Digidexo.com

levealder for parkinson pasienter

Forventet levealder for Pasienter med emfysem

Emfysem er en kronisk lungesykdom knyttet til sigarettrøyking; en genetisk lidelse, Alpha-1 antitrypsinmangel; og sjeldne autoimmune sykdommer, inkludert systemisk vaskulitt. Forventet levealder med denne type kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er avhengig av mange faktorer.

Funksjoner

Normalt luftblærer i lungene ser ut som en haug med druer. Med emfysem, lungeblærene er ikke i stand til å overføre oksygen i blodet. Over tid sacs mister sin elastisitet og ligne på en ballong som har vært oppblåst og deflatert for mange ganger.

Gammel luft blir fanget i sekker, og over tid, lungene blir større, forårsaker en tilstand som kalles hyperinflasjon. En vanlig klage med emfysem er kortpustethet. Emfysem forårsaker også belastning på hjertet når lungene ikke kan gi nok oksygen til å holde blodnivået på et sunt prosentandel, som vanligvis er over 90 prosent.

Stadier av sykdommen

Stadier av KOLS er generelt definert ved hjelp av GOLD kriteriene (Global Initiative for kronisk obstruktiv lungesykdom). De fire stadiene omfatter (trinn 1) mild; (Trinn 2) moderat; (Stage 3) alvorlig; og (Stage 4) svært alvorlig.

Forventet levealder med emfysem er forskjellig fra sak til sak, ifølge National Jewish Health and Medical Research Center.

Typer tester

Det er begrenset generell informasjon om forventet levealder for KOLS-pasienter, men noen tester gi indikatorer. FEV1 test --- som måler tvunget volum utåndet i løpet av første sekund av en pustetest --- er en del av den bredere Lungefunksjonstest (PFT). Med en rating på FEV1 på mindre enn 35 prosent, noen anslag liste en overlevelsesrate på mindre enn 50 prosent i løpet av fire år. Imidlertid er disse tallene basert på mange variabler, inkludert en persons alder, vekt, grad av pustebesvær og årsaken til sykdommen.

Andre variabler

FEV1 er en del av en BODE indeks (body mass index, obstruksjon, dyspné og arbeidskapasiteten) som brukes til å gi informasjon om forventet levealder for overlevelse i løpet av ett, to og fire år.

For eksempel vil en person som har lungefall med en FEV1 på 20 prosent, kortpustethet når bli kledd og muligheten gå bare 500 meter i seks minutter har en to-års overlevelse på 69 prosent. Basert på studier, vil 31 av 100 lignende mennesker ikke overleve to år.

Men en person med bedre resultater som kan gå en ytterligere avstand i de seks minutter og viser en evne til å utføre aktiviteter med mindre kortpustethet vil ha en bedre overlevelse.

Betraktninger

For å forstå den enkeltes situasjon og prognose, er det ting du kan diskutere med din helse-omsorg leverandøren av levealder med emfysem:

Hvor alvorlig er ditt KOLS basert på lungefunksjonstester (det vil si, hva er din forsert ekspiratorisk volum i FEV1 test?

Hvor kortpustet er du i ro og med milde og høy aktivitet?

Er vekten innenfor normalområdet, eller er du for tynn?

Er lungerehabilitering et alternativ?

Du har høyere enn normalt karbon-dioksid nivåene?

Ville oksygen hjelp?

Forebygging / løsning

Røyking fører emfysem til fremgang tre ganger raskere enn normalt. Dette betyr at FEV1 faller tre ganger raskere hos røykere enn hos ikke-røykere. En av de viktigste aspektene til økende levealder, er å slutte å røyke umiddelbart hvis du skulle røyke. Opphør vil definitivt senke hastigheten av progresjon.

Over tid, kan hjertet bli forstørret med emfysem. Hvis indisert, bruk av tilleggsoksygen hjelper hjertet arbeide mindre hardt og kan hindre eller forlenge hjerte utvidelse.

Personer med emfysem bør unngå øvre luftveisinfeksjoner som influensa og lungebetennelse. Vaksiner er anbefalt.

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, i det minste 50 prosent av alle Parkinson-pasienter taper sin evne til å svelge normalt. De mister kontrollen over musklene i deres munn og svelg, deres tunge og kjevemusklene blir svekket og den mekanismen som får dem til å svelge automatisk spytt blir forstyrret, noe som gjør det vanskelig å ta medisiner.

Avspenningsteknikker

Når Parkinson-pasienter har problemer med å svelge, kan medisinering tid føre til angst. Å være anspente merker svelge enda vanskeligere, så det er viktig å hjelpe pasienten slappe av før administrering av medisiner. Dype pusteøvelser kan bidra til å slappe av musklene i spiserøret. Pasienten bør ta langsomme dype åndedrag og visualisere å kunne svelge uten problemer. Noen ganger hjelper det å spille myk musikk eller dimme lyset.

Posture

Parkinson-pasienter bør sitte oppreist i en 90-graders vinkel når du tar medisiner. Vippe hodet bakover når du svelger piller anbefales ikke, fordi det kan øke sannsynligheten av væske i lungene. Hodet bør lente litt fremover med haken peker mot brystet, noe som bidrar til å flytte medisiner til baksiden av halsen. Etter å ha tatt medisin, bør Parkinson-pasienter stå oppreist i minst 30 minutter.

Medisinering Schedule

I de fleste tilfeller, orale medikamenter som regulerer nivået av dopamin i hjernen, er den fremgangsmåte for styring av symptomene på Parkinsons sykdom. Dopamin er et signalstoff som bidrar til å kontrollere muskelbevegelser, og forsinke en dose med så lite som 15 minutter kan føre til at symptomene forverrer seg i flere timer. Derfor, stikker til et medikament timeplan er avgjørende for Parkinson-pasienter. Det er også viktig å relatere medisinering med matinntak, som dopamin ikke bør tas innen 30 minutter for å spise protein. Vær oppmerksom på hvordan maten samhandler med alle medisiner, og planlegge deretter.

Medisinering Justeringer

Har legen vurdere pasientens medikamentliste for å finne ut om noen av dem kan reduseres eller avbrytes. Be farmasøyten hvilke, om noen, av de medisiner er tilgjengelige i flytende form. Å gå fra en pille til en væske vil trolig kreve dosering og timing justeringer, men mange pasienter med å finne de væsker lettere å svelge. Noen tabletter kan deles opp i mindre biter for å lette lettere å svelge, og kapsler kan noen ganger bli åpnet og granulater drysset inn en skje med eplemos eller yoghurt. Aldri bryte piller eller åpne kapsler uten først å konsultere apoteket.

