Digidexo.com

fysisk aktivitet og psa

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol


Avhengig av din medisinske tilstand og prognose, kan det hende du trenger å bruke hele eller deler av dagen i en rullestol. Tilstanden din avgjør også hvor mye bevegelse eller motorisk funksjon du har. Noen mennesker i rullestol kan ikke bruke sine ben, men kan bruke armene, og har overkroppen funksjon. Andre kan ha begrenset bruk av armer og skuldre. Din fysiske terapeut kan hjelpe deg å finne noen fysiske aktiviteter som vil hjelpe deg å opprettholde din generelle helse, og forbedre din mentale og emosjonelle helse.

Rullestol Aktiviteter

I dag er rullestoler designet for å tilby de største fordelene til de med individualiserte behov. Den økende populariteten til rullestol sport har tilbudt tilpasning og tilbehør til rullestoler som passer nesten alle behov, avhengig av funksjonsevne av sin bruker. Tradisjonelle rullestoler kan tilpasses for racing, basketball spiller, fjellklatring og leker på stranden. Enkelte populære rullestol aktiviteter inkluderer rullestol fekting, ski og tennis, ifølge apparelyzed.com.

Junior-VM

Rullestol & Ambulerende Sports USA er medlem av den amerikanske olympiske komité og sponser en rekke arrangementer for rullestolbundne individer, inkludert under junior-VM. Idrett i denne hendelsen inkluderer bordtennis, vektløfting, skyting og bueskyting. Denne organisasjonen fremmer et bredt spekter av rekreasjons-og konkurranseaktiviteter og idrett for de i rullestol.

Adaptive Sports

Hvis du er i en rullestol, kan du nyte sport du har lært å kjenne og elske. Adaptive idretter som handcycling, slede hockey og quad rugby er bare noen sponset av rullestolen Sports Federation. Personer i rullestol har mulighet til å opprettholde fysisk helse og velvære gjennom baseball, fotball, tennis og basketball. Funksjonshemmede golfere dra nytte av spesialiserte golfbiler og utstyr og engasjere seg i rekreasjons-og konkurransedyktig golf rundt om i landet.

Rullestol basketball og handcycling blir stadig mer populære, gjort mulig av spesialkonstruerte rullestol utstyrt med handcranks for syklet med hendene. Folk i rullestol kan også seile på båter, skydive og konkurranse danse. Dagens medisinske teknologi og ingeniør design gjør nesten hver idrett mer tilgjengelig enn noen gang før til de som er rullestol-bundet.

Funksjonshemmede Barnesport

Barn i rullestol kan engasjere seg i rullestol sportslige konkurranser som Paralympics, den amerikanske Amputasjons Soccer Association og USAs Idrettsutøvere med funksjonshemminger Victory Games, bare for å nevne noen. Rullestol aktiviteter og sport bidra til å øke styrke, utholdenhet og fleksibilitet, i henhold til American Association of tilpasset sportsprogrammer. Rullestol aktiviteter bidra til å forhindre fedme og depresjon for alle aldersgrupper.

Etter skolen Fysiske aktiviteter

Etter skolen Fysiske aktiviteter


Fysisk aktivitet kan ha en betydelig innflytelse på aa barnets emosjonelle og fysiske helse, noe som er spesielt viktig som overvektige barn blir mer vanlig. Økt øvelse har vist seg å hjelpe barn å opprettholde en sunn vekt og bedre selvtilliten.

Det finnes ulike etter skolen programmer utviklet for å fremme en sunn livsstil og øke sportsånd i ungdommen. Fysisk aktivitet har vist seg å redusere fettprosent eller overflødig kroppsvekt hos overvektige barn og ungdom og oppmuntre barna til å bære sine sunne vaner over i sitt voksne liv i henhold til presidentens Council on Physical Fitness and Sports.

Scholastic Sports

Det er mange scholastically koordinerte sport studenter kan delta i. Mange skoler har fotball, basketball, spore, cheerleading og langrennsteam som elevene kan delta. Skolesportsprogrammer krever praksis flere netter per uke og så mange som tre kamper per uke i sportens sesongen, noe som betyr at de deltakende studentene vil få rikelig med mosjon gjennom hele uken. Løping, hopping og calisthenics er aktiviteter som er felles for de fleste sportsprogrammer. I tillegg til fysiske fordeler, skolastiske sport gi muligheter til å utvikle varige vennskap med lagkamerater.

Disse lagene lære elevene sportsånd og gi en mulighet for trening. I mange tilfeller, idrettslag er en stor del av skolen og samfunnet, slik at deltakerne er sikker på å få litt erfaring i sosialisering også. Dessverre er disse lagene ofte valgt av try-out, så noen elever vil bli ekskludert. Før du prøver ut for et idrettslag, må studentene være godkjent for fysisk aktivitet av en lege som vil undersøke kondisjonsnivået og evne.

Samfunn Sport

Fellesskaps idretter som Little League baseball eller AYSO fotballigaene gi barna en sjanse til å være en del av et idrettslag utenfor skolas idretter. Selv om noen programmer krever en tryout, de fleste lagene er åpne for alle berettigede barn. Disse programmene hjelper elevene til å bli venner med barna deres alder som bor i samme samfunn, men som kanskje ikke går på samme skole. Denne forbindelsen er spesielt nyttig i overgangen til ungdomsskolen eller videregående skole. Ofte vil elever fra flere barneskoler delta på samme ungdomsskole, så det er nyttig for barna å bli kjent med noen av sine nye klassekamerater når du går videre til en ny skole. I tillegg til konkurrerende spill, vil lagene trenger å møtes for praksis før og i løpet av sesongen. Disse programmene vil vanligvis gi barn med 3-4 måneder med fysisk aktivitet, som for eksempel løping, spark, hoppe og kaste. Disse fysiske fordelene vil også hjelpe barn i utvikling av kognitive ferdigheter og forberede dem for klasserommet og andre gruppesituasjoner.

Svømming

Svømming er en full-body workout som kan supplere den fysiske aktiviteten barnet ditt går glipp av mens du er på sommerferie fra skolen. Enten barnet ditt tar leksjoner, svømmer konkurransedyktig, eller svømmer bare for moro skyld, vil han være å få hjerte-og kondisjonstrening, bedre styrke og utholdenhet, og holde kroppen hans fleksible, ifølge nettstedet Effektiv Water Fitness. I motsetning til andre fysiske aktiviteter, engasjerer svømming alle de store muskelgruppene for å gi fullstendig opplæring for kroppen. Vann gir en vektløs miljø for trening, noe som reduserer tunge støt med bakken som er vanlig i andre idretter.

Svømming gir også store psykiske fordeler, for eksempel stress, til svømmeren. Den repeterende slag, lange runder, synkronisert pustemønster og undervanns stillhet kan bidra til å frigjøre sinnet fra distraksjoner. Redusere stress vil hjelpe studenten fokusere bedre i klasserommet.

Gymnastikk

Et flott alternativ til skolassportsprogrammer er innmelding i private gymnastikk undervisning utenfor skolen. Dette er en fin måte for barn å utvikle vennskap med barn utenfor skolemiljøet. Gymnastikk undervisning er ikke begrenset til håpefulle olympiere, faktisk, det er en utmerket måte å få barna opp av sofaen mens du lærer disiplin av en utfordrende sport. Gymnastikk kombinerer gulvet risting, hvelv, ujevn parallelle barer, balanse bjelker, pommel hester og ringer for en full-body workout.

