Infant Death Syndrome

Den AAP peker smokker som et middel for å redusere risikoen for SIDS. Tilkoblingen er ikke helt klart, men forskere hypotese at det å tilby spedbarn med en smokk like før sove hindrer avbrudd i puste, gastrointestinale komplikasjoner og nattlige bevegelser som øker potensialet for krybbedød.

Fôring

Studier om effekten av smokker på breastfed og flaske-matet spedbarn er mange. Noen leger mener at smokker forårsake "nippel forvirring" og tidlig avvenning for babyer å lære å amme, mens andre hevder at smokker hindre flaske-matet babyer fra overfôring. Forskning publisert i perioden 1999-2003 i Pediatrics, tidsskriftet til American Academy of Pediatrics, viste at endringer i baby breastfeeding mønstre ikke var relatert til smokk bruk, og ble trolig forårsaket av andre komplikasjoner. Som en forholdsregel anbefaler American Academy of Family Physicians (aafp) at foreldre introdusere smokker etter å etablere sunne ammevaner.

Øreinfeksjoner

Hyppig smokk bruk kan bidra til utvikling og tilbakefall av ørebetennelse, kjent som mellomørebetennelse. Fortsatt suging kan stimulere strømmen av sekreter fra nese inn i mellomøret kammeret, noe som fører til infeksjoner. For å hindre mellomørebetennelse, anbefaler aafp begrenset smokk bruk for babyer i den 6 til 12 måneders aldersgruppe.

Dental Development

Smokker har liten effekt på tann utvikling av spedbarn, men langvarig daglig bruk kan blande seg inn i taleutvikling. Imidlertid kan konstant sug være skadelig for barn over fire, som fører til kjevedeformiteter som forårsaker utstående og hakket tenner.

Kan caffeic syre holde deg våken?

Kan caffeic syre holde deg våken?


Selv caffeic syre er en komponent av kaffe, er det ikke relatert til koffein. En naturlig forekommende organisk forbindelse, kan det bli funnet i mange planter inkludert frukt, nøtter, og kaffebønner. Det hemmer ikke sove, og viser ingen kjente negative effekten hos mennesker. Som caffeic syre opptas i legemet, danner den en rekke metabolske derivater som inkluderer caffeic syre fenetyl Ester (CAPE). Disse derivater har vist positive effekter for å redusere forekomsten kreftfremkallende, særlig i leveren.

Effekter på Sleep

Caffeic syre er en primær kjemisk bestanddel av Valerian rot som fungerer som en nervesystemet beroligende. Valerian rot er et populært urte søvn beroligende som ikke er relatert til familien av legemidler som kalles diazepam. Det forbedrer søvnkvalitet uten å indusere rest morgen grogginess, fungerer som et middel for glatt og skjelettmuskulatur og også reduserer angst, stress og søvnløshet. Den Valerian urt er trygt i at det ikke er vanedannende, og alkohol og barbiturater ikke øke sin beroligende effekt.

Herbal Kilder

Planter produserer caffeic syre og CAPE inkluderer frukt som pærer, druer og epler. Herbal kilder er basilikum, timian, verbena, oregano, estragon, gurkemeie, løvetann, rosmarin, ryllik, lavendel, sitronmelisse, kamille og vendelrot. Disse urtene er populære urte rettsmidler for å fremme ro, angst reduksjon og søvn. Den eksperimentelle bruk av vendelrot preparater i Italia og Tyskland har vist terapeutisk verdi i løpet av de siste 15 årene som en effektiv behandling for hyperaktivitet og atferdsforstyrrelser hos barn. Det hjelpemidler motorisk koordinasjon, beroligende angst, rastløshet og aggresjon.

Tradisjonelle og alternative medisiner

Urter inneholder caffeic syre og dets metabolske derivater har en eldgammel historie av medisinsk bruk dateres tilbake til Hippokrates (400 år f.Kr.). Disse plantene har funnet populær bruk som søvn hjelpemidler for tusenvis av år. Moderat daglig inntak av kaffe og caffeic syre kan fremme menneskers helse ved å øke antioksidant og anti-kreftfremkallende inntak. Caffeic syre metabolske derivater også redusere immun og inflammatorisk respons av kroppen til forskjellige angrep av giftstoffer.

Andre gunstige effekter

Forskning viser at caffeic syre er en naturlig antioksidant og kreftfremkallende inhibitor i tillegg til sine søvninduserende effekter. Karsinogener akselerere aktiviteten av kreftfremkallende karsinogener ved å øke risikoen for kreft et individ som de DNA-skade på cellenivå. Den kroppen forsøker å fjerne giftstoffer ved å gjøre dem mer oppløselige, slik at utskillelse organer som nyrer kan spyle dem ut av systemet. Ved å øke kreftfremkallende hemmer og antioksidantnivået, hjelper caffeic syre fremme menneskers helse.

Hva er meningen med Pediatric Dentistry?

Hva er meningen med Pediatric Dentistry?


Fordi barn er fortsatt økende, deres dental behov er forskjellig fra voksne. Pediatrisk tannbehandling er innen tannmedisin som spesialiserer seg på tannhelsen til barn, fra spedbarn til tenåringer. Pediatric tannleger har de samme kvalifikasjoner som tradisjonelle tannleger, men har også studert pediatriske teknikker og måter å redusere traumer av tannbehandling for barn.

