Digidexo.com

Hvordan leve med revmatisk feber

Revmatisk feber kan skape kaos på menneskekroppen. Selv om det er velkjent for sykdommen skader på hjertet, er sannheten at det kan ta en toll på andre områder av kroppen også. Revmatisk feber er en sykdom som forårsaker betennelse i mange områder, inkludert hjerte, hjerne, blodkar, hud og ledd. Som regel er sykdommen et resultat av en bestemt type streptokokkinfeksjon som den som finnes i skarlagensfeber og halsbetennelse. Det forekommer oftest blant barn i alderen 5 og 16. Det er viktig å forstå sykdommen og hvordan å leve med det.

Hvordan leve med revmatisk feber

•  Vær sikker på en korrekt diagnose. Revmatisk feber er en komplisert sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere, spesielt siden ikke alle leger er enige om tilstanden. Mange av symptomene, som er dekket i trinnet nedenfor, kan også være knyttet til en rekke andre tilstander og sykdommer. Av den grunn, er det sannsynligvis en god idé å få en andre, tredje, eller fjerde mening før du godtar diagnosis.Because av meningsforskjeller om revmatisk feber, kan det være vanskelig å positivt diagnostisere tilstanden. Flere prøver må kjøre. Disse vil omfatte blod arbeid og en EKG (elektrokardiogram). De kan også omfatte ytterligere tester på hjertet, så vel som forskjellige typer av kulturer.

gjenkjenner symptomene, som inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, tretthet, feber, hodepine, magesmerter, leddsmerter og / eller betennelse, hud knuter, ømme lymfeknuter, muskelproblemer, utslett, og til og med vekttap.

skaffe riktig behandling for sykdommen. Venstre ukontrollert, revmatisk feber kan være farlig. Behandlingen bør ha tre hovedmål. Den første er å eliminere enhver gjenværende infeksjon. Det andre er å redusere betennelse i hjertet og leddene. Den tredje er å eliminere fysiske aktiviteter som kan legge for mye stress på allerede ødelagte deler av body.Antibiotics som penicillin vil bli foreskrevet for å drepe resterende infeksjon. De kan være foreskrevet over en lengre periode. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe avtale med betennelser i huden, ledd eller hjertet. Dette vil bidra til å redusere svelling og smerte som er et resultat av betennelse. Endelig vil sengeleie være nødvendig for alt fra 3 til 15 uker for å tillate legemet å riktig helbrede.

Identifisere mulige komplikasjoner av sykdommen. Utbruddet av revmatisk feber kan føre til langvarig hjertesykdom. Det kan oppstå skader på hjerteklaffen og reoccurring endokarditt. Hensyn må tas for å unngå ytterligere infeksjoner og antibiotika vil ofte være nødvendig før visse typer medisinske prosedyrer. I tillegg, på grunn av stress forårsaker sykdommen på kroppen, er det mulig at visse restriksjoner kan ilegges av legen.

Erkjenne at sykdommen kan skje igjen. Selv om noen leger antyder at revmatisk feber forekommer bare en gang, de fleste er uenige. De fleste tilbakefall vil skje i løpet av de første fem årene. Etter det, sjansene for tilbakefall reduseres betydelig.

Ta alle medisiner foreskrevet og følg alle legens ordre. Gjør noe mindre enn det vil høyst sannsynlig resultere i alvorlig skade på hjertet og / eller andre områder av kroppen.

Rapport gjentakelse av symptomer eller eventuelle nye symptomer til lege umiddelbart.

Gå til legevakten umiddelbart hvis noen symptomer på hjerteinfarkt oppstår.

Hint

  • Føl deg fri til å ringe legen din med flere spørsmål om sykdommen.
  • Forskning tilstanden på nettet eller i biblioteket for å få en bedre forståelse av dens årsaker og virkninger.
  • Aldri ignorere noen form for hjerte-relaterte symptom.