Tale og svelge Therapy

Hvis svelgeproblemer er alvorlig, kan pasienten må gjennomgå behandling med en profesjonell. En logoped kan lære pasienten teknikker som gjør svelge tryggere, og kan vise ham øvelser som vil hjelpe musklene i halsen og spiserøret fungere mer effektivt. Slik behandling kan bidra til å forsinke nedgangen svelge funksjon og forbedre pasientens evne til å ta medisiner.

Hva er behandlingen for Parkinsons demens?

En uheldig del av Parkinsons, den vanligste neurodegenerative bevegelsesforstyrrelse, er den ledsagende utvikling av demens. Faktisk nesten 40% av pasienter med Parkinsons sykdom utvikler demens på enkelte punkt. I tillegg er risikoen for å utvikle demens for Parkinson-pasienter er 6% høyere enn i resten av befolkningen i samme aldersgruppe.

Symptomer

Symptomer på demens Parkinsons er de samme som de uten Parkinsons. Pasienter kan finne seg misplacing elementer, eller glemme hvordan du gjør kompliserte oppgaver, som å balansere sine sjekkhefte eller kjøring. Venner og familie kan merke symptomer først, som når en pasient glemmer hva temaet er midt i en samtale.

Parkinsons Demens vs Parkinsons Plus Alzheimers

For å gjøre saken mer forvirrende, er en kombinasjon av Parkinsons pluss Alzheimers heller ikke uvanlig. Forskjellen kan ses med hjerneskanning, gjør Parkinsons sykdom nerver atrofi, og mønsteret for atrophication i Alzheimers er annerledes enn for Parkinsons demens, selv om symptomene er ofte de samme i begynnelsen.

Demens Behandling

Demens i seg selv er vanligvis ikke mulig å behandle, siden det er vanligvis knyttet til nedbryting av nevrologisk funksjon fra en annen lidelse, som hypotyreose. Behandling av Parkinsons demens, da, innebærer ganske enkelt å behandle Parkinsons sykdom.

Spesifikk behandling for Parkinsons demens

Det finnes ingen kur for Parkinsons men det finnes medisiner som kan lindre symptomene, inkludert demens. Blant disse er Levodopa, en kombinasjon av Levodopa med karbidopa, Stalevo, som kombinerer karbidopa, levodopa og entakapon, symmetrel, Anticholinergics som triheksyfenidyl, benztropin mesylat, eller procyklidin, selegilin, deprenyl, dopamin-agonister, og COMT-inhibitorer slik som Tasmar og Comtan.

Prognose

Siden Parkinsons er ikke kureres, kan Parkinsons demens ikke kureres heller. Dens symptomer kan administreres via narkotika i flere år. På grunn av nedbryting av nevrologisk funksjon, dersom pasienten ikke er helt tapt for demens, vil han sakte mister kroppen fungerer fra Parkinsons.

Natural Cures for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom påvirker om lag 1,5 millioner mennesker som bor i USA. Dessverre, har legene ennå ikke oppdaget en kur som kan hindre at sykdommen utvikler seg. Leger vanligvis foreskrive en rekke medikamenter som kan hjelpe kontrollere symptomer på Parkinsons, og i mer alvorlige tilfeller kan kirurgi utføres. Men det er også flere naturlige behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe en pasient med Parkinsons sykdom leve et mer normalt og behagelig liv.

Hva er Parkinsons sykdom?

Parkinsons er en progressiv sykdom i nervesystemet preget av skjelving i armer og ben, spontan bevegelse, muskelstivhet og dårlig balanse. Sykdommen utvikler seg i en del av midt-hjernen kalt substantia nigra. Denne delen av hjernen inneholder nervecellene ansvarlig for å produsere dopamin, et signalstoff som bidrar til å koordinere normal muskelaktivitet. Uten en tilstrekkelig mengde av dopamin i hjernen, er en person i stand til å kontrollere bevegelsen.

Konvensjonelle behandlinger

Mens det er ingen kjent kur for Parkinsons sykdom, leger bidra til å kontrollere sine symptomer ved forskrivning av ulike rusmidler. En av de mest effektive legemidler for tiden foreskrevet av leger er levodopa, som har evnen til å forvandle seg til dopamin når den kommer inn i hjernen, og i sin tur bidrar til å behandle skjelving og stivhet. Imidlertid kroppen bryter ned ofte omtrent 95 prosent av dopamin før det noen gang når hjernen, noen ganger forårsaker kvalme og oppkast.

Brain stimulering er en operasjon metoden som brukes i noen pasienter for å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. I løpet av denne prosedyren, sender en kirurg et kort utbrudd av strøm inn i thalamus region av hjernen, som kan bidra motvirke symptomene på sykdommen.

Naturlige behandlinger

Det finnes flere alternative behandlingsmetoder som kan brukes for å bidra til å redusere symptomene på Parkinsons sykdom. Trening er en fin måte å hjelpe pasienter bedre mobilitet og kroppsstyrke. Enkle øvelser som å gå, stretching og yoga kan hjelpe vinne balanse problemer og gangproblemer.

Det er også flere kosttilskudd som kan lindre symptomene på sykdommen. Gamma-aminosmørsyre eller GABA, er en aminosyre som bidrar til å styrke og slappe av nervesystemet. Ta 500mg opptil tre ganger daglig for maksimalt tre måneder. I tillegg, kalsium og magnesium er to viktige kosttilskudd som bidrar til å regulere nervesystemet.

Urtemedisiner er et annet alternativ for Parkinson-pasienter. Tiril, en flerårig urt, hjelper redusere rystelser og stemningslidelser; legge til 10 dråper av tiriltunge ekstrakt til en 8 oz. glass vann og drikke denne blandingen tre ganger om dagen. På samme måte kan en kombinasjon av rabarbra, peon, lakris og magnolia bark hjelpe med skjelvinger og stive muskler.

Akupunktur og massasje terapi kan også dra nytte Parkinson-pasienter. Akupunktur har evnen til å kurere muskelstivhet og balanse problemer, mens massasje terapi kan løsne stramme muskler og forbedre kroppens samlede omfanget av bevegelse og fleksibilitet.

Hvordan ta Melatonin for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ hjernesykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Fordi det først og fremst rammer de delene av hjernen som styrer bevegelse, er Parkinsons offisielt klassifisert som en bevegelsesforstyrrelse. Det fører til muskelskjelvinger og unormalt langsom bevegelse, og sykdommen gradvis utvikler seg. Det er også bevis for at Parkinsons kan påvirke kroppens døgnrytme, og at kosttilskudd, slik som melatonin, som påvirker døgnrytmen kan være nyttig for Parkinson-pasienter.

Bruksanvisning

Bare ta den anbefalte dosen. Når du tar en urte supplement som melatonin, er det viktig å huske at "mer" betyr ikke at det vil være mer effektive. I tilfelle av melatonin, er en 5 mg dose anbefalt mengde per dag.

Ta melatonin 30 minutter før du går til sengs. Fordi melatonin kan forårsake døsighet, er det best å ta det rett før sengetid. I tillegg vil ta melatonin på samme tid hver dag for å øke dens effektivitet.