I tillegg til fysiske fordeler, kan gymnastikk utdanning positivt påvirke en elevs prestasjoner i klasserommet. "Gymnastikk og tidlig barndom bevegelse utdanning er direkte knyttet til utvikling av nevrologiske baner i studenter og fremme lesing beredskap", ifølge USAs elitetrenere Association for Women gymnastikk. Disiplinen er nødvendig for å mestre gymnastikk kan lære elevene å være disiplinert i sine studier også.

Ulempen til disse aktivitetene er at du vanligvis må betale for dem, selv om organisasjoner som YMCA tilby hjelp til familier med lav inntekt. Egnede alternativer til gymnastikk leksjoner som dans eller kampsport; alle tre aktiviteter jobbe hele kroppen og øke fleksibiliteten.

Neighborhood Games

Noen ganger foreldrene ikke har penger til sine studenter til å delta i faglige eller private sport, men de kan likevel gi barn muligheter for fysisk aktivitet hjemme. Sett en tidsplan for familien å ta en tur sammen hver dag. Organisere et nabolag basketball liga for å få barn i nabolaget aktiv. Tegn en paradiset kvadrat på fortauet eller sykle sykler sammen. Barn i distriktene kan få fysisk aktivitet ved å bidra med oppgaver som du legger ved, hjelper på gårder eller kjører gjennom ørkenen. Nabolaget parker er den perfekte setting for en rekke fysiske aktiviteter, fra softball spill til tennis, svinger til spill som "Red Rover." Det spiller ingen rolle hva fysisk aktivitet barn gjør. Det viktigste er å få barna utendørs og i bevegelse fordi en sunn barndom kan føre til en sunn voksen livsstil.

Barrierer for fysisk aktivitet hos barn

Barrierer for fysisk aktivitet hos barn


Fedme rate blant amerikanske barn i dag er betydelig høyere enn det var for 30 år siden, og mens fastfood og bearbeidet mat er noe av skylda, er fysisk inaktivitet også en medvirkende faktor. The American Heart Association anbefaler at barn engasjere seg i minst 60 minutter med høy fysisk aktivitet per dag. For en rekke grunner, er det mange barn ikke oppfyller denne standarden.

Teknologi

En grunn til at barn er mindre aktive i dag enn i tidligere generasjoner kan ha å gjøre med den teknologiske fremskritt de siste tiårene. Barn i dag er utsatt for et bredt spekter av underholdning, deriblant TV, Internett, iPods og videospill. Ifølge Dr. Charles Corbin av Arizona State University, etter-skoletid er det mest avgjørende for fysisk aktivitet. Mange barn ender opp med å tilbringe denne tiden foran TV eller datamaskin i stedet for å spille ute eller gjør noe fysisk. Corbin foreslår at foreldre finner en måte å oppmuntre sine barn til å være aktive i løpet av denne tidsperioden, som for eksempel å sykle til en venns hus eller deltar i en etter-skolen idrett eller aktivitet.

Role Models

En av de viktigste tingene en forelder kan gjøre for å hjelpe barnet sitt bli aktiv er å sette et godt eksempel. The Centers for Disease Control and Prevention foreslår at foreldre gjør fysisk aktivitet til en del av deres familie daglige rutine. Å ta en spasertur eller sykkeltur sammen er ikke bare en fin måte for foreldre å bånd med sine barn, men også lærer barn om viktigheten av fysisk aktivitet. Og fysisk aktivitet trenger ikke å være strukturert eller organisert. Bare ta barna til en park eller atletisk felt og gi dem muligheten til å kjøre rundt vil møte eller overgå retningslinjene AHA.

Skoler

Ifølge Corbin, som co-skrevet studien "Fysisk aktivitet for barn: En erklæring for barn i alderen 5-12," en av de største hindringene for fysisk aktivitet blant barn er at mange skoler har vært å kutte ned på fordypningen og lek tid til å få mer tid til klasseromsundervisning. Selv har mer læring tid kan virke som en god ting, indikerer Corbin forskning at det motsatte kan være sant. Fysisk aktivitet i løpet av skoledagen øker et barns energinivå og årvåkenhet, noe som gjør ham mer sannsynlig å lykkes i klasserommet. Barn som er aktive på skolen er også mer sannsynlig å være aktiv etter skolen og i helgene.

Helse Issues

Økt fysisk aktivitet i et sunt barn kan ikke være veldig vanskelig, men et barn som har en kronisk sykdom eller funksjonshemming kan være vanskeligere. Mange barn lider av astma eller allergi som gjør spille utenfor vanskelig. En fysisk funksjonshemming kan også begrense hvilke typer aktiviteter et barn kunne drive. Anbefaler CDC at foreldre snakker med en barnelege eller spesialist før du starter noen treningsprogram slik at de kan bidra til å finne en aktivitet som passer for at barns evner.

Hvordan få barna involvert i fysisk aktivitet og spill

Hvordan få barna involvert i fysisk aktivitet og spill


Å få barna til å være fysisk aktive kan være ganske utfordrende fordi mange barn tilbringer mye tid stillesittende foran datamaskinen, TV eller spillkonsollen. Barn som trener har sterke muskler og bein, og er mindre sannsynlig å bli overvektige eller utvikle høyt blodtrykk og type 2 diabetes. Trening trenger ikke å bety å jobbe ut i en gymsal. Fysisk form i barna kan stimuleres gjennom en rekke aktiviteter og spill.

Hvordan få barna involvert i fysisk aktivitet og spill

Velg alderstilpassede fysiske aktiviteter for barnet ditt. Tillat preschoolers å utvikle sine grunnleggende ferdigheter ved å kjøre og sparker eller kaster en ball. Leke sisten med dem eller et slag følge lederen. Få skolealder barn involvert i spill de liker for eksempel baseball, fotball eller basketball. La tenåringer opplever gym, skole sport og aktiviteter etter skoletid som skateboarding.

Oppmuntre barnet til å bli involvert i spill og aktiviteter de liker og er gode på. Ifølge Kids Health nettsted, hvis et barn er flinke til en viss aktivitet, vil han være mer interessert og engasjert til å delta.

Schedule daglige fysiske aktiviteter og spill i barnets vanlige daglige rutine på et tidlig alder. Gjør det til en vane, slik at hun er mindre tilbøyelige til å hoppe over det og at hun blir vant til det.

Sett et godt eksempel for barnet ditt, og holde seg fysisk aktiv. Etablere en sunn livsstil. Unngå å bli en sofagris, fordi dette ikke vil sette et godt eksempel for barnet ditt.

Begrens mengden tid du lar barnet ditt til å se på TV. Få barnet ditt til å se spille sammen programmer når de gjør se på TV slik at de holder mentalt og fysisk stimulert.

Bli involvert i ditt barns fysiske aktiviteter og spill. Ta barnet til parken, gå turer med barnet ditt, og danse, synge og spille spill med barnet ditt for å holde ham aktiv. Organisere gruppeaktiviteter og spill med andre barn og deres foreldre. Gjør fysisk aktivitet til en morsom opplevelse.

Hvorfor barn trenger Fysiske aktiviteter

Hvorfor barn trenger Fysiske aktiviteter


Barn trenger ikke gjøre så mye fysisk aktivitet som de skal. Amerikanske barn er mindre skikket enn barn for en generasjon siden var, ifølge American Heart Association. Fysisk aktivitet hos barn er viktig blant annet fordi det kan bidra til å forhindre inaktivitet og sykdom i voksen alder. Fysisk aktivitet krever lek, mosjon, og begrensninger på TV og datamaskin tid. Barn i skolealder bør ha en time fysisk aktivitet daglig.

