Digidexo.com

Kolon Rensing med naturlig rettsmidler

Rensing din kolon kan enkelt utføres i komforten av ditt eget hjem, ved hjelp av enkle oppskrifter og kun naturlige ingredienser. Følg disse trinnene, og du vil se hvor enkelt det er å fullføre en rensing i en trygg og naturlig måte.

Linfrø

Flax frø er et helt naturlig produkt som kan være svært nyttig i å stimulere avføring. Du kan kjøpe linfrø fra alle ernæring butikken og de fleste dagligvarebutikker. Pass på å kjøpe dem friske - hvis de er mer enn 6 måneder gammel, vil de ikke være like effektivt. Flax frø ikke har en sterk smak, slik at du kan slipe ca 2 ts av frøene og dryss de friske linfrø enn frokostblandinger, yoghurt, havregryn eller hva du måtte ha til frokost. Daglig inntak er foreslått på 1 til 2 teskjeer eller 16 gram per dag. Siden linfrø er svært høy i fiber, er det ikke en god idé å overstige 2 ts per dag for rensing din kolon.

Ginger

Ingefær er kjent for sine beroligende egenskaper, men er også kjent for å redusere oppblåsthet og stimulere tykktarmen. Faktisk, ingefær fungerer effektivt for nesten enhver maveonde. Drikk 2 glass ingefær te hver dag, eller strø 2 ts ingefær på morgenen frokostblanding, havregrøt, eplemos eller hva du ønsker å blande den med. Ikke overstige 1 gram ingefær per dag, omtrent det tilsvarende 2 kopper ingefær te eller 2 ts av ingefær. For mye ingefær kan forårsake en kløende blære åpning.

Psyllium

Psyllium er en fiber avledet fra skallet av psyllium frø. Dette er en helt naturlig produkt, som reduserer gel oppbygning i kroppen. Når overflødig gel, eller slim, bygger seg opp i fordøyelsessystemet, tar det lengre tid for mat for å bli fordøyd og som forsinker avføring. Psyllium oppløses raskt i vann, noe som gjør den ideell for kolon rensing. Psyllium blir til væske nesten umiddelbart og begynner å flytte langs fordøyelsesprosessen. Som med de to andre naturlige ingredienser, bland i omtrent 2 ts psyllium med maten valg per dag. Maksimal daglig inntak er foreslått til 7,5 gram i psyllium frø skjema, eller 5 gram per dag i skall skjema.

Etter rensing

Etter at du har renset din kolon, sørg for å innlemme mer fiber i kostholdet ditt for å holde i ren. (Se "Ressurser" nedenfor for en liste over mat med høyt fiber.) Fiber er en stor faktor i å opprettholde regelmessig avføring. Sørg også for å drikke en 8-unse glass vann 10 til 12 ganger per dag. Fiber absorberer vann raskt, og det er viktig å holde deg hydrert.