Vær forsiktig med å blande medisiner. Kosttilskudd som melatonin kan samhandle med reseptbelagte medisiner og andre kosttilskudd, som fører til uønskede bivirkninger. Ikke slutt å ta din resept Parkinsons medisiner, men vær forsiktig med å ta andre urte kosttilskudd, spesielt for søvnløshet.

Fortell legen din at du tar melatonin. Dette vil hjelpe ham å holde et øye for bivirkninger.

Følg en vanlig tidsplan for å gå til sengs og stå opp. Fordi melatonin påvirker døgnrytmen (som påvirker søvnsykluser), vil holde en regelmessig maksimere effektiviteten.

Forventet levealder for personer med AIDS

Bestemme forventet levealder for personer med HIV (humant immunsviktvirus) og aids (ervervet immunsvikt syndrom) kan være vanskelig fordi det er en rekke faktorer som kan påvirke hvor lenge en smittet person vil leve. En av de viktigste faktorene er hvor lang tid det tar for den enkelte til å utvikle AIDS selv. Mens mange anser en HIV-positiv person til å være en AIDS pasient, er de to forholdene relatert, men atskilt. Andre faktorer er et individs generelle nivået av helse, livsstilsvalg og behandlings og utdanning beslutninger.

Gjennomsnittlig levealder

En HIV-positiv person kan leve i et tiår eller mer før du går videre til aids. Når han har blitt diagnostisert med AIDS, er imidlertid den gjennomsnittlige varigheten av sykdommen lag fire til fem år. Med tilgjengeligheten av behandlinger for å redusere HIV virusmengde og bedre immunforsvar helse, kan mange mennesker som er diagnostisert tidlig forventer å ha en tilnærmet normal levetid.

Livsstil

Et individs livsstil kan ha stor innvirkning på hvor lenge hun vil leve en gang smittet med HIV. Positiv livsstil alternativene inkluderer å opprettholde et balansert kosthold (med en økning i kalorier), å følge regelmessig mosjon, holde vaksinasjoner up-to-date, og eliminering av negative påvirkninger som sigaretter, alkohol og narkotiske stoffer. Disse trinnene kan legge flere år til livet av en HIV-positiv person.

Tidlig og aggressiv behandling

En av de viktigste faktorene i å leve et langt og relativt sunt liv med hiv og aids er tidlig diagnose som fører til rask og aggressiv behandling med antiretrovirale legemidler. Hvis man følger en streng behandling tidsplan bidrar til å forebygge narkotika toleranse, slik at de antiretrovirale medisiner for å jobbe på full styrke for å holde HIV virus teller lav. Tidlig diagnose og behandling kan legge år til en HIV-positiv enkeltes liv og kan gjøre mange av de ekstra årene relativt sykdom-fri. Aggressiv behandling kan også øke forventet levealder for en pasient med en senere diagnose eller symptomatisk presentasjon ved diagnosetidspunktet.

Utdanning

Utdanning spiller en nøkkelrolle i å øke forventet levealder for personer med HIV og AIDS. Ikke bare kan utdanning Hjelp AIDS-pasienter og HIV-positive individer lære om ny forskning og kliniske studier muligheter, men opplæring om viruset kan redusere stress, som i sin tur reduserer sannsynligheten for sykdom. Studier har vist at HIV-positive personer som holde deg informert og up-to-date om sykdommen lever lengre og sunnere liv i gjennomsnitt enn de som ikke gjør det.

Å være proaktiv

Selvtillit og positiv tenkning kan øke forventet levealder like tvil og defaitisme kan senke den. Mange HIV-positive individer finner sitt kall i HIV advocacy, en kamp de vanligvis fortsette inn AIDS diagnose og i mange tilfeller til døden. Å være en del av en større sak kan hjelpe de som fortsatt er redd for sin diagnose finne formål i livet, ridding dem av frykt og tvil som potensielt kan føre til nonadherence til terapi. Advocacy kan også hjelpe pasienter møte andre som lever med sykdommen, og gir eksempler på hvordan å leve et fullverdig og aktivt liv med en forholdsvis normal levetid til tross for HIV-infeksjon eller AIDS status.

Diettbehov for Parkinsons sykdom

Per nå er det ingen diett kjent som vil bremse utviklingen av Parkinsons sykdom. Men å spise et sunt, fornuftig kosthold kan bidra til å redusere symptomene på Parkinsons. Det er viktig å spise riktig, enten du har et medisinsk problem eller ikke. Men hvis du lider av en ødeleggende sykdom som Parkinsons, blir det enda viktigere.

Balansert diett

Parkinson-pasienter bør ikke ha for mye protein i kostholdet. Protein er en måte å interferere med absorpsjon, så vel som effektiviteten, av en populær Parkinsons medikament kalt levodopa. Leger anbefaler å spise bare små mengder protein i løpet av dagen. Inntak av protein kan være noe økt i kveld.

Hel-korn og frisk frukt og grønnsaker er en del av et balansert kosthold. Et balansert kosthold har mange helsefordeler. De ikke bare smake godt, men de bidrar til å holde deg sterk, de gir deg mer energi, samt bidra til å forhindre forstoppelse. Fiber er også kjent for å redusere risikoen for forstoppelse. Et fiberrikt kosthold er enda viktigere for Parkinson-pasienter, fordi det kan fremme biotilgjengeligheten av levodopa. Levodopa er en vanlig medisin for Parkinson-pasienter. Høy fiber kan bidra med nivået på konsentrasjonen av Levadopa i PD pasienter.

Mens det er ingen forskning ennå på fordelene ved et vegetarisk kosthold for personer med PD, har det vært antatt at et vegetarisk kosthold kan være gunstig for pasienter med PD.

Vitaminer

Det en rekke valg når det gjelder vitaminer og mineraltilskudd i dag. Men det er lite som tyder på at noen av de vitaminer som selges i dag er i stand til å lindre symptomer på Parkinsons. Det er et unntak, men, og det er Co-enzym Q10. Når Co-enzym Q10 er tatt i relativt høye doser, er det blitt oppdaget at det kan redusere alvorlighetsgraden av mange symptomer på Parkinsons i noen pasienter.

Magnesium og vitamin K er viktige vitaminer for helsen til dine bein. Fordi Parkinson-pasienter er utsatt for fall, bør de få de riktige vitaminer i sitt daglige kosthold for å forebygge brudd og pauser. Dette vil inkludere magnesium, vitamin K, kalsium og vitamin D.