Bone Development

Dine bein kommer fra levende vev. Å utvikle sterke bein, barn trenger fysisk aktivitet. Etter hvert som barnet vokser, benmasse utviklet seg fra fysisk aktivitet vil bidra til å bestemme hennes bein helse i løpet av resten av sitt liv, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Fedme og sykdom

Childhood fedme fører til flere helseproblemer. Barn kan lide av hjerte-og karsykdommer, høyt kolesterol og diabetes, ifølge Mayo Clinic. Fysisk aktivitet kan bygge muskler, lavere blodtrykk, bedre fleksibilitet og kontrollere vekten.

Sleep

Den fysiske aktiviteten til barnet ditt bestemmer hvor godt han vil sove. Inaktive barn ta lengre tid å sovne, rapporter Nursing Times. Aktive barn ikke bare sovner raskere, de har en tendens til å sove lenger. Få en god natts søvn kan gi barnet den energien som er nødvendig for hans dag.

Andre grunner

Fysisk aktivitet øker bevegelighet og koordinasjon i barnet ditt. Aktivitet kan forbedre mental velvære, og dermed redusere stress. Fysisk aktivitet fremmer selvtillit. Trene med barnet ditt kan være hyggelig for hele familien.

Fysiske aktiviteter for et barn

Fysiske aktiviteter for et barn


Vektige barn i USA har mer enn tredoblet de siste 30 årene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Overdreven vekt i barndommen øker risikoen for utvikling av voksenlivet vekt-relaterte sykdommer, så som type 2 diabetes, høyt kolesterol og enkelte krefttyper. CDC, American Heart Association og US Department of Health and Human Services alle anbefaler at barn og unge gjør minimum 60 minutters daglig fysisk aktivitet.

Velge en aktivitet

Aktivitetene barnet kan velge er stort og variert. Fokus på barnets alder, personlighet og interesser. Lagidrett eller samfunnet drevne playgroups er perfekt for den sosiale barnet. Hvis barnet ditt foretrekker å spille alene, bør du vurdere en individuell idrett. Velg en aktivitet hvor barnet kan være vellykket og, viktigst av alt, ha det gøy. For eksempel ikke registrere dem i svømming hvis de er redd for vann eller dykking hvis de er redd for høyder. Fokus på fritidsaktiviteter for noncompetitive barnet, understreker god helse og sosial interaksjon versus konkurranse. Hvis penger er begrenset, oppfordrer daglig spill på den lokale lekeplassen eller ordne spille datoer med barn i nabolaget.

Individuelle aktiviteter

Det finnes utallige individuelle aktiviteter barnet kan delta i. Hvis du har tilgang til en skøytebane, vurdere figur eller skøyter. De fleste samfunnshus som har bassenger tilbyr muligheter for svømming og dykking klasser, både rekreasjons-og konkurransedyktige. Racketsport, for eksempel tennis, badminton eller squash kan spilles året rundt. Tenk ekteskapelig kunst eller gymnastikk. Ski hvis du bor i et vinterklima. Gratis aktiviteter inkluderer å spille basketball på den lokale skolen eller på lekeplassen, hoppetau på oppkjørselen, går tur med hunden eller jogge rundt blokken.

Lagidrett

Lagidretter tilbys i alle samfunn og i de fleste skoler. Avhengig av barnets interesser og mål, rekreasjons-og konkurransedyktige ligaer er tilgjengelig for mange idretter, blant annet håndball, fotball, basketball, landhockey, ishockey og fotball. For gratis aktiviteter, starte dine egne lag. For eksempel invitere nabobarna for et spill av fotball eller baseball i den lokale lekeplassen.

Familieaktiviteter

Sette et eksempel for barnet ditt ved å starte ditt eget treningsprogram eller trener sammen. Limit TV, datamaskin og mobiltelefon tid, og midt daglig familie tid rundt trening. Lufte hunden eller jogge sammen. Plan helg familie turer. Leke sisten eller gjemsel på lekeplassen. Ri sykler eller gå rulleskøyter, bowling, golf eller svømming sammen. Gå på skøyter eller aking hvis du bor i et vinterklima. Å være fysisk aktiv som en familie setter en levetid eksempel for barnet ditt mens fremme familie bånd.

Fordeler

Fordelene med daglig fysisk aktivitet er enorme. Din fysisk aktive barn vil utvikle sterkere bein og bedre konsentrasjonsevner. Opprettholde en sunn vekt vil øke selvfølelse og selvtillit gjennom forbedret kroppsbilde. Individuelle og lagidretter fremme viktige livsferdigheter, som kommunikasjon, empati, tidsstyring, engasjement og lederskap. The American Heart Association sier stillesittende barn blir vanligvis stillesittende voksne med en redusert levealder og økt risiko for å utvikle vekt-relaterte sykdommer. Etablering av regelmessig trening i barndommen legger grunnlaget for en levetid på sunn og aktiv livsstil.

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers


Barnepass sentre buzz med energi som barn løpe, krype og klatre seg gjennom hver dag. Energien er litt lavere i barnehagen, men der unge spedbarn er fortsatt immobile. Men babyer trenger fysisk aktivitet starter fra det øyeblikket de er født. Med litt planlegging, kan omsorgspersoner bidra spedbarn får den aktiviteten de trenger for å fortsette å vokse og utvikle seg som sunne babyer.

1 til 2 måneder

Omsorgspersoner kan hjelpe spedbarn øke sin muskelstyrke ved å snu babyer og rulle dem, eller ved å holde dem og forsiktig spretter og svaier. Dette hjelper babyer utvikle forbindelser mellom hjernen og musklene. Av to måneder, kan omsorgs la spedbarn øver rulle over og øve løfte opp hodet og brystet, mens på sine mager. Spedbarn kan bli satt på ryggen (for spilletid bare) og leker kan dinglet over dem. Babyene får i mye fysisk aktivitet med hele tiden de tilbringer sparker, men vil ennå ikke strekke seg etter lekene.

3 til 4 måneder

Ved 3 til 4 måneder, babyer er mye sterkere og er klar for mer fysisk aktivitet. Omsorgspersoner kan plassere spedbarn på fanget overfor dem, og oppmuntre barnet til å stå mens du holder hendene. Babyer kan bli gitt mer spilletid på sine mager, siden de nå er i stand til å forsørge seg selv på armene. Dette fysisk aktivitet vil styrke babyens rygg og bidra til å forberede dem for gjennomgang. Spedbarn på 3 til 4 måneder er i stand til å nå ut, sveip på og gripe leker kort, noe som er bra arm trening, og barnets omsorgspersoner kan holde leker ut til spedbarn for å oppmuntre til dette.

5 til 6 måneder

Ved 5 og 6 måneder, spedbarn begynner å sitte oppreist med støtte, som gir musklene en treningsøkt. Pleiere kan oppmuntre denne fysisk aktivitet ved å støtte barnet med puter. Babyer kan også hente og slippe leker, slik at omsorgspersoner bør holde ut leker til spedbarn for arm trening. Noen babyer kan rocke frem og tilbake på alle fire. Pleiere kan oppmuntre rocking, noe som styrker en spedbarnets rygg, ben og arm muskler. Hvis babyer begynner å skli fremover, kan omsorgspersoner lokker babyene til å komme til dem. Babyer bør oppmuntres til å stå med støtte og sprett.

