Digidexo.com

Naturlig blodtrykkssenkende medisiner

Høyt blodtrykk er en tilstand der blodet presser mot blodårene dine med for mye kraft. Livsstilsendringer som å miste vekt; unngå alkohol, røyking, salt og bearbeidet mat; redusere stress; og trener kan senke blodtrykket. Men noen ganger endringer i livet ditt er ikke nok. Medisinering er tilgjengelig for å bidra til lavere blodtrykk, men det kan ha bivirkninger som hodepine, oppblåsthet, depresjon, søvnvansker, svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet, døsighet, og problemer med å få ereksjon. Mange prøver naturlige medisiner for å senke sine blodtrykket før du begynner reseptbelagte medisiner.

Kosttilskudd

Vitamin og mineraltilskudd er trygge og kan senke homocystein nivåer. Disse inkluderer kalium og magnesium (som også hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig salt), kalsium, folsyre (en av B-vitaminer), vitamin C, vitamin E, og aminosyrene taurin arginin og L-karnitin. Spise naturlig mat som inneholder disse vitaminer og mineraler kan bidra til å senke blodtrykket.

Grape Seed

Druefrøekstrakt øker et enzym i kroppen som kalles nitrogenoksid som beskytter hjertet ditt og holder blodårene fleksible. En dose på 150 til 300 mg per dag senker systolisk og diastolisk blodtrykk.

Hibiscus Extract

Hibiscus er et lite tre med lyse blomster fulle av mineraler og næringsstoffer. Den har en fruktig smak som er god som varm og kald te. Hibiscus te utvider blodårene og øker mengden av urin produsert for å senke volumet av blod. Dette er det samme blodtrykk medisin gjør, men å drikke hibiscus te gir deg ikke bivirkningene. Ca 16 gram av hibiscus te har effekten av 25 mg blodtrykk medisin.

Omega 3

Fiskeolje inneholder DHA, en omega-3-syre som tynner ut blodet og reduserer faren for blodpropp. Linfrøolje inneholder også disse blodtrykkssenkende syrer. Både tran og linfrøolje er tilgjengelig i flytende, kapsler, eller mat former. Følg instruksjonene på beholderen for doseringsanvisningen.

Hawthorn

Ved hjelp av Hawthorn bær reduserer diastolisk blodtrykk, spesielt hos pasienter som har type 2 diabetes. Hawthorn utvider blodårene og senker motstanden mot blodstrømmen.

Persille og hvitløk

Persille forbedrer blodstrømmen gjennom arterier og vener. Hvitløk kan også senke blodtrykket ved å redusere blodpropp, og det senker kolesterolet i tillegg. Kontakt lege dersom du bruker blodfortynnende å sørge for å bruke hvitløk vil ikke føre til bivirkninger.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du prøver noen naturlig blodtrykkssenkende medisiner. Hvis legen mener du bør ta reseptbelagte medisiner, er det fordi han vet nytten er større enn risikoen for bivirkninger. Du bør overvåke blodtrykket regelmessig for å sørge for at den holder seg på et trygt nivå.