Vegetarisk kosthold

Per nå er det ingen solid bevis om hvorvidt eller ikke en vegetarisk kosthold bidrar til en pasient med Parkinsons sykdom. Men å spise en balansert diett som inneholder hele korn, friske frukter og grønnsaker er utmerket for å skape et balansert kosthold. Balansert diett er kjent for å ha gode helsemessige fordeler for noen. De er kjent for å hjelpe deg å holde seg sterk, de gir deg energi, og de bidrar til å forhindre forstoppelse, noe som kan være et problem for alle forhold, inkludert Parkinsons.

Resept Selegilin for Parkinsons sykdom

Selegilin hydroklorid er et medikament foreskrevet for å bidra til å redusere symptomer på Parkinsons sykdom, en lidelse i nervesystemet som fører til problemer med bevegelse og muskelkontroll. Selegilin brukes for Parkinson-pasienter som tar en kombinasjon av narkotika levodopa og karbidopa.

Identifikasjon

Selegilin er kategorisert som en monoaminoksidase type B (MAO-B) hemmer. Det øker mengden av dopamin i hjernen.

Funksjon

Levodopa er en svært effektiv medisin for Parkinsons, men det fører til negative bivirkninger, noen alvorlige og irreversible. Carbidopa reduserer disse effekter, og selegilin assisterer ytterligere ved å tillate at noen pasienter for å redusere doseringen av levodopa, og ved å øke lengden av tid som levodopa og karbidopa er effektive.

Funksjoner

Selegilin er tilgjengelig i vanlige tabletter, oppløsende tabletter og kapsler. I medisinen er tatt daglig, men doseringen, og antallet ganger pasienten tar det varierer.

Side Effects

Mange bivirkninger er forbundet med Selegilin. De omfatter svimmelhet, besvimelse, søvnighet, munntørrhet, diaré eller forstoppelse, gass, halsbrann, kvalme, magesmerter, rygg eller muskel smerter og søvnløshet.

Advarsel

Selv om de er uvanlig, blir selegilin knyttet til noen alvorlige bivirkninger. De inkluderer hallusinasjoner, ukontrollerte bevegelser og en økt risiko for selvmordstanker og selvmordsatferd. Stoppe medisinering brått kan føre til abstinenssymptomer.

Natural Cure for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv neurologisk sykdom som bevirker hjernen. Det resulterer fra en mangel på dopamin i hjernen kjemisk. Over tid kan en person som lider av Parkinsons oppleve skjelvinger, treghet, stivhet og andre komplikasjoner. Det er foreløpig ingen kur, men det er noen medisiner tilgjengelig for å lindre noen symptomer. Alternative kurer er også tilgjengelig.

Vitamims og Mineraler

Vitamin E og C er anbefalt for personer med Parkinsons. Antioksidanten selen er også anbefalt (se Ressurser).

Koenzym Q10

Koenzym Q10 er en nødvendig stoff som er dannet i kroppen. Det er ansvarlig for viktige cellefunksjoner. Parkinsons pasient kan vise en nedgang i koenzym Q10 nivåene. Disse nivåene kan utvides ved å legge koenzym Q10 tilskudd til diett (se Ressurser).

NADH

NADH er formen for vitamin B3. Den har en viktig rolle i hele spekteret av kroppens cellestrukturen og i sine funksjoner. NADH er antatt å hjelpe til med produksjonen av nevrotransmittere som er nødvendig er ofte redusert hos Parkinsons sykdom (se Resources).

Ginkgo Biloba, Melatonin, Fish Oil

Ginkgo biloba er antatt å hjelpe til hukommelsestap, demens, concentrationand andre lidelser assosiert med Parkinsons. Melatonin og fiskeolje har fordeler som bidrar med generell hjernen helse, og er også foreslått for Parkinson-pasienter (se Ressurser).

Mucuna pruriens

Mucuna pruriens er en urt som har vært brukt i århundrer i India. Det antas å være en antioksidant og en leverandør av dopamin (se Resources).

R-Alpha Lipoic Acid

R-Alpha Lipoic Acid, når kombinert med acetyl-L-karnitin, kan gi nytte for Parkinson-pasienter (se Ressurser).

Alternative medisiner for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv degenerativ sykdom som i dag ikke har noen komplett kur. Det er en ødeleggende tilstand som er et resultat av lave nivåer av den kjemiske dopamin i hjernen. Vanligvis pasienter som lider av Parkinsons sykdom er gitt reseptbelagte medikamenter for å hjelpe nivå mengden av dopamin i hjernen, for derved å motvirke effektene av sykdommen noe. Alternative former for behandling og medisin som kan tas for å hjelpe takle Parkinsons.

Koenzym Q10

Nivåer av koenzym Q10 er ofte lavere i de som lider av Parkinsons og det er antatt at å ta tilskudd av Q10 kan bidra til å oppveie denne ubalansen og lindre noen symptomer på sykdommen. Det er mangelfulle bevis for den medisinske relevansen av slike krav, men koenzym Q10 forblir likevel en av de mer populære anbefalinger av alternativ behandling for Parkinsons. Q10 er også relativt lett å få tak i, så det er solgt over-the-counter som et supplement i de fleste vitaminer og kosttilskudd forsyne butikkene. Det er en viss risiko involvert, og forsiktighet skal utøves, men når du tar koenzym Q10 for Parkinsons. Anbefalt dose tenkt å ha noen vesentlig effekt på symptomer er ca 1200 mg per dag. De fleste eksperter på alternativ medisin terapi og supplerende terapi anbefaler at en daglig dose av koenzym Q10 er ca 90 mg. I motsetning til tradisjonelle reseptbelagte medisiner, dette er ikke en helsemessig sett retningslinje, men mer av en foreslått sunn mengde. Derfor er det ikke en stor risiko for farlig overdose, men det er fortsatt noe som bør overvåkes og avbrytes hvis det oppstår ytterligere helseproblemer.

Tai Chi og Yoga

Disse to formene for trening og uttøyning blir ofte brukt som et alternativ behandling for Parkinson-pasienter av samme grunner, og som sådan er utskiftbare så langt som vil gi de beste resultatene. Siden Parkinsons er en degenerativ sykdom, over tid det reduserer du muligheten til å kontrollere din egen kropp. Dette er grunnen til at en hoved tegn på Parkinsons er ukontrollerbar risting eller tics. Tai chi og yoga er utformet for å bedre balanse og fleksibilitet gjennom langsomme, koreograferte bevegelser. På grunn av arten av de bevegelser og positurer som er involvert, kan de bli skreddersydd til en spesiell pasients alder, styrke og evne. Dette gjør denne behandlingen perfekt for pasienter som lider av ethvert stadium av Parkinsons. Ved å forbedre balanse og fleksibilitet, øvelsene sette deg i mer kontroll over kroppen din, og kan over tid bidra til en Parkinsons pasient gjenvinne noen av de tidligere ukontrollerbare bevegelser. Videre, tai chi og yoga er utmerket stress lindrende aktiviteter og kan hjelpe pasienter tregere og rolig fokus på å kontrollere sine muskler og kropp.