Sikkerhet

For å sikre trygt fysisk aktivitet for spedbarn, må omsorgs holde babyer i synet til alle tider. De bør også gi trygge og rene lekeområder, inkludert rene gulv og tepper. Omsorgspersoner må også huske at spedbarn har en fysisk aktivitet grense og gi nødsignaler når de må stoppe. Disse kan omfatte gråt eller uro. For å unngå å overbelaste babyer, kan omsorgspersoner begrense fysisk aktivitet, noe som gir flere muligheter per dag for trening.

Fysisk aktivitet og høyt blodtrykk

Fysisk aktivitet og høyt blodtrykk


Det er ikke klart hva som forårsaker høyt blodtrykk - også referert til som høyt blodtrykk - i de fleste mennesker, men det øker risikoen for hjertesykdom og slag. Selv om det kan behandles med medikamenter og til en viss grad ved hjelp av diett, en av de mest effektive måtene å forhindre og å senke blodtrykket er gjennom daglig øvelse som hever hjertefrekvensen. Men folk som utvikler ekstremt høyt blodtrykk mens du trener bør du oppsøke lege, fordi dette kan være en indikasjon på tidlig hjertesykdom.

Definisjon av Hypertension

Hypertensjon er definert som en "kronisk forhøyet blodtrykk større enn 140/90 millimeter," ifølge en artikkel på trening og hypertensjon på American College of Exercise nettside. Det kan være en indikasjon på innsnevring arterier eller et svakt hjerte. Personer som har ubehandlet hypertensjon er fem på syv ganger større sannsynlighet for å utvikle koronarsykdom eller lider slag enn de med normalt blodtrykk, advarer ACE.

Typer og Mengde Anbefalt Exercise

De beste typer fysisk aktivitet er de som heve din pust og hjerte priser for langvarig, uavbrutt perioder eller en serie av korte støt med aktivitet. Disse typer trening styrke hjertet, og et sterkt hjerte pumper blodet lettere, noe som gir mindre press på blodårene, forklarer Mayo Clinic. Eksempler på den første tilnærmingen ville være jogging, sykling eller svømming. Den korte støt tilnærming kan innebære korte, intense fjærer, hoppe tau, hopping knekt eller knebøy thrusts eller en kombinasjon av disse (sirkeltrening). Uavhengig av hvilken tilnærming du adoptere, bør du prøve å gjøre 30 til 60 minutter med trening tre til seks ganger i uken, råder ACE.

Andre former for aktivitet, slik som raker løv, turgåing, klatring trinn og livskraftige husarbeid, er også former for trening, legger Mayo Clinic.

Effekter

Regelmessig aerob trening har vist seg å senke blodtrykket hos eldre menn og kvinner, men det kan også redusere unge voksnes risiko for å utvikle høyt blodtrykk, ifølge en artikkel i april 2007-utgaven av American Journal of Public Health. En 15-årig studie som involverer nesten 4000 unge voksne viste at trener fem ganger i uken og brenne 300 kalorier per økt redusert sin risiko for å utvikle høyt blodtrykk med 17 prosent. De reduserte risikoen med ytterligere 11 prosent for hver 1500 kalorier de forbrent per uke. Trening hjelper også til med vekttap, noe som er viktig fordi overvektige mennesker har økt risiko for å utvikle høyt blodtrykk, påpeker Mayo Clinic ut.

Overvåkingsresultater

Den eneste måten å overvåke resultatene er ved å få regelmessig blodtrykkssjekk. Du kan gjøre regelmessige besøk til en lege eller få en blodtrykksmansjett å bruke hjemme. Du bør sjekke trykket en time før trening, sier Mayo Clinic. Normalt blodtrykk hos friske mennesker er 120 over 80. (Det første tallet indikerer hvor mye press plassert på blodårene når hjertet kontrakter. Den andre tallet er hvor mye press mot veggene mellom pulsslagene, sier ACE.)

Forholdsregler

Personer med høyt blodtrykk eller ikke er vant til å trene bør starte med lave til moderat intensitet trening for å unngå skader og la ditt hjerte og lungene blir vant til den økte anstrengelse. Øvelse ofte midlertidig øker blodtrykket, men i noen kan det pigg farlig å nivåer av 200-250 millimeter kvikksølv, ifølge en 17 mai 2005, artikkel om pasientens helse internasjonale nettsider. Dette kan være et tegn på hjertesykdom og kan kreve behandling.

Hvis du føler deg svimmel, langvarig kortpustethet, føler brystsmerter eller tetthet mens du trener, bør du oppsøke lege. Du bør også gjøre det hvis du utvikler uforklarlig smerter i en arm eller kjeven eller uregelmessig hjerterytme eller slapphet, sier Mayo Clinic.

Fysisk aktivitet og kaloriinntak

Fysisk aktivitet og kaloriinntak


For å gå ned i vekt eller bare opprettholde god helse, må du finne en balanse mellom fysisk aktivitet og antall kalorier som forbrukes. Kroppene våre trenger betydelige kalorier for å fungere. Nøkkelen til å holde seg frisk er å vite hvor mye er for mye.

Caloric krav

The National Heart Lung and Blood Institute (NHLBI) bemerker at aktive personer trenger mer kalorier per dag enn stillesittende mennesker. Tenårene og voksne menn bør ta i ca 400 mer kalorier på en dag enn sine kvinnelige kolleger.

Eksempel

Den NHLBI påpeker at en moderat aktiv (som tilsvarer å gå 1,5 til 3 miles daglig på 3 til 4 MPH) 19-30 år gammel mannlig bør spise mellom 2600 og 2800 kalorier per dag til drivstoff sin aktivitet. En inaktiv mann på samme alder skal bare ta i 2400 kalorier daglig.

Kalori Balanse

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) forklarer at å ta inn flere kalorier enn du forbrenner skaper "kalori overflødig" i kroppen din, spørre vektøkning. Den inverse, kjent som "kalori underskudd," fremmer vekttap. For å opprettholde vekten din strebe etter "kaloribalanse."

Funksjon

For å gå ned i vekt, sier CDC du må forbrenne 3500 kalorier for å miste en kilo. Dette kan oppnås med fysisk aktivitet eller ved å kutte kaloriinntaket med 3500 kalorier over tid.

Misforståelse

CDC slår ned myten om at å spise om natten provoserer vektøkning. Det motvirker at antall kalorier du tar i mot nummeret du brenne gjennom fysisk aktivitet over 24 timer er det som teller.

Fordeler

Riktig spising og regelmessig trening som resulterer i enda beskjedne vekttap kan senke blodtrykket og forbedre kolesterolnivåer, ifølge CDC.

Fysisk aktivitet og koronar hjertesykdom

Koronar hjertesykdom oppstår på grunn av innsnevring av blodårene. Dette reduserer blod og oksygentilførselen til hjertet. Åreforkalkning er den vanligste årsaken til koronar hjertesykdom. Denne tilstanden innebærer at fatty materiale og plakk har bygget opp på blodårene. Trange arterier forsinke eller stoppe blodtilførselen til hjertet. Fysisk aktivitet reduserer koronar hjertesykdom risiko og kan til og med reversere noen symptomer.

Symptomer

Du kan ha koronar hjertesykdom uten å oppleve noen symptomer. Vanlige symptomer er brystsmerter eller ubehag som føles som noen klemme ditt hjerte, sjokkerende det av oksygen. Smerten kan dukke opp med aktivitet eller stress og avtar med hvile eller nitroglyserin tabletter. Du kan oppleve smerter i nakke, armer, mage eller øvre del av ryggen. Andre symptomer inkluderer kortpustethet og trett. Fysisk trening bedrer disse forholdene.

