Digidexo.com

Hvor ofte kan du donere plasma?

Donerte plasma kan brukes til mange ting, blant annet blodoverføringer for andre pasienter og medisiner produksjon. Donerer plasma er en trygg prosedyre. Men det er grenser for hvor ofte du kan donere plasma.

Plasma donasjon Krav

Nasjonale retningslinjer sier at du må være over 17 år for å donere plasma. Du må også være minst 110 pounds og være i god generell helse. Visse medisiner, medisinske tilstander, tilstedeværelse av tatoveringer og piercinger og reiserestriksjoner er også faktorer som vil påvirke plasma donasjon valgbarhet.

Plasma Restaurering

Donasjon av plasma er en veldig trygg prosedyre. Ifølge BioLife Plasma Services, erstatter kroppen fjernet plasma svært raskt.

Done Begrensninger

En frisk person kan donere plasma to ganger i noen syv dagers periode. Imidlertid må det være en dag mellom dag for donasjon og neste valgt dag, ifølge BioLife Plasma Services.

Etter å gi blod

Det er andre begrensninger på de som har donert blod. Du kan ikke donere plasma opptil åtte uker etter at du har donert blod, ifølge BioLife Plasma Services.

Andre restriksjoner

Ifølge donate-blood.com, om et senter er ikke et bestemt kommersielt plasma donasjon senter, mengden av tid mellom plasma donasjoner er forskjellig. På et senter som ikke er spesielt for plasma donasjon, kan du donere plasma hver 28. dag.