Digidexo.com

Merker av Blodsukkermetre

Merker av Blodsukkermetre


Administrere diabetes er viktig når det gjelder å holde seg frisk. En rekke helse produserer produserer verktøy for å hjelpe diabetikere overvåke blodsukkeret. Blodsukkermetre kommer i alle former og størrelser. Du kan kjøpe en grunnleggende meter for å lese dine blodnivåer eller et overvåkingssystem som gir flere funksjoner og brukervennlighet. Butikker lager en overveldende utvalg av overvåkingssystemer. Det er best for deg å kjøpe en glukosemåler som er lett for deg å bruke og lese.

Accu-sjekk

Roche Diagnostics, et selskap som leverer løsninger for helsevesenet til millioner av mennesker, produserer Accu-sjekk produkter. Accu-Chek produserer en rekke Blodsukkermetre og insulinpumper. Noen blod overvåkingssystemer tilgjengelig inkluderer Accu-sjekk Aviva, Accu-sjekk Compact Plus og Accu-sjekk Advantage. Funksjoner av Aviva meter systemer inkluderer non-slip grep, resulterer i fem sekunder, ergonomisk design, seks testsider og 0,6-mikroliter blod utvalgsstørrelsen. Accu-sjekk Compact Plus gir resultater i løpet av fem sekunder, en 1,5-mikroliter blodprøve området og 11 modifiserbare innstillinger for ulike hudtyper. Accu-check Advantage er så liten som en stoppeklokke og har 11 innstillinger for å imøtekomme ulike hudtyper.

One Touch-systemet

Lifescan, en Johnson & Johnson Company, tilbyr One Touch System produktserie av blodsukkermålere. Noen overvåkingssystemer under One Touch System linjen inkluderer Ultra Link, Ultra og Select. The One Touch System Ultra Link sender testresultater trådløst til MiniMed Paradigm Bolu Wizard og gir gjennomsnitt før eller etter at du spiser. Funksjoner av One Touch System Velg overvåkingssystem inkluderer tre testsider, små prøveområdet og automatisk beregner gjennomsnitt for 7, 14 og 30 dager. One Touch Ultra gir underarm og finger testing og raske resultater.

Bayer

Bayer tilbyr Blodsukkermetre for voksne og barn. De tilbyr en rekke overvåkingssystemer fra Didget, Contour og Breeze merkevarer. Bayer utviklet Didget meter for de største barna. Den Didget glukose system plugges inn i en Nintendo DS og Nintendo DS Lite. Bayer Contour Meter tilbyr en 0,6-mikroliter utvalgsstørrelse og evnen til å tilpasse basert på dine behov. Funksjoner av Breeze 2 Meter inkluderer en 10-test plate som du laster hver 10. dag.