Trening og helserisiko

Inaktivitet er den primære risikofaktor for koronar hjertesykdom. Det er ofte forløper til fedme og andre tilstander forbundet med hjertesykdom. Fysisk aktivitet tre til fem ganger i uken reduserer mange av disse risikoene. Trening reduserer mottakelighet for diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høye triglyseridnivåer, og i forbindelse med kosthold og medisiner terapi, kan bidra til å kontrollere disse helseproblemer. Trening kan til og med reversere disse helseproblemer i noen tilfeller. Trening hjelper du mister eller kontrollere vekten og kroppsfettet og støtter din innsats for å slutte å røyke.

Hjertemusklene

Hjertet er en muskel, og som andre muskler i kroppen, må det trening for å fungere ordentlig. Regelmessig mosjon gir ditt hjerte og kardiovaskulære systemet evnen til å fungere bedre og forbedrer blodsirkulasjonen. Brystsmerter og andre symptomer avta etter trening. Trening forbedrer hjertefunksjon selv om du har hatt et hjerteinfarkt. The American Heart Association sier at sammenslåtte studier viser at atferds modifikasjoner og regelmessig fysisk aktivitet etter et hjerteinfarkt bedre overlevelse og livskvalitet.

Well-Being

Fysisk aktivitet hjelper koronar hjertesykdom lider ved å forbedre deres generelle livskvalitet og kroppssammensetning. Dine bein, ledd og muskler holde seg frisk, og du forbedre fleksibilitet og balanse. Du har den energien som trengs for å fullføre dine daglige aktiviteter, føler seg mer trygg og redusere depresjon og angst. Muskeltonus, holdning og fallende risiko reduseres.

Øvelse Anbefalinger

Et treningsprogram bør inneholde aerobic, styrketrening og fleksibilitet. Aerobic trening bør inneholde 3 til 5 dager med trening som øker pulsen, som å gå, sykling, svømming eller vannaerobic. Gjør 2 eller 3 dager med styrketrening og deep-pusteøvelser. Start forsiktig hvis du aldri har utøvd. Leger kan anbefale tilsyn kosthold og mosjon planer for å sikre din sikkerhet med spesialister som arbeider med koronar hjertesykdom lider. Lytt til kroppen din, og stoppe hvis du føler deg svimmel eller sløv.

Hvordan virker fysisk aktivitet påvirker Noens kalori behov?

Hvordan virker fysisk aktivitet påvirker Noens kalori behov?


Den mest effektive måten for deg å øke hvor mange kalorier du trenger er å begynne å engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler du deltar i 150 minutter med moderat intensitet eller 75 minutter med høy intensitet aerobic aktivitet hver uke. Jo mer fysisk aktivitet du deltar i, jo flere kalorier forbrenner du og jo mer sannsynlig er det å opprettholde en sunn vekt.

Hvor går dine Kalorier Go?

Ditt daglige kaloribehov avhengig av tre ting - hviler stoffskiftet, fysisk aktivitet og varme thermogenesis. Din hviler metabolic rate består av kaloriene som kreves for å opprettholde kroppens funksjoner, som for eksempel pust og puls, og det står for hoveddelen av kaloriene. Fysisk aktivitet er den nest største bidragsyteren til hvor mye du kan spise på en bestemt dag, og det er også den minst konsekvent, fordi det avhenger av din trening for den dagen. Den minste bidragsyteren til dine kalori behov er varme thermogenesis, som er den energien som kreves for deg å fordøye og absorbere mat.

Fysisk aktivitet og kalorier

Når du deltar i regelmessig fysisk aktivitet, øker du hvor mange kalorier du trenger en dag. De ekstra kalorier kroppen din trenger avhenger av hvor ofte du trener, hvor hardt du trener og hvor lenge du trener. Når du øker noen av disse faktorene, vil du også øke caloric behov. For eksempel, brenner en £ 154 mann 370 kalorier ved å gå fotturer i en time, men han brenner 590 kalorier ved jogging i en time fordi jogging er en mer intens trening enn fotturer.

Kalori behov for menn

Caloric behov avhengig av din alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Hvis du er en inaktiv mann, trenger du 2000 til 2600 kalorier om dagen med færre kalorier trengte jo eldre du blir. Moderat aktive menn i gjennomsnitt trenger ytterligere 200 kalorier, noe som tilsvarer 2200 til 2800 kalorier om dagen. For høy aktivitet, USDA Center for ernæring, Policy and Promotion anbefaler 19-35-åringer forbruke 3000 kalorier, 36-55-åringer spiser 2800 kalorier, og 56-75 åringene spiser 2600 kalorier.

Kalori behov for Kvinner

Kvinner har en tendens til å trenge færre kalorier enn menn. Hvis du er en kvinne mellom 19 og 25 år gamle, trenger du 2000 kalorier; 26 til 50-åringer trenger 1800 kalorier og kvinner 51 og over trenger 1600 kalorier. Hvis du er en moderat aktiv, trenger du en ekstra 200 kalorier for din alder. Hvis du er kraftig aktiv, kan du forbruker en ekstra 400 kalorier fra stillesittende gruppen, unntatt for kvinner 26 til 30 år og 51 til 60 år, som bør bestrebe seg på en ekstra 600 kalorier om dagen.

Fysiske aktiviteter for personer med nedsatt

Fysiske aktiviteter for personer med nedsatt


Ifølge US Department of Health, er det bevis for at regelmessig fysisk aktivitet gir viktige helsefordeler for personer med funksjonshemminger, som ryggmargsskader, Stoke ofre, Parkinsons sykdom, multippel sklerose og cerebral parese. Det er en rekke øvelser basert på det spesifikke innholdet i funksjonshemming og hvordan den enkeltes muskler er berørt.

Adaptive Aerobic Exercise

Aerob trening er en god form for trening for alle, inkludert personer med nedsatt funksjonsevne. Når det gjelder mennesker med nedsatt funksjonsevne, refererer Adaptive aerobic trening for å trene for funksjonshemmede personer med redusert bruk og øves opp muskelmasse og med svekket autonome eller kardiovaskulære funksjoner eller de som er på medisiner som kan endre deres normal fysiologisk respons på trening. Som sådan, har aerobic trening for å tilpasses behovene til den funksjonshemmede.

Styrking

For folk som bruker rullestol, styrking av musklene som brukes for overføring og balanse er spesielt viktig fordi gjentatte overføringer ofte resultere i en situasjon hvor det er en ujevn muskulære utvikling. En styrke treningsprogram som er balansert og innebærer strekking av skuldermusklene kan hjelpe enkeltpersoner lindre muskelkramper og forebygge skader. Personer med nedsatt funksjonsevne, som de som har paraplegi (lammelser i underekstremitetene), multippel sklerose og cerebral parese, kan også ha nytte av styrkeøvelser. En typisk styrking teknikk ville innebære å plassere den enkelte på en treningsbenk og deretter stabilisere sine badebukser og andre nedre ekstremiteter. Denne fremgangsmåten krever bruken av en stabiliserende belte. Fra denne stilling kan den enkelte praktisere reglene for sikker løfting, som inkluderer strekker før løfting og bruk av myke bevegelser.

