Digidexo.com

Hvordan Kill Bees og gule jakker

Hvordan Kill Bees og gule jakker


Gule jakker er langt mer aggressive enn vanlige bier og selv Africanized bier, men ved slutten av sommeren, alle disse flygende insekter blir usedvanlig aggressiv. De er panisk å finne den siste av en sviktende matforsyning før vinteren setter inn og de fleste av dem dør. Forstå grunnleggende atferd er en nøkkel til å bli kvitt både bier og gule jakker. Her er flere tips som vil holde dem ut av hagen din.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken type flygende skapninger bor i nærheten av hjemmet ditt. Ikke alle stripete insekt med vinger bør elimineres. Honning bier pollinere planter. Papir veps tære nesten utelukkende på black widow edderkopper og la mennesker alene. Africanized bier er en import som raser med det europeiske honningbie og viser en stor grad av aggresjon. Gule jakker svi gjentatte ganger og bite ukritisk. Identifisere og eliminere de to siste kolonier.

Finn bie bikube. Det kan være i bakken eller til og mellom den ytre fasader og gips indre av huset. I begge disse forholdene, dersom strukturen er stor, er det best å ringe en profesjonell.

Hvis biene svermer og henge flere svermende feller. Insekt svart lys zappers fungere også. En surfaktant såpe spray laget av halv Dawn oppvaskmiddel og halvparten vann kan sprayes direkte på bier, og de vil dø nesten umiddelbart. Raid Insect Spray er effektiv mot bier. Følg instruksjonene på etiketten for tiden på dagen og måte for søknaden.

gule jakker er tiltrukket av protein. Picnickers midlertidig henge rå strimler av biff eller kylling deler i trær godt unna maten deres bord å trekke gule jakker unna mennesker. Bruk permanent plasserte gul jakke feller for å tiltrekke seg insekter med feromoner. De kommer inn i fellen, og kan ikke komme ut. Deres frenetisk aktivitet lokker også andre gule jakker til samme skjebne.

Pyrethrum kjemiske sprøytemidler vil drepe en gul jakke reir nesten umiddelbart. Følg instruksjonene på etiketten for tiden på dagen, og beløpet skal brukes. Bruk en ny søknad neste dag for å være sikker på at alle insekter er borte.

Tips og advarsler

  • Caulk hull i ytterkledning. Reparere vindu og dør skjermer og kontroller inngang til loft mellomrom.
  • Det er best å forholde seg til både bier og gule jakker i skumringen. Disse er dagaktive insekter og de søker ly når solen går ned. De er mindre aggressive på den tiden og også praktisk samlet på ett sted.
  • Hvis strukturen eller reiret er for stor, kan du ringe en profesjonell for din egen sikkerhet.