Beroligende Angst

Det er ikke uvanlig for barn å være engstelig om å besøke tannlegen. Pediatric tannleger har tatt spesialisert opplæring i å hjelpe engstelige barn gjøre sine besøk mindre traumatisk. Hele miljøet til en pediatrisk tannlege kontoret er designet for å være imøtekommende og barnevennlig. Moderne tannlegekontor vil ofte har fargerike dekorasjoner, dataspillaktiviteter og flatskjerm-TV som spiller barnefilmer.

Sedasjon

Et barn med høy angst kan ha nytte av sedasjon under tannbehandling. Beroligende midler brukes til å bidra til å redusere et barns angst, slapp ham og øke sin vilje til å samarbeide. Sedasjon gjør et barn døsig, men er ikke ment å gjøre ham bevisstløs eller ikke svarer. Selv når angsten ikke er til stede, kan sedasjon hjelpe et barn som krever omfattende behandling for å holde seg i ro og motstå fikle.

Spesielle behov

Noen barn med spesielle behov er svært utsatt for tannråte, tannkjøttsykdom og oral traumer, på grunn av de spesielle dietter de har eller medisiner de tar. Den spesialisert opplæring at pediatriske tannleger gjennomføre i områder som sedasjon og atferd ledelse utruster dem til å behandle barn med spesielle behov effektivt, og oppmuntre dem til å engasjere seg i forebyggende tiltak i hjemmet.

Estetikk

Til tenåringer, utseende og selvbilde er svært viktig. Morkne og dårlig posisjonert tenner kan forverre deres selvbevissthet. Pediatric tannleger også spesialister på estetisk tannbehandling som forbedrer utseendet på et barns tenner. Barn kan være svært utsatt for tann misfarging. Trauma til en tann, dårlig tannhygiene, alvorlig sykdom og eksponering til medisinering eller mineraler er bare noen av de mange årsaker til misfarging. Bleking og microabrasion finnes effektive behandlinger som krever ingen bedøvelse og fjerne ingen tann struktur. Tannregulering kan også være en langsiktig strategi som vil hjelpe tenåringer å forbedre tann posisjonering.

Forebygging

Pediatric tannleger prøver også å oppmuntre barna til å utvikle gode vaner for å forebygge tannråte. Et sunt kosthold er av avgjørende betydning for et barns generelle trivsel og tannutvikling. Den pediatrisk tannlege vil hjelpe barna til å forstå viktigheten av å redusere sukker og stivelse forbruk. Fluor er også viktig i veksten av sunne tenner. I samfunn der fluorid ble fjernet fra drikkevannet, kan en tannlege anbefaler en fluortilskudd i årene tennene utvikler.

Hva er Valerian brukes til?

Valerian er en hardfør flerårig plante som brukes som en urte supplement for å hjelpe folk få en god natts søvn og som en naturlig beroligende å behandle angst. Valerian bærer velduftende rosa eller hvite blomster. I det 16. århundre, ble vendelrot brukes som parfyme. Men i dag, er vendelrot brukes som kosttilskudd av personer som ønsker et naturlig middel for å behandle mild til moderat søvnløshet og angst.

Bakgrunn

Valerian er innfødt til Europa og Asia, og er også funnet i Nord-Amerika. Valerian ble brukt tusenvis av år siden i antikkens Hellas og Roma som en medisinsk urt, og det har funnet sin vei tilbake inn i folks medisinskap i dag. Valerian rot og den underjordiske stengler blir ofte brukt til å lage kosttilskudd i form av kapsler, tabletter, flytende ekstrakter og te.

Hva den gjør

Valerian brukes i dag til å behandle søvnløshet, angst og rastløshet. Valerian er tatt mest for sin beroligende og hypnotiske egenskaper. Kliniske studier har antydet at vendelrot er effektiv i behandling av søvnløshet.

Side Effects

Selv om vendelrot ser ut til å være et trygt alternativ til andre medisiner for å hjelpe folk sovner og opphold sover, kan dette velduftende urt forårsake bivirkninger. Valerian bør brukes av folk til å hjelpe dem å sovne for bare én til to uker om gangen for å unngå avhengighet og fordi denne urten ikke er regulert av US Food and Drug Administration. Kjente bivirkninger av vendelrot er hodepine, svimmelhet, urolig mage, magesmerter, tretthet påfølgende morgen, tåkesyn og kvalme.

Advarsler

Noen personer som tar Valerian har opplevd noen svært ubehagelige bivirkninger: stor angst, nattskrekk, mørk urin og uregelmessig hjerterytme.
Fordi denne urten ikke er regulert av FDA, kan innhold og dosering varierer mellom merker og grupper av supplement.

Legemiddelinteraksjoner

Selv om Valerian er sett på som et trygt alternativ til reseptbelagte sove hjelpemidler og antianxiety medisiner, er det best å fortelle legen din at du tar denne urte supplement. Valerian kan samhandle med andre legemidler, forårsaker bivirkninger, og det kan også påvirke handlingene til andre rusmidler. Tar andre sove hjelpemidler mens du tar vendelrot er ikke anbefalt med mindre annet er anbefalt av helsepersonell.