Fleksibilitet og utholdenhet

Fleksibilitet øvelser kan hjelpe folk med kontraktur, en muskel ubalanse som skyldes lammelser eller permanent muskuløs forkorting på grunn av en kronisk krampe eller fibrose. Disse personene har et begrenset utvalg av bevegelse og øvelser som involverer liggende på ryggen eller magen kan bidra til å slappe visse muskler. Utholdenhet øvelser kan hjelpe mennesker som har quadriplegia (lammelse av bein og armer). Slike øvelser inkluderer arm sykling (avhengig av alvorlighetsgraden av lammelse), svømming og andre aerobic øvelser utføres mens du sitter i et basseng. For å hjelpe dem å ta tak i håndtaket på treningsutstyret, kan de trenger å være utstyrt med gripe hansker eller mansjetter. Trunk stabiliserende belter kan brukes på utholdenhetstrening utstyr.

Fysisk aktivitet: Fedme og diabetes

Regelmessig fysisk aktivitet, for eksempel aerobic, gåing, løping eller trening, kan bidra til å forbedre din helse og bidra til å forhindre medisinske tilstander som diabetes. I tillegg kan fysisk aktivitet hjelpe deg å unngå å bli overvektige.

Fysisk aktivitet

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), reduserer regelmessig fysisk trening din risiko for å utvikle sykdommer.

Fordeler

Fysisk aktivitet forbedrer også muskelstyrke, og øker fysisk utholdenhet og fleksibilitet.

Fedme

Omtrent 64 prosent av personer regnes som overvektige eller overvektige i USA, ifølge CDC. Ekstra vekt på kroppen din kan sette deg i fare for alvorlige medisinske tilstander som hjertesvikt, høyt blodtrykk, astma og diabetes.

Diabetes

Fysisk aktivitet er svært viktig i behandling av diabetes, som rammer om lag 17,9 millioner diagnostisert enkeltpersoner og 5,7 millioner mennesker som ikke vet at de har tilstanden, ifølge American Diabetes Association (ADA).

Betydning

Fysisk aktivitet og et sunt kosthold kan redusere risikoen for å utvikle diabetes med 40 til 60 prosent, ifølge CDC.

Fedme hos barn og fysisk aktivitet

Fedme hos barn og fysisk aktivitet


Som i 2011, American Heart Association anslår at én av tre amerikanske barn og tenåringer er overvektige eller fete. Hvis venstre ubehandlet, kan barndommen fedme føre til en rekke fysiske og emosjonelle problemer, som for eksempel diabetes, hjertesykdom og depresjon. De mest utbredte årsakene til barndommen fedme er en stillesittende livsstil og dårlig kosthold. Innlemming daglig fysisk aktivitet i et barns liv bidrar til å bekjempe fedme og dens virkninger.

Årsaker til Inaktivitet

Flere faktorer kan bidra til et barns stillesittende livsstil. Barn som går på skoler med redusert kroppsøving klasser og fordypningen perioder kan få fysisk aktivitet i skolen, men Parent Teacher organisasjonens nettsted rapporter. Hjemme, tidsbruk ser på TV, spille dataspill eller snakke eller tekste på mobiltelefoner kan hindre barn fra å forfølge mer aktive tidsfordriv, antyder MayoClinic.com.

Minimum fysisk aktivitet

AHA og Centers for Disease Control and Prevention anbefaler minimum 60 minutter hver dag med moderat til kraftig fysisk aktivitet for barn og unge. Denne aktiviteten kan utføres på en gang eller brutt opp i mindre blokker av aktiviteten fullført i løpet av dagen.

Typer aktiviteter

For overvektige barn, bør fokus for vektkontroll være fysisk aktivitet heller enn strukturerte "øvelse" programmer. Enten det er å spille en lagidrett eller bare kjører rundt på tunet, enhver aktivitet som får et barns pulsen opp teller mot hans daglige aktivitetsmål. Mayo Clinic.com foreslår å la barnet ditt til å velge aktiviteter han nyter å hindre fysisk aktivitet fra følelsen som en straff, og for å hjelpe barnet å etablere en vane av å innlemme fysisk aktivitet inn i hans rutine.

Fordeler ved fysisk aktivitet

Overvektige barn kan ha nytte både fysisk og psykisk fra regelmessig fysisk aktivitet. Utover å hjelpe et barn administrere eller gå ned i vekt, kan daglig fysisk aktivitet styrke bein og muskler og kan forbedre søvnkvalitet og våkenhet på dagtid og redusere symptomer på astma eller søvnapné, ifølge MayoClinic.com. Daglig fysisk aktivitet kan også øke et barns selvfølelse og redusere symptomer på depresjon.

Dietter som anbefaler fysisk aktivitet

Et balansert kosthold kombinert med fysisk aktivitet er gunstig for en sunn livsstil. Mens noen dietter fremme fysisk aktivitet, andre ikke. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og forbedre din helse gjennom kosten, velg en godt avrundet program som inneholder en balanse av karbohydrater, proteiner og fett. Unngå kjepphest dietter, som pleier å være usunn, lite kalorier og kombinert med fysisk aktivitet - kan være farlig for helsen din.

Fysisk aktivitet for Weight Loss

Voksne bør drive fysisk aktivitet på en jevnlig basis med tillatelse fra sin lege. Ha 30 minutter av moderat intens kardiovaskulær trening (power walking, elliptisk maskin, sykling) fem dager i uken eller 20 minutter med intens kardiovaskulær trening (løping, hoppe tau, stairclimber) tre dager i uken, som anbefalt av American College of Sports Medicine samt American Heart Association. Engasjere seg i 8 til 10 styrke øvelser, fullfører 8 til 12 repetisjoner for hver øvelse. Du ønsker kanskje å søke råd hos en personlig trener, som kan lære deg riktige former for styrke øvelser for å forebygge skader.

DASH Diet

DASH Diet, godkjent av US Department of Health and Human Services og American Heart Association (og som sammenfaller med det amerikanske Department of Agriculture New Food Pyramid, utviklet i 2007) er en sunn lav-fett og lav-kalori diett som fremmer regelmessig fysisk aktivitet. Denne dietten Planen inneholder en rekke av hele korn, frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter, belgfrukter, fisk og magert kjøtt som kylling uten skinn. Den er laget for å følge en av tre daglige måltid planer som inneholder 1200, 1800 eller 2000 kalorier. Disse kalori mengder er trygge nok til å falle sammen med trening, men lav nok til å gå ned i vekt hvis flere kalorier blir brukt enn tatt i.

En diett Strategi for Life

The Global strategi for kosthold, fysisk aktivitet og helse er et program utviklet av Verdens helseorganisasjon i 2002 som anbefaler å spise sunt lang med regelmessig fysisk aktivitet. Kombinasjonen av kosthold og trening vil hjelpe deg å gå ned i vekt bare så lenge du er expending mer kalorier enn du tar inn ta inn gjennom karbohydrater, proteiner og sunt fett. The Global Strategy kan bli ansett som mer enn en livsstilsendring enn en diett, som er ideelt for de som søker pågående og eller varig vekttap.

Sommer Fysiske aktiviteter for hele familien

Sommer Fysiske aktiviteter for hele familien


Holde familien aktiv i løpet av sommeren kan være litt av en herlig opplevelse. Fysisk aktivitet kan variere alt fra å spille idrett til fotturer eller ta en rask spasertur. Holde familien din fysisk form kan bidra til å holde dem i god helse, både fysisk og mentalt, som fysisk aktivitet og trening bidra til å forbedre selvfølelse og hjelpe barn å lære disiplin.