Ayurvedisk medisin

Ayurvedisk medisin er en gammel indisk medisinsk praksis som mål å forbedre organer helse ved å forbedre en rekke ting fra styrke og balanse i kostholdet og mental styrke. Ayurvedisk medisin er fortsatt praktiseres av mange eksperter rundt om i verden og gjør bruk av flere alternative medisiner og behandlinger for å bidra til å bekjempe Parkinsons. Former for yoga og annen trening brukes til å gjenvinne styrke og balanse, og for å motvirke de degenerative effekter av sykdommen. I tillegg er en naturlig urtemedisin kalt mucuana puriens ofte brukt spesielt på de som lider av Parkinsons sykdom. Denne urten har vist seg å inneholde mange av de samme naturlige ingredienser og medisinske egenskaper av syntetisk reseptbelagte medisiner gitt til Parkinson-pasienter.

Forventet levealder for pasienter med Parkinsons sykdom

Av de 1 million amerikanere som lever med Parkinsons sykdom, skuespilleren Michael J. Fox og bokseren Muhammad Ali er trolig den mest kjente. Parkinsons sykdom (PD) er en tilstand som hovedsakelig forstyrrer motorisk kontroll (bevegelse), men kan også føre til problemer med tale, automatiske bevegelser, balanse og mental skarphet. PD er kronisk og progressiv, og selv om det er medisinske behandlinger, det er ingen kur i dag. Medisinsk behandling og endringer i livsstil kan hjelpe folk med PD håndtere sine symptomer og øke livskvaliteten.

Forventet levealder

Med riktig diagnose og moderne medisinsk behandling, kan Parkinson-pasienter forvente å leve et normalt levetid. Selv om Parkinsons alene er ikke dødelig, kan det forårsake eller bidra til andre forhold som kan forkorte en persons levetid. En pasient som har slitt med Parkinsons i mange år kan lide psykiske og fysiske funksjonshemninger som gjør det vanskeligere å dra nytte av livsforlengende behandling.

Symptomer

Det første tegnet på Parkinsons sykdom er vanligvis en tremor på den ene side av kroppen, ofte en oppførsel kjent som "pille-rulle" der tommelen og pekefingeren gni sammen. Denne tremor kan være mild til alvorlig og nesten alltid strekker seg til den annen side av legemet. Parkinson-pasienter har også problemer med å initiere bevegelse. Deres føtter kan bli limt til gulvet når du prøver å gå, og de kan miste urettet bevegelser som gestikulerer mens han snakker, blinker, eller svingende armene mens du går. I de senere stadier, kan noen pasienter oppleve et tap av likevekt og 10 prosent til 15 prosent kan utvikle demens. Parkinsons kan også påvirke evnen til å snakke tydelig, forårsaker folk til å knurre, pause før du sier et ord eller gjenta ord. Ingen av disse symptomene forkorte levetiden på seg selv, men de som opplever demens er ofte større risiko for dårlig helse og lavere livskvalitet.

Årsaker

Årsakene til Parkinsons sykdom er ikke fullt ut forstått. Noen forskere teoretisere at genetiske faktorer, kanskje en mutert gen eller miljøgifter kan være feil. Men den medisinske samfunnet er enige om hva som forårsaker Parkinsons symptomer --- manglende evne til å produsere eller bruke dopamin, et signalstoff. Dopamin er en kjemisk budbringer i hjernen som forteller musklene dine til å bevege seg. Hvis det er feil din dopamin produksjon eller mottak, vil du ha problemer med å starte bevegelsen, samt kontrollere noen bevegelser. Hva skaper dopamin reduksjon eller uskikket bruk hos personer med PD er ikke sikkert. Som med andre nevrologiske lidelser (som Cerebral Parese) som påvirker frivillig bevegelse, gjør Parkinsons ikke i seg selv begrense levetiden med mindre andre forhold er til stede.

Risikofaktorer

Kjønn, arv, alder og eksponering for miljøgifter alle spille en rolle i risikoen for å utvikle Parkinsons sykdom. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å utvikle PD. Denne sykdommen fremkommer vanligvis i midten alder og økning i sannsynligheten som du alder, men det påvirker unge voksne også. Å ha en PD pasienten i familien din medisinske historie øker sjansene dine til en viss grad, som ikke blir ofte utsatt for kjemiske giftstoffer. Totalt sett er din sjanse for å utvikle Parkinsons sykdom mindre enn 5 prosent.

Behandling

Selv om medisinsk behandling ikke kan kurere Parkinsons sykdom eller forlenge levetiden til noen stor grad, kan det behandle symptomer og øke livskvaliteten. Farmasøytiske tilnærminger som øker nærværet av dopamin i hjernen og reduserer eller hemmer bruken av dopamin kan bidra til å stabil motorisk kontroll og redusere eller utrydde rystelser og andre ufrivillige bevegelser. Disse medikamentene må overvåkes tett siden en oversupply av dopamin har negative effekter på motorisk kontroll. Livsstilsendringer, for eksempel fysisk trening og sunt kosthold, kan holde musklene jobber etter beste evne.

Medisinsk utstyr som trengs for å ta vare på Parkinson-pasienter

Medisinsk utstyr som trengs for å ta vare på Parkinson-pasienter


Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som gradvis påvirke offerets bevegelser. Gradvis mister offeret kontroll over sin nervesystemet, som begynner med en skjelving i hånden og går videre før pasienten er lammet av deres manglende evne til å bevege seg. Det finnes flere typer utstyr som er nødvendig for å ta vare på en Parkinsons pasient.

Elektroder

I noen tilfeller, Parkinson-pasienter kan gjennomgå kirurgi, kalt dyp hjernestimulering (eller DBS) for å redusere svingninger i sine motoriske kontroller. Det er en sikker fremgangsmåte for å kontrollere Parkinsons og er fleksible nok til å bli brukt med andre metoder. I DBS, vil en kirurg sette inn en elektrode på den ene side av hjernen. Hvis pasienten har problemer med høyre side av kroppen, vil kirurgen plassere elektroden i den venstre del av hjernen og vice versa. Mange pasienter krever elektroder på begge sider av hjernen.

IPG

En IPG enhet, eller en impulsgenerator, er koplet til de elektroder implantert i hjernen under en DBS kirurgi. Denne enheten, som ligner på en pacemaker, gir pasienten å kontrollere mengden av elektrisitet strømmer til elektrodene, noe som gir dem større kontroll over sine motoriske funksjoner. Enheten er implantert inn i huden over kragebeinet og har en kontroller for pasienten å gi eller ta makten fra enheten og sjekke batterilevetiden, som vanligvis varer i tre til fem år.