Snakk med legen din

Snakk med legen din før du tar vendelrot med andre medisiner som beroligende midler, sove hjelpemidler, beroligende, angst medisiner, narkotiske smertestillende midler, antihistaminer og hoste og forkjølelsesmidler. Valerian kan samhandle med disse legemidlene.

Forsiktighetsregler

Mens du bruker vendelrot å hjelpe behandle søvnløshet, ta denne urten 30 til 60 minutter før sengetid. Les instruksjonene på etiketten og følg dem deretter. Gravide kvinner bør ikke bruke vendelrot. Ammende kvinner anbefales også å ikke ta vendelrot, fordi urten kan skilles ut i morsmelk. Forsiktighet anbefales også for pasienter med diabetes, de som er avhengig av alkohol og folk med leversykdom.

Avena Sativa bivirkninger

Avena sativa er det vitenskapelige uttrykket for vill eller vanlig havre. Dens ekstrakt er ofte brukt som et kosttilskudd. Det er mange forskjellige fordeler forbundet med Avena sativa, inkludert forbedret seksuell ytelse, avgiftning, minsket cravings for nikotin, som regulerer livmor helse, beroligende angst, hjelpe fordøyelsen og heve fruktbarhet nivåer. Som med alle typer kosttilskudd, er det flere mulige bivirkninger forbundet med Avena sativa bruk.

Høye doser

Med overmåte høye doser av Avena sativa, er det noen mulige bivirkninger som kan oppstå. Disse bivirkningene er søvnløshet, rastløshet og økt hjertefrekvens. Forbruker store mengder av Avena sativa kan også forårsake hodepine.

Allergiske Reaksjoner

De fleste indikasjoner viser at inntak av Avena sativa i normale doser ikke egentlig føre til noen vesentlige bivirkninger forekommer. Men folk som har havre allergi kan oppleve negative reaksjoner (som elveblest, pustevansker, tetthet i brystet eller smerter, kløe, hevelse og utslett).

Legemiddelinteraksjoner

Avena sativa ikke produserer noen reaksjoner når de tas sammen med andre legemidler. På grunn av det, er det ofte brukt som et trygt alternativ i forhold til andre urte kosttilskudd som er tatt for angst formål (ett eksempel er Johannesurt).

Hjerte- eller effekter på sentralnervesystemet

Det har ikke vært tegn på at Avena sativa bruk kan bringe på negative, ugunstige bivirkninger til enten sentralnervesystemet eller det kardiovaskulære systemet, som er en annen grunn til at det er et veldig trygt supplement.

Dosering

En sunn, anbefalt dosering for Avena sativa er ca 300 milligram per dag (innenfor kapselen format). Dersom du tar for mye Avena sativa enn dette beløpet, du kjører risikoen for å oppleve noen av de nevnte, negative bivirkninger forbundet med overdreven bruk.

Hvor mye søvn du trenger du når miste vekt?

Mange engasjerte Kosten ikke innser at å få riktig mengde søvn er en viktig komponent for å oppnå vellykket vekttap. Nøye følge en diett er viktig, men uten skikkelig søvn, vekt-tap mål forblir unnvikende.

Hormonnivåer

Forskere har oppdaget at å få en utilstrekkelig mengde søvn kan redusere hormonnivået som bidrar ligne en følelse av å være mett eller full. En redusert nivå av dette viktige hormonet kan bidra til overspising og eventuell vektøkning.

Se Clock

Hold styr på dine søvnvaner. Hvis du får færre enn fem timers søvn per natt, prøv å øke den tiden ved å gå til sengs tidligere. Ideelt sett bør du få ikke mindre enn syv timer søvn hver natt.

Trening

Sørg for at du får nok mosjon i løpet av dagen. Dette vil øke endorfiner, forbedre humøret og beroligende angst. Og i tillegg til å hjelpe deg til å føle positivt "utslitt" ved sengetid, vil det øke din diett plan ved å ruse opp stoffskiftet.

Oppløsning

Hvis du ikke får nok søvn, prøve å finne ut hvorfor. Svaret kan være noe så enkelt som å kjøpe tyngre gardiner eller bruke en "hvit støy" maskin. Tenk skånsom yoga eller meditasjon før du tar kvelden, eller ta vendelrot, chamonile te eller annen naturlig rette.

Advarsler

Alltid legen din før du tar noen over-the-counter-produkter, inkludert urte kosttilskudd, ment for å fremme søvn. Og ikke stole på mer enn ett glass rødvin for å berolige nervene; høyt alkoholforbruk vil gi deg ekstra, tomme kalorier og ikke fremme den type avslappet søvn du trenger.

Hva er fordelene med Lavender Tea?

Hva er fordelene med Lavender Tea?


Lavendel anlegget er dyrket i Japan og USA, men det er naturlig hjemmehørende i Øst-Afrika, Nord-Afrika, Sør-Europa, Arabia, Middelhavet og India. Dette populære urten brukes ofte som te, hvorav fordelene har vært kjent i lang tid. De gunstige komponenter av lavendel inkluderer tanniner, kamfer holdig eterisk olje, linalool, flavonoider courmarines og geraniol.

Mood og Sleep Plager

Lavendel te kan være nyttig i beroligende angst og nervøsitet og lettelser søvnløshet, ifølge te fordeler. Det kan også løfte stemningen og lindrer stress. Migrene og depresjon kan også bli hjulpet av lavendel te.

