Digidexo.com

Slik Cure Bitter Mouth

Slik Cure Bitter Mouth


Det er mer enn 200.000 mennesker som går til en lege hvert år for problemer som smaksforstyrrelser, og flere tilfeller blir kjent. Mens våre budsjetter tillate oss å nyte de opplevelser av søt, sur, bitter eller salt mat, er fortsatt bitter smak i munnen ubehagelig. Årsakene er komplisert, og for å lindre symptomer, må den underliggende årsak først bli identifisert.

Slik Cure Bitter Mouth

•  Besøk en tannlege. Tann problemer ofte forårsake dårlig smak i munnen, og behandlingen kan være en løsning.

Sjekk dine medisiner dersom du bruker noen. Mange forårsake en rekke bivirkninger, inkludert en bitter munn. Gjennomgå informasjonsbrosjyrer gitt og om disse er en potensiell årsak, diskutere alternativer med din lege.

Gjennomgå din generelle helse. Forkjølelse, influensa og allergi kan produsere store mengder uønsket slimete som samler i munn og mage. Snakk med apoteket om mulige behandlinger for å redusere slimproduksjon.

Sjekk for fordøyelsesproblemer. Hvis du lider av mage eller sure oppstøt, eller vanlig halsbrann, kan dette også være en årsak til en bitter munn. Snakk med apoteket eller lege for forslag på behandling.

Unngå å spise pinjekjerner. Disse ofte føre til en lang-varig bitter smak i munnen i opp til 10 dager.

redusere symptomene. Unngå å spise bitter eller overdrevet søt mat. Børst tennene regelmessig, tanntråd og bruke et sterkt munnvann. Pust mints og muntlig spray kan også hjelpe.