Lift Chair

Løft stoler er en vanlig del av medisinsk utstyr når omsorg for en Parkinsons pasient. Som pasienten mister sakte kontrollen over kroppen hans, de er mer sannsynlig å kreve hjelp når du sitter ned eller kommer tilbake til en stående posisjon. Heisen stol gir større bevegelsesfrihet ved å hjelpe pasienten stå på denne selv, noe som reduserer behovet for konstant pleie.

Rullestol

Som Parkinsons sykdom utvikler seg gjennom kroppen, vil mange pasienter begynner å oppleve en manglende evne til å bevege seg fritt. Dette nødvendiggjør behovet for en rullestol. Det er best at du velger en rullestol med en tilbakelent tilbake, i tilfelle pasienten trenger å slappe av eller opplever høyt blodtrykk. En elektrisk rullestol gir større autonomi, men det kan være vanskeligere å komme inn i en bil unequipped med spesialisert utstyr enn en manuell, sammenleggbar rullestol.

Sykehussenger

En annen vanlig del av medisinsk utstyr i hjemmene til Parkinson-pasienter er en sykehusseng. Lignende (om ikke identisk) til de som brukes i sykehus rom, er sengen utstyrt med spesialfunksjoner som gjør at innbygger større bevegelsesfrihet og reduserer problemer når komme ut av sengen. Forstå hvordan å bruke sengen i hjemmet til den beste evne for den største mengden av sikkerhet for offeret av Parkinsons sykdom.

Forventet levealder for pasienter med prostatakreft

The American Cancer Society rapporterer at prostatakreft er den nest største årsaken til kreft-relaterte dødsfall i amerikanske menn, at det spådd 27 360 dødsfall fra sykdommen i 2009. Til tross for denne statistikken, forbedringer i å oppdage og behandle prostatakreft betraktelig øke forventet levealder for prostatakreftpasienter.

Bakgrunn

The American Cancer Society rapporterer levealder som overlevelse. En overlevelse er en statistikk som forteller hvor mange prosent av mennene levde til en viss årsdagen for sin diagnose. Hvis en mann går bort fra noe annet enn prostatakreft, er han fjernet fra statistisk utvalg.

5 års overlevelse

Over 99 prosent av menn lever til femårsdagen for sin prostatakreft diagnose.

10 års overlevelse

Den 10-års overlevelse for prostatakreft er 93 prosent.

15 års overlevelse

På femten år mark, faller overlevelsesraten til 79 prosent.

Konklusjoner

Selv om en i seks menn utvikler prostatakreft i hele sitt liv, bare 1 av 35 menn dø av det. Det er over 2 millioner overlevende av prostatakreft som bor i USA.

Betraktninger

En manns bestemt levealder etter en prostata kreft diagnose avhenger av en rekke faktorer - som hans alder, stadium av kreft, og hans generelle helse. En onkolog kan gi en nøyaktig, individuell prognose.

Vitamin D for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom, også kjent som PD, har fire viktigste symptomene: skjelving i ett ben, armer, ansikt og kjeve; lemmer og bagasjerommet som er stiv; langsom bevegelse; og nedsatt koordinasjon og balanse. Forskning har blitt gjennomført for å se på effekten vitamin D kan ha på Parkinsons sykdom.

Vitamin D

Vitamin D kan gjøres i kroppen fra eksponering for sollys, og kan også komme fra matvarer og kosttilskudd. Melk og mest meieriprodukter er beriket med vitamin D.

Vitamin D & Blood

En studie i Archives i Neurology tyder på personer som lider av Parkinsons kan ha "lave nivåer av vitamin D. blod" Pasienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne på samme alder ble studert. De med Parkinsons sykdom hadde lave nivåer av vitamin D.

Mangel på vitamin D

Studien, utført av forskere ved Emory University, betyr ikke vitamin D vil hindre Parkinsons sykdom. Studien indikerer også at det ikke har blitt bevist at det å ha lave nivåer av vitamin D er årsaken til Parkinsons sykdom.

Bentap

Mange pasienter som har Parkinsons sykdom kan også være i fare for osteoporose. Det er en mangel på forskning på vitamin D og dens innvirkning på beinmetabolismen hos Parkinson-pasienter.

Fremtidig forskning

Videre forskning er nødvendig for å fastslå om vitamin D kan forebygge Parkinsons sykdom.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Om Cord Blood behandling for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ, nevrologisk tilstand preget av en nedgang i motoriske ferdigheter, muskelfunksjon og tale mønstre. Menn er dobbelt så sannsynlig at lider av Parkinsons enn kvinner og dens eksakte årsaken er unknown.Clinical forskning har funnet betydelige bevis som tyder på at navlestrengsblod kan hjelpe i behandling av Parkinsons sykdom.

Klinisk forskning

Parkinsons sykdom angriper nevronene i hjernen sentralnervesystemet - spesielt nervecellene i området kjent som "substantia nigra." Kliniske studier har vist at transplantasjon av stamceller i ledningen blod kan bidra til å regenerere ødelagte nerveceller til å forbedre symptomer på Parkinsons. Stamceller er opprinnelses DNA som hjelper hjernen komplett normale funksjoner, som å gå, snakke og kognitive resonnement.

Cord Blood Collection

En lege samler ledningen blod når et barn blir født. Mange kvinner oppbevare ledningen blod av sine nyfødte babyer som en ekstra sikkerhet mot fremtidige degenerative sykdommer som Parkinsons. Blod lagres på ubestemt tid i flytende nitrogen og kan brukes til enhver tid, og for en rekke forhold. Mødre kan også levere sitt barns ledningen blod for å hjelpe andre med degenerative sykdommer.

Alternative kilder til stamceller

Stamceller kan også høstes fra embryonale og føtale kilder. Men det er mye uenighet rundt disse kildene, siden argumentet av retten til menneskeliv er et sensitivt tema. Stamceller kan også bli funnet i benmargen, men prosessen med å høste disse cellene er ganske smertefullt og krenkende. Videre må benmarg enten være en allogen kamp (genetisk lignende) eller autolog kamp (fra en identisk tvilling med nøyaktig samme DNA), og dette er ganske vanskelig å finne for mange pasienter.

Fordeler

Det er flere fordeler med ledningen blod banktjenester, inkludert sin ikke-invasiv prosess, lang holdbarhet og høyere rate av aksept. Ledningen blod celler inneholder nye, umodne DNA, som betyr at de er mer sannsynlig å være effektive enn voksne celler (dvs. benmargceller).

I tillegg er det ingen uenighet om ledningen blodceller fordi hverken embryo eller foster er brukt eller ødelagt under innsamlingsprosessen. Videre, fordi ledningen blod stilk celler har 10 ganger mer regenerative celler enn benmarg DNA, kan du bruke mindre blod til behandling av pasienter med Parkinsons.

Ulemper

Selv i full størrelse voksen forsøk har vært vellykket, stamceller fra navlestrengsblod er generelt mest vellykkede når det brukes til å behandle barn eller mindre voksne. Mengden av stamceller i ledningen blod er rett og slett ikke nok for de fleste voksne mennesker, som begrenser effekten på eldre Parkinsons kandidater.