Gastrointestinale plager

Fordelene med lavendel te utvide til mage-systemet. Det kan bidra til å avlaste flatulens, urolig mage og kolikk, i henhold til My Sweet Lavender. Mage og tarm infeksjoner kan også ha nytte av lavendel te.

Respiratoriske plager

Lavendel te kan bidra til å behandle hoste, bronkitt, forkjølelse, astma og andre luftveisplager. Hvis disse plager kommer med feber, kan lavendel-te hjelpe med det også. Det kan indusere svette, noe som vil bidra til å redusere kroppstemperaturen, ifølge te fordeler.

Hud og andre plager

Lavendel te kan brukes lokalt for å lindre visse hudlidelser. Disse inkluderer kutt, sår, sår og sår, ifølge te fordeler. Det kan også lindre dårlig ånde når det anvendes som et munnvann.

Medisinering for ADD Vs. ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en tilstand beskrevet i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Symptomer på ADHD forstyrre skolen og arbeidsprestasjoner. Tegn blir vanligvis først identifisert i barndommen før en alder av seven.There er forskjellige typer av ADHD, inkludert hyperaktiv-impulsiv type uoppmerksom type og den kombinerte type. Til tider, folk merke uoppmerksom type ADHD som ADD. Teknisk sett er ADD ikke en offisiell diagnose. Tilnærming til behandling med medisiner kan være avhengig av symptomet profilen og typen av ADHD som er diagnostisert i en pasient.

ADHD, uoppmerksom type

Uoppmerksom type ADHD (også kalt ADD) er manifestert av uforsiktighet, rotete arbeid, mangel på oppmerksomhet på detaljer og unnlatelse av å fullføre oppgaver. Unngåelse av arbeidet er til stede på grunn av vanskeligheter følgende gjennom på oppgaver som krever vedvarende innsats og konsentrasjon. En person med denne typen ADHD kan bevege seg fra prosjekt til prosjekt uten noen gang å være i stand til å fullføre noe.

ADHD, Hyperaktiv-Impulsive Type

Den hyperaktiv-impulsiv type ADHD er manifestert av hyppige uro, manglende evne til å forbli sittende, rastløshet som om "drevet av en motor," overdreven snakke og / eller kroppsbevegelser. Impulsive symptomer manifest som utålmodighet, blurting ut ting, avbryter samtaler, gripe gjenstander og Klovner i kamp. En person med denne typen ADHD kan sette seg selv eller andre i farlige situasjoner på grunn av manglende planlegge fremover.

Medisiner

Medisiner foreskrevet for uoppmerksom type ADHD inkluderer sentralstimulerende medikamenter, slik som metylfenidat, for å forbedre oppmerksomhet. Noen antidepressiva, for eksempel sertaline eller fluoksetin, kan bidra til bedre konsentrasjon, og er et alternativ, spesielt for barn hvis foreldre kan føle ubehag med sentralstimulerende medisiner. Medisiner som kan være effektive for hyperaktiv-impulsiv type ADHD kalles sentrale alfa-agonister. Disse agentene, for eksempel klonidin eller guanfacine, er spesielt nyttig i beroligende angst som kan drivstoff impulsiv og hyperaktiv atferd.

ADHD, kombinert type

Den kombinerte typen ADHD er diagnostisert når symptomer på uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet er alle tilstede. Medisiner som er gunstig for denne type ADHD inkluderer sentralstimulerende midler, visse typer antidpressants og sentrale alfa-agonister. En kombinasjon av medikamenter er nødvendig for å løse noen av symptomer som er karakteristiske for denne tilstanden.

Andre behandlinger

Behandling av ADHD og ADD med rådgivning kan være gunstig; Imidlertid er den mest effektive medisiner behandlingsmetode tilgjengelig. Skole fagfolk kan bidra til å etablere atferdsplaner og individualisert utdanningsprogram som kan hjelpe barn med ADHD i å forbedre atferd og skoleprestasjoner. En kombinasjon av medisiner, terapi og atferds planer vil forbedre suksessen av mennesker som har ADHD.

Naturlige Fordeler Fra Rose Extract & Dead Sea Minerals

Ekstrakter av rosa blomsten er noen ganger lagt til Dødehavet mineral bad. Separat eller i kombinasjon, har de to produktene blitt brukt mye for både kosmetiske og terapeutiske formål.

Rose Etract Bruker

Rose blomst ekstrakter (Rosa centifolia / Gallica / damascene) er mest kjent i dag for sine påståtte positive effekter på nervesystemet: beroligende angst, løfte humøret og instilling en følelse av velvære, forfriskende sansene, stimulere seksuell lyst, og fremme god drømmer. Ayurveda (tradisjonell indisk medisin) stater som steg forberedelser gjøre sinnet mer mottakelig, og har en avkjølende effekt på øynene (som en vask). Rose ekstrakter også ofte brukt for huden forbedring av kosmetikkindustrien.

Scientific Support

Selv om mange brukere oppriktig hevde at de ovennevnte virkninger er faktisk sant, vitenskapelige undersøkelser for å enten bevise eller motbevise de fleste av disse påstandene mangler. Rose blomst ekstrakter har vist, men å forbedre munn og hals betennelse, når det tas internt. I tillegg, på grunn av deres etablerte snerpende egenskaper, kan de dra nytte huden ved å stramme eller tonifying den, når den brukes lokalt.