Volleyball

Sett opp et volleyballnett i bakgården og har familien spille noen spill av volleyball per uke. Hvis bakgården plassen er begrenset, finne en volleyballbane eller delta i et treningsstudio som har en på stedet. Volleyball, som de fleste andre idretter, bidrar med strategisk tenkning og forbedrer den generelle kvaliteten på din helse, og senere livet ditt. I tillegg gir volleyball en stor fysisk trening, noe som kan føre til en mer tonet utseende og forbedre humøret. Trene produserer endorfiner som sender kjemikalier i hele kroppen for å lindre smerte, styrke immunforsvaret, forsinke aldringsprosessen og redusere stress, som igjen fører til lykke.

Kjører

Har familien løpe rundt et lokalt college eller high school spore et par ganger hver morgen. Hvis det ikke er noen spor i nærheten, kjøre rundt blokken et par ganger. Løping gir en endring av natur, samt kardiovaskulær trening, som er bra for hjertet. I tillegg kan den anvendes for å lindre stress og sikre et rolig disposisjon. Ved å kjøre, du gir deg selv tid til å samle tankene dine, så vel som tillater stress for sakte bli utgitt. Løping, som med de fleste trening, kan bidra til å brenne kalorier og redusere risikoen for visse sykdommer, som diabetes og høyt blodtrykk.

Basketball

Finn en lokal basketballbane og utfordre en nabo familien til en kamp. Miks og match opp lagene. For eksempel kan barn konkurrere mot de voksne for det første spillet, mens i neste kamp, ​​kunne en familie konkurrere mot hverandre. Gutter mot jenter er et annet alternativ hvis det er like mange gutter og jenter. Ta med håndklær og kjølere fylt med vann for å sikre at kroppene deres forblir hydrert. Ikke bare er basketball en stor kilde til trening, men det bidrar til å utvikle teamarbeid og lederskap ferdigheter.

Vandring

Forskning lokale turstier i området som familien kan utforske. Planlegg en fjelltur annenhver helg eller hver helg i sommer og velge en annen sti hver gang for å holde turene nytt og spennende. Arranger en camping over natten under en av turene til å oppfordre deg til å bli kjent med naturen og tilbringe kvalitetstid med barna dine.

Familie Fysisk Aktiviteter Liste

Familie Fysisk Aktiviteter Liste


Familiens helse er svært viktig på en rekke nivåer. Foreldrene må opprettholde god fysisk helse for å holde tritt med sine barn og unngå helsemessige problemer som kommer med mangel på mosjon og dårlige matvaner. Barna må også trene for å holde seg i form og lære viktigheten av lagarbeid og utholdenhet. En familie som gjør fysiske aktiviteter sammen kan motivere hverandre til å holde seg i form og ha det gøy på samme tid.

Gruppeaktiviteter

Team aktiviteter og idretter vil ikke bare oppmuntre barna til å være fysisk aktiv, men også lære viktigheten av teamarbeid og deling. Aktiviteten i seg selv kan være bare familien eller det kan inkludere samfunnet, så vel. En fotballkamp av foreldrene versus barna eller pick-up basketball vil vise barna hvor morsomt kan enkelt integreres i trening. Understreke begrepet et spill i stedet for trening og barna er mer sannsynlig å ønske å delta.

Kunst og Håndverk

En annen morsom måte å integrere familien fysisk aktivitet er å kombinere det med tidsfordriv barna allerede elsker for eksempel kunst og håndverk. For eksempel hjelpe barna lage flotte drager med forseggjort haler. Gå ut til en park eller til bakgården og fly dem. Hele familien skal kjøre rundt, ler og har det gøy, samtidig som vi gjør stor fysisk aktivitet for kroppen sin. Et annet alternativ er å trekke en forseggjort paradis spill på fortauet og deretter spille med barna etter at det har blitt innredet til deres tilfredshet.

Friluftsliv

Sykling, turgåing, ski, aking, skøyter, turgåing og svømming er noen av aktivitetene familier kan gjøre sammen. Disse friluftsliv kan kombinere en forståelse av naturen med å holde fysisk form. Foreldre bør diskutere aktiviteten med sine barn slik at alle er enige, deretter satt av for deres tiltenkte aktivitet avhengig av årstid. En spasertur etter middag kan være et sunt alternativ til å samle seg rundt TV eller delt opp i forskjellige rom foran dataskjermer. Familie tid og treningstid bør integreres som alle vil høste fordeler.

Husarbeid som Exercise

Det er vanlig at barn hater å gjøre husarbeid, men foreldre kan gjøre dem morsomme og fysisk. Rake løv og la barna få hopp i før å ha dem hjelpe bag dem. Gå eller jogge med hunden rundt kvartalet som et team, og skaper potensielle raser hvis beliggenheten gir et trygt løp. Gå til butikken hvis det er mulig og bære varene tilbake i stedet for å ta bilen. Arbeide sammen for å fullføre rengjøringsoppgaver rundt huset der alle har en jobb og et morsomt spill spilles ved ferdigstillelse.

Hvordan lage en fysisk aktivitet Pyramid

Ifølge en rapport fra Centers for Disease Control and Prevention, over 34 prosent av amerikanske voksne over 20 år regnes som "obese". Fordelene med regelmessig fysisk aktivitet går utover den mulige fysiske transformasjon. Regelmessig trening har dyptgripende helsemessige fordeler, for eksempel en redusert risiko for hjerte- og karsykdommer, type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag, enkelte kreftformer, beinskjørhet og leddgikt. Fysisk aktivitet forbedrer også mental outlook og kvaliteten på søvnen, reduserer stress og forbedrer kroppsbilde.
Mens nå og opprettholde en sunn vekt kan virke skremmende, begynner prosessen med regelmessig fysisk aktivitet. For å lette vekttap eller opprettholde en sunn vekt, anbefaler American College of Sports Medicine at friske voksne under 65 år utføre moderat intens kardiovaskulær aktivitet i minst 30 minutter på fem eller flere dager per uke, eller høy aktivitet i 20 minutter på tre eller flere dager per uke.

Bruksanvisning

Den fysiske aktiviteten pyramide

•  På et ark med hvitt papir, tegne en stor trekant. Forbeholder bunnen en tredjedel av pyramiden for daglig aktivitet ved å tegne en linje på tvers av pyramiden, og merker den delen, "Livsstil aktiviteter." Neste, skrive ned alle de aktivitetene du utfører, eller sannsynligvis vil utføre, på daglig basis. Velg en farge på markør for å taste inn dine aktiviteter.
Det amerikanske Department of Agriculture pyramide, basert på retningslinjene for amerikanere i alderen 18-64 2008, understreker at hverdagsaktivitet bør utgjør den største delen av fysisk aktivitet. Raker løv, klippe plenen, går tur med hunden, ta trappene på jobb og utfører husarbeid er eksempler på grunnleggende, daglige aktiviteter.

Deretter trekke en linje horisontalt over pyramiden, omtrent halvveis mellom punktet i trekanten og delen du reservert for Lifestyle aktiviteter. Merke dette avsnittet, "aerobic aktiviteter," i en annen farge enn du brukte for basen. Dette vil gjøre det lettere å skille mellom de delene av pyramiden. I venstre side av denne delen, skrive ned alle de moderate aktiviteter du deltar i hver uke, og deretter skrive ned målet: ". Sikt på 150 minutter med moderat aerob aktivitet, eller mer"
Aerobic aktiviteter, som for eksempel trenings fotturer, dans, svømming runder, jogging og sykling er eksempler på moderat intensitet øvelser. Kjører fem eller flere miles per time, sykle mer enn ti miles per time, aerobic dansekurs, og spille fotball eller basketball er eksempler på livskraftige aktiviteter. Hver uke tar sikte på å få 150 minutter eller mer av moderat intensitet aktivitet, eller 75 minutter eller mer med høy aktivitet. (Se Resource 2: Inne i fysisk aktivitet Pyramid, http://www.mypyramid.gov/pyramid/physical_activity.html)

På høyre side av "Aerobic aktivitet" -delen, skrive ned ordene, "høy aktivitet", og liste opp alle de livskraftige fysiske aktiviteter du deltar i hver uke. Du kan bruke en separat farget markør for å gjøre det enklere å skille mellom "moderat" og "sprek" aktiviteter.

