Digidexo.com

Hva er den kjemiske formelen i rolaids?

Rolaids er syrenøytraliserende som fungerer på ridding systemet av halsbrann, urolig mage, oppblåsthet og gass trykket forårsaket av matvarer og noen ganger stress. Det er tre typer rolaids: vanlig styrke, ekstra styrke og multi-symptom. Rolaids finnes i tabletter og myke tygger. Kjemikaliene i rolaids er vanlig i alle syrenøytraliserende medisiner, men styrken og kombinasjonen er forskjellig fra sine konkurrenter.

Inaktive Ingredienser

De inaktive ingredienser i rolaids myke tygger består av smakstilsetninger laget av maisstivelse, mais sirup, corn syrup, glyserin, herdet kokosolje, nonfat tørr melk, sukrose, soya lecithin, med FD & C Red # 40 aluminium innsjø for villkirsebærsmak. Andre inaktive ingredienser inneholder kalsium, magnesium og melk. De andre smaker inkludere kirsebær og peppermynte med ingredienser av acesulfam kalium, druesukker hjelpestoff, magnesium tilstand, pregelatinisert stivelse, maltodekstrin, og soya protein isolere med D & C Red # 27 aluminium innsjø for Cherry smaken. The Cool Mint smaken omfatter FD & C blå # 1 og Berry har FD & C red # 3.

Kalsium og magnesium

Hver rolaids produktet inneholder opp til 270 mg kalsium og 55 mg magnesium. Kalsium er et viktig næringsstoff som hjelper til med å utvikle og opprettholde bein helse med 99 prosent av kalsium finnes i skjelettet. Magnesium finnes i hele kroppen, med 50 prosent i bein, med de andre 50 prosent som støtter cellene i kroppens vev og organer. Magnesium bidrar til å støtte nerve funksjon, sunt hjerte, regulering av blodsukkeret, og kan også bidra til å forhindre sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og hjerte-og karsykdommer.

Kalsiumkarbonat

En av de aktive bestanddeler i rolaids formler er kalsiumkarbonat. Kalsiumkarbonat er et naturlig stoff som omfatter omtrent 4 prosent av jordskorpen og brukes ikke bare som et kosttilskudd, men også kalsium-supplement som antacid, et fosfatbindemiddel, og i medisin tabletter som base. Den er mye brukt i andre produkter, inkludert tannkrem, tørre blanding dessert mikser, vin, bakepulver og deig. Kalsiumkarbonat motvirker syre.

Magnesiumhydroksid

Magnesium-hydroksyd i rolaids brukes for lindring av fordøyelsesbesvær og syre i magen. Det er fordelaktig for funksjonen av sunne nerver og vevceller. Men magnesium hydroxide er også ofte brukt som et avføringsmiddel. Forsiktighet bør utvises ved bruk av magnesium hydroxide hvis du har hatt problemer med magen, inkludert smerte og oppkast. Rolaids inneholder 135 mg magnesium hydroxide per tablett, hvis du opplever magesmerter, kvalme, slutte å ta rolaids og søke legehjelp.

Simethicone

Den mulit-symptom rolaids inneholder også 60 mg simethicone. Simetikon anvendes i en rekke produkter for lindring av gassen ved å binde de mindre bobler i tarmen i større seg og utstøter dem gjennom raping eller passerer gjennom luft. Prosessen antas å være fordelaktig i lindring av abdominal smerte ved å redusere mengden av gassbobler og forårsaker de større bobler som skal sendes ut av kroppen. Det er ingen kjente interaksjoner eller bivirkninger.