Dead Sea Minerals bruksområder

Terapeutisk bruk av mineral bad dateres tilbake til antikkens historie og er ikke nødvendigvis begrenset til salter hentet fra Dødehavet. Gjennom århundrene, har praksisen nådd et meget høyt nivå av raffinement og er kjent i dag som balneoterapi. Mineralsalter fra ulike geografiske steder, inkludert Dødehavet, brukes til et bredt spekter av forhold, blant annet, leddgikt, Bekhterevs sykdom (form for inflammatorisk ryggsykdom), ryggsmerter, fibromyalgi, hudpleie, stress, revmatoid artritt, psoriasis og andre dermatologiske problemer, nevrologiske lidelser, brudd, fysisk traume, influensa, hematom, deprimert immunsystem, hypertensjon, blant mange, mange andre.

Scientific Support

Enorm mengde forskning har gått med til å undersøke den kliniske effekten av balneoterapi. Flere vitenskapelige teorier om dets virkningsmekanismer har vært foreslått. De aller fleste av fordelene tilskrives bruken av mineral bad i profesjonelle miljøer har minst noen troverdige data for å validere dem. Over hele verden, er balneoterapi generelt godt anerkjent og akseptert av mange medisinske fagfolk og naturlig helse utøvere likt som gyldige middel for behandling av ulike lidelser.

Advarsel

Denne artikkelen er kun til informasjonsformål og ikke ment som medisinske råd. Mineralbad kan være kontraindisert i en rekke helsemessige forhold. Før du setter i gang naturlige modalitet, inkludert bruk av urter og mineral bad, kontakt en godkjent helsepersonell.

Anger management teknikker for mennesker med utviklingshemming

Anger management teknikker for mennesker med utviklingshemming


Voksne som er bipolar, lider av post-traumatisk stresslidelse, har ADD eller ADHD, og ​​andre psykiske handikap, er svært utsatt for humørsvingninger og noen ganger har svært overdrevne reaksjoner på visse situasjoner. Ofte, en av disse reaksjonene er sinne eller raseri. Det finnes flere metoder en person kan bruke til å minske, avlede, eller fjerne hans følelsesmessige utbrudd.

Proaktiv Anger Management

Den beste metoden er forebygging. Hvis noen føler sinne kommer på under en konfrontasjon, er det beste for ham å gjøre for å fjerne seg fra situasjonen og ta deg tid til å puste dypt og telle til ti.

Et annet alternativ er å engasjere seg i noen form for fysisk utgivelse til sinne passerer. Dette kan inkludere: løping, boksing en boksesekk, eller vektløfting.

Å puste med magen

Når en person er i midten av en full-blåst utbrudd, er det første hun må gjøre roe ned. En metode å gjøre dette på er bruken av å puste med magen - dyp abdominal pust som er svært effektiv i å redusere stress. Det hjelper i beroligende angst ved å balansere inntaket av oksygen og karbondioksid for å hjelpe deg å slappe av og tømme tankene.

Affirmasjoner

En annen måte å fjerne sinne ville være gjennom bruk av kraftige affirmasjoner for eksempel: ". Jeg er rolig, jeg er fredelig, ingenting kan rokke meg" Gjentatte affirmasjoner hele tiden kan også brukes som et forebyggende tiltak.

Journalføring

Innspilling følelser i et tidsskrift kan bistå i spredendedesign sinne. Det er et verktøy som vil hjelpe noen med sinne problemer overvåke hvor lenge han kan gå uten å bli sint. Den gjør det også ham til å se tilbake for å se hva provoserte utbrudd og finne ut hvordan lignende situasjoner kan unngås.

Forebygging

En av de beste måtene for noen til å kontrollere sine følelser, er å fjerne de triggere som aktiverer sinne. Noen svært enkle tips i denne forbindelse vil være å redusere støy og utenfor forstyrrelser, engasjere seg i sunnere matvaner, og få nok hvile.

Hvordan å behandle sosial angstlidelse Naturligvis

Hvordan å behandle sosial angstlidelse Naturligvis


Sosial fobi er en mental tilstand der lider har intens frykt for å kommunisere med andre mennesker sosialt. Vanligvis, mennesker med sosial angst lidelse føler at de blir dømt når i sosiale situasjoner, og de tror at de nødvendigvis vil fornærme eller ydmyke seg selv. Mye mer intens enn enkel skyhet, er sosial angstlidelse opplevd med fysiologiske symptomer på panikk i sosiale situasjoner. Denne tilstanden er vanligvis behandlet med medikamentterapi og kognitiv terapier, men det kan også bli behandlet naturlig.

Bruksanvisning

Bruk urter og vitaminer for å behandle sosial angstlidelse Naturligvis

•  Drikk kamille te å hjelpe slappe av og slippe nervøs spenning. Kamille har lenge vært brukt til å lindre angst. Det kan også behandle en urolig mage, en vanlig bivirkning av angst.

Prøv pasjons for sine antidepressive egenskaper. En stift i Native-amerikansk medisin, kan pasjons også være nyttig for beroligende angst.