Tegn en linje omtrent halvveis mellom spissen av pyramiden og seksjonen merket "aerobe aktiviteter." I en annen farge, merke denne delen, "Styrketrening og Stretching." Styrketrening og fleksibilitet øvelser bør utføres minst to ganger per uke. Eksempler inkluderer vekttrening kretser, yoga og pilates.
På venstre side av denne rommet, skrive ned alle de styrketrening aktiviteter du for tiden, eller har tenkt å, engasjere seg i på en ukentlig basis. Forbeholder oss retten til side for å strekke aktiviteter, deretter bruke en annen farge for å skrive ned alle de strekker aktivitetene du deltar i hver uke.

Til slutt bruker du en annen farge, og merker den lille trekanten i toppen av pyramiden, "Inaktivitet." Stillesittende adferd bør holdes på et minimum.
I stedet for å sitte ved datamaskinen, ser på TV, eller kjøring, finne en aktivitet hele familien kan delta i, for eksempel å gå eller sykle, og gjør fysisk aktivitet et familiearrangement som gagner alle.
I den lille trekanten i toppen av pyramiden, lage en liste over dine daglige, stillesittende aktiviteter.

Tips og advarsler

  • Ideelt sett vil listen passer inni den lille trekanten. Hvis listen er lang, vurdere hvilke aktiviteter som kan bli erstattet med en aktivitet lavere på pyramiden. Ser på TV, for eksempel, kan bli erstattet med "å ta en familie tur." Være kreative i å tenke på måter å minimere tiden tilbringes sitter uvirksom.

Fysiske aktiviteter for å frigjøre endorfiner for Teens

Fysiske aktiviteter for å frigjøre endorfiner for Teens


Enhver lege vil fortelle deg at noen fysisk aktivitet, gjentas over tid, har evnen til å føre til at hjernen til å frigjøre endorfiner, eller i lekmann vilkår, "lykkelige kjemikalier." Dette kan være å kjøre en maraton eller kraftig churning smør; de alle få jobben gjort. Så når du prøver å finne måter for tenåringer å frigjøre endorfiner, er problemet ikke så mye å finne ut hvilke aktiviteter de kan gjøre, men hvilke aktiviteter de ønsker å gjøre.

Lagidrett

I generasjoner har teamet konkurranseidrett vært en stolt tradisjon i skolen. De fleste skolene gjør lagidrett tilgjengelig for sine studenter, og skaper en utmerket avenue for tenåringer som ønsker å holde seg aktiv. I tillegg har de fleste skoler har et bredt spekter av idretter, som dekker det vanlige som fotball og spor, men også inkludert flere nisje idretter som lacrosse, rugby og dykking. Som sådan, det er en sport som passer for alle tenåringens følelser og interesser.

Friluftsliv

For tenåringen som ikke er interessert i konkurranseidrett-eller for alle som liker skjønnhet og utfordring av natur-naturen har uendelige muligheter for fysisk aktivitet. Uavhengig av hvor du bor, natur presenterer alltid seg selv på en eller annen måte for de som ønsker å nyte det. Selv asfaltjungelen på Manhattan har Central Park, et mekka for New Yorkere som liker å gå tur, sykle og løpe. De med tilgang til enda mer rikelig naturen kan delta i et langt bredere spekter av aktiviteter. Folk på kysten kan nyte utfordringen med surfing, mens de i fjellet kan ta en stikke på backpacking. Mulighetene er uendelige når det kommer til den store utendørs.

Praktisk øvelse

I dagens stadig mer stillesittende kultur, er det lett å glemme at selv de mest praktiske oppgavene kan være et endorfin-produserende fysisk aktivitet. I stedet for å kjøre til skolen, sykle, løpe eller gå. Istedenfor å gå til bilvask, gjør det for hånd. Stedet for å ri heisen, ta trappen.

Performancekunst

Selv lagidretter ofte stjele rampelyset i form av fysisk intensitet, ytelse kunst er svært krevende, og bør ikke bli oversett. De krever utholdenhet, fysisk styrke og balanse. Plus, mulighetene er omtrent like omfattende som noen annen gruppe av aktiviteter, slik at tenåringer til å finne hva som virkelig interesserer dem. Dansekunsten alene omfatter ballett, hip hop, salsa og swing dans, alle med høy intensitet, endorfin-produserende aktiviteter.

Fysiske aktiviteter for Fellesskapet

Fysiske aktiviteter for Fellesskapet


Samfunn, som enkeltpersoner, ha nytte av regelmessig fysisk aktivitet. Ikke bare har de aktiviteter gir muligheter for grupper å bånd og bli kjent med hverandre, men de fremmer helse. Noen ganger for samfunn i krise, vil et mesterskap lokale fotballaget på en seiersrekke løfte ånder og gi håp til de i samfunnet. Fysisk aktivitet avverger motløshet, kroniske medisinske tilstander og reduserer stress.

Neighborhood Hendelser

Om området er å plukke opp søppel eller organisere en kjemisk roundup av farlige materialer for deponering, rydde opp i samfunnet er en fysisk aktivitet til fordel for en gruppe. Et nabolag kan også organisere en blokk fest med spill og arrangementer for barn og eldre like, eller det kan organisere en bilvask. Ethvert nabolag hendelse krever teamarbeid; deltakerne engasjere seg og jobbe sammen. I tillegg må folk være ute og fysisk aktiv for å enten gjøre en opprydding eller delta i hendelser planlagt.

Fritids Hendelser

En walk-to-school day eller "moms og tots" play dag i parken er eksempler på samfunnsfritidsaktiviteter som får folk i bevegelse. Disse kan være små arrangementer i regi av enkeltpersoner eller store arrangementer sponset av kirker eller samfunnstjeneste klubber. Fellesskap fysiske fritidsaktiviteter kan være fiske derbies, Friluftscamp, tai chi i parken, yoga klasser, vann treningstimer og mer. Organisere og opprettholde et fellesskap hage hjelper de involverte føler en del av et større formål og bærekraftig som en gruppe.

Sport

Organiserte sportsarrangementer og lagene er gunstige samfunnsaktiviteter. Ungdommene kan delta i T-ballen lagene eller være deltakere på samfunnet softball-turnering. Komme involvert i idrett lærer om teamarbeid, bygger selvtillit og tillit og bygger sunne vaner. Det utvikler også lederegenskaper og oppfordrer effektive sosiale ferdigheter, ifølge Dr. Jordan D. Metzl, direktør for sportsmedisin Institutt for unge idrettsutøvere.

Civic Ansvar

Alle samfunn har de som er mindre heldige enn andre, og medlemmer av lokalsamfunnet som frivillig eller hjelpe andre generelt føler seg godt om hva de har gjort. Mat stasjoner, går eller kjører for en bestemt sak eller utflukter for utviklingshemmede er eksempler på samfunns fysiske aktiviteter med en ekstra kommunal ansvar komponent. Jobbe med organisasjoner som Røde Kors eller American Heart Association å organisere beredskaps eller HLR treninger som en fysisk samfunnet hendelser.