Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for parasitter

Hvordan rense kroppen for parasitter


Rensing kroppen for parasitter har blitt en mer populær praksis de siste årene på grunn av de gjenkjennelige effekter bakterier og organismer vi kan spise eller drikke, eller på annen måte absorberer fra vårt miljø. Du kan fjerne parasitter fra kroppen din ved å ta urte kosttilskudd, piller og tinkturer. De kan bidra til å redusere mange helsemessige bekymringer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Velge riktig program for rensing kroppen av parasitter

Forskning de ulike metoder for rensing kroppen for parasitter som bruker upartiske kilder som CureZone.com (se Ressurser nedenfor) snarere enn selskaper som selger sine egne renseprodukter. Du vil også kunne sammenligne priser på de ulike parasittiske urt formler, som spenner fra billig til svært kostbart. Finn en som passer ditt budsjett.

Velg en alt-i-ett parasittisk rensing produkt hvis du ønsker å ta opp en rekke parasitter. Miks og match visse urter og tinkturer å håndtere mer spesifikke helseproblemer.

Vurder å plassere alle andre i din husstand, og med kjæledyr, på samme rens samtidig. Parasitter kan overføres lett fra organisme til organisme.

Vær forberedt på å håndtere tanken på å se levende parasitter i avføringen. At synet kan være urovekkende for mange mennesker. Hvis du vil, men du kan bruke et dørslag for å undersøke avføringen mer nøye for å se hva slags parasitter blir eliminert.

Rense kroppen for parasitter

Velg en periode for rens som ikke vil forstyrre hverdagen din. Mens en endring i dietten ikke er nødvendig, er ofte hyppige doser i løpet av dagen. Det er lurt å være i nærheten av et toalett.

Forbered deg på noen av de bivirkninger som kan oppstå under en parasittisk rens, inkludert uregelmessig avføring, kramper, nyresmerter og til og med tåkete syn.

Plan for å gå gjennom mer enn en parasittisk rens for å oppnå de beste resultatene. En behandling kan bare fjerne et enkelt lag av parasitter i fordøyelseskanalen. De fleste utfører parasittiske renser med jevne mellomrom på grunn av den stadige gjeninnføring av parasitter i vårt fordøyelsessystem.

Clove, malurt, svart valnøtt olje og gresskarkjerner er tradisjonelle vestlige urter for å bli kvitt parasitter. Disse kan tas oralt, eller ved tinkturer brukes som et klyster.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du gjør en kropp rens for parasitter, særlig hvis du er på noen reseptbelagte medisiner som kan reagere med rensing prosedyren.
  • Hvis du opplever alvorlige gastrointestinale plager, kvalme, diaré eller forstoppelse, søke medisinsk hjelp umiddelbart.