Ta vendelrot. Tilgjengelig som over-the-counter kosttilskudd, har Valerian rot vist seg å redusere angst hos mange mennesker.

Balanse humøret med vitamin B. B-vitaminer hjelper nervesystemet bekjempe den type stress som kan forsterke følelser av angst. En enda temperament kan hjelpe deg å takle sosial angst mer effektivt.

Lære avslapping teknikker for å behandle sosial angstlidelse Naturligvis

Ta opp yoga. Yoga lærer deg hvordan du slappe av i og ut av klassen med dype pusteøvelser, tradisjonelle positurer og mantraer. Når du føler angst kommer på, kan du gjøre litt yoga for å roe deg ned.

Lær å meditere. Meditasjon er en gammel avslapning metode som hjelper deg sentrere deg selv og roe nervene. Meditere hele dagen kan hjelpe deg å holde i en avslappet tilstand og hindre engstelige episoder.

Praksis dyp pusting å indusere rolig. Fjerne deg selv fra en situasjon som skaper angst og tar litt tid å puste dypt kan bidra til å gjenopprette deg til en mer avslappet stemning.

Tips og advarsler

  • Hold deg til en sunn plan for fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet hjelper humøret og forbedrer din selvbilde. Endorfinene du får naturlig fra trener bidrar til følelsen av velvære.
  • Du kan kombinere naturlige behandlinger for sosial angstlidelse med narkotika og kognitive atferdsterapi.
  • Rådfør deg med lege før du begynner noen urte behandlinger. Noen urter kan føre til potensielt farlige legemiddelinteraksjoner. For eksempel kan Valerian rot forårsake alvorlige bivirkninger hos enkelte brukere, inkludert fordøyelsesproblemer, nattskrekk og hodepine.
  • Unngå sentralstimulerende midler, som kaffe, som hype opp nervesystemet. Stimulerende midler intensivere følelser av angst og frykt.

Hvordan behandle kikhoste med naturmedisin

Hvordan behandle kikhoste med naturmedisin


Kikhoste, eller kikhoste, er en bakteriell infeksjon hvor intense anfall av hoste er ledsaget av en lilla eller blå i ansiktet, slim i lungene, oppkast og angst. Kikhoste kan være farlig, spesielt hos små barn og eldre, og bør behandles av en medisinsk profesjon; men kan noen naturlige medisiner hjelpe forkorte et anfall av kikhoste og hjelpe deg å takle symptomene. Les videre for å lære hvordan man skal behandle kikhoste med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Ta med 4 kopper vann til å koke, tilsett 1 ss. av OSHA rot og 1 ss. av marshmallow rot og la blandingen bratt dekket og av varme i minst 20 minutter. Drikk en kopp av denne beroligende te minst tre ganger om dagen for å hjelpe fordrive slim og begrense hoste angrep forårsaket av kikhoste.

Bruk glatte alm halspastiller så ofte som nødvendig for å hjelpe lindre en vond hoste. Glatte alm pastiller er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker og ofte inneholder lakris rot også, en annen naturmedisin som kan være nyttig i behandling av kikhoste.

Bland 1 ss. av rå honning i en kopp fersk drue juice og drikke to eller tre ganger om dagen for å behandle kikhoste. Druer er en naturlig slimløsende og vil bidra til å eliminere slim i lungene, mens honning har naturlige antibakterielle egenskaper som kan hjelpe behandle bakteriell infeksjon som forårsaker kikhoste.

Lag en naturlig hoste medisin ved sliping 7 ss. rosiner og plassere dem i en liten kasserolle. Legg 7 ss. av honning og dekker blandingen med vann. Putre rosiner og honning før den får en tykk saus-aktig konsistens. Oppbevar i en lufttett krukke i kjøleskapet og ta 1 ss. hver kveld før sengetid.

Spis en all frukt diett for å bekjempe kikhoste. Frukt er rik på vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å helbrede. De er lette å fordøye, og vil hjelpe kroppen til å eliminere giftstoffer og bakterier til stede på grunn av kikhoste.

Hvordan bruke Garum Extract å redusere angst og stress

Siden så lenge siden som romertiden, har garum ekstrakt blitt brukt som et middel for en rekke forhold. Den er laget ved å koke ned innvoller av visse arter av dypvannsfisk i en potent væske. I dag er det oftest brukt som en ingrediens i naturlige helse kosttilskudd som markedsføres som rettsmidler for angst og stress. Kosttilskudd som inneholder garum ekstrakt er allment tilgjengelig online og på spesialitet detaljister.

Bruksanvisning

•  Søk etter en kilde til kosttilskudd som inneholder garum ekstrakt. Hvis du ønsker å kjøpe lokalt og over-the-counter, starte med å se på lokale vitamin forhandlere, naturmedisin butikker, naturlig mat butikker og store apotek. Ikke nøl med å spørre en selger eller apotek for å hjelpe deg å finne det du trenger, og sørg for at du sjekke etikettene for å se at garum ekstrakt er oppført som en aktiv ingrediens. Hvis du ønsker å handle på nettet, søk innenfor din favoritt vitamin og naturmedisin sider på "garum." Igjen, sjekk hver produktside nøye for å være sikker på garum ekstrakt er oppført som en aktiv ingrediens. Hvis du heller vil, sjekk Resources nedenfor for linker til to av de mest vanlige kosttilskudd som inneholder denne ingrediensen.

Les alle etiketter og elektronisk informasjon tilgjengelig på hver garum extract supplement før du gjør beslutningen om å kjøpe. Skriv ut eller skrive ned de aktive ingrediensene, deres beløp, bruken retninger og produktkrav.

Ta kontakt med din lege om å ta tilskudd før du kjøper den. Presenter din lege med informasjonen du registrerte i forrige trinn. Hvis det er noen grunn til at du ikke bør ta den, bør legen din forteller deg.

Kjøpe garum extract supplement som passer best til dine behov, og som er godkjent av legen din.

Ta supplement som foreskrevet på etiketten. Følg alle advarsler og forholdsregler som også er trykt på etiketten.

Prøv å innlemme andre beroligende vaner i livet ditt for å bidra til å øke effektiviteten av supplement. Sørg for å få nok søvn, spise godt balanserte måltider, få rikelig med mosjon og gjøre ditt beste for å unngå unødvendig stressende situasjoner.

Snakk med din lege om supplement, hvordan det gjør du føler deg og hvor mye du tar når du går inn for din neste check-up.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med din lege og slutte å bruke supplement umiddelbart hvis du begynner å føle noen uvanlige symptomer etter å ha tatt den.

Angst og panikkanfall symptomer

Alle som har hver led en angst eller panikkanfall, vet hvor helt hjelpeløs og deaktivere det kan føles. Det er antatt at minst én av hver 75 mennesker over hele verden vil lide et panikkanfall minst én gang. Faktisk er minst 40 millioner voksne i USA påvirket med panikkanfall og søke medisinsk hjelp for tilstanden.

Symptomer

Symptomene på et panikkanfall vanligvis komme plutselig og uten forvarsel. Det vil mest sannsynlig være den mest intense følelsen av angst du noensinne vil føle. En person som lider gjennom et panikkanfall vil mer enn sannsynlig føle hans hjerteslag racing, pustevansker, en nesten lammende redsel fylle hans kropp, brystsmerter, svimmelhet, kvalme og skjelving. Han kan også føle at han er i ferd med å bli gal eller dø.

Identifikasjon

Panikkanfall vil komme plutselig og vil være en kombinasjon av alle symptomene nevnt ovenfor. Dette kalles panikk angst lidelse og er diagnostisert når en person opplever alvorlige og plutselige episoder av panikk eller angst. Selv om panikkanfall er ikke livstruende, kan de fylle den personen med terror og en følelse av å miste kontrollen og bli gal. En person er ikke å ha et panikkanfall hvis hun blir møtt med en livstruende situasjon eller lider av en medisinsk tilstand som har de samme symptomene på et panikkanfall.

Et angrep når full intensitet i løpet av de første minuttene av utbruddet av angrepet. Det kan ta alt fra 30 minutter til flere timer for angrepet å avta. Mange mennesker som lider av et angrep for første gang vil søke legehjelp på legevakten.

Hvem er i faresonen?

Tre fjerdedeler av folk som lider av panikkanfall er kvinner. Panikk angstlidelse synes å påvirke folk i 20-årene eller 30-årene, tilsynelatende å avta som en person går inn i hennes 40-årene. Det er svært sjelden og usannsynlig at en person i hennes senior år vil lide et angrep for første gang. Noen forskere har funnet ut at folk som følte seg forlatt som barn ser ut til å være mer sannsynlig å bli rammet av denne lidelsen, men det kan påvirke følelsesmessig friske mennesker også. Det er antatt at selv med en frisk person, oppstod noen følelsesmessige eller angst problem før sykdommen begynte.

Årsaker

År siden panikk angst lidelse ble ikke forstått av de fleste medisinske eksperter, og ble antatt å være forårsaket av noen psykologisk problem som var dypt forankret i personen. Nå fleste eksperter ser på lidelsen som et fysisk problem forårsaket av et problem innenfor den metabolske kjerne. Forskere har funnet at det er en abnormalitet i locus ceruleus, som er en liten aldri sentrum ligger i stammen av hjernen. Denne delen av hjernen som kontrollerer funksjoner som hjerteslag og åndedrett, så vel som andre funksjoner i kroppen. Selv om vitenskap og bevisene som er funnet poeng til et fysisk problem, mange medisinske fagfolk likevel vurdere lidelsen en psykologisk en.

Behandlinger

Selv om et panikkanfall er ikke livstruende, kan det true livet en person fører normalt. Hvis en person har gjentatte angrep, kan han begynne å unngå visse aktiviteter og steder han normalt ville gå. Hvis du lider reoccurring anfall av panikk angrep, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig, samt utdanne deg til uorden. Panikk angstlidelse er en treatable tilstand, og de fleste vil gå tilbake til følelsen normal i løpet av uker eller måneder etter at du fikk riktig behandling.

