Digidexo.com

Aktuelt Zinc Oxide & B6 å stoppe håravfall

Aktuelt Zinc Oxide & B6 å stoppe håravfall


Hårtap er en tilstand som kan påvirke folk i alle aldre. Årsaker spenner fra genetiske sykdommer og ubalanser i kostholdet til naturlig utfoldelse av aldringsprosessen. Aktuelt sink oksid og vitamin B6 er to av de mange rettsmidler som markedsføres som Hårtap behandlinger. Når kombinert, kan disse to agenter ytterligere redusere hår-tap priser.

Hårvekst Cycles

Hair-tap perioder er en del av hodebunnen sin normale vekstsykluser, ifølge University of Maryland Medical Center. Dreven hårtap skjer når hårsekkene blir ute av stand til å produsere proteiner materialer som trengs for å gjøre hårstrå. Normal vekst sykluser veksler med hvile og Shedding sykluser, og vare alt fra to til tre år av gangen. Kjemiske endringer i kroppen, kan skade på hårsekkene eller genetiske predisposisjoner alle bidra til overdreven hårtap.

Hormoner

Som med alle essensielle kroppslig prosess, hormoner spiller en innflytelsesrik rolle innen hår-vekst og hår-tap sykluser. Hormoner er proteiner består av aminosyre materialer. Hormoner som er involvert i håret-tap prosesser omfatter androgen, testosteron og DHT eller dihydrotestosteron, ifølge Gjengroing, et hår-tap ressurs sted. Når androgen og testosteron er metaboliseres på en jevnlig basis, er DHT produsert, som er den primære årsaken til hårtap. Sink og vitamin B6 er to næringsstoffer som kan spille en betydelig rolle i de hormonelle prosesser som påvirker hårveksten.

Sinkoksid

Sinkoksid, også kjent som sink-pyrithion, er en aktiv ingrediens i mange flass shampo og balsam formler. Ifølge Medical News Today, er flass en sopp som forårsaker skalering langs hodebunnen. Kontinuerlig kløe i hodebunnen kan betydelig skade håret sjakter og hårsekkene og føre til hårtap. Som en aktuell behandling, fungerer sinkoksid å drepe sopp organismer og hindrer dem fra å vokse tilbake. I praksis fungerer en reduksjon i kløe å stoppe skade på hårsekkene, og stoppe håravfall.

Vitamin B6

B-kompleks vitaminer er alle viktige næringsstoffer som brukes i hår-vekstprosessen, ifølge Mayo klinikken. Vitamin B6 spesielt spiller en viktig rolle innenfor aminosyremetabolismen prosesser. Aminosyre-metabolisme er den prosessen som proteinmaterialer er gjort. Når en B6-mangel er til stede, er kroppen i stand til å utføre de enzymreaksjoner som er nødvendige for aminosyre-metabolisme. Når B6 vitaminer er tatt sammen med aktuelle sink oksid behandlinger, kanskje hårsekken cellene får en ekstra boost som hodebunnen begynner å helbrede seg selv. I tillegg til de materialer som trengs for å produsere protein hårstrå er også gjort tilgjengelig for bruk.

Betraktninger

Personer som bruker en aktuell sink oksid behandling for å stoppe håravfall kan oppleve bivirkninger avhengig individuelle kroppens kjemi. Mulige bivirkninger er kløe, tørrhet og kviser i hodebunnen etter Dermadoctor, en hudpleie teknologi ressurs sted. I form av B6, er sannsynligheten for bivirkninger sjeldne, med mindre det tas i store mengder i henhold til Regrowth. Daglige anbefalte mengder varierer mellom 200 og 300 milligram per dag. For mye B6 i kostholdet kan føre til sensoriske nerveskader, og fremstå som nummenhet i hender og føtter.