Informasjon Om Neupro Patch for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som påvirker nervesystemet. Det er en kronisk tilstand som fører til tap av hjerneceller som er ansvarlig for muskelbevegelser. Symptomer på denne tilstanden omfatter skjelving i hendene, armer, ben og ansikt; stivhet i ben og armer; en mangel på balanse og koordinasjon; vanskeligheter med å gå og snakke; depresjon; og problemer med å spise. Ifølge National Parkinson Foundation, rundt 1,5 millioner mennesker har Parkinsons sykdom, med ca 60 000 nye tilfeller blir diagnostisert hvert år.

Definisjon

En av behandlingene for den tidlige fasen av Parkinsons sykdom er Neupro plaster, eller rotigotin transdermalt system. Dette var den første oppdateringen som ble godkjent av Food and Drug Administration for behandling av Parkinsons sykdom, i mai 2007 Den ble produsert av Schwartz Bioscience, et selskap i Research Triangle Park i North Carolina. Plasteret sender stoffet gjennom huden rotigotin og aktiverer dopaminreseptorer i kroppen. Det må byttes hver 24. time.

Bivirkninger

Den Neupro patch kommer ikke uten bieffekter for pasientene som bruker den. De er sannsynlig å oppleve svimmelhet, kvalme, søvnløshet, oppkast og tretthet mens du tar medisinen. Med dopamin medisiner, disse symptomene er ganske vanlig, men noen mennesker bruker plasteret kan oppleve andre symptomer som er grunn til bekymring. De som opplever en reduksjon i blodtrykk, søvnighet og hallusinasjoner bør konsultere sin lege om å fortsette å ta denne medisinen. Den Neupro plaster inneholder natriummetabisulfitt, noe som betyr at det kan føre til allergiske reaksjoner for de som har astma.

Betydning

Lappen ble utviklet fordi noen av de stoffer som ble brukt for Parkinsons sykdom, slik som levodopa, ble angivelig forårsaker pasienter til å fortsette å ha motoriske problemer. Ifølge Bruce Sylvester artikkel "Nye stoffet klar for Parkinsons sykdom", en studie med 341 pasienter viste at pasienter som fikk doser av rotigotin opplevd færre problemer med sine motoriske ferdigheter enn gjorde de på Levodopa.

Behandlinger

Den vanligste behandlingen for Parkison sykdom har vært Levodopa kombinert med karbidopa. Levadopa er et stoff som er brukt av hjerneceller å gjøre dopamin. Dette stoffet er nødvendig fordi dopamin ikke kan passere gjennom blodkar som utgjør en barriere mellom blod og hjerne. Karbidopa har vært brukt i forbindelse med Levodopa fordi det kan forsinke prosessen med å snu den andre legemidler i dopamin og kan redusere noen av bivirkningene forbundet med Levodopa.

Historie

UCB, en belgisk selskap, og Schwarz Pharma, et selskap i Tyskland, er ansvarlig for utviklingen av Neupro Patch. Selskapet først søkt om godkjenning fra FDA og europeiske legemiddel Association i 2004, men ble slått ned av FDA før det på nytt i 2005, og gjennomført 15 kliniske studier med 1500 pasienter i 2003 Stoffet var ikke kommersielt tilgjengelig for amerikanske pasienter til mai 2007, men det var tilgjengelig i 14 europeiske land mars 2006.

Tilbakekalling av 2008

I mars 2008, UCB og Schwarz Pharma mintes flekker i USA og deler av Europa fordi de ikke var sikker på at lappen jobbet riktig og slippe narkotika inn i huden, ifølge en artikkel på Bloomberg.com. De ble funnet å ha krystallformasjoner på lappene, sa Todd Neale i sin artikkel "Rotigotin (Neupro) Patch for Parkinsons Tilbaketrukket fra Market" på MedPage dag. Dette betydde at i april 2008, lappene var utsolgt i amerikanske apotek. Dette betydde at pasienter som trengs for å bli gradvis tatt av stoffet fordi de som har blitt tatt av Parkinsons sykdom terapi for fort har opplevd komplikasjoner som ligner malignt syndrom eller akinetiske kriser. Noen flekker kan fortsatt brukes. De med store snøfnugg mønstre bør ikke brukes og bør returneres. For instruksjoner om hvordan du returnerer dem, ringe (800) 477-7877 og velger alternativ ni.

Tidlig Brain Surgery for Parkinsons sykdom

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), US Food and Drug Administration (FDA) godkjente en kirurgisk prosedyre som kalles dyp hjernestimulering (DBS) for å erstatte mye brukt stoffer som levodopa til å behandle Parkinsons sykdom. DBS kan effektivt behandle tidlig Parkinsons sykdom effektivt uten bivirkninger av andre rusmidler.

Funksjon

I DBS, en pulsgenerator i brystet sender elektriske impulser til hjernen via implanterte elektroder. Den substantia nigra (sentrum av hjernen hvor bevegelsen er kontrollert) mottar disse impulser å styre ukoordinerte bevegelser forårsaket av Parkinsons sykdom.

Prosedyre

Pasienten er våken når kirurgen implantater elektrodene i hjernen for å teste hjernen regioner og sørge for at de blir satt i de riktige stedene.

Resultater

En studie ledet av Frances Weaver, Ph.D., melder Parkinson-pasienter har over fire flere timer med "på" tid (tid uten bevegelse problemer) etter DBS i motsetning til andre pasienter som ikke gjennomgå prosedyren.

Komplikasjoner

En CNN Health Rapporten sier sjansene for post-kirurgi problemer øke fire ganger for DBS pasienter. Problemer inkluderer infeksjon, nevrologiske sykdommer og psykiske problemer som depresjon og angst.

Berømte Ties

Skuespiller Michael J. Fox gikk en thalamotomy i 1998 for sin Parkinsons sykdom. Denne type kirurgi har liknende effekter som DBS, men er irreversible.

Holistisk Cures for Parkinsons

Parkinsons sykdom er en progressiv sykdom i hjernen. Over tid mister gjenstand kontroll over sin kropp, og rykninger og bevegelser uten å stoppe. Mens hjernen kirurgi og enkelte medikamenter kan lindre noen av symptomene, andre foretrekker å prøve helhetlige kurer for Parkinsons, som de er mindre invasiv og giftig. Det er alt fra urter til aromaterapi til enkel massasje tilgjengelig.

Herbal behandlinger

Noen effektive urte rettsmidler for Parkinsons inkluderer ridderspore, tiriltunge og skullcap. Løs opp 20 g av ridderspore i fire kopper kokende varmt vann, og ikke forbruke mer enn tre kopper hver dag. Tiril bidrar til å lette skjelvinger og risting; ta 3 til 9 g, eller ta 10 til 30 dråper i skjær form 3-4 ganger hver dag. Legg skullcap til lady 'tøffel å utvide sin effektivitet, og doseringen er den samme som tiriltunge.

