Digidexo.com

Hvordan å balansere vann fra springen pH

Hvordan å balansere vann fra springen pH


Vann pH refererer til hvor sure eller alkaliske det er. James Forleo, en kiropraktisk lege med mer enn 30 års erfaring, sier pH-papir kan brukes til å teste vannnivå. Måten vannet brukes dikterer den ideelle pH-nivå. For eksempel, vann som er sur-pH 6 og mindre er ideell for rengjøring, fordi det lathers raskt. Drikkevann bør ha et pH-område på 6 til 8,5. Laurette Willis, en personlig trener og foredragsholder, forteller at alkalisk drikkevann holder sunn oksygen tilgjengelig til blodceller. Det finnes ulike metoder som kan brukes for å balansere pH i vann fra springen.

Hvordan å balansere vann fra springen pH

•  Tilsett 4 ss. av frisk sitronsaft til en liter av surt vann for å heve pH-verdien. Ifølge Best Water Filter Guide nettsted, ved hjelp sitron for å heve vann pH er en kostnadseffektiv metode som også er ideell for å øke vannets smak. Baking soda fungerer også godt for å heve vann pH. Den PRLog råder til å legge 1/4 ts. natron til en liter med vann for å heve pH-verdien.

Bruk en Distiller for å balansere vannet pH. En distiller ikke bare balanserer pH, men det rids også vannet i alle andre forurensninger. Det fungerer ved å koke vannet, for så å kjøle dampen sluppet tilbake til flytende form. Under destillasjonsprosess, er sure giftstoffer fjernes, slik at vann med nøytral eller alkalisk pH. Denne metoden ulempe er at det er dyrt og bruker mye energi. Gabriel Cousens, en lege og en ernæringsfysiolog, i sin bok "Bevisst Eating", sier at dette problemet kan elimineres ved bruk av en solcelledrevet Distiller.

Bruk en ioniseringsfunksjonen å balansere vann fra springen pH. Ioniseringsprosessen anvender elektrisk strøm for å separere de sure og alkaliske partikler i vann. Ifølge Cousens, er i alkalisk vann som brukes til drikkevann, mens den sure holdes for rengjøringsformål. Ulempen er at ioniseringsutstyr er dyre.

Filter vann ved hjelp av en mugge som fungerer ved å filtrere klor ut, heve vannet pH. Filtrering mugger er billig og kan kjøpes på et kjøkken apparatet butikken. Fordelen med disse kanner er at filtrene er utskiftbare når de slites ut uten å måtte kjøpe hele kannen igjen.