Panikkanfall er behandlet med tre forskjellige typer medisiner. Antidepressiva har vist seg å blokkere angrepet helt uten langsiktige avhengighet problemer. Det kan ta uker til flere måneder for antidepressiva for å helt virke. Benzodiazepin beroligende midler er godkjent for bruk for panikkanfall i over et tiår. Bivirkningene av disse typer medisiner er få og de synes å stoppe angrepet nesten umiddelbart. Nardil er et medikament som er effektiv, men brukes som en siste utvei. Når du bruker Nardi det er viktig å følge legens strenge kosttilskudd og medisiner restriksjoner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ekstremt forhøyet blodtrykk. Denne medisinen er brukt når ingenting annet har virket å hjelpe panikkanfall.

Øvelser for beroligende Kids

Øvelser for beroligende Kids

Barn kan ha angst, akkurat som voksne kan. De kan vise sin angst gjennom andre atferd, for eksempel utagering, fungerende hyperaktiv eller har en hard tid å bosette seg. Du kan hjelpe dem ved å gjøre noen beroligende øvelser med dem, slik at de vet det er på tide å slå seg ned. Til slutt barnet ditt kan være i stand til å bruke øvelsene på egen hånd, når hun trenger å roe ned.

Visualisering

Uansett hvor du er, kan du føre ditt barn i en visualisering øvelse som kan hjelpe ham erobre hva han er engstelig om, eller finne måter å føle seg rolig. Har barnet ditt lukke øynene. Begynne å snakke med rolig stemme om positive situasjoner eller steder. Kanskje han trenger å visualisere en stor test og hvordan han føler når han gjør det bra. Kanskje det er å visualisere et sted at han elsker å gå, for eksempel en ferie ved sjøen. Eller kanskje det er en beroligende farge, for eksempel blå eller grønn. Snakk langsomt og gi ham tid til å tenke. Visualisering kan hjelpe ham få kontroll og roe ned.

Heavy Avslapping

I tunge avslapning, lærer barnet ditt til å slappe helt av kroppen hennes. Dette er spesielt nyttig før søvn eller en lur, eller bare hvis et barn er uavklart. Har barnet ditt ligge ned i et behagelig sted, slik som hennes seng eller et teppe og pute på gulvet. Pass på at det er et trygt sted. Etter at hun legger seg ned, med øynene lukket, begynner å gå gjennom alle hennes kroppsdeler, forteller henne at de er tunge, og hun trenger å slappe av dem. Fortell henne til bilde en vekt knyttet til skulderbladene, brystet, magen hennes, og å slappe av dem i gulvet. Da slapper musklene og lærer henne å være helt avslappet og rolig.

Breathing

"Elevator puste" er en teknikk som kan hjelpe barn som er lei seg eller overveldet. Det lærer dem å bruke sine puste som en mestringsmekanisme for å føle ro og kontroll. Heis puste foregår som du hjelpe barnet ditt til å legge seg ned, og deretter begynne å snakke til ham, likening pusten til en heis gjennom kroppen. Den pust går gjennom nesen og begynner sin nedstigning hele veien frem. Langsomt pusten begynner å stige tilbake til hjertet. Har barnet ditt puster dypt mens du beskrive puste.

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Hvordan bruke vitaminer for angst

Angst er den vanligste lidelsen i Amerika. Det finnes mange forskjellige typer angst, men de har alle de samme generelle symptomer. Psykiatere ofte forealvorlige narkotika for pasienter som lider av angst. Det finnes tilfeller der dette er berettiget, men en pasient ville gjøre godt å først prøve en rekke vitaminer som er nyttig for kroppen og ikke har noen bivirkninger. Les videre for å lære å bruke vitaminer for angst.

Hvordan bruke vitaminer for angst

•  Begynn å ta B-vitaminer. Den foreslåtte dose er 100mg per dag. B-vitaminer er ansvarlig for å sende meldinger til hjernen. Dette er en funksjon du ønsker å være på sitt beste. Tiamin er også et B-vitamin som blir spist opp raskt når en person gråter eller er urolig. Du må holde det Tiamin på det er riktig nivå når du begynner å føle deg opprørt. Så ta dine B-vitaminer for å både forebygge og behandle din angst.

Bruk Valerian rot. Dette kosttilskuddet kommer fra planterøtter. Den Valerian root har en beroligende effekt og er perfekt for å bruke når du begynner å føle deg engstelig. Valerian rot er også brukt til å behandle søvnløshet som mange enkeltpersoner som lider av angst har. En voksen vil ønske å ta mellom 1 til 10 gram per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av pasientenes symptomer.

Ta kalsium og vitamin D samtidig. Kalsium har evnen til å bidra til å roe deg ned ved å slappe av musklene dine. Du trenger vitamin D for å hjelpe kroppen din absorbere kalsium for best effekt. Du bør ta 600 mg kalsium sammen med en vanlig D-vitamin tablett.

Ta Koenzym Q10 for det er antioxidant fordeler. Antioksidanter gir kroppen med ekstra immun helse og bidra til å sende oksygen til organer vev. En voksen skal ta mellom 50 til 100 mg en gang eller to ganger per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene.

Vær ekstra vitamin C som reduserer eventuell hevelse du kan ha pluss øker din immunsystem. En voksen må ta 250 til 500 mg per dag.

Hint

  • Husk at 200 mg magnesium tatt to til tre ganger om dagen vil også hjelpe slappe muskler som kalsium.
  • Ikke overse søker omsorg fra en lege. Har legen overvåke deg på disse vitaminene i forbindelse med annen behandling anbefalt av legen din.