Kombiner peon, rabarbra, magnolia bark og lakris til å lage en blanding som slapper musklene og letter kroppen rystelser. I tilfelle av denne blanding, sjekk med en urte for å bestemme den riktige dosering. En annen av de helhetlige kurer for Parkinsons er en te laget av kjerringrokk, ginseng, humle, pasjonsblomst, skullcap, og Valerian rot. En teskje av blandingen satt i en kopp kokende vann gir en te du drikker tre kopper hver dag. Du kan finne disse urter på nettet eller i din lokale naturlig helse butikken.

Aromaterapi

Eteriske oljer er i sentrum for aromaterapi. Disse oljene kan bidra til å slappe muskler, redusere betennelse, bedre søvn, redusere stress, balansere hormoner, forbedre fordøyelsen, og styrke immunforsvaret. Hovedformålet med aromaterapi er å redusere ubehag forbundet med store helsemessige forhold, ikke nødvendigvis brukes som en "kur" for sykdom. Disse oljene kan kjøpes på nettet, i naturlig helse butikker, eller besøke en naturopathic lege eller helhetlig utøveren i ditt område.

Ifølge nettstedet parkinsons.org.nz, er det en rekke av helhetlige botemidler for Parkinsons som er gunstige alternative behandlinger. Mens det er ennå ikke noen studier som støtter bruk av masserer eteriske oljer i huden din, og legger dem på badekaret, eller bare puste inn dem i løpet av dagen, en undersøkelse gjennomført i Storbritannia fant at over 80 prosent av Parkinson-pasienter rapporterte oppnå noen lindring ved å bruke det. Bivirkninger kan oppstå hvis de essensielle oljer ikke brukes riktig. Sørg for å nøye fortynne essensielle oljer for å unngå å utvikle følsomhet. Allergisk reaksjon kan forekomme, så finn en liten flekk på huden for å teste den på før bruk.

Massasje

Fører Parkinsons ofte til personer som har stive muskler og muskelsmerter. En enkel massasje kan slappe av disse musklene og redusere stress. Massasje kan også bidra til å styrke immunforsvaret, øke fleksibiliteten i leddene, slappe av slitne muskler, og dimish kramper og spasmer. Hva mer, rapporterte en undersøkelse gjort i Storbritannia at over 90 prosent av pasientene som prøvde massasje terapi fikk noen nytte av det. Kontakt din lokale massasjeterapeut for mer informasjon om hvordan massasje terapi kan hjelpe deg.

Se din lege

Snakk med din lege før du bruker noen naturlige behandlinger. Noen naturmidler kan samhandle med reseptbelagte medisiner.

Hva Er Blood Test for Parkinsons sykdom?

Ifølge National Parkinsons Foundation, er det ingen spesifikk blodprøve tilgjengelig som kan bekrefte Parkinsons sykdom. Enhver blodprøve utført er bare gjort for å utelukke andre mulige årsaker til symptomene blir opplevd. Men i mai 2007, utgitt Medical News Today en artikkel som sier at en ny blodprøve for Parkinsons kan nå være på horisonten. Denne potensielle nye markør for Parkinsons er basert på analyse av et protein som finnes i hjernen til de som allerede har denne sykdommen.

Lewy Bodies og en New Blood Test

Parkinsons sykdom er karakterisert ved to i utgangspunktet aktiviteter: dannelsen av Lewy-legemer og tap av dopaminproduserende hjerneceller (neuroner). Lewy-legemer, et enkelt begrep som brukes til å uttrykke sin offisielle medisinske navnet (fibrillar intranevronale slutninger) er protein vekster som spiller en betydelig rolle i utviklingen av Parkinsons.
Derfor ville en potensiell ny blodprøve rettet på å oppdage tilstedeværelsen av Lewy-legemer være svært nyttig i diagnostisering av Parkinsons, samt vurdere den sannsynlige utbyggingstrinn blir opplevd.

Alpha-synuclein

Alpha-synuclein (også kjent som en-synuclein) er et protein som finnes i hjernen. Ingen vet hvordan dette proteinet opererer innenfor en sunn hjerne; Imidlertid er det kjent at det er en del av proteinklumper som er tilstede i Lewy-legemer, som er til stede i hjernen til de som lider av Parkinsons sykdom.
Det er også kjent at to mutasjoner av dette proteinet har vært knyttet til en sjeldnere (tidlig debut) type Parkinsons og at en ny blodprøve blir opprettet for å måle dette proteinet skulle vise seg nyttig i Parkinson diagnose i fremtiden.

Nye Blood Test Funn

Forskere ved Lancaster University er håpefull over sin nylige oppdagelsen: at Alpha-synuclein, et protein som finnes i hjernen til de med Parkinsons sykdom (og en del av Lewy-legemer), er også påvises i blodprøver.
Forskere ved Lancaster sammenlignet prøver av Parkinson-pasienter med prøver av de som ikke er plaget med sykdommen blod og lært at nivåene av en spesiell form for Alpha-synuclein endres i prøvene av Parkinson-pasienter blod, men det er ikke i de som don ' t har sykdommen. Dermed forskere har håp om at testing for denne spesielle protein form i blodet vil produsere pålitelig markør for å klinisk diagnostisere Parkinsons.

Blood Test Forskning Funding

396 000 britiske pounds har blitt tildelt professor David Allsop og hans team av forskere ved Lancaster grunn av oppdagelsen av at en form for Alpha-synuclein kan påvises i blodprøver.
Disse midlene ble tildelt for å hjelpe dem i deres jakt på videre leting om dette potensialet Parkinsons markør. I tillegg til disse midlene, er teamet også motta midler fra et legemiddel produsent (860,000 pounds) til å utføre legemiddelforsøk på en potensiell ny Parkinsons stoffet. Det nye stoffet blir opprettet Håpet er å en dag sakte ytterligere forverring av de berørte hjernenerveceller som finnes i Parkinson-pasienter eller hindre tap helt.

Nye Blood Test Study Mål

Ifølge professor Allsop, vil det være tre mål i denne nye undersøkelser for å søke en Parkinsons sykdom markør. Først vil blodprøver tas fra en gruppe av personer som lider av Parkinson og andre degenerative nevrologiske tilstander. Disse prøvene vil bli testet for Alpha-Synuclien nivåer. For det andre vil blodprøver tas fra en liten bestand av de som allerede er diagnostisert med Parkinsons. Denne befolkningsgruppen, en del av en longitudinell studie, vil ha deres blod testes med jevne mellomrom. Og den tredje studie for å bli utført, vil faktisk være en medikamentprøve består av 200 mennesker med